Home \ relasjoner
 

Glem en fyr.

 

Alle vet at det er veldig vanskelig å glemme en gutt du føler mye om. Men jo før du skjønner at han ikke kommer opp i fremtiden, desto raskere kan du krysse ham av og "fil" hvor han tilhører. For å glemme det, må du gi deg tid til å komme over det og minne deg på at du kan være bedre uten den. Nyt tilstedeværelsen av din familie og venner. Vil du starte i dag for å glemme ham og leve livet ditt uten han? Slik gjør du det.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Et sunt tenkemåte  ,

    
   
 1.            1      Gi deg tid til å komme over ham. Hvis du virkelig vil glemme en gutt, må du først behandle deg selv i en sorgsfase. Det høres forvirrende, men jo før du anerkjenner at du trenger tid alene til å tenke på hva som har skjedd, og å organisere dine følelser, jo før vil du kunne leve lykkelig. Enten du bare hadde noen datoer med ham eller virkelig likte ham veldig mye - la dine følelser ut og akseptere at du ikke vil være bra en stund. 
    
  • Det betyr ikke at du er svak på noen måte. Tvert imot viser det styrke for å innrømme at du ikke føler deg bra.
  •  
  • La vennene dine vite at du er trist. Det er ingen grunn til å late som om du er glad. Dette berøver deg bare av energien for å få deg oppreist igjen. Det er greit hvis du ikke har lyst til å gå ut eller feste en stund. Hvis du ikke låser deg for lenge, er det ingenting galt med det. Denne fasen skal vare lenger enn noen få dager, men ikke mer enn uker.
  •  
  • Skriv ned dine følelser. Dette kan hjelpe deg med å organisere tankene dine uten å måtte fortelle dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fokuser på hans dårlige sider når du tenker på ham. Det er lett å omforme og tenke etter at gutten var helt perfekt, vakker, intelligent og humoristisk i stedet for å huske virkeligheten. Hvis du prøver å glemme ham, må du overbevise deg selv om at han ikke var så stor eller rett og slett ikke den rette for deg. Så nå tenk på hans ekle gnisten, minne ham om hans onde ord mot deg eller se ham i hans uglieste klær. 
    
  • Legg opp alle de negative tingene om ham, hvis det hjelper deg. Ta listen med deg og ta en titt på det når du føler deg svak.
  •  
  • Hvis du fortsatt er overbevist om at han er perfekt, endrer du tankegangen din slik at du ikke kjenner ham godt nok til å dømme det riktig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Husk hvorfor du ikke er med ham. Det må være en veldig god grunn til det. Kanskje han lurte på deg. Kanskje han ikke hadde nok interesse i deg. Kanskje du fant ut at du ikke passer sammen som håpet. Eller kanskje det var noe rent eksternt som trakk deg sammen, men etter ti minutter i samme rom begynte argumentene. Uansett årsak, må det være en god, så minn deg selv at det er en forklaring på hvorfor du ikke er sammen. 
    
  • Hver gang du lengter etter det, husk alle de dårlige øyeblikkene du hadde. Ønsker du mer?
  •  
  • Faren er flott å se på fortiden gjennom rosa briller og å overbevise seg om at de passer perfekt sammen. I sannhet må det ha vært mange nedslående øyeblikk. Ellers ville du fortsatt være et par, ikke sant?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke angre noe. Du angre sannsynligvis mye. Kanskje i ettertid vil du ha vært en bedre venn. Kanskje du tror du burde ha vist mer kjærlighet. Etterpå kan du finne deg for kult under forholdet som førte til at han mistet interessen. Uansett hva du tror du gjorde galt, er det kanskje bare i hodet ditt som det. Og selv om du virkelig har gjort feil, er det for sent å fortryde dem, så ikke kast bort tiden din å tenke på det. 
    
  • Se på det: Kanskje du har gjort noen feil til denne gutten. Men du kan ikke endre det nå. Det var ikke forgjeves, skjønt. Du kan lære av disse feilene, modne og gjøre mye bedre når du møter en ny person.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke vær bitter. Bitterhet er en annen følelse som gjør at du føler deg dårlig, sint og apatisk. Du er ikke fornøyd med hvordan det endte, du føler deg dårlig behandlet, eller du tror du har lykke med livet fordi det er all urettferdig uansett. Vet du hvor slike følelser bringer deg? Steds. Så slåss mot dem så snart du innser at de tar i besittelse av deg. 
    
