Home \ relasjoner
 

Få vennen din til å slutte å ignorere deg.

 

Kan du ikke stå hvis din venn ignorerer deg eller svarer ikke på samtaler og tekstmeldinger? Dette skjer med mange jenter, og mange av dem tar det personlig. Men hvis du er lei av din venn, ignorerer deg og vil at han skal forandre, les videre for å få noen nyttige tips.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vurder din egen oppførsel  ,

    
   
 1.            1      Tenk på om vennen din kunne føle seg overveldet av deg. Det kan være at han bare pensjonert litt for å få plass fordi du har vært for påtrengende eller for utmattende på det siste. Kanskje du sendte ham hyppige tekstmeldinger eller ringte ham ni ganger i de siste tre timene? I dette tilfellet bør du forstå at folkene generelt er veldig opptatt av deres frihet, og de trenger ikke å være sammen med vennene sine døgnet rundt.        
 2.  
 3.             2      Vurder situasjonen fra hans synspunkt. Det er mange ekstremsannsynlige grunner som kan synes å ignorere deg, men det har ingenting å gjøre med deg. 
    
  • Han kan faktisk være opptatt: Du kan ha gjort det til en vane å snakke med hverandre hver dag, men så stopper det plutselig, og du vil chatte med ham. Stillheten varer bare en dag, men du er utenfor rekkevidde. Men hva med ham? Han har faktisk mye å gjøre. Hvis han er opptatt, kan du anta at han stopper all kommunikasjon til han har gjort jobben sin.
  •  Han føler seg ikke bra: han prøver å få hodepine, en skulderssmerte eller en magesmerter under kontroll. Forsiktig som han er, har han rett og slett slutte å svare på deg fordi han ikke vil belaste deg med sin smerte, eller fordi han ikke vil at du skal innse hvor ille han er.  Han er trøtt. Han er faktisk helt utmattet. Han trenger bare litt tid til å fylle opp sin kraftreserver, så han går i pensjon i en uke for å få tak i sin tapte søvn.  
  • Han har familieproblemer: Han misliker å snakke med deg om dette fordi han har problemer med sin galne, engasjerende, vanvittige, irriterende, noensinne-forelesende eller hvilken som helst problematisk familie, og det er vanskelig for ham å gjøre alt å forklare til minste detalj. Kanskje han ikke vil involvere deg i saken, for ellers kan det føre til stygge forvirringer. Begge alternativene kan betraktes som beskyttelse mot deg.
  •  
  • Han har problemer på jobben: Fristen går nærmer seg, hans sjef sitter på ryggen, hans fremtidige karriere står på spill. Han prøver å redde fra sine karrieremuligheter, som fremdeles kan reddes, og der er du plutselig en ubeleilig distraksjon.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Bytt ut ett gir  ,

    
   
 1.             1      Gi deg en liten pause. Hvis du tror du overdriver litt, kan du prøve å trekke seg en stund og gi ham den plassen du ville ta tilbake. Dette betyr ikke at du også trekker din kjærlighet mot ham eller ikke engang møter ham lenger. Det betyr bare at du lærer å nærme seg det roligere og roligere. 
    
  • Ikke ta kontakt med ham for en hel dag - med korte meldinger eller telefonsamtaler. Prøv å holde fast ved det. Hvis han ikke ringer deg hele dagen, spør han hva han forventer av et forhold. Skulle du forvente noe han ikke vil gi deg, så kanskje du bør se etter en ny venn.
  •  
  • Ikke ta kontakt med ham for ubetydelige bagateller. Ikke ring ham fordi Cindy brøt opp med Sven hvis vennen din heller ikke vet det. Det kan være viktig for deg, men sannsynligvis ikke for ham.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke ta det for mye til hjertet. Hvis du reagerer dessverre eller følelsesmessig på det, reduseres det bare din tiltrekning, noe som noen chauvinistiske menn gjør. Vær glad og smil enda mer. Ikke la dagen ødelegge din venn og ignorere deg. Jo lykkeligere du er, desto mer vil din lykke tiltre ham.       
 4.  
             

  Del 3      Finn ut hva som plager ham  ,

    
   
 1.             1      Være direkte. Spør ham om han ignorerer deg for en grunn. Har du gjort noe med ham? Har du ved et uhell sagt noe galt? Hvis han oppfører seg merkelig av en grunn, bør du vite det slik at du ikke gjentar den samme feilen igjen. 
    
  • Hvis han forteller deg at han trenger mer frihet, må du finne ut om du kan leve med det. Hvis du derimot er klar til å ønske et skikkelig partnerskap med din venn, slik at du vil finne det vanskelig å gi ham friheten, så kan forholdet ditt ikke overleve.
  •  
         
 2.  
             

  Del 4      Lagre ditt forhold  ,

    
   
 1.             1      Møt ham på hans -nivå. Som nevnt ovenfor, kan det være utallige grunner til at vennen din ignorerer deg. Det er imidlertid også mulig at han ikke svarer på deg fordi han mener at det du må si er ubetydelig. Han tror kanskje at din snakk er ubrukelig snakkesag, ting som ikke fortjener et svar, eller som ikke kan føre til diskusjon. Lær å snakke med ham på hans nivå, og han vil være interessert i ingenting. Plukk opp den nyeste kjendissladderen og snakk om hår og negler heller for kjærester. 
    
