Home \ relasjoner
 

Utsett din hemmelige beundrer.

 

Hvem er din hemmelige beundrer? Det kan være ganske vanskelig å "unmask" noen som sender deg anonyme gaver og skriver romantiske meldinger, spesielt hvis han ikke vil utsette seg selv. Du trenger litt detektiv. Se nøye på alle gaver, brev og notater. Spør vennene dine om de kjenner til noen i hemmelighet forelsket i deg. Gå rundt i verden med øynene dine åpne og ha litt tålmodighet, kanskje du finner tips. Dyrkeren din er sannsynligvis bare veldig sjenert og tør ikke å snakke med deg direkte. Vær taktfull og respekter den.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Referanser  ,

    
   
 1.            1      Les meldinger svært nøye. Hvis du fikk et ekte brev eller håndskrevet melding, hvor og hvordan kom denne meldingen til deg? Er manuskriptet kjent for deg? Skriftstilen? På den annen side, hvis beundreren din sendte deg en e-post eller en chatmelding under et pseudonym, sier pseudonymet noe om ham? Er det noen hint eller abnormiteter i selve meldingen? 
    
  • Hvis du får brev eller meldinger håndskrevet, må du legge mer oppmerksomhet til manuskripter av mennesker rundt deg i fremtiden. En god venn, din forelskelse, fyren sitter ved siden av deg på engelsk - det kan være noen. Unobtrusively se over skulderen mens du skriver!
  •  
  • Hvis du har en e-post eller en chatmelding fra en ukjent person, kan du se på avsenderadressen eller aliaset. Kanskje du kan trekke noen konklusjoner fra navnet valg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fikk du gaver fra tilbedderen din? Kanskje en haug med blomster, en pose med favoritt søtsaker eller en CD? Gaven avslører absolutt noe om den fra hvem den kommer fra. 
    
  • Hvis en tallerken med ferske kaker plutselig står foran døren din, kan beundreren din i det minste bake. Hvem vet du hvem liker å bake, og kan du forestille deg at han er forelsket i deg?
  •  
  • Hvis du har funnet en mix-CD i postkassen, er musikk svært viktig for beundreren din. Men det kan også være at det er et viktig koblingselement mellom deg. Er det noen i ditt miljø som stadig sverger en sang eller bare reiser med hodetelefoner? Hvilke sanger er på CDen? Det er usannsynlig at noen vil sende deg musikk som han selv finner fryktelig. Kanskje du kan spik Romeo til hans musikalske smak?
  •  
  • Hvis det er en kjøpt gave, hvor kommer den fra? Hvis det kommer fra en svært liten butikk, kan selgeren kanskje huske kunden?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på når og hvor tilbedderen kontaktet deg. Hvem ville ha hatt muligheten til å sende en melding akkurat nå? Hvem hadde tilgang til stedet der du fant brevet? Sett sammen stykkene av puslespillet for å få en bedre ide om hvordan tilbedderen din jobber. 
    
  • Hvis du har funnet en melding i skapet ditt på skolen, går du sannsynligvis til skolen din og vet hvilken er din skap. Hvis du har funnet en gave på dørstokken, vet han i det minste adressen din.
  •  
  • Hvis du har mistanke om noen, men savnet skolen dagen du fant meldingen, var det sannsynligvis ikke. Det betyr ikke at ikke en venn av hans kunne ha gjort jobben. Kanskje har meldingen vært der i to dager, og du har oversett det så langt?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Svar og fremkall tilleggsinformasjon fra personen. Svar på en chatmelding eller e-post, og prøv å starte en samtale. Hvis du har et brev, la en kort melding stå på nettstedet, kanskje din hengivne kommer tilbake og finner dem? 
    
  • Møt personen via e-post eller chat. Still spørsmål. Prøv å identifisere din devotees identitet ved ikke-påtrengende men målrettede spørsmål.
  •  
  • Ikke la noen personlig melding være der noen kunne finne den. Dette reduserer sannsynligheten for at tilbedderen din faktisk vil få det. I stedet kan det falle i hendene på noen idiot som driller deg med det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Søk etter mønstre. Hvordan skriver tilbedderen din? På hvilken måte kommer han i kontakt med deg? Er det særegenheter (for eksempel brukte setninger, tilbakevendende stavefeil, hint) som forteller deg noe om ham? Kjenner du noen som allerede har lagt merke til slike særegenheter? Disse tingene skjer ubevisst, så beundreren din er sannsynligvis ikke klar over at de kan forråde ham. 
    
  • Bruker du ofte en spesiell ord eller frase? Inflasjonsbruk av visse ord og fraser kan fortelle deg hvem det er. Hvis noen stadig bruker ordet flott i chatten, er det ganske mulig at han vil gjøre det i virkeligheten også.
  •  
  • Gjør din tilbeider stavefeil? Hvis du finner noe, kjenner du noen som gjør de samme feilene? Kanskje du har lagt merke til at selv en venn av deg alltid skriver defenitively i stedet for definitivt ?
  •  
                   
 10.  
             

