Home \ relasjoner
 

Kom over din forelskelse.

 

Er det vanskelig for en time - eller bare et minutt - å ikke tenke på din forelskelse? Når du skjønner at det ikke kan være mellom deg og din forelskelse, men du må fortsatt tenke på ham eller henne, gir det deg bare mer tristhet og heartbreak. Den gode nyheten er at når du skifter tankene dine til andre ting, har du mer tid til å gjøre de tingene du elsker, se folkene du bryr deg om og elske ditt eget liv mer. Det kan ta litt tid, men med litt besluttsomhet vil du ikke engang huske hvordan din crush så ut.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Den rette mentaliteten  ,

    
   
 1.            1      La dine følelser ut. Hvis du vil glemme din forelskelse, må du først innrømme at du har sterke følelser for den personen. Hvis du pretense deg om hvor mye han eller hun betyr for deg, vil du aldri kunne slippe unna de intense følelsene. Ta deg tid til å gråte, snakk med å lukke venner om det, bekjenne hvor mye det gjør deg vondt og godta følelsene dine. 
    
  • Hvis det hjelper deg, skriv ned dine følelser. Hvis du ikke vil åpne deg selv for en venn, kan den også hjelpe deg med å åpne en dagbok.
  •  
  • Hvis du er i dårlig humør for en stund fordi det ikke fungerte mellom deg og din forelskelse, er det greit. La vennene dine vite at du vil ta det rolig en stund og ikke tvinge deg til å være super sosialt hvis du ikke føler det.
  •  
  • Når det er sagt, etter noen tid, noen uker eller så, vil det være på tide å slutte å svinge i smerte og sosialisere igjen. Hvis du bruker for mye tid med deg og dine dårlige følelser, vil du føle deg enda verre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Glem deg din sinne og din bitterhet. Du kan ha all grunn til å være sint og forbitret. Kanskje din forelskelse har skadet deg. Kanskje du var sikker på at det ville fungere denne gangen, men det gjør det ikke. Kanskje din forelskelse er nå dating en av vennene dine og du er sur på begge. Disse følelsene kommer naturlig med situasjonen din, men det betyr ikke at de er gode for deg eller hjelper deg med å komme over det. 
    
  • Skriv ned alle grunnene til at du er sint og bitter. Det er viktig for deg å glemme smerten din. Hvis du forstår hvor alle disse negative følelsene kommer fra, kan du takle dem direkte, en om gangen.
  •  
  • Når du møter din forelskelse, ikke vis ham eller henne hvor irritert eller bitter du er. Det beste du kan gjøre er å være helt likegyldig, som om ingenting kunne interessere deg mer enn hva han eller hun gjør akkurat nå. Hvis du late som å være helt likegyldig med det, vil du lure på hvor fort du virkelig bryr deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fokuser på de verste egenskapene til din forelskelse. Ikke tenk på hvor flott, morsom eller søt han eller hun er. Hvis du må tenke på ham eller henne, fokus på den dårlige siden. Hva en dårlig mote smak han hadde, eller hvordan betyr det at hun noen ganger var fremmed. Lag en liste over alle disse egenskapene. Hvis du må tenke på din forelskelse, gå over disse negative tingene igjen og ikke engang tenke på de positive. Det minner deg om at din forelskelse ikke er så bra en person. 
    
  • Hvis du virkelig tror at din forelskelse er perfekt, og du ikke tenker på en dårlig ting om ham eller henne, antar du det? Du kjenner ikke denne personen veldig bra. Det er ingen perfekte mennesker, vi har alle våre svakheter og verre sider.
  •  
  • Jo lenger du tenker på de negative aspektene av din forelskelse, desto raskere finner du at du egentlig ikke passer sammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Innse at du fortjener noe bedre. Du kan tenke deg og din forelskelse, du er det perfekte paret i verden, men det er tull. Hvis du virkelig hører sammen, så ville det skje, ikke sant? Uansett har det ikke fungert mellom deg og han eller henne, og sannsynligheten er høy at grunnen er ganske enkel - du er bare for bra for ham eller henne. Din forelskelse er ikke din sjelefrende, og hvis du gjør det klart, finner du den eller den du virkelig fortjener. 
    
  • Dine venner har kanskje fortalt deg i lang tid at du fortjener noe bedre, men det vil egentlig ikke avgjøre før du skjønner det selv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Husk hvor flott du er. Hvis du føler deg dårlig om det fordi det ikke fungerte mellom deg og din forelskelse, må du bygge deg opp litt. Du tenker tenkt dårlig på deg selv, og på en eller annen måte er du verdt mindre fordi du ikke er med din forelskelse, men det kan ikke være lenger fra sannheten. Tenk på dine beste kvaliteter, fokus på dine gode venner og alle mulighetene i livet ditt, husk dine favorittegenskaper. Fortell deg selv at du er en flott person som fortjener bare det beste - og "det beste" er aldri din forelskelse! 
    
