Home \ relasjoner
 

Gjenopprett kjærligheten i livet ditt etter å ha utro på det.

 

Elsker du noen, men satt du virkelig i sanden? Å miste kjærligheten i livet hans er en av de tristeste tingene som kan skje med deg. Spesielt hvis du vet at ingen enn deg selv er skylden. Men hvis det er kjærligheten til livet ditt, og du er hennes, så er det kanskje mulig å få det tilbake.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær ærlig. Du har bare lurt på kjærligheten i livet ditt. Du må gå dypt inne i deg selv for å finne ut hvorfor du gjorde det og da være helt ærlig med partneren din. Uansett tillit du har med deg, blir helt ødelagt. Om hva du har gjort for å lyve, vil bare gjøre ting verre. Stå opp og vær åpen om hva du har gjort.        
 2.  
 3.             2      Beklager. Si at du er lei meg og be om tilgivelse. Det du har gjort er din feil... ikke feilen til partneren din. Du må fortelle dem når de sliter med å håndtere det du har gjort.       
 4.  
 5.             3      Avbryt enhver kontakt. Hvis du ikke allerede har gjort det, gjør du det ferdig med den andre personen som er involvert NÅ! Det er viktig å la partneren din se at kontakten med den andre personen er helt over, og at dette ikke betyr noe for deg. La partneren din vite at du vil være sammen med ham og bare med ham.       
 6.  
 7.             4      Kommuniser. Partneren din vil ikke kunne stole på deg lenger. Hvis du virkelig elsker dem og vil gå tilbake, må du gjøre noen ofre selv. Fortell dem alt du vil vite. Vær ærlig og åpen. Hvis du vil se passordene eller telefonen din, gi den til dem. Vis dem at du er villig til å være ærlig og fullstendig åpen på alle områder av livet ditt med dem. Dette er et viktig skritt i å gjenvinne tilliten din og vise hvor mye du elsker henne.       
 8.  
 9.             5      Kompromiss. Kjærligheten i livet ditt vil bli veldig skadet, og den eneste personen du kanskje vil vende deg til, har skadet dem. Så hvis de ber deg om noe, gjør du det. Hvis de ber om plass, gi dem dette. Hvis du lurer på om du kan bruke mer tid med dem, tilbringer du mer tid med dem. Vis dem hvor mye du er klar til å gjøre.       
 10.  
 11.             6      Kamper. Ja, du har gjort en feil. En stor en. Men hvis du virkelig elsker den personen og du vet at hun elsker deg også, så slåss for det du har. Påminn dem om alle de gledelige tider du har brukt sammen. Overbelast dem med kjærlighet. Gi dem blomster, et meningsfullt kort, små gaver... gjør alt for å vise dem at du elsker dem, og de betyr noe for deg. Vær den mest romantiske vennen til enhver tid. Gi din partner følelsen av å være spesiell og elsket. Vis dem at det ikke er noen som kan elske dem mer. Tross alt er de kjærligheten til livet ditt.                 
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Planlegg en perfekt dato.

Vet om en gutt ikke vil miste deg etter en kamp.

Pass på at en gutt beklager det.

Å være med en ripper.

Finn den ideelle partner.

Avtale med en snill kjæreste.

Bygg tillit i et langdistanseforhold.

Finn ut om en mann har en kjæreste.

Hold broren din irriterende for deg.

Møt en jente.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Kose med en jente.

Flørt med sjefen din.

Forbered deg på en elskedes død.

Bygg et sunt forhold.

Finn venner.

Forbliv i hans minne.

Ut av en vanskelig situasjon.

Er det virkelig kjærlighet.

Se om noen som elsker flørting, liker deg.

Ta tak i sjalusi.