Home \ relasjoner
 

Hent over et ødelagt engasjement.

 

Å komme over et ødelagt engasjement er aldri lett - drømmene dine, håp og ambisjoner er helt ødelagt på dette punktet. Bryllupstidene ligger rundt, dressen eller kjolen kan henges i skapet og invitasjonene vil ikke bli sendt... Denne artikkelen vil vise deg måter å overvinne sjokk og begynne å bygge en ny og annen fremtid for deg etter et ødelagt engasjement kan. I stedet for å si "Ja, jeg vil" til ekteskap, kan du si "Ja, jeg vil ha" å akseptere utfordringen om å fortsette og gå ut i verden igjen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Innse at uansett hva som førte til dette arrangementet, er du fortsatt en god og verdifull person. Uansett årsak, er du nødt til å se en annen fremtid. Og mens det er vanskelig å finne en vei akkurat nå, er det en, og sannsynligvis vil dette inneholde høyre -personen underveis når tiden er riktig. Ikke begynn å tenke at du aldri vil finne noen som var "så god som han / hun". Du finner noen, det ser bare ikke ut som det nå. Og motstå fristelsen til å føle seg uverdig på alle måter. Det er en situasjon for to personer som ikke jobber sammen og ikke som ikke fungerer som individ.        
 2.  
 3.             2      Fjern minner. Alt som minner deg om din forlovede, du må fjerne fra ditt miljø. Dette er viktig, slik at du kan fortsette og gi slipp. Dette betyr enten å kaste alt bort (hvis du ikke kan ta det tilbake selv) eller sette det i en boks og få det ut av veien. Spør noen andre om han kan bringe verdifulle eller sentimentale ting tilbake til din forlovede hvis du ikke vil møte ham / henne; det er bedre enn å kaste det bort. Vær den sterke.       
 4.  
 5.             3      La dine følelser ut. Viner, hvis du synes det er riktig, unn deg din sorg i noen dager. Det er greit å føle seg dårlig; Dette er en livsforstyrrende situasjon som du opplever. Sett deg selv en frist for å trekke deg selv og bli klar for et nytt liv for deg selv. Hver ende har en ny begynnelse, det er livsstilen, verden og universet.       
 6.  
 7.             4      Gi andre beskjed. Hvis du er ny, fortell alle som visste om bryllupet (dersom en dato er angitt), da det ikke vil finne sted lenger. Jo tidligere du gjør det, desto bedre, slik at flyreiser kan refunderes, innkvarteringer avbestilles, og gaver returneres. Hvis du allerede har mottatt gaver, må du sende dem tilbake så snart som mulig med en liten, vennlig "takk" -melding.       
 8.  
 9.             5      Tilbring tid med folkene du bryr deg om. Tilbring tid med venner og familie for å ta tankene dine bort fra det ødelagte engasjementet. Nå må du være nær folk som støtter, elsker og setter pris på deg. Og du vet aldri, i tider som denne finner man ofte en person som har gått gjennom det samme som deg. La dem nå deg; De kan gi deg gode råd og er det levende bevis på at du vil overleve.       
 10.  
 11.             6      Gjør bryllupsreisen. Selv om du ikke har bestilt, er det en veldig god idé å ta en venn eller til og med gjøre det alene og ta en pause et sted langt borte fra hjemmet ditt. Gå og gjør noe annet, noe vilt, noe unikt. Forskjellen vil gjøre deg veldig bra. Og mens du er borte, husk å slappe av og helt nyt. Hvis du vil ha det gyldne armbåndet og trippel sjokoladeisken, så ikke ha tid til å holde fast.       
 12.  
 13.             7      Lær, tilgi og vokse. Et engasjement består av to personer. Hvis du prøver å finne feil på begge sider, vil det oppmuntre bitterhet og holde deg tilbake. Du vil kanskje at det skal være hans / hennes feil, men det er mer sannsynlig at du to allerede har sett tegnene, men du har bestemt deg for å fortsette. Analyser litt, men overdriv det ikke. Godta at du gjorde begge tingene annerledes, kanskje det er et tegn på himmelen at du ikke var ment for hverandre, og det er bedre å kjenne det nå enn senere. Vær takknemlig for å ha opplevelsen, ønsker den andre siden aller beste og arbeid med din tilgivelse for å overvinne skylden du gir deg selv eller den andre siden.       
 14.  
 15.             8      Gi ham (eller henne) forlovelsesringen tilbake. Hvis du har en, er det ikke bare rettferdig, men også smart. Du vil ikke klamre seg til det, og hvis du selger det, kan du føle deg dårlig.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Fortell noen du ikke er interessert i.

Behandle kjæresten din godt.

Å være med en arbeidsledighet.

Møt en jente.

Bli kvitt tankene til en jente.

Forhindre å elske noen.

Stopp å være en ensom.

Stopp hater noen.

Finn ut om en gutt i nærheten av deg er nervøs fordi han liker deg.

Å være en feministisk som en mann.

Bestemme om man er homofil.

Gjør forandringer.

Skriv med kjæresten din.

Som en gutt være god med en jente.

For å håndtere din venn som forlater deg.

Glemt en fyr du ikke kan ha.

Forbedre vennskapet.

Bryt opp med vennen.

Finn ut om han flirter med deg eller ikke.

Kyss vennen din forsiktig.

Være feminist.