  • Lær å gjenkjenne disse følelsene. Når du mistenker en negativ følelse, prøv å jage det med minst tre positive tanker. Selvfølgelig tror du at fyren gjorde deg dårlige ting. Men overskygg disse minner med tre fantastiske ting som familien eller vennene dine har gjort for deg i det siste. Hvis du virkelig vil ha det, kan du alltid være i godt humør.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Husk at du fortjener bedre for noen. Gjenta det som et mantra. Det er vanskelig å glemme, men det betyr ikke at han fortjener deg. Du er en fantastisk person, og du fortjener noen som behandler deg som den dyrebare, vakre og unike kvinnen du er. Ikke la noen behandle deg som smuss eller ignorere deg. Du fortjener noen du ikke trenger å glemme etter en stund. Selv om du tror at dere begge fortjener hverandre - på et tidspunkt vil du ha nok visjon å vite at det er noen mye bedre for deg. 
    
  • Kanskje det vil ta litt tid før du skjønner at du har gjort en bedre. Du føler deg sannsynligvis angrepet eller irritert når vennene dine forteller deg det igjen og igjen. Noen ganger ser du ikke hva du fortjener før du har noe du virkelig fortjener. I så fall vil dette være en gutt som er verdig av deg (men bare hvis du er over den første).
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bygg deg selv. Hvis du bare prøver å glemme noen, føler du sannsynligvis ikke det beste mennesket i verden. Du kan tenke at du er for feit, stygg, dum, verdiløs eller bare kjedelig. Disse følelsene er normale, men de er fortsatt ikke sanne. Ikke la denne fyren trekke deg ned, uansett hva han gjorde. Husk at du har verdier og elsker deg selv for det. 
    
  • Husk hva du mest likte og verdsatt om deg selv før du møtte denne gutten. Kan du gå tilbake dit? Lag en liste over de beste funksjonene dine. Styr din selvtillit til du har internalisert at du er en spesiell person, med eller uten denne mannen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær takknemlig for hva du har. Hvis du har gitt opp noe for denne gutten, føles du sannsynligvis tom og ikke akkurat takknemlig for det du har forlatt. Likevel er det akkurat det som hjelper deg å bli kvitt de negative følelsene og holdninger. Husk alle underverkene som livet gir deg. Oppgi alt (i tanke eller på papir) for hva du kan være takknemlig for: din familie, dine venner, din helse, dine muligheter, katten din, etc. Snart vil du se at livet ditt ikke er så ille, til og med når gutten er borte 
    
  • Skriv en liste over ting du kan være takknemlig for, og utvide dem alltid når noe nytt kommer med. Les den gjennom, om og om igjen, og spesielt når du trenger en heis. Du vil se, livet ditt er verdt å leve uten gutten, og så forsvinner det gradvis fra dine tanker.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Gjør ham forsvinne fra livet ditt  ,

    
   
 1.             1      Stopp å snakke med ham. Du kan tro det er vokst opp for å fortsette å henge med ham, skrive til ham, tenke på noe morsomt som minner deg om ham eller til og med å spise ute med ham hver uke. Men et vennskap kan bare oppstå når hjertet ditt er helbredet. Å holde kontakten mens du fortsatt lider, utvider smerten din, og det tar deg dobbelt så lang tid å komme over det. 
    
  • Slett nummeret hans, hvis det ikke finnes noen annen måte. Vær snill mot ham hvis du tilfeldigvis møter ham, men ikke start en hel samtale med ham. Hvis du kan, unngå steder der han kunne være.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp å snakke om ham også. Du tror kanskje du har det bra, fordi du ikke snakker til ham lenger, og du har ikke sett ham lenge. Men hvis du fortsetter å snakke om ham, vil du ikke flytte et skritt fremover. Det kan være fint å dele følelsene dine med en venn, men hvis du bare gjør noe, men stadig klager over ham, vil det også være vanskelig å glemme. 
    
  • Møter du felles venner eller folk som kjenner ham, ikke gi inn til å be dem om å spørre hva han gjør og hvordan han gjør det. Hva bra kan komme ut av dette?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå alt som minner deg om ham. Kast bort alt, men alt som kan minne deg om ham. Gjør det som er i din makt for ikke å bli husket og å føle deg dårlig igjen. Gi bort CDen han ga deg til bursdagen din, og ikke gå til din tidligere favorittkafé, når du bare kan tenke på alle de vakre øyeblikkene du to brukte der sammen. I stedet skal du gå til en helt ny, ukjent kafé. 
    
  • Kjenn utløserne for dårlige følelser og planlegg hvordan du unngår dem. For eksempel, ta en annen rute til skolen hvis du ikke kommer forbi stedet du først kysset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stall ikke ham på sosiale nettverk. Motstå trangen til å klikke på hans Facebook-profil hvert par minutter for å se om noen har lastet opp et bilde med ham og en annen jente. Hvis du overvåker ham på Facebook, Twitter eller hvor som helst annet, ber det deg bare om å lese sine kjedelige kommentarer om hans fotballklubb, og vil ikke skade deg. Å se ansiktet hans, gjør det vanskelig å glemme ham å lese ordene sine. 
    
  • Hvis du ikke kan motstå å se hva han skal, må du hoppe inn i det kalde vannet og holde seg vekk fra nettene for en stund. Det gjør deg så bra, det klargjør dine tanker og lar deg leve i nået, i stedet for alltid å være på bildet av dine medmennesker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bli kvitt hans ting. Hvis du har noe igjen av ham, men uansett, gi det tilbake til ham så snart som mulig. Sett den i en eske og legg den foran døren, hans skap eller sin bil. Spør en venn hvis du er redd for å møte ham. Som et alternativ kan du selvsagt kaste alt i søppel - hvorfor skal han få sin favoritt fotball skjorte tilbake hvis han behandlet deg dårlig? For det han gjorde med deg, kaster du nå sin eiendom. 
    
  • Hvis du ikke kan få deg til å kaste bort ting, kan du be en venn å gjøre det for deg.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unngå det på fester, fester, etc. Du bør ikke låse deg selv i hulen din, selv om du deler en vennekrets eller har samme bekjente. Likevel bør du være borte fra fester, fester og lignende hvis du mistenker at han kunne være der. Selvfølgelig kan dere begge gå til samme danseklasse og samme fest, men hvis du alltid husker at han er nær deg, vil du ikke lett glemme ham. Ta en pause i noen uker og møt vennene dine bare når han er andre steder. Hvis du vil komme tilbake til bedriften, må du finne ut hvordan du kan unngå ham. 
    
  • Hvis du har de samme vennene, er det lurt å være fornuftig og møte disse vennene "ved svinger". Selvfølgelig er det ubehagelig å spørre vennene dine om det, men det er definitivt bedre enn å henge seg sammen med det og få en kniv i hjertet hver gang øynene møtes.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Endre miljøet ditt så mye du kan. Jo før du unnslipper det gamle mønsteret, jo før du glemmer det. Bytt ditt rom, kjør bort i helgen, prøv en ny kafé på den andre siden av byen. Ikke legg deg av med litt innsats, å gå til et nytt sted eller å føle at du er på et nytt sted. Så du kan enkelt forny dine vaner. 
    
  • Selv om du bytter plass i klasserommet eller går gjennom en annen gate på vei hjem, kan den oppdatere dine gamle tanker.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Finn fred i deg selv  ,

    
   
 1.             1      Tilbring tid med venner og familie. Nyt tilstedeværelsen til de menneskene som elsker deg mest og ta vare på deg. Hvis du har lyst til å gå ut, finn dine kjære. Hjelp din mor med husarbeidet eller gå på kino med vennene dine. Inviter en gammel venn til en restaurant. Du trenger ikke å gå til en stor fest eller en familiefest, hvis det er for mye for deg. 
    
  • Begynn liten. Ikke overbelaste deg selv og tilbringe tid med de som kjenner deg veldig bra.
  •  
  • Kanskje du føler behov for å være mer i bedriften enn du vanligvis vet om deg selv. Det er flott, når du er klar! Møte venner vil få deg til å glemme ham.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fokus på dine lidenskaper. Dette er enkelt. Jo mer tid du bruker med det du liker, jo lykkeligere er du. Kanskje du har latt din favoritthobby eller jobb gå seg vill, kanskje har du mistet drømmene dine. Ta det opp igjen og invester mer tid i den. Gjør det du liker - om det er et spesielt spill, ønsket om å være skuespillerinne eller hobby. Du kan sprette tilbake mye raskere hvis du mister deg selv i noe du elsker. 
    
  • Har du ingen lidenskap? Dette er den perfekte tiden for å finne en. Bruk ledig tid til å prøve noe nytt og finne ut om det er noe som fanger deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å sette pris på å være alene. Du er sannsynligvis redd for tiden du er alene, da de bare gjør deg mer mottakelig for følelser av sorg og lengsel. Du må endre det. Hvis du vil føle deg fullstendig igjen, må du sette pris på tiden du bruker på deg selv, i stedet for å vente på din neste avtale eller arbeidsoppgave. Selvfølgelig gjør det ikke vondt å være opptatt og distrahert når du vet at du kommer til å være trist på egen hånd. Likevel bør du komme til det punktet hvor du kan sette pris på og nyte "tiden for deg". Du kan gjøre hva du vil, så ikke tenk på denne fyren! 
    
  • Lag en avtale med deg selv og gjør noe som vil gjøre deg glad eller hvile. Ta et varmt bad, se din favorittfilm - den gutten alltid fant for ostlikt uansett - og liker å gjøre akkurat det du vil.
  •  
  • Du vil ikke helt komme over ham eller være klar for noen nye hvis du ikke virkelig og virkelig finner fred i deg selv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør sport. Sport gir deg en liten endorfinforsterkning, gir deg ikke tid til å bade deg selv, men hjelper deg til å føle deg lykkeligere og sunnere. Planlegg å gjøre minst en halv time med sport om dagen. Enten det er en yoga klasse, en jogging økt, basketball med venner - uansett, du vil føle deg mer aktiv, mer balansert, og glem gutten raskere. 
    
  • Når du er i ferd med å forme kroppen din, har du ikke tid til å tenke eller overveie det. Hvis du holder deg idiot hele dagen, har du mye mer tid.
  •  
  • Du kan bryte rutinen din hvis du leter etter en sport du alltid har ønsket å prøve. Har du noen gang klatret klatrevegget i treningsstudioet ditt? Vil du vite regler for tennis? Prøv noe nytt - det kan øke selvtilliten din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få ut så mye som mulig. Bare plager å gå ut av døren, i stedet for å ligge på sofaen, gjør en seriell maraton deg lykkeligere og mer balansert. Frisk luft og sola på ansiktet er mye bedre enn mikrobølgeovn. Selv om du ikke føler for å forlate huset, vil det gjøre noe for å tvinge deg selv til å gjøre det. Les boken din i parken i stedet for i sengen. Få ettermiddagskaffen din på kiosken noen kvartaler unna i stedet for å lage mat selv hjemme. 
    
  • Pass på at du forlater huset minst en eller to ganger om dagen hvis du ikke vil tenke på gutten lenger.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nyt livet ditt. Hvis du vil glemme mannen, bør du virkelig være glad. Ikke at du bare går ut, blir full og ligg dessverre i sengen din på slutten av natten. Du kan feste og gå ut når du har det, men ikke før. Ellers føler du bare verre. Nyt flørting, ha uformelle datoer, eller bare tilbringe tid med vennene dine. Alt dette vil hjelpe deg å glemme ham. 
    
  • Ikke haste inn i et nytt forhold med den aller beste. Så du fortsetter bare å lide. Bare for å trøste deg over en annen, bør du ikke starte et forhold med en ny.
  •  
         
 12.  
 13.             7      En dag vil du være klar for en ny kjærlighet. Når du føler at du virkelig har glemt ham, er lykkelig alene og leve et liv som fyller deg, så er du åpen for en ny kjærlighet i livet ditt. Ikke vær skuffet hvis det tar måneder eller år. Det er alltid bedre å håndtere sine følelser enn å nekte dem. Når du er klar, åpne ditt hjerte, hold en positiv holdning, og vær nysgjerrig på hva livet holder for deg. 
    
  • Du vil se at smerten du måtte tåle for å glemme at gutten var til nytte - du er mye sterkere nå.
  •  
         
 14.  
        
Relasjoner populær:
Finn en venn som barn.

Få din partner til å bekjenne utroskap.

Dine foreldre overtaler deg til å overnatte med noen.

Gjør din ex savner deg.

Lev etter et ensidig forhold.

Slapp av med en jente.

Adresse en interessant jente.

Snakk med din forelskelse, selv om du er sjenert.

Les følelser.

Avtale med en avvisning.

Akseptere et kompliment.

Ignorer en gutt du liker.

Gi kjærlighet til noen.

Skriv et brev til din beste venn.

Beskytt deg mot mobber.

Lag en kvinne tilgi deg.

Være enkelt igjen.

Hold deg normal i nærheten av din forelskelse.

Glem det når du snakker om deg bak ryggen din.

Bruk omvendt psykologi.

Håndter utålmodige mennesker riktig.