Home \ relasjoner
 

Så du skjønner at du blir skadet av noen.

 

Det kan være vanskelig å finne ut om noen unngår deg. Det kan bare være et tilfeldighet at du nettopp aldri møttes hverandre sist. Men det er klare tegn: Kanskje du så ham / henne et sted, men han / hun så ikke engang på deg. Kanskje du allerede sendte ham / henne en melding på Facebook for to uker siden, men han / hun bryr seg ikke om å svare. Prøv å empathize med personen og forstå hvorfor hun unngår deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Oppdag mellomliggende oppførsel  ,

    
   
 1.            1      Se etter en plutselig opphør av kommunikasjonen din. Vær oppmerksom når en person ikke kontakter deg, selv om det virker midlertidig. Personen kan ikke engang plage å snakke med deg personlig. Kanskje har hun nettopp kontaktet deg via e-post, SMS eller sosiale medier i det siste. Hvis du tror at du er en venn eller en romantiker til en person, men plutselig snakker de ikke lenger til deg, det kan være et tegn på at de unngår deg. 
    
  • Lurer på om det ikke kan være at kjæresten din / kjæresten kanskje bare har mye på hendene, men vil likevel likevel se deg. I dette tilfellet kan han / hun sende en melding som dette: "Jeg beklager at jeg aldri ringte deg tilbake... Jeg er bare så opptatt akkurat nå. La oss møte neste uke når jeg har mer tid. "Men hvis du får slike nyheter i flere uker, eller på et eller annet tidspunkt ikke hører noe fra ham / henne, tror du kanskje hun prøver å unngå deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vet når noen invekter unnskyldninger for ikke å tilbringe tid med deg. Kanskje han / hun hele tiden skylder sitt stressende arbeidsliv eller hans / hennes sosiale forpliktelser; eller kanskje bare "noe" kommer alltid inn imellom. Hvis personen hele tiden finner grunner til å avbryte eller utsette planer, kan de unngå deg. 
    
  • Ikke vær for streng. Det kan faktisk være "noe i mellom" og kanskje personen er virkelig overveldet med sin overfylte avtalebok. Unnskyldninger peker på unngåelse, men de betyr ikke nødvendigvis at personen ikke vil bruke tid med deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv å få øyekontakt. Når du møter personen, se henne i øyet. Hvis hun unngår deg, er det sannsynlig at hun ikke vil gjøre øyekontakt med deg. Hvis hun gjør det, så kanskje bare kort; eller kanskje han / hun ruller øynene sine.       
 6.  
 7.             4      Send personen noen få korte meldinger og vent på svaret. Hvis du sender en enkel "Hei, hvordan har du det?" Melding og hun har fortsatt ikke svart noen dager senere, det er sannsynligvis at hun ikke vil snakke med deg. Prøv igjen hvis du ikke får svar, men ikke klandre personen; bare prøv å starte en vanlig samtale. Hvis han / hun ikke svarer på den andre meldingen, må du ikke hacke videre på emnet. Respekter at personen har grunner til å unngå deg og ikke gjøre det verre. 
    
  • Noen nyhetstjenester vil vise deg om mottakeren har lest meldingen. Bruk dette til å måle om du blir ignorert. Hvis han / hun leser meldingene dine, men aldri reagerer, viser det seg at han / hun ikke har lyst til å utveksle meldinger på nettet med deg. Hvis meldtjenesten din ikke angir om meldingene dine er lest, kan du bare se på den andre persons innlegg eller statusmeldinger for å se når de sist var på nettet.
  •  
  • Bruk kunnskapen om denne personens teknologiske vaner. Hvis du vet at vennen din ikke bruker Facebook veldig ofte, kan det være normalt at han / hun ikke skriver deg tilbake. Men hvis personen er online hele dagen, er det veldig sannsynlig at hun vil unngå deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se opp for korte, uinteresserte svar. Hvis du klarer å starte en samtale med personen, må du sørge for at de bare gir korte, meningsløse svar. Det kan vise at hun bare prøver å svare på spørsmålene raskt for å bli kvitt deg. 
    
  • For eksempel, hvis du sa, "Hei, vi har ikke sett en stund, hvordan har du det?" Og personen svarer "bra" og sier ingenting, det kan være et tegn på at hun unngår deg.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær oppmerksom på hvordan personen du tror er å unngå at du behandler deg når du møter i en gruppe. Hvis vennen din snakker til alle unntatt deg, er det et tegn på at han / hun unngår deg. Å unngå betyr ikke nødvendigvis at noen ikke bruker tid med deg; Det kan også bety at han / hun bare leter etter at han / hun ikke legger merke til deg. Prøv å si noe til personen i et nøtteskall og ta hensyn til svaret. Hvis personen bare svarer kort og svinger bort eller ikke svarer, er sjansene svært høye at hun vil unngå deg. 
    
