Home \ relasjoner
 

Å leve videre etter et ensidig forhold.

 

Det er alltid vanskelig å administrere et mislykket forhold. Etter et ensidig forhold kan det se ut som om det aldri kommer til å passe til smaken din. Mange har blitt byttet til en ensidig kjærlighet som forbruker din energi og forverrer skuffelsen, men ikke alt går tapt. Som mennesker har vi alle muligheten til å gjenopprette, forny våre ånder, og hjelpe oss å komme ut av denne vanskeligheten. Å lære å komme over en eks og leve på det kan hjelpe deg å føle deg sterkere og mer selvstendig. Det forbereder deg til å møte noen som kan tilby dere begge for å være lykkelige.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Komme over forholdet  ,

    
   
 1.            1      Gjenkjenne problemene. Mange mennesker lyver for seg selv under eller etter et usunt forhold. De prøver å overbevise seg selv om at det var generelt bra og at personen faktisk var interessert i dem. Du lurer kanskje på om det var en feil å avslutte forholdet. Det er imidlertid absolutt en grunn til at du har avsluttet forholdet. Og selv om noen deler av forholdet var trøstende eller tiltalende, begrunner det ikke eller unnskylder de dårlige tider.  
    
  • Tenk tilbake til tingene som gjorde deg så ulykkelig da du lurte på om det var riktig å avslutte forholdet. Dypt inne i vil du sannsynligvis innse at du ikke kunne leve realistisk med disse ubehagelige egenskapene, som for eksempel mangel på følelser eller støtte.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillat deg selv å være opprørt. Det er greit å bli stresset etter at du har avsluttet et forhold (spesielt en som ikke interesserer deg eller respekterer deg). Du kan være trist eller ensom, eller du kan føle sterkere følelser som verdiløshet eller selvtillit. Det er helt greit å føle dette etter at du har et forhold, og det er sunt å sørge for tap av forholdet. Men det er viktig at du ikke tror på noen av de selvbetjente tankene du måtte ha.  
    
  • Ikke glem at det ikke er din feil at du ble behandlet dårlig eller tatt for gitt. Du kan være opprørt fordi du har vært gjennom det du har opplevd uten troen på at du på en eller annen måte er ansvarlig for det.
  •  
  • Å ikke sørge for tap av et forhold kan føre til verre følelsesmessige tilstander, inkludert depresjon og angst. Ikke blokkér måten du føler, men søk etter sunne ventiler for dine følelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke glem at smerten går forbi. Når et forhold avsluttes, er det lett å føle at du er sørg for alltid. Sannheten er, det er bare ikke sant. Måten du føler under forholdet er midlertidig. Selvtilliten som du kanskje føler er helt ubegrunnet.  
    
  • Følelsen av tvil eller negativitet kommer fra usikkerhet, tristhet og frykt. De kommer ikke fra dine faktiske erfaringer, og de er ikke en nøyaktig refleksjon av hvem du er eller hva du fortjener.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn ting som fremmer helsen din. Etter et dårlig forhold kan du føle alle slags dårlige eller selvsikkerhetstroende følelser. I løpet av denne tiden er det viktigere enn noensinne å gjøre ting som gjør at du føler deg godt og fornøyd med deg.  
    
  • Prøv å være mer fysisk aktiv og tilbringe mer tid utendørs for å naturlig øke serotonin og dopamin.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fokuser på i dag. Du får ikke over de smertefulle følelsene over natten, og du finner ikke det perfekte forholdet over natten. Alt du kan gjøre er å ta en dag av gangen. Konsentrere deg om å føle deg bedre i dag og gradvis vil du. Ikke bekymre deg for å leve eller se etter et nytt forhold til du har forvitret de vanskelige tider og smerter riktig.  
    
