Home \ relasjoner
 

Opprettholde relasjoner.

 

Chat er en fin måte å gjøre folk som deg og øke ditt profesjonelle og sosiale nettverk. I motsetning til popular tro er det ikke å komplimentere en person å opprettholde forholdene dine. For å chatte effektivt må du være autentisk og sympatisk. Hvis du presenterer deg bra, fokuserer på positiv liten snakk og deretter bygger et godt forhold til folket, kan du chatte med toppen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag liten snakk  ,

    
   
 1.            1      Introduser deg selv til mennesker. Vær oppmerksom på de som er på arrangementet og presentere seg for de som gjør øyekontakt med deg. Ikke begrenset samtalen til folk du kjenner. I stedet går du ut av ditt eksisterende nettverk og presenterer deg for nye mennesker. Hvis du er nervøs og ikke ønsker å introdusere deg selv, kan du be verten om å introdusere deg til folk du vil snakke med.  
    
  • Du kan presentere deg selv ved å si, "Hei, jeg heter Tim, jeg jobber med regnskap, hvordan har du det i dag?"
  •  
  • Du kan også si, "Hei, jeg heter Stephanie, jeg så presentasjonen din om atomtermodynamikk og fant det bra."
  •  
  • Eller, "Hei, jeg er Jacob, jeg har hørt om pranken du spilte i regnskapet i går, og jeg kunne ikke slutte å le."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg oppdatert om aktuelle hendelser. Les magasiner og blogger og se nye dokumentarer for å holde deg oppdatert om dagens trender. Å vite om nåværende trender vil gi deg et emne av samtale bortsett fra arbeid og sosialt liv. Å ha noen problemer som du vet om, vil gjøre deg mer interessant for folkene du snakker med.        
 4.  
 5.             3      Unngå å snakke om religion, politik eller raser. Med mindre du er i et bestemt miljø, som en kirke eller et politisk fundraiser, bør du ikke kunne løfte disse problemene. Ofte har folk sterke følelser og meninger om disse emnene, og det er lett å forstyrre noen. Unngå disse samtalene og hold seg nøytral når noen snakker til dem.  
    
  • For eksempel, hvis noen sier, "Hva synes du om den nye presidenten?" Kan du si noe som, "Jeg forfølger egentlig ikke politikk."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Være autentisk. Det kan være målet å chatte for å bygge et nettverk, men det burde ikke være klart. Folk liker ikke å være assosiert med de som tror de er for ambisiøse og målrettet. Unngå å snakke om arbeid, spesielt når du er i et sosialt miljø med dine arbeidskollegaer. Hold deg til mer interessante emner slik at folk ikke tror du er uautentisk.        
 8.  
 9.             5      Vær høflig, men slå slutt på dårlige eller meningsløse samtaler. Hvis du møter noen du ikke vil snakke med lenger, bør du ikke være uhøflig. Smil, nikk og gi korte svar til han løper ut av småprat. Vent ca fem minutter og beklager høflig.  
    
  • Når du drar en samtale, kan du si noe som "Det var hyggelig å se deg, jeg leter etter vennene mine og tar en drink, takk."
  •  
  • Du kan også si "Ah, jeg må gå på toalettet, det var hyggelig å snakke med deg."
  •  
                   
 10.  
             

    2      Bygg gode forhold  ,

    
   
 1.             1      Leter du etter likheter mellom deg og personen du snakker med. Jo mer personen tror du er like, desto mer vil de delta i samtalen. Prøv å sette opp paralleller mellom deg og din korrespondent.  
    
  • For eksempel, hvis noen sier, "Denne kunden skyldte meg for at han ikke mottok bestillingen, men transportøren var skyldig," kan du si noe som "Ja, kunder klager ofte på ting til meg også som jeg ikke har noen innflytelse på. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lytt og still spørsmål. Du skal ikke snakke for mye mens du chatter. Pass på at du forlater nok plass i samtalen for å si noe til samtalepartneren din. En god måte å stille spørsmål på er å spørre om svar. Se samtalen som en rekke måter å utvide forholdet ditt på, og ikke komme inn i det ved å ikke si noe galt.  
    