  • Snakk med ham om hans preferanser. Det kan være sport, motorsport eller kjemi. Faktisk kan det være noe. Snakk med ham om de tingene han liker å gjøre og bli begeistret for hans hobbyer. Hver gutt har en lidenskap - du må bare finne den.
  •  
  • Spør ham hva han liker og hvorfor han liker disse tingene. Be ham om å forklare sin favoritthobby og spør ham hva som tok sin interesse. Hvis du også er begeistret for noe som spenner ham, så vil han ikke kunne ignorere deg.
  •  
  • Ikke avbryte ham når han begynte å snakke. Hvis han er begeistret for noe, bare la han snakke. Ikke forstyrr talen sin.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forsøk å få en date med ham. Fortell ham at du vil gå ut med ham. Han vil forhåpentligvis forstå dette hintet med gjerdsstedet og planlegge datoen din. Men hvis han ikke starter, må du kanskje tenke for deg selv. Så lenge datoen går bra, ville dette bare være et lite offer. 
    
  • Husk å planlegge noe som er morsomt for ham. En shopping spree kan være noe du kan gjøre hele dagen, men det svarer nok ikke til ideen om en flott dato. Prøv å gå til en fornøyelsespark, til kino, til en konsert av favorittbandet ditt eller lignende.
  •  
  • Dress opp gunstig, ha et smil på leppene dine og ha på deg håret slik han elsker det. Noen ganger må du bare kaste opp fyren din litt, så han husker at jenta hans er den vakreste langt og bredt. Det burde få ham til å tenke på nytt.
  •  
  • Prøv å fokusere på vakre ting i løpet av datoen. Hold ham underholdt. Spør ham spørsmål. Vær lekfull, varm og optimistisk. Gi ham sjansen til å forandre og minne ham om hvorfor han ønsket å være din venn.
  •  
  • Hvis din dato ikke går bra, fortell ham at du hadde håpet at du ville komme sammen igjen på denne datoen. Fortell også ham at du er bekymret for at du ikke lenger er i samme bølgelengde som før. Hvis han fremdeles ikke føler seg som den, så har han ikke fått en ny sjanse.
  •  
         
 4.  
             

  Del 5      Legg til en tann  ,

    
   
 1.             1      Etterspørselsrespekt. Hvis han sier at han kan fortsette å ignorere deg, selv etter at han har forsøkt å gjøre ting bedre igjen, og du fortsatt tillater det, har han ikke lært noe. Men hvis du krever fortjent respekt fra ham og fortell ham hva han kan og ikke har råd til, så vil han ikke ha noe valg. 
    
  • Fortell ham hvordan du føler deg. Fortell ham at du vil ha bedre kommunikasjon med ham, og at du vil prøve å gjøre din del. Men fortell ham også at du kanskje må bryte med ham hvis kommunikasjonen din ikke forbedrer seg.
  •  
  • Hvis han elsker og respekterer deg, vil han forandre seg umiddelbart. Men hvis han ikke elsker deg og ikke respekterer deg, hvorfor vil du være med ham?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis ham den kalde skulderen litt. Gjør venner med vennene dine. Pass på at han forstår at du også har et liv ved siden av ham, og at han er heldig å være en del av livet ditt. 
    
  • De fleste gutta kommer til å løpe til deg umiddelbart og slutte å ignorere deg, spesielt hvis du henger ut med andre gutter. Deres jaktinstinkt stimuleres igjen, og de vil ikke ha en annen jakt på sitt territorium. Det er slik det går med gutter.
  •  
  • Men hvis han ikke kommer tilbake til deg og fortsetter å ignorere deg, spør deg selv om du er fornøyd med din nåværende tilstand av forholdet ditt. Et hundre prosent innspill fra noen andre er sikkert bedre enn de femti prosent han gir deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Avslutt forholdet hvis du har lyst til å jukse på deg. Selvfølgelig ville det være bra hvis du også hadde bevis for utroskap. Tross alt vil du ikke bryte med ham på grunn av en følelse. Men hvis forholdet mellom deg ikke føles bra, snakk med ham og finn ut hva som skjer. Hvis alt er fint i hans syn, og ting er akkurat som de er, så sannsynligvis bør du se etter en ny venn fordi du ikke passer sammen.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Send tekstmeldinger til sværmen.

Opprett en rapport.

La en besittende partner være.

Gjør det klart for en gutt at du liker ham.

Ta tak i en venn som er besatt av rumpa.

Kyss med seler.

Få din partner til å bekjenne utroskap.

Skriv med jente via tekstmeldinger og start en samtale.

Finn ut om noen lyver i en tekstmelding.

Spør noen.

Vet om din beste venn elsker deg.

Gjør en skorpionkvinne forelsket i deg.

Kramper en jente som er mindre enn deg.

Finn ut om du er forelsket.

Vet om du virkelig liker noen eller bare er ensom.

Inviter en jente til kinoen.

Koble med folk.

Vær populær.

Gjenopprett kjærligheten i livet ditt etter å ha utro det.

Finne den riktige fyren.

Håndtere en sarkastisk person.