Home \ relasjoner
 

En kvinne er hovende.

 

Oppdrett av en kvinne er ikke den samme som en dato. Det er en mer tradisjonell måte å bli kjent med en kvinne ved å tilbringe tid med henne i offentligheten, finne ut om henne og deretter bestemme om hun skal gifte seg med henne i fremtiden. Courting er mindre om regler enn om uselviskhet, vennskap og forpliktelser. Å rettferdiggjøre dem er mer alvorlig enn dating, men det har noen morsomme datingfordeler, og du kan virkelig bli kjent med en jente du er interessert i dating.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelse  ,

    
   
 1.            1      Hva er forskjellen mellom dating og courting? Dette er ikke det samme, spesielt i det moderne samfunnet. Dating kan ofte være veldig avslappet og uten en seriøs forpliktelse. Du kan enten tilpasse noen, eller du kan ha mange kvinner på en gang, ofte bare for moro skyld. Courting er en alvorlig forpliktelse til å møte en kvinne med det formål å gifte seg med et forhold.       
 2.  
 3.             2      Er du klar? Courting er annerledes enn dating. Det er derfor ingenting du bør gjøre på et innfall, da det er et seriøst skritt for å erobre en kvinne. Det beste er par, som vil gifte seg senere. Hvis du ikke er klar for en slik forpliktelse, opphold med datoer eller opphold enkelt.        
 4.  
 5.             3      Hva er fordelene med courting? Det kan virke som gammeldags eller rollebasert, men det er en mulighet til å møte en kvinne uten å måtte spørre deg på en morsom måte hvis du er på samme side. Kanskje du ikke vil ha flere datoer bare for datoer, og du er klar til neste trinn. Hofieren passer godt til dette. 
    
  • Kanskje du tror at et forhold uten mye fysisk intimitet ikke er så hyggelig, men det gode ved å heste er at du virkelig lærer å kjenne en kvinne uten å bli distrahert av ting som vanligvis skjer under dating eller ripping. Hvis du retter en kvinne, kan du ha det gøy med kreative ideer og bli kjent med dem på et intimt nivå gjennom samtaler og joint ventures, som er et mye mer solid grunnlag for ekteskap.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Møt henne som en venn. Rettelse er mer alvorlig, så du bør ikke retten til en kvinne til du vet at du har en romantisk interesse i henne. Tilbring tid med henne i en gruppe, bli kjent med hennes personlighet og karakter, og avgjøre om du er tiltrukket av henne.       
 8.  
 9.             5      Bli kjent med hennes familie. Rettsskip handler om familie og samfunn, særlig ettersom det skjer i religiøse sirkler som verdsetter sunne forhold. Når du møter en kvinnes familie, kan du bestemme om du vil rette henne. Finn ut om familiens verdier og hvis du vil være en god kamp for henne.  
    
  • Hver familie er annerledes. Noen trenger ikke å kjenne deg godt før du blir kjent med datteren din. For andre familier er inkluderingen av mannen i familien svært viktig fordi de vil vite at de kan stole på deg før deres datter tilbringer mye tid med deg.
  •  
  • Hvis du er eldre og kona ikke bor hos foreldrene, er det kanskje ikke så viktig for familien å engasjere seg. Snakk med henne for å sikre at du ikke krysser grenser.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      En kvinne er hovende  ,

    
   
 1.             1      Være direkte. Fortell henne at du er interessert i henne og virkelig vil finne ut om du vil gifte deg med henne før du begynner å hevde en kvinne. Pass på at hun er på samme side som deg. Spør henne om hennes forventninger til forholdet. 
    
  • Courting er ikke alltid seriøs og noen ganger er det som datoer, men mer eksklusivt og seriøst. Hvis du ikke er klar for et bryllup, må du sørge for at kvinnen du er på, ser det slik at ingen blir frustrert eller forvirret før du retter henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med sin far. Dette kan være en uunnværlig del hvis kvinnen du er courting ser dette som en seriøs forpliktelse. Når hovede familien eller mentorer er ofte inkludert. Faren til hustruen er viktig for å få tillit og bekreftelse av familien. 
    
  • Pass på at hun har en romantisk interesse i deg før du spør henne pappa. Det tar mye mot å gå til kvinnens far og forklare at du er interessert i datteren. Det ville være pinlig hvis hun dumpet deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli kjent med dem i offentlig eller privat miljø. Tilbring tid i miljøer der du kan bli kjent med dem gjennom god samtale og forretninger. Noen ganger er kvinner bare courted når andre er til stede. Du bruker kun tid i grupper eller med familien. Noen ganger møter du bare på offentlige steder som en kafé. 
    
  • Noen gode ideer for en dato i det åpne er utendørsaktiviteter, for eksempel kajakkpadling på en innsjø, piknik i parken, et filmbesøk med venner, et besøk til byens severdigheter, en ny hobby eller sport, en fornøyelsespark eller en dyrehage i nærheten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær romantisk og omgitt henne. Andre ganger spiller andre ofte en rolle i forholdet ditt, men du kan fortsatt være romantisk med dem. Finn kreative ideer for dating, kompliment henne, og vis henne at du elsker hennes karakter og personlighet. 
    
  • En kvinnes romantikk handler også om hvordan du behandler henne foran andre, og at du vil hjelpe henne. Noen kvinner vil gjøre alt alene. men du kan vise henne at hun bryr seg om deg ved å hjelpe henne. Når du ser etter en kvinne du rommer ved å gjøre ting for henne og hjelpe henne gjennom vanskelige tider, kan dette være en av de viktigste måtene å vise en kvinne på hvordan du føler om henne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke uttrykk deg følelsesmessig dersom du ikke er klar ennå. Emosjonell intimitet kan være like sterk som fysisk intimitet i et forhold. Noen ganger trenger du grenser. Tenk om du virkelig mener det før du sier at du elsker henne. Du vil ikke lure en kvinne eller få henne til å tro at du er i en annen fase av forholdet, selv om du i sannhet ikke er klar.       
 10.  
 11.             6      Angir fysiske grenser. Hvis datoene dine blir mer seriøse og du vil gifte seg, vil du sannsynligvis straks inn i et seksuelt forhold. Snakk med kvinnen du domstolen om passende fysiske grenser, etter hennes mening. Rettsskipet utvikler ofte intimitet.  
    
  • Noen ganger kysser du ikke i retten, fordi det første kysset er lagret for bryllupsdagen. Noen ganger er en åpen og kroppskontakt er tillatt under forholdet. Det er viktig at du snakker med kvinnen du er på, for å sikre at du er på samme side. Du vil ikke krysse en grense og skremme dem, men du vil ikke holde dem vente for lenge, så de lurer på når du tar neste fysiske skritt.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Venner med vennene dine. Noen av datoene dine er gruppedatoer. Det er derfor viktig at du kjenner sine venner og viser dem at du vil være en del av deres liv. 
    
  • Det betyr ikke at hennes beste venner må bli dine beste venner. Bli kjent med vennene sine og vær vennlig med dem, men hold grenser. Hvis vennene dine ble dine beste venner og du ikke møter kvinnen lenger, vil det være rart at du holder de vennskapene.
  •  
         
 14.  
 15.             8      La deg lede under forholdet. Rettelse er alvorlig. Ha en vis mann eller en vis kvinne gi deg råd om hvordan du skal håndtere forholdet og om du tar vare på hverandre. En mentor eller en som ser etter forholdet ditt, hjelper deg også til å være ansvarlig og sikrer at du opptrer innenfor den hensikt du har åpenbart for den kvinnen du er på.        
 16.  
 17.             9      Informer dem om den aktuelle statusen for courting. Det verste du kan gjøre, er å legge kvinnen i mørket om dine tanker eller synspunkter. Snakk med henne om dine intensjoner i forholdet og om din følelsesmessige status. Dette gir henne stabilitet i forholdet, og hun kan nyte det uten å lure på hva som vil skje neste.       
 18.  
             