  • Å være positiv er nøkkelen her. Hvis du fokuserer på alle de gode tingene i livet ditt og på din person, i stedet for de tingene du ikke har, vil du være klar til å gå mye raskere og ikke se det dårlige i enhver situasjon.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Forvis sværmen av livet ditt  ,

    
   
 1.             1      Ikke snakk med din forelskelse lenger. Det virker åpenbart - hvis du vil glemme din forelskelse, må du slutte å snakke med den. Men det er ikke usannsynlig at du fortsatt vil rapportere til ham eller henne, selv om du vet det bedre. Du trenger ikke å være direkte uhøflig, men du bør unngå å møte din forelskelse så godt som mulig og snakke med ham eller henne. Ikke skriv han eller henne mer, ikke ring og ikke se "bare si hei". Jo tidligere du slutter å møte med ham eller henne og høre hans eller hennes stemme, desto raskere får du din forelskelse i livet ditt. 
    
  • Hvis du trenger å være på samme sted som din forelskelse, liker du på skolen, vær så snill og høflig mot ham eller henne uten ekstra innsats. Du trenger ikke å være stygg, ingenting vil bli bedre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke snakk mer om din forelskelse. Å snakke med en nær venn om å glemme ham eller henne, kan hjelpe deg, men enhver person du kommer over eller snakker med hverandres venn, vil ikke hjelpe deg i det neste Tid til å føle seg bedre. Du bør ikke nekte dine følelser, men hvis du nevner din forelskelse igjen og igjen, åpner du bare gamle sår og husker alle de tingene som har skadet deg. 
    
  • Hvis du har felles venner med ham eller henne, ikke spør henne hva din forelskelse gjør. " Hvordan skal det hjelpe deg å føle deg bedre?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå din forelskelse i sosiale medier. Hvis du bare skal til Facebook, Instagram eller et annet sosialt nettverk for å stalke din forelskelse, sjekk om han eller hun er sammen med noen andre, bør du kanskje ta en "social media break". Men hvis du virkelig elsker Facebook og ikke kan klare det, motstå trangen til å gå på profilen din og bruke den til å holde kontakten med de menneskene som får deg til å føle deg bra. Hvis du ser bilder av din forelskelse, er du bundet til å føle deg verre, så slutte å torturere deg selv. 
    
  • Sett deg en tidsbegrensning - ta Tilbring 15 minutter om dagen på Facebook. Hvis du sliter bort tiden, prøver å snuse på din forelskelse, vil du ikke ha tid til å se hva folk gjør som du virkelig bryr deg om.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå steder hvor din forelskelse kan være. Du trenger ikke å riste hele dagen plan, men hvis du virkelig ønsker å glemme din forelskelse, må du prøve å unngå steder han ofte er på. Hvis du vet at han skal være på et bestemt parti, og du fortsatt føler deg skadet, så kanskje du burde finne noe annet å gjøre i stedet. 
    
  • Din sværm vil ikke "vinne", og du kan fortsatt gjøre ting du liker. Det betyr bare at du bør unngå ham en stund, til du føler deg bedre igjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Pep opp rutinen din. Hvis du vil ha ham eller henne ut av livet ditt, er det på tide å gjøre ting litt annerledes. Spis noe annerledes til frokost. Møt med en ny venn til middag og ikke det samme som alltid. Finn en ny hobby. Gå en annen vei til skolen eller arbeid. Mens disse endringene ikke er direkte relatert til din forelskelse, vil de hjelpe deg med å se på verden annerledes og ikke bare ha de samme tankene som handler om din forelskelse uansett. 
    
  • Tenk på det: Er det visse tider på dagen da du må tenke på din forelskelse veldig ofte? Hvis ja, kan du gjøre noe annerledes på disse tider for å få deg til å glemme ham eller henne? Hvis du for eksempel alltid stirrer tydeligvis av bussen på vei hjem og tenker på din forelskelse, ser etter et fritt nytt album og hører det på vei hjem. Dette gjør det til en positiv opplevelse, snarere enn en "tapt" tid.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Lev livet ditt  ,

    
   
 1.             1      Stol på dine venner og familie. En god måte å komme over din forelskelse på er å tilbringe så mye tid som mulig med folkene som betyr alt for deg. Dine venner og familie har alltid vært der for deg, de går deg gjennom tykk og tynn, og de vil gi deg en bedre følelse for situasjonen din, bare ved å være der for deg. Ditt sosiale program trenger ikke å bli pakket slik at du ikke har et ekstra minutt for deg selv, men du bør prøve å tilbringe mer tid med dine kjære, slik at du kan være takknemlig for alle de positive relasjonene i livet ditt - i stedet for deg å hoppe over den som bare ikke fungerte. 
    
  • Ikke bruk fredag ​​og lørdag kveld, ellers vil du ønske du var med din forelskelse. Møt med dine venner eller kjærester, og ha så mye moro at du ikke har tid til å tenke på din forelskelse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør det du elsker. Å bruke tid på å gjøre ting som betyr mye for deg, er en fin måte å forby alle tanker om entusiasme. Du bør bruke mer tid på å forfølge favoritthobbyene dine, enten det er jogging eller maleri, sport, lesing eller det som gjør deg glad. Kanskje du tror du er for opptatt for alle de tingene som har betydning for deg. Hvis det er tilfelle, bør du kutte tid andre steder for å få plass til det. Hvis du gir deg selv helt og følg dine lidenskaper, vil alle tanker om din forelskelse sakte, men sikkert fordampe. 
    
  • Kanskje du føler deg så dårlig om hendelsen med din forelskelse fordi du ikke har mange andre ting i livet som virkelig betyr noe for deg. Da kan dette være den beste tiden å finne ut hva dine sanne passioner er, og å gå ut av din komfortsone. Du kan registrere deg for et fotograferingskurs, for ballroom dancing, acting, en sangklasse eller noe nytt som du føler kan gjøre deg glad.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Nyt din tid alene. Det er viktig å tilbringe tid med venner og familie, og dine favorittforestillinger kan hjelpe deg å glemme din forelskelse, hvis du virkelig ønsker å finne indre fred, må du føle deg komfortabel med å tilbringe tid med din favoritt person - med deg. Hvis du blir trist og sint den andre, slutter du å jobbe og har ingenting igjen å gjøre, så er du ikke over din forelskelse. Ta ukentlig "datoer med meg selv" og tilbringe tid med å gjøre noe du virkelig elsker - eller bare slapp av, se på TV eller ta en lang, varm bad. Det spiller ingen rolle hva du egentlig gjør - det er viktig at du virkelig liker tiden alene. 
    
  • Ikke lag kortsiktige planer med venner mellom deg og din "dato med deg". Du bør virkelig sette pris på din tid alene, som om det var en varm dato med din favorittkjendis.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå ut av huset med deg. Ikke kryper i en mørk hule og tenk på alt det som ikke fungerte; gå ut og pust litt frisk luft. Selv litt sol og frisk luft, i stedet for den mørke muffen hjemme, gjør at du føler deg mer levende, mer våken, kraftigere og lykkeligere. Hvis du har jobb å gjøre, ikke lås deg opp i et rom, ta den bærbare datamaskinen og gå til parken eller kaffebaren. Alene, når du allerede er med andre mennesker, selv om du ikke snakker med dem, gjør det deg lykkeligere og det er opp til deg å bare krølle opp på sofaen. 
    
  • Du bør minst komme ut av huset minst en gang om dagen, selv om det bare er en halv times spasertur. Å tilbringe en hel dag inne er garantien for at du vil føle deg ulykkelig, uansett om du prøver å komme over noen eller ikke.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lær å nyte ditt eneste liv. Hvis du virkelig ønsker å komme over din forelskelse, kan du ikke bare være ensom og ulykkelig og vente på at noen nye kommer over deg. Du må være selvsikker på at du er alene, gjør dine egne ting, møtes med vennene dine og litt flørting uten alvorlige ulterior motiver. Du bør nyte den friheten som et enkelt liv kan ta med deg og innse at selv om det å være morsomt og tilfredsstillende å være med noen, kan det ikke avgjøre om du er lykkelig eller ikke. 
    
  • Gi deg selv tid. Det kan ta uker eller måneder til å virkelig sette pris på det enkelte liv, men når du gjør det, vil du oppdage at du aldri har brukt din forelskelse. Det du trengte var ideen om at din forelskelse kunne lede deg til sann lykke, men til slutt var det ikke svaret du lette etter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær klar for en ny kjærlighet. Hvis du har gjort alt riktig - justert perspektivet ditt, ble kvitt dine sværktanker, utviklet deg selv - så kan du gratulere deg selv. Du er over din forelskelse. Du har sett hvor flott livet kan være uten han eller henne, hvor flott du er og hvor glad du er for livet ditt. Hvis du virkelig er over din forelskelse, kan du sakte åpne hjertet ditt til noen andre og bli forelsket igjen. 
    
  • Hvis du virkelig har utviklet seg, feire seieren og se frem til all den kjærligheten du vil oppleve.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Forhindre misbruk.

Stopp å være en ensom.

Få et nytt forhold riktig.

Finne den riktige fyren.

Hjelp noen med liten selvtillit.

La mannen du elsker.

Utvikle en sosial bevissthet.

Send tekstmeldinger til sværmen.

Start en samtale med din forelskelse uten å være flau.

Spør en mann for en dato.

Kom deg sammen med at exen din er bra etter oppbrudd.

Finn en venn om tre uker.

Kjønn med eks.

Gjør folk sjalu.

Avtale med vennens utroskap.

Ta det første trinnet.

Forfør din professor.

Dating en tvilling.

Spør noen for en avtale.

Vær sjarmerende.

Behandle en skilsmisse.