Home \ relasjoner
 

Hvordan få ham til å savne meg.

 

Noen ganger blir du så nært i et forhold som på et tidspunkt brannen mellom partnerne er bare en glød. For å gjenvinne flammene, er det verdt å sørge for at han savner deg og husker hvorfor han ble forelsket i deg så mye igjen da. Noen ganger slutter forholdet mye raskere enn de faktisk burde. Gjør din venn savner deg, og minne ham om hvordan det var tilbake da du var forelsket. Frigjør plass, kontroll kommunikasjon, og bruk subtile signaler for å få vennen din til å savne deg og lengre etter din første lidenskap.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kommunikasjonskapasitet  ,

    
   
 1.            1      Stopp ringer eller sms ham. Hvis du ringer eller skriver hele tiden, har han ikke engang tid til å tenke på å savne deg. Ta en pause fra daglige telefonsamtaler og vent til han tekster seg selv eller prøver å nå deg. Hvis du plutselig slutter å snakke, vil han spørre hvorfor det er, og det vil få ham til å tenke på deg og savne deg.       
 2.  
 3.             2      Vent litt før du ringer tilbake eller svarer på meldingene sine. Hvis vi liker noen, er vi vanligvis veldig glade når skjermen viser en ny melding eller et ubesvart anrop, og vi vil gjerne ringe tilbake og svare umiddelbart. Men hvis du vil at en mann skal savne deg, sørg for at han kan stirre langsomt på skjermen på telefonen for en stund. 
    
  • Hvis han ringer, svarer du ikke, men la han snakke med postkassen. Vent noen minutter før du ringer ham tilbake, og ring og si at du bare ikke kunne svare på telefonen fordi du var så opptatt.
  •  
  • Når du mottar en tekstmelding, vent ca. fem til ti minutter før du svarer. Så du gir ham tid til å vente på meldingen din med et slående hjerte, og han vil trolig tenke på hva du gjør uten han.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lås innlegget ditt i sosiale medier. Hvis du er en av de som alltid holder alt og alt oppdatert på alle sine aktiviteter, bør du holde tilbake litt i fremtiden. Slike sosiale medier innlegg er en enkel måte for andre å holde kontakten med deg. De som holder kontakten med deg hele tiden, vil neppe savne deg. Hvis du gir mindre innsikt i livet ditt, vil mannen savne deg mer fordi han ikke vet nøyaktig hva som skjer i livet ditt.  
    
  • Begrens også kommunikasjonen med ham via sosiale medier til et minimum. Hvis du bruker sosiale medier til å snakke med ham når du ikke er sammen, så pensjonere helt for en stund. Han vil lure på hva som skjedde, lengtes etter å høre fra deg og forhåpentligvis kunngjøre seg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær den som slutter en samtale. Bli vant til å slappe av først når du er på telefonen, og få ham til å sende den siste meldingen i en samtale. Dette er spesielt effektivt hvis du alltid har vært den siste til å sende en "god natt". Ved å avslutte samtalen vil han alltid ha mer og han må tenke på deg til han kan snakke med deg igjen. Denne lengten etter mer kontakt med deg vil gjøre ham gal!                  
 8.  
             

    2      Bruk subliminale hint  ,

    
   
 1.             1      Finn en typisk duft for deg. Finn en subtil duft du kan bruke hver gang du er med mannen. Han vil snart begynne å knytte denne duften direkte med deg, og få ham til å savne deg med en annen forstand. Hvis du ikke er med ham, vil han savne din duft og lengte etter å lukte på deg igjen.  
    
  • Pass på at du ikke bruker for mye, fordi med en påtrengende lukt får du bare det motsatte av det du sikter på. Bruk bare nok slik at han kan oppleve duften når han kommer nær deg.
  •  
  • For å skape denne effekten med en duft, må du alltid ha samme duft når du er sammen.
  •  
  • Denne taktikken fungerer også hvis du vil få din eks til å savne deg. Hvis du bruker den samme duften du har brukt under ditt forhold under et møte, vil han umiddelbart knytte den duften sammen med tiden din sammen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær mystisk og overraskende. Hvis du er en åpen bok til en mann ved første møte, vil du finne det vanskelig å overraske ham senere. I stedet bør du bare fortelle ham en interessant detalj om deg på hvert møte. Han vil vite mer om deg, og han kan ikke vente på å se hva han vil finne ut neste. Vær spontan. Hvis du vanligvis spiser eller går på kino på datoene dine, så inviter ham spontant for noe mer eventyrlystne, for eksempel en tur til klatrenget. Han vil finne spontaniteten din veldig spennende, og han vil lure på hva du tenker på neste.       
 4.  
 5.             3      "Glem småbiter i bilen eller hjemme. Hvis du ved et uhell forlater noe personlig med deg, vil det permanent minne ham om deg. Når han blir husket, tenker han på deg og vil savne deg. Denne påminnelsesstrategien fungerer best med små personlige ting som du ikke trenger hver dag.  
    
  • En hårbørste
  •  
  • Smykker
  •  
  • Make-up
  •  
  • En penn eller en notatbok
  •  
  • Et lite bilde
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå når det er den vakreste. Når du går ut med vennen din, bør du alltid gå når den er spesielt vakker, slik at han fortsatt vil ha mer fra deg. Flere kyss, mer latter, mer moro, mer samtale - du må bare sørge for at han aldri får nok av deg. Du kan gjøre det ved å ta tid for deg selv og sette klare tidsgrenser for møtene dine.  
    
  • Snakk kort fordi du må være hjemme for en viss tid.
  •  
  • Bare gi ham et søtt kyss for å si farvel slik at han drømmer om å kysse deg igjen hele natten.
  •  
  • Bevis selvdisiplin når det gjelder ditt farvel. Du vil sikkert også bruke mer tid med ham, men du bør fortsatt gå til den opprinnelig planlagte tiden, slik at han også kan lengre se deg snart igjen.
  •  
         
 8.  
             

    3      Vær uavhengig  ,

    
   
 1.             1      Lag en vis avstand mellom dere to. Men overdriver ikke ellers tror han at du ikke lenger er interessert! En mann kan ikke savne deg hvis du bare er der for ham. En fin måte å få ham til å savne, er å legge litt avstand mellom dere to. