Home \ relasjoner
 

Snakker om en vanskelig situasjon.

 

Vi kommer alle i vanskeligheter noen ganger - noen ganger skjer det med oss, noen ganger ikke. Men det er måter å unngå problemer, straffer og farer, avhengig av hvem du har å gjøre med. En strategi for å komme seg ut av en vanskelig situasjon er å bruke genial snakketaktikk som kan bidra til å avdekke situasjonen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Snakker med foreldrene dine  ,

    
   
 1.            1      Ærlig og ærlig. Det vil gjøre mye for å bli godt mottatt av foreldrene dine. Noen som jobber ærlig, har oppnådd mye for å overbevise en annen av hans uskyld eller i det minste av sin anger. Å argumentere eller snakke vil bare forlenge diskusjonen og vil ikke være til din fordel.       
 2.  
 3.             2      Unngå stresssignaler. Dette er verbale og ikke-verbale signaler som mange mennesker knytter til løgner.  
    
  • Se personen i øyet. Ikke se furtively rundt deg. Selv om det har vist seg at øyebevegelser ikke har noe å gjøre med løgn, gjør mange fortsatt slike foreninger.
  •  
  • Ikke fidget. Det vil si, ikke lek med hendene, ikke gestikulere, ikke kjør håret ditt bak ørene dine, og unngå andre nervøse tics. Prøv å sitte på hendene eller brett hendene dine for å unngå fidgeting.
  •  
  • Ta en sterk holdning. Du kan oppnå dette ved å tenke tilbake til en tid da du var i kontroll eller hadde makt. Å hente disse minner kan påvirke hvordan andre oppfatter deg. Hvis du setter deg selv i staten når du var vellykket og / eller slim, vil de andre oppleve deg også.
  •  
         
 4.  
 5.             3      setninger begynner med "Ja, det er sant at...". Denne måten å snakke vil vise at du er interessert i å lære og samarbeide, og ikke bare forsvare deg selv. Fullfør setningen med noe spesifikt, ikke noe generelt. Denne taktikken vil vise de andre som du hører og at de blir hørt.        
 6.  
 7.             4      Ikke lyve. Lying vil ende opp med å koste deg mer. Gjennom løgnen vil du føle deg fanget som i en felle eller i en motsetning.        
 8.  
 9.             5      uttrykk dine følelser gjennom ord. I stedet for å la passordene dine passivt, aggressiv eller ikke, uttrykke dem i en setning. For eksempel, si: "Mamma, jeg skammer meg, det gjorde jeg," eller "Jeg føler meg skyldig i det jeg har gjort."        
 10.  
 11.             6      snakk kraftig. Å forstå foreldrenes synspunkt åpner mange muligheter, og du kan snakke om hva de er lei av. 
    
  • Anta at du brøt et vindu. Foreldrene dine kan ikke være opprørt av det ødelagte vinduet - men er irritert at du ikke informerte dem umiddelbart. de kan også være i økonomiske problemer og de uforutsette kostnadene er en byrde for dem.
  •  
  • Finn ut hva de er veldig sint på; Dette kan være noe helt annet enn det du synes er viktig. Det hun er irritert med, kan avvike fra synspunktet ditt, men det er nøkkelen til å kunne snakke i betraktning.  
  •  
  • I stedet for å si "Beklager, jeg brøt vinduet" eller "Jeg forsøkte ikke å bryte vinduet" i det ødelagte vinduet ovenfor, si "dine" bekymringer og si: "Jeg har deg akkurat nå på grunn av vinduet "eller" Jeg vet at det for tiden mangler penger, vil jeg betale det tilbake fra lommepengene mine ".
  •  
         
 12.  
 13.             7      komplimenter. Være vennlig, høflig og smigrende. Du kan gå så langt som å anerkjenne og smigre arbeidet ditt. De hører sjelden sjelden slike ting; Hvis du sier noe slikt på en så beleilig anledning, vil det være til din fordel. Du kan si, "Jeg vet, det er trolig den siste tingen du vil takle etter en lang dag på jobb" eller "du gjør så mye for meg og jeg oppførte seg veldig dårlig".       
 14.  
 15.             8      Tilbyr å gjøre det opp til deg. Dette er en god ide fordi det viser at du tar initiativet. Som et resultat, må de også gjøre litt mindre selv. Det er en god måte å redde situasjonen og vise anger. I tilfelle det ødelagte vinduet kan du tilby å betale skaden eller rengjøre vinduene i en måned.                 
 16.  
             

    2      Bli kvitt en autoritetsperson  ,

    
   
 1.             1      setninger begynner med "Ja, du har det riktig...". Denne måten å snakke vil vise at du er interessert i å lære og samarbeide, og ikke bare forsvare deg selv. Fullfør setningen med noe spesifikt, ikke noe generelt. Da vet de at du lytter. Det gir dem også følelsen av å bli hørt.        
 2.  
 3.             2      Avslør stemningen. Spøk eller sjokk - for ikke å få alle til å le - vil hjelpe med humor for å avlaste situasjonen. Det vil også vise at du ikke er redd. Men sørg for at du ikke går for langt og si noe som kan fornærme den berørte personen og sette deg i en enda verre stilling.       
 4.  
 5.             3      smigre deg. Alle liker å høre hyggelige ting om seg selv; Så, se etter noe du kan komplimentere. Vær vennlig og høflig, men overdriv ikke det, ellers ser de deg gjennom. Husk at smiger ikke bare betyr komplimenter; Noen ganger betyr det å styrke ens selvtillit og få ham til å føle seg kraftig og i kontroll. "Hei, du har virkelig fine uniformer. Jeg har alltid ønsket å bli politimann når jeg vokser opp ".       
 6.  
 7.             4      Styr samtalen vekk fra deg til de andre. Når du er i trøbbel, vil myndighetene fokusere på å gjøre deg ubehagelig. Hvis du legger dem tilbake i søkelyset, vil det nøytralisere situasjonen, og de vil ikke ha så mye strøm over deg. Vær forsiktig her også; kanaliser samtalen på en naturlig måte og ikke plutselig bli anklageren.       
 8.  
 9.             5      svar på hva som er bra for dem. Overbevis personen som det også er til fordel for ham, når du kommer ut av dine vanskeligheter. I stedet for å tydelig si hva du vil - slippe ut din vanskelige situasjon - velg ordene dine på en slik måte at de føler at det er i egen interesse å gjøre det du vil. For eksempel, si: "Jeg ville være ubehagelig hvis du må kaste bort tiden din fyller denne billetten; kan vi ikke enig annet? "       
 10.  
 11.             6      Pek på et forhold. Har du noe forhold til personen? Kanskje du kommer fra samme område eller kjenner den samme personen, eller kanskje du kjenner ham godt. Bruk denne lenken for å minne ham om at du har noe til felles. Det vil føre til at han viser mer medfølelse for deg og ikke sannsynligvis vil føre til problemer.        
 12.  
 13.             7      Innrømme en mindre lovbrudd. Du bør fortsatt avvise hovedladningen; Studier har imidlertid vist at folk som innrømmer en mindre lovbrudd tros mer enn de som nekter alt. "Vel, jeg hang rundt skateboarding i skateboard-sonen, men jeg gjorde egentlig ikke skateboard," eller "Jeg må innrømme at jeg pleide å skateboard her, men det var år siden, da jeg var yngre og ikke visste hva jeg gjorde ".       
 14.  
           Les mer... (15)      
Relasjoner populær:
Fikk bort.

Få din forelskelse til å være oppmerksom på deg (for jenter).

Så du skjønner at du blir skadet av noen.

Behandle vennen din riktig.

Husk, om din kone jukser deg.

Behandle en misfornøyd venn riktig.

Lag et vennskapsarmbånd.

Ikke bli besatt av en gutt.

Være enkelt igjen.

Avtale med nysgjerrige naboer.

Hvis din ex kjæreste er din kollega.

Avtale med å miste en venn.

Håndtere demenspatienter.

Vær god.

Vær glad selv når du er alene.

Spør en gutt til Abi Ball.

Ikke la en samtale sovne.

Start et vennskap med visse fordeler.

Avtale med raving om læreren din.

Avtale med en vanlig jente.

Ha forhold til en sjenert jente.