  Del 3      Er bryllup neste skritt?  ,

    
   
 1.             1      Snakk med henne om dine fremtidige mål. Nå som du kjenner jenta, er det på tide å finne ut om du har en fremtid sammen. Snakk med henne om dine ønsker i de neste årene. Pass på at du er på samme side, så du vil ikke bli overrasket over hvordan hun vil leve livet hennes. For eksempel kan du be om det: 
    
  • Vil du fokusere på karrieren din?
  •  
  • Vil du tjene mye?
  •  
  • Vil du ha en stor familie? Vil du ha en?
  •  
  • Ønsker du å reise eller slå deg ned på et sted for en stund?
  •  
  • Hvor mye tid håper du å bruke sammen med familien din?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk om håp om en familie. Folk har forskjellige ønsker og verdier som de håper å forankre i deres fremtidige familie. Det er viktig at du finner ut om du er kompatibel i et ekteskap. Finn ut først om du vil ha barn og deretter snakke om hvilken familie du vil ha.  
    
  • Snakk om antall barn, om man blir hjemme hos barna, mens den andre jobber, om du vil utdanne barna dine med en bestemt religion, og om du utdanner uautoritær eller streng.
  •  
  • Det er et tøft spørsmål, men også snakk om dine synspunkter på skilsmisse. Hvis du finner skilsmisse i orden, er kvinnen du domstolen, men som ser annerledes ut (eller omvendt) et tegn på at du ikke bør gifte deg. Du vil sørge for at kvinnen du gifter deg har de samme verdiene som deg, så du har færre konflikter under ekteskapet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag et kurs om økonomisk fred. Det virker rart, men i ekteskap er penger og økonomi en av de største stressorene. Det kan være svært nyttig å bli kjent med hverandres økonomiske vaner før du blir gift, så du kan håndtere problemer og bekymringer. Disse kursene er ofte i lokale kirker eller organisasjoner.        
 6.  
 7.             4      Er du kompatibel? Forhåpentligvis vil problemene som blir reist hjelpe deg med å finne ut om du er kompatibel med kvinnen du er på vei. Men kompatibiliteten avhenger også av personlighet og karakter. Hvis du finner ut under rettssaken at du har forskjellige personligheter som du argumenterer mye for, eller at du ikke liker kvinnens livsstil, så er ekteskap ikke veien for deg. 
    Mens bryllupet handler om bryllupet, men det gifter seg ikke alltid etterpå. Når du skjønner på et punkt i forholdet ditt at ekteskapet ikke passer for dere begge, må du slutte å dirigere. Forklar i en vennlig samtale hvorfor du ikke tror det vil fungere mellom deg i fremtiden. Forklar at du fortsatt verdsatt muligheten til å dominere dem. Vis henne det er ikke hennes feil, men dere begge passer ikke bra sammen.    
         
 8.  
 9.             5      Snakk med sin far. Hvis du har tenkt gjennom alt, diskutert potensielle bekymringer med henne, og bestemte seg for å gifte seg, så er det siste skrittet å stoppe fars hånd for datterens hånd. Det ser gammeldags ut, men når du rommer en kvinne, spør du faren som en symbolsk gestus. Du viser ham og henne at du respekterer ham og vil ha hans samtykke.       
 10.  
           Les mer... (8)      
Relasjoner populær:
Som en høy kvinne går ut med en mindre mann.

Ignorer folk som ikke er interessert i deg.

Opprettholde et forhold.

Finn en venn om tre uker.

Bli forelsket i en fin person.

Gjør det klart for en gutt at du liker ham.

Holde en samtale med en jente oppdatert.

Avtale med en beryktet løgner.

Finn en mann med stjerneskiltet Jomfruen.

Er det noen som snakker om deg bak ryggen din.

Tilgivelse uten religion.

Ta det første trinnet.

Unngå det femte hjulet på bilen.

Gjør en jente lykkelig.

Gjenopprett partneren din.

Hvordan få en venn forelsket i deg.

Vinn din ex tilbake.

Se rik.

Gjenkjenne det, hvis du elsker ham eller henne.

Respektere en transperson med respekt.

Gi inntrykk av å være selvsikker.