Home \ relasjoner
 

Gi en løftering.

 

Et løfte ring er et symbol på et bånd, og det blir ofte gitt bort som en forlovelsesring. Men du kan gi det bort for en rekke grunner - som et symbol på renhet, lojalitet, monogami, vennskap, eller til og med som et løfte om deg selv for å holde deg ren og nykter. Men hvis du vil kjøpe et løfte om at partneren din skal vise din oppriktige hengivenhet, må du tydelig kommunisere nøyaktig hva du lover.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn ringen  ,

    
   
 1.            1      Vær klar over gaveens gang og prøv å forutse mottakerens reaksjon. Hvis du gir bort et løfte som et tegn på vennskapet ditt, eller til noen du ikke har vært i lang tid, velger du en enkel og billigere ring. Hvis partneren din venter på et søknad, bør du enten velge et mer "uskyldig" smykke eller nekte utveksling av løfter, slik at skuffelse ikke er et resultat av feilfortolkning av overraskelsen.        
 2.  
 3.             2      Velg noe mottakeren virkelig vil ha på seg. Hvis partneren din aldri bærer ringer, gi bort din ring til et kjede eller velg et annet smykke. Finn ut ringestørrelsen ved å hemmelighet "låne" en ring og ha den målt av gullsmeden. 
    
  • Hvis mottaker av ringen har en jobb eller hobby som ringen kan lide, for eksempel å være riper (på arbeidsstedet eller klatring), vær særlig oppmerksom på et hardt materiale som titan.
  •  
  • Hvis ringen skal være et engasjementløfte i fremtiden, eller er en samarbeidsring fordi du ikke har tenkt å egentlig gifte seg, så velg en ring som passer til den nøyaktige fingeren din partner har på seg vielsen ville ha på seg. Vanligvis er dette en av de to ringfingrene.
  •  
  • Enhver annen form for løfte ring kan brukes på hvilken som helst finger. Likevel velger mange for en ringfinger. Men pass på, venstre og høyre ringfinger kan være forskjellig tykkelse!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder også en ring med stave. Disse "Posy Rings" er enkle ringer som er gravert på innsiden med et kjærlighetsdikt, løfte eller lignende, slik at det berører huden direkte på brukeren. Slike ringer er svært velegnet fordi de er enkle å skille fra vielsesringer og bokstavelig talt bære løftet knyttet til dem. 
    
  • En gullsmed kan gjøre deg ditt eget personlige løfte ring ved å grave din melding inn i mottakerens navn.
  •  
  • Tidligere siterte slike ringer ofte bibelvers eller andre kristne ord, men heldigvis kan du i dag fritt velge hva du vil grave.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en titt på Claddagh-ringene. De er fra Irland og viser to knuste hender som holder et hjerte. Dette klare tegn på kjærlighet og vennskap er en herlig påminnelse om ditt løfte.       
 8.  
 9.             5      Spør om andre måter å tilpasse. De fleste gullsmedere tilbyr å utforme ringen din til din smak, graverer den for eksempel eller legger til spesielle elementer og individuelle dekorasjoner. Det ville vært fint, selvfølgelig, hvis du lover at du vil gi ringen, også graver den i den.       
 10.  
 11.             6      Vurder også andre alternativer. Et løftebånd bør ikke være så dyrt og prangende at det kan forveksles med en forlovelsesring, men en ring med en spesiell betydning legger vekt på løftet. Hva med en ring med mottakerens birthstone eller en personlig gravering? 
    
  • Hvis du ikke har råd til å kjøpe ekte smykker, eller hvis din partner liker mindre fancy gaver, så gjør deg selv et smykke eller noe lignende. Bruk et materiale eller element som har en spesiell betydning for forholdet ditt.
  •  
  • En kjede, øredobber eller annet smykke er like godt som et symbol. Du bør vurdere denne muligheten, spesielt hvis det skal være en gave til en partner som er ivrig etter å vente på en forespørsel. Du vil kanskje ikke bringe den ene til falske ideer med en ring.
  •  
  • Hvis du ikke kan bestemme, eller hvis du bare liker dette alternativet, snakk med partneren om å bytte løfter, så kan du til og med velge dem sammen.
  •  
         
 12.  
 13.      7      Finn ut størrelsen på partneren din. Hvis ringen skal være en overraskelse, må du gjøre det naturlig, ufattelig. For eksempel, sjekk andre ringer som du vet passer, eller be om hjelp fra familie og venner. Hvis du fortsatt er usikker, velger du en ring som kan endres.                  
 14.  
             

  Del 2      Forbered øyeblikket før  ,

    
   
 1.             1      Velg en spesiell dag. Et løfte ring gjør en flott gave til jul, Valentinsdag eller fødselsdag. Også årsdagen for et forhold er en fin anledning.       
 2.  
 3.             2      Velg også leveringsstedet med omhu. Gå med hjertets person til restauranten der du hadde din første date, klubben du møtte først, eller til et annet sted hvor dere begge deler glade minner. Vurder hva slags person mottakeren av ringen er. Ville han føle seg komfortabel å motta denne spesielle gaven på et offentlig sted, eller ville han foretrekke litt mer privatliv og intimitet?       
 4.  
 5.             3      Ikke overdriv det. Tross alt er det ikke et ekteskapsforslag. Du trenger ikke å leie en varmluftsballong eller organisere en flash mob.       
 6.  
 7.             4      Kanskje få en scavenger å jakte på det. La oss legge et lite notat rundt et sted som fører til neste ledetråd. Tenk på hint at bare dere begge forstår. På slutten av skattejakt står du og presenterer ringen. 
    