    2      Pin din beundrer  ,

    
   
 1.             1      Ta en titt rundt. Er det noen som plutselig snakker mer enn normalt for deg eller ser på deg drømmende eller flørtende? Betyr noen seg morsomt for deg, men prøver alt for å skjule det? 
    
  • Er det noen som stirrer i din retning? Hold øye med dem. Se på ham og smil. Vil han bli rød? Da kan det vel være at han er bak den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør rundt. Samle alle de små leddene du kan få, og gjør deg til en veritabel webside av informasjon. Spør vennene dine om hjelp, kanskje de vet noe. Kanskje de har hørt rykter eller sladder som kan lede deg i riktig retning. Men vær forsiktig med hvem du snakker med om det - kanskje noen andre sender deg på feil spor med hensikt, og så blaspheme om deg eller til og med gi deg meldinger som freeloaders. 
    
  • Hvis noen har forlatt noe på døren, spør naboene om de har sett en. Hvis ja, vennligst be om en beskrivelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på å konfrontere tilbedderen din. Hvis du tror du har funnet en, er den sikreste måten å spørre. Det kan være bedre hvis du spør og har feil enn hvis du ikke spør og aldri finne ut. Men konfronter ikke personen i offentligheten, men vær vennlig, taktfull og åpen. 
    
  • Se ham i øyet mens du spør ham. Kan du oppleve noen endringer? Blir pupillen mindre, blir den rød, eller tar det noe tilbake?
  •  
  • Hvis personen konsekvent benekter å være din hemmelige beundrer, så er det sannsynligvis sant. Da må du sannsynligvis fortsette å lete.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Proofs takt. Ikke klynget ham og spør, "Liker du meg?", Men prøv det mer subtilt: "For en tid har jeg funnet disse søte, små notatene med de flotte tegningene på dem i min skap. Vet du noe om det? "Spør de mistenkte spørsmålene ansikt til ansikt. Kanskje han forrår seg selv. Hvis du har blitt flørt med en online portal, spør han om han vet og bruker nettstedet. Hvis du får små tegninger, spør han om han liker å tegne.       
 8.  
 9.             5      Respekter personvernet til tilbedderen din. Han vil ha sine grunner til at han forblir i hemmelighet. Kanskje kan han ikke åpenlyst si at han er forelsket i deg. Han kan bare være sjenert, men kanskje hans strenge foreldre ikke lar ham få en kjæreste eller vil han ende opp med et jevnt forhold? Det er greit å konfrontere ham, men ikke bare utsette ham. Kanskje han vil avsløre seg selv. 
    
  • Vil du virkelig vite? Kanskje er det bedre å nyte det slik det er? Hvem liker ikke å bli beundret fra avstand? Hvis du avslører beundreren og ikke oppfyller dine forventninger, er den romantiske følelsen borte.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bestem om du vil gi inn til courting. Nå som du har laget din hemmelige beundrer, kan det være litt vanskelig. Han gjorde sine følelser åpenbare for deg, nå er det opp til deg å svare. Hvis du liker ham, bli kjent med hverandre bedre. Spør ham om en date eller vent til han spør deg. Hvis du ikke er interessert, si så, slik at han kan klare det og trekke seg ut. 
    
  • Hvis det ikke er det du hadde håpet på, vær høflig og snill, men nekter fremskrittene med takk. Dyrkeren vil sette pris på ærligheten din. Ikke lek med hans følelser og ikke gi ham falske forhåpninger.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ikke bli følelsesmessig involvert. Kanskje du finner din hemmelige tilbeder, bli forelsket, og hvis de ikke døde... vel. Kanskje ikke. For øyeblikket vet du ingenting om personen. Det kan være noen du ikke vil ha noe å gjøre med. Det kan være en venn eller storebror som spiller en vits på deg. Gjør ditt beste for å finne tilbedderen, men ikke ta det for alvor med mindre du vet hvem som er bak den. 
    
  • Hvis du har tålmodighet, kan din hemmelige beundrer overvinne sin modvilje og avsløre seg selv. Ingen sier at du må spille detektiv og løpe etter ham. Han vil åpenbart ha noe fra deg .
  •  
  • Ikke bygg slott i luften. Det kan være noen, og du bør ikke være for skuffet hvis det viser seg at det ikke var din forelskelse.
  •  
         
 14.  
             

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Glemt en jente.

Glem gutten du liker.

Bli kvitt en mobbing.

Å være en gutt for en jente å ha en vanskelig tid.

Gjør rett hvis din eks kjæreste ønsker mer avstand.

Rask få din eller din ex tilbake.

Motstå trang til å ringe til ekspedenten.

Kjenne potensial misbruk i et forhold.

Vær en god gjest.

Kom over en mann.

Overleve en oppbrudd.

Som en jente, la en gutt tilgi deg.

Bli en mer sosial person.

Dating en skorpion.

Håndtering av personer du ikke liker.

Møt en fremtredende person.

Gjenkjenne om en er på Friendship sporet.

Vær en gruppe.

Ha et religiøst forhold.

Fascinerende en egen gutt.

Bli kvitt noen du ikke liker.