  • Sammenlign hvordan denne personen behandler deg i en gruppe, med deres oppførsel når du er alene. Kanskje vil hun bare "unngå" deg når du møter i gruppen eller kanskje hun vil unnvike deg så snart du er alene. Prøv å finne ut om hun bare gjør det for deg eller andre.
  •  
  • Pass på at personen forlater rommet når du går inn i den. Hvis det skjer hele tiden, kan det bety at hun ikke vil bruke tid med deg.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vurder om denne personen tar din mening seriøst. Hvis personen aldri vil høre din mening i møter eller vennlige møter, kan det bety at hun prøver å ignorere deg. Kanskje spør hun bare ikke hva du synes om beslutninger; eller kanskje det ikke reagerer hvis du prøver å ta inn dine synspunkter selv.       
 14.  
 15.             8      Ikke rot deg med en person som holder deg fidgeting. Noen som aldri tar seg tid til deg, kan prøve å unngå deg. Tenk på om du er veldig viktig for henne / han. Kanskje denne personen har et problem å gjøre forpliktelser og vil helst ta ting som de kommer. Kontroller følgende tegn for å se om du er viktig for denne personen: 
    
  • Forholdet fortsetter ikke: det snubler gjennom dramatiske oppturer og nedturer, stagnerer eller gjør livet vanskelig for deg.
  •  
  • Denne personen kan kun ses hvis hun ønsker noe fra deg. Det kan være penger, oppmerksomhet, sex, eller bare et åpent øre som lytter til henne. Tenk på om du ikke blir stadig utnyttet.
  •  
  • Han / hun planlegger bare ting i siste øyeblikk. Han / hun kan bare dukke opp på døren din eller skrive sent på kvelden uten å prøve å planlegge noe.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Unngå å bli forstått  ,

    
   
 1.             1      Spør deg selv hvorfor det kan være at denne personen unngår deg. Kanskje du hadde stridigheter eller støy; kanskje du sa noe som gjorde vondt for personen uten at du la merke til det, eller du gjorde noe som gjorde at personen følte deg uvel nå. Tenk nøye på oppførselen din og prøv å finne en grunn.       
 2.  
 3.             2      Søk etter gjentatte mønstre. Ta hensyn til omstendighetene du føler deg "avskåret" og forsøk å finne felles grunnlag. Kanskje personen unngår deg på bestemte tider, eller når enkelte mennesker er der; kanskje det har noe å gjøre med deg eller kanskje med henne. Sett puslespillene sammen for å finne årsaken. 
    
  • Har du inntrykk av at denne personen unngår deg til bestemte tider, eller når du gjør visse ting? For eksempel, hvis du nylig har begynt å eksperimentere med rusmidler, kan din venn kanskje ikke se deg hvis du er påvirket av narkotika.
  •  
  • Unngår personen deg når du håndterer bestemte personer? Kanskje du ikke er den personen som unngår henne; eller kanskje hun ikke liker hvordan du oppfører deg innenfor en bestemt gruppe. Kanskje din venn er sjenert og innadvendt: han / hun er alltid opptatt av en 4-øye samtale, men forsvinner raskt når du kommer opp med en stor gruppe mennesker.
  •  
  • Unngår denne personen deg når du prøver å jobbe eller lære? Kanskje din venn liker å tilbringe tid med deg når du møter mennesker i et avslappet miljø, men bare finner det vanskelig å lære eller jobbe i din nærhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på hvordan du kan prøve å kontakte personen. Hvis din venn eller partner er åpen og interessert når du møter, men aldri reagerer på din tekstmelding, kanskje han / hun bare ikke liker denne typen kommunikasjon. Dette kan være spesielt sant når personen er veldig opptatt eller disiplinert; Det kan være vanskelig å bruke tid på en lang og grundig teksting samtale når du stadig lærer, jobber eller praktiserer.       
 6.  
 7.             4      Merk at folk bare skyter hverandre. Finn ut om personen har endret seg siden hun unngår deg og hvor mye hun har endret seg. Kanskje han / hun har funnet en ny vennekrets, kanskje han / hun er fullt opptatt av sin nye kjærlighet, kanskje han / hun intensivt forfølger en ny hobby som ikke interesserer deg. Det er vakkert å være nær noen, men folk skifter og ting faller fra hverandre. Hvis du oppdager at noen nettopp har utviklet seg og holder seg borte fra deg, er det kanskje dags for deg å gå videre. 
    
  • Se også på hvordan du endret. Kanskje denne personen oppfører seg som alltid, men du har endret seg. Kanskje du har funnet en ny vennekrets eller vedtatt en vane som plager din venn. Eller kanskje har du vært vanskelig å nå det siste.
  •  
  • Utvikling av hverandre betyr ikke at du aldri kommer nærmere. Når du føler at du forlater noen, er det opp til deg å forlate den andre personen eller forsøke å holde forholdet levende. Vær imidlertid oppmerksom på at begge parter må være enige.
  •  
         
 8.  
             

    3      Håndtering av unngåelse  ,

    
   
 1.             1      Snakk med personen om det. Hvis du føler at noen unngår deg, snakk motivet på en taktfull måte. Kanskje du vil gjøre opp for feil du har gjort; Du kan føle at din venn / kjæreste unngår deg fordi han / hun går gjennom en vanskelig periode. Vær respektfull og direkte og forklar nøyaktig hva som plager deg. 
    
  • Hvis du ikke er sikker på hvorfor noen unngår deg, si, "Det er noe jeg vil snakke med om deg. Jeg føler at du har unngått meg i det siste. Gjorde jeg noe som plaget deg? "
  •  
  • Hvis du vet hvorfor noen unngår deg, ikke snakk rundt bushen. Unnskyld for alt du har gjort og forsøk å forene deg med personen. For eksempel kan du si: "Jeg har følelsen av at ting ikke er det samme mellom oss siden vi hevdet forrige uke. Mitt vennskap er veldig viktig for meg, og jeg vil snakke om det, slik at vi kan legge igjen det bak. Denne strid er ikke verdt å ødelegge vårt vennskap. "
  •  
  • Du kan ha samtalen med personen i privat eller spør en skolesykolog eller en mediator for å moderate samtalen din. Tenk på hvor godt du føler deg i nærvær av den andre personen og velg rammen der du best kan løse problemet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vennligst venn med venner for råd, men sladre ikke om den berørte personen bak ryggen. Hvis du og personen som unngår at du har felles venner, vennligst spør en betrodd person for en vurdering av situasjonen. Spør: "Har du noen ide om hvorfor X kunne være sur på meg? Jeg føler at han har unngått meg i det siste. " 
    
  • Ikke spres rykter eller sladder om personen som dodges deg. Hvis forholdet ditt med denne personen er viktig for deg, vær veldig forsiktig med det du sier. Når du sier negative ting om personen, er sjansen at du til slutt vil høre dem. Det vil bare hente mer olje inn i brannen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi rom til personen. Noen ganger må folk bare gå sin egen vei før de kan gjenopplive sitt forhold til andre. Å tvinge det til å skje kan i mange tilfeller gjøre personen som unngår at du beveger seg lenger bort fra deg. Vær tålmodig, vær åpen og leve livet ditt. Når personen er klar til å gå inn i livet ditt, vil du legge merke til det. 
    
  • Gjør dine intensjoner tydelige. Si, "Det ser ut til at du trenger litt tid for deg akkurat nå, så jeg lar deg være alene nå. Hvis du noen gang vil snakke, er døren alltid åpen for deg. "
  •  
  • Hold hjertet ditt åpent. Det kan være veldig vanskelig å leve livet ditt og fortsatt være åpent for å la denne personen gå tilbake til livet ditt. Ta en pause fra forholdet og gi slipp på eventuelle problemer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La gå. Det kan være veldig vanskelig å gi opp, spesielt hvis du har investert mye tid og energi i personen. På et tidspunkt må du akseptere at ting ikke vil være det samme som de pleide å være. Det handler om personlig vekst og følelsesmessig helse. Hvis du tilbringer tiden din sørger for fortiden og fant ut hva som kunne ha vært, vil det være utrolig vanskelig for deg å nyte nåtiden og lære nye ting. La gå. 
    
  • Å la gå betyr ikke at det må være for alltid. Det betyr ikke at du aldri kan bringe vennskapet med denne personen tilbake til livet. Det betyr bare at du ikke kaster bort dyrebar emosjonell energi på noen som ikke får det akkurat nå.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Åpne en bh med en hånd.

Å gjenkjenne noen som bare er ute etter pengene dine.

Fortell din beste venn at du har utviklet følelser for henne.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Behandle med venner som har skadet dine følelser.

Vær en spiller.

Få vennen din til å bryte opp med deg.

Stopp å tenke på ex.

Bli sjef for situasjonen og muntre opp din kone.

Behandle en pause etter et langt forhold.

Å være en feministisk som en mann.

Masser en gravid kjæreste.

Utøve som homofil eller lesbisk.

Ikke forelsk deg lenger.

Å være aseksuell.

Skriv et brev til din beste venn.

Cuddling.

Forbered deg på en dato.

Kysser en jente for første gang.

Levende avholdenhet.

Tinker med en gutt.