Home \ relasjoner
 

Bryt opp med noen som elsker deg.

 

Avslutte et forhold er stressende i de fleste tilfeller - selv om det ikke var alvorlig. Men hvis du er i den unenviable situasjonen for å måtte avslutte et seriøst forhold, og spesielt hvis L-ordet er blitt snakket, vil du kanskje gjemme seg bak sofaen i en uke. Hvis noen elsker deg og du skiller seg fra den personen, vil du sannsynligvis føle deg skyldig og skamfull. Kanskje du lurer på om du gjør en stor feil eller lurer på hvordan du kan være så egoistisk. Selv om det selvfølgelig aldri er morsomt å avslutte et forhold, kan du overleve bryte opp med en person som elsker og setter pris på deg ved å ta deg tid til å tenke nøye på din beslutning, samtalen til en moden Ta veien bak deg og ta godt vare på deg selv etter oppbrudd.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Beslut å bryte opp  ,

    
   
 1.            1      Bruk effektive beslutningsmetoder. Hvis du står overfor et alvorlig problem, for eksempel Enten du bør bryte med din partner eller ikke, kan det være svært nyttig å bruke effektive beslutningsstrategier. Dette gir deg mulighet til å ta en oversikt over alle tilgjengelige muligheter for deg og analysere hver enkelt nøye før du tar en endelig beslutning. For å ta en beslutning på en strukturert måte, bør du:  
    
  • Skriv ned en detaljert definisjon av problemet. Hvorfor vil du skille deg fra personen? Er det fordi noe skjedde mellom dere to? Eller på grunn av dine personlige følelser?
  •  
  • Lag en liste over alle dine valg. Lukker det eneste alternativet ditt? Eller tror du det er en sjanse for deg og din partner å reassemble forholdet ditt? Hvis du er fast bestemt på å bryte opp med den andre personen, hvilke opsjoner har du for separasjon?
  •  
  • Vurder dine valg. Hvilket alternativ vil mest sannsynlig gi det beste resultatet? Tenk på de mulige risikoene og fordelene med hvert alternativ du har oppført.
  •  
  • Velg et alternativ og trekk det ut konsekvent. Etter at du har analysert hvert alternativ, kan du velge alternativet som gir deg de beste resultatene. Sett deretter planen i gang. Sørg for at du reflekterer over det potensielle resultatet av avgjørelsen din og tenk på hvordan du kan forbedre din tilnærming i fremtiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå å ta en utslettsbeslutning. Ta nok tid til å tenke gjennom din beslutning fra start til slutt og veid grundig av dine grunner for separasjon. Sørg for at beslutningen din er basert på logikk og ikke på stress eller sinne. Når du har definert dine spesifikke grunner til hvorfor du vil forlate forholdet, vil det være lettere for deg å ta avgjørelsen din og forsvare din beslutning mot partneren din.  
    
  • Hvis forholdet ditt har vært knyttet til fysisk eller emosjonell overgrep, må du aldri føle deg skyldig i å avslutte forholdet. Du fortjener sikkerhet og respekt i dine relasjoner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandle dine skyldfølelser. Det er bare naturlig at du føler deg skyldig i å bryte opp med noen du bryr deg om, men du bør ikke tillate deg å forbli i et forhold som gjør deg ulykkelig på grunn av dine skyldige følelser. 
    
  • På kort sikt kan det være lettere å utsette separasjonen. Men i det lange løp vil du kaste bort tiden til alle involverte personer og skade din partner enda mer hvis du kunstig forlenger et dødt forhold.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få råd fra en betrodd person. Hvis du ikke er sikker på om et oppbrudd er det rette flytte eller ikke, kan en outsiders mening være nyttig for deg å se ting tydeligere. Spør en person som bare vil ha sitt beste for en objektiv vurdering av forholdet ditt.  
    
  • Bruk din dom når du ber om råd. Bare stol på en person som vil holde tankene dine for seg selv. Det ville være ubehagelig og urettferdig for partneren din å lære om den kommende separasjonen først fra en annen person, ikke fra deg.
  •  
  • Du kan adressere emnet ved å si: "Du, jeg vil gjerne diskutere noe med deg. Jeg elsker John, og han elsker meg, men jeg har følelsen av at vi har bodd fra hverandre. Jeg vet ikke nøyaktig hva jeg skal gjøre ".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lytt til følelsen av tarmene dine. Vår magefølelse eksisterer for en god grunn. Vår underbevissthet behandler ofte mye mer informasjon enn vår bevissthet, og gir deg følelser og intuksjoner som du ikke logisk kan forklare. Hvis du bare ikke kan riste følelsen av at en oppbrudd er lang forsinket, kan det være best å stole på dine instinkter.                  
 10.  
             

  Del 2      Sett den bak deg  ,

    
   
 1.             1      Ordne en tid for samtalen. Når du er sikker på at du vil bryte opp, er det best å få det over med så raskt som mulig. Ikke dra et døende forhold unødvendig. Hvis du blir kvitt den vanskelige samtalen så raskt som mulig, vil du være på vei til gjenoppretting raskere, og din ex-partner vil bli forhindret i å investere mer i forholdet.  
    
  • Ikke overraske partneren din med den "alvorlige samtalen" uten advarsel. Si noe som, "Jeg må snakke med deg om noe viktig. Kan vi møte i morgen kveld? "
  •  
  • Aldri avslutte via telefon, sms eller e-post med mindre du er bekymret for din sikkerhet. Ansikt-til-ansikt-separasjon er langt mer hensynsfull og respektfull for partneren din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered det du vil si nøyaktig. Skriv en liste over alle poengene du vil adressere når du er redd for å glemme noe viktig. Be en betrodd venn å spille gjennom separasjonen som et rollespill med deg, slik at du kan øve på å snakke teksten høyt.  
    
  • Separasjoner gir intense følelser til overflaten av de fleste. Kanskje din partner reagerer sint, gråter eller prøver å snakke deg ut av breakup. Det er best å bestemme på forhånd hvordan du skal håndtere hver av disse reaksjonene, og i rollespill med din venn, øve å holde en bestemt gruve og ikke myke deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk "I-uttalelser". Under samtalen bør du ta opp ting fra et synspunkt som gjenspeiler det du føler og hva du trenger. Unngå å skylde partneren din for å skille dem. Så du kan avdekke meldingen din, og du gir din eks-partner mindre mulighet til å utfordre din beslutning.  
    
  • For eksempel bør du ikke si, "Du gjør meg ikke til en prioritet i livet ditt." I stedet, si noe som: "Jeg trenger en partner som tar tid for meg, og jeg føler ikke at du gjør det."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå clichés. Partneren din vil sannsynligvis føle seg forvirret og vondt hvis du forteller ham at du vil bryte opp, og tomme platituder vil bare gjøre det verre. Respekter partnerens følelser og ønske om svar og vær åpen og ærlig om årsakene til at du er separert.  
    
  • Motstå fristelsen til å uttrykke din anger med et klisje, for eksempel "Det er opp til meg, ikke deg" eller lignende vage uttalelser. Bare si hva du synes så enkelt som mulig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Svar ærlig, men forsiktig på alle spørsmål. Din ex-partner vil trolig ha spørsmål, spesielt hvis breakupen kom som en overraskelse. Ikke lyv til din ex-partner bare for å redde hans følelser. Du kan imidlertid prøve å gi separasjonen, om mulig, en optimistisk berøring. 
    
  • Ulike studier har vist at separasjoner er mindre smertefulle når personen deler seg, er hyggelig, ærlig og positiv om tiden sammen.  
  •  
  • Legg vekt på hvordan separasjon hjelper deg begge deler. For eksempel kan du fortelle din ex-partner, "Jeg tror jeg ville være lykkeligere hvis jeg er med noen hvis personlighet er mer kompatibel med min egen."
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Lev livet ditt  ,

    
   
 1.             1      Ta kontakt med din ex-partner. Hvis du holder kontakt med din tidligere partner, vil du bare holde uønskede følelser i live og forlenge hjerteslaget for dere begge. Unngå å besøke steder du kanskje måtte møte. Slett telefonnummeret fra telefonen og motstå trang til å søke etter ex partnerens sosiale medier. Hvis du fortsatt har eiendeler fra din eks hjemme, bør du gi dem tilbake så snart som mulig - helst gjennom en felles venn - eller kaste dem bort.  
    
  • Selv om du vil være venn med din eks, bør du huske at du både trenger tid og avstand til å helbrede fra separasjonen. Vær respektert av ex-partnerens følelser og gi ham nok plass til å leve sitt liv etter at forholdet er ferdig.
  •  
  • Følg eller avgift din eks-partner på alle sosiale medier, for å unngå å bli påminnet om ham hele tiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold opp rutinen din. Det er normalt å føle sorg, stress og usikkerhet om fremtiden etter en oppbrudd. Selvfølgelig er det fristende å få deg syk på jobb og vende seg selv, men du vil føle deg bedre hvis du holder deg aktiv, har alltid noe å gjøre, og ikke forsøm dine normale aktiviteter. Å holde fast på rutinen vil gjøre det lettere for deg å opprettholde en følelse av normalitet.  
    
  • Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med deg, kan du prøve en ny hobby eller få et treningsmedlemskap. Noen ganger post-parting smerte kan være en utmerket katalysator for din egen personlighet utvikling.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få følelsesmessig støtte fra andre. Selv om du nettopp har avsluttet et viktig forhold, bør du aldri glemme at det er mange andre verdifulle relasjoner i livet ditt. Familie og venner kan være en kilde til styrke og komfort som du jobber gjennom det følelsesmessige stresset av separasjon. 
    
  • Ikke nøl med å ringe en venn eller tilbringe mye tid med din kjære når du føler deg deprimert. Bare si til en elsket, "Jeg vet at det var best, men jeg vil ikke være alene. Vil du komme over og se en film? ".  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær følelsesmessig klar før du blir involvert med noen nye. Det er vanligvis ikke en god ide å øyeblikkelig hoppe inn i et nytt forhold hvis dine følelser om det siste forholdet fremdeles er nyskadet. Konsentrere deg om healing og bli den beste versjonen av deg selv. 
    
  • Hvis det er ubearbeidede problemer som har bidratt til din siste separasjon, bør du jobbe med å behandle disse tingene før du drar inn i datingslivet. Hvis du er følelsesmessig sunnere selv, vil du være mer sannsynlig å finne et sunt forhold i fremtiden.  
  •  
         
 8.  
           Les mer... (11)      
Relasjoner populær:
Kysser på en rekke måter.

Gi kjæresten en god følelse.

Gi kjærlighet til noen.

Utsett din hemmelige beundrer.

Anerkjenn en snuskende venn.

Snakk med en tilgitt jente du liker.

Gi partneren nok frihet.

Gi deg selv feminin.

Gjør rett hvis din eks kjæreste ønsker mer avstand.

Vær en god venn for en gutt.

Fortell noen at du ikke vil gå ut med ham uten å skade ham.

Berører en gutt.

Turgåing som homofil eller lesbisk tenåring.

Få noen til å savne deg.

Glem din ex.

Ha temperamentet ditt under kontroll.

Menn kan forstå.

Bygg tillit og skape.

Bekjempelse av en Libra Man.

Fortell din venn at du har din periode.

Start en samtale med fremmede.