  • Gjør små ting for deg selv hver dag for å være fornøyd med deg selv og stole på verdien din.
  •  
  • Ikke prøv å skynde deg gjennom noen del av prosessen. Du kan ikke gjøre noe annet enn å jobbe med deg selv i dag. Stol på å være klar for det neste forholdet når tiden kommer.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke miste håp. Når et forhold er avsluttet, kan du fortsatt håpe at du kan fikse det - at personen du bryr deg om, gjenkjenner sine feil og arbeider for å elske og respektere deg. Til slutt vil du innse at personen ikke vil endre seg. Men når det skjer, er det viktig å ikke helt miste håp. Du må bare konvertere det håpet til håp for fremtiden. Du vil innse at du vil fortsette å leve. På et tidspunkt vil du håpe at nå når personen er ute av livet, kan du leve et lykkeligere og mer tilfredsstillende liv.  
    
  • Husk at du ikke er definert av forholdet ditt. Du kan og vil leve videre, det tar bare tid.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Fortsett  ,

    
   
 1.             1      Se frem til fremtiden. Det kan virke vanskelig for øyeblikket. Men i siste instans er du bosatt for mer tilfredshet og oppfyllelse i fremtidige relasjoner ved å fullføre en usunn. Du skjønte at det forrige forholdet var usunn og ikke oppfyller, og du tok den riktige beslutningen om å komme ut av det. Hvis du lever etter smerten, er du lykkeligere og mer dynamisk. Du åpner deg for det bedre forholdet du fortjener.        
 2.  
 3.             2      Bestem hva du vil. Du har gjort en utmerket jobb ved å komme til hjertet av det du ikke vil ha i forholdet ditt. Men det er like viktig å finne ut hva du vil. Dette hjelper deg å unngå å falle inn i det samme ensidige forholdet igjen og igjen.  
    
  • Husk at folk har en tendens til å fungere på mønstre, enten bevisst eller ubevisst. Ta et skritt tilbake og se hvorfor du velger denne typen forhold. Hva gjør deg ikke villig eller i stand til å bryte mønsteret hvis du har en historie om en-til-en-relasjoner i livet ditt?  
  •  
  • Lag en skriftlig liste over de ideelle egenskapene og egenskapene du vil ha i et forhold. Deretter lage en egen skriftlig liste over ting du ikke likte om ditt forrige ensidige forhold. Sammenlign disse to lister med hverandre og se om kanskje noe av din ønskeliste kunne gå inn eller føre fra din uønskede liste.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke glem at du fortjener å være lykkelig. Hvis du gjenoppretter fra et forhold der du ikke var elsket eller respektert, kan du ha internalisert mye av lidelsen som kommer fra den. Du kan til og med tvile på at du fortjener å være lykkelig. Men sannheten er at du fortjener å være glad - alle gjør det. Og du fortjener også noen til å gjøre deg glad.  
    
  • Den andre personens motvilje mot å elske deg og måten hun behandlet deg, er refleksjoner av personens mangler, ikke din.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg energiserende og oppløftende mennesker. Alle bør ha energi / oppbygging av mennesker i deres liv. Men hvis du bare er fra et kjærlig forhold, er dette behovet enda viktigere. Omgir deg med støttende og oppløftende venner. Skille deg fra noen andre i ditt liv hvis kjærlighet eller vennskap ikke er gjensidig.  
    
  • Når du er klar til å starte et nytt forhold, bør du også velge noen som gjør at du føler deg energisk og oppløftet. Denne typen støtte og validering er viktig og bør ikke tas for gitt som du fortsetter å leve din usunn forhold.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (15)      
Relasjoner populær:
Som en eldre jente.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Å være med en ripper.

Bekjempe en kvinnes hjerte.

Få telefonnummeret fra en jente.

Så du skjønner at du blir skadet av noen.

Avtale med et kontrollfreak.

Vanskelig å leke mens du oppfordrer gutten til å ønske deg.

Å være sexy i nærheten av vennen din.

Glem det når du snakker om deg bak ryggen din.

Bekjenn en løgn til noen.

Butterfly kyss.

Bryt opp med vennen.

Rippe opp en kvinne.

Flørt med jenter på Facebook.

Definere kjærlighet.

Møt lesbiske.

Bli kvitt problemer med foreldrene dine.

Gjenkjenn hvis en jente liker deg.

Fortell din venn at du beklager.

En smart jente vil bli forelsket i deg.