  • Denne typen sofistikert organisasjon kan være veldig morsom eller romantisk, men vær sikker på at mottakeren reagerer positivt for å finne ut at overraskelsen er en løftering. Kanskje den som finner det er for tidlig i forholdet ditt for slike forpliktelser - eller motsatt er tilfelle, og partneren din venter på en forespørsel!
  •  
  • Begrens deg til enkle og åpenbare ledetråder. Det handler ikke om å gjøre søket spesielt vanskelig. Hvis partneren din er en bestemt fan av puslespill, kan du gjøre det litt vanskeligere, men sørg for at du eller en nær venn er rundt for å gi deg et annet tips etter behov.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planlegg en dag full av spennende aktiviteter. Med en dag som er lykkelig brukt sammen, kan du forberede deg perfekt til det spesielle øyeblikket. Kanskje du kan gå en tur og avslutte den med en romantisk piknik, eller du kan lage noe deilig hjemme. Sørg for å organisere alt på forhånd slik at det ikke plutselig begynner å ringe på døren på en overraskende måte, eller du er igjen med en tom tank på vei hjem fra din tur. 
    
  • Har en plan B for en utdatering dersom noe uforutsette skjer og opprører planen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi ringen til din partner på en overraskende måte. Skjul ham et sted hvor fremtidig bruker vil etter hvert finne ham, under pute eller i lunsjboks. Dette fungerer som en del av en større plan, så vel som alene, avhengig av hvor mye du vil feire øyeblikket. 
    
  • Hvis du ikke skal være til stede når personen finner din gave, vedlegg ditt løfte skriftlig og gjenta og bekrefte det personlig til og med.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Pass på ringen  ,

    
   
 1.             1      Presenter ringen. Vis ringen eller smykket ved å åpne gaveesken eller bare vise den av. Du vil absolutt ikke at partneren din tenker at du vil søke om det. Hvis du har smykkedelen deponert et sted for ditt favoritt menneske for å finne det, gi det litt tid til å nyte øyeblikket og se på smykker.       
 2.  
 3.             2      Gi ditt løfte. Hvis du vil binde et bestemt løfte til ringen (for eksempel troskap eller nøkternhet), si det tydelig når du overleverer ringen. Tenk deg noen ord før, hvis spontane taler ikke er din spesialitet. 
    
  •   Ikke overdriv det med ditt løfte . Ikke si at du vil gifte deg med ringenes mottaker en dag, hvis du ikke har tenkt det fra bunnen av hjertet ditt. Fortell oss hva du synes og hva du vil gjøre med gaven, selv om du bare vil uttrykke din kjærlighet eller støtte.
  •  
  • Et sitat fra favorittsang eller favorittdikt kan gjøre øyeblikket enda mer emosjonelt, men du bør også finne dine egne ord.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv et kort dikt eller en sang (valgfritt). Hvis du kan spille, synge eller komponere et instrument, kan du uttrykke ditt løfte på en spesielt berørt måte.       
 6.  
 7.             4      Ikke glem de personlige detaljer. Fortell ham i dine egne ord hvor mye han betyr for deg. Forklar eksplisitt noen av de spesielle egenskapene du beundrer om ham, og husk glade øyeblikk sammen, slik at du ikke glir i stereotyper.       
 8.  
 9.             5      Vær deg selv. Du kjenner ditt forhold mye bedre enn vi noensinne kunne. Hvis du er begge store elskere av kitsch, eller du vet at partneren din gjerne vil recitere en sonnet på leveringstidspunktet, så gjør øyeblikket tilsvarende.       
 10.  
 11.             6      Du kan sette et løfte på noen finger. De fleste bruker den på langfingeren til venstre eller ringfinger til høyre. Siden han ikke er en forlovelsesring og ikke skal tas for en, men han vanligvis ikke tilhører ringfingeren på venstre hånd. 
    
  • Når du overleverer et annet smykke som et løfte, legg det på partnerenes høyre kroppsdel.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Lei et vellykket forhold.

For å håndtere det faktum at foreldrene dine er homoseksuelle.

Bli oppmerksom.

Angi grenser.

Administrere følelser for feil person på feil tidspunkt.

Overvinne sjalusi etter en oppbrudd.

Få en kvinne med stjernekilt Jomfru.

Fortell din venn at du beklager.

Avtale med svik.

Flørt med sjefen din.

Avtale med en sverm.

Stopp aggressiv oppførsel hos småbarn.

Glem det når en venn beveger seg bort.

Anerkjenn når en mann ikke lenger er interessert i deg.

Ta tak i en høyt nabo.

Erkjennelse av en patologisk løgner.

Håndtere vanskelige mennesker.

Forlater en kvinne.

Liker du en gutt.

Flørt via SMS.

Mottatt et vennskap.