  • For eksempel, hvis noen snakker om et fotballkamp, ​​kan du spørre, "Hva synes du om Bayerns prestasjoner denne sesongen?"
  •  
  • Hvis du snakker om en film du begge så nylig, kan du for eksempel si: "Ja, Eli Roths styrearbeid har virkelig utviklet seg de siste ti årene. Hva er din favorittfilm fra ham?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør oppriktige komplimenter. Ikke bare popp ut og si noe som "Du er den beste!" Skriv ditt kompliment snarere som et spørsmål eller en uttalelse. For eksempel kan du si: "Hvordan ble du så stille med denne kunden i går?" eller "Jeg var ikke så sikker på metodene dine først, men nå ser jeg det er den beste tilnærmingen."  
    
  • Du kan også komplimentere ved å si: "Jeg vil ikke forlevere deg, men din forklaring på den klassiske dynamikken til gyros er et av de beste jeg noensinne har hørt."
  •  
         
 6.  
             

    3      Present  ,

    
   
 1.             1      Bruk rent, strykt klær. Bruk klær som gjør at du føler deg trygg. Det vil endre seg, avhengig av hvilken situasjon du er i. Hvis du er i et festlig miljø, bør du sette på en drakt eller en kjærlig kjole og fine sko. Når du er i et løs miljø, har du på deg klær som gjør at du føler deg trygg og komfortabel. Uansett hva miljøet ditt er, rent, rynkerfritt klær vil alltid gi et godt inntrykk.        
 2.  
 3.             2      Ha god hygiene. Pass på å fikse og bade håret ditt før du drar til en hendelse for å bygge nettverket ditt eller sosiale arrangement. Hvis du har dårlig ånde eller lukter dårlig, vil folk ikke være rundt deg. Pensle tennene, tyggegummi eller bruk myntpiller for å unngå dårlig ånde. Du kan bruke deodorant eller parfyme for å lukte godt.        
 4.  
 5.             3      Les om arrangementet før du ankommer. Pass på at du vet hva hendelsen er og hvem som skal være der. Dette gir deg en ide om hva slags samtaler du kan ha og hvilke personer du kan målrette. Du vil sannsynligvis ønske å snakke med folk på ditt arbeidsfelt eller forskning, eller folk som kan øke karrieren din. Hvis du kan komme til en gjesteliste, bør du gjøre noen undersøkelser på internett om de som kommer.        
 6.  
 7.             4      Beam selvtillit, men opptrer ikke arrogant. Ikke snakk dårlig om andre, ikke narr av dem og snakk ikke om hvor mye bedre du er enn andre. Det kommer over arrogant og vil gi et dårlig inntrykk. I stedet virker som om du var sikker på deg selv og dine evner, men ikke snakk om det.        
 8.  
             

Advarsler .

                Les mer... (9)      
Relasjoner populær:
Kramme en gutt.

Cuddling.

Håndtere vanskelige mennesker.

Gjør venner med en fyr du nettopp har møtt.

Beklager kjæresten min.

Bruk hendene dine under kyssing.

Fordel visittkort.

Finn en venn hvis du føler deg unappealing.

Vet om du har funnet din valgte.

Gjenkjenne når en jente ikke gjengjelder dine følelser.

Som jenter blir attraktive for gutter.

Å være en god venn som tenåring.

Glem det når en venn beveger seg bort.

Angre din nabo.

Avtale med en venn som faller i ryggen.

Å miste frykten for kjærlighet.

Fortsett med din beste venn etter en kamp.

Skriv kondolenskort.

Å oppmuntre en venn.

Snakk med en sværm du ikke har sett på lenge (for gutter).

Å få en kvinne til å føle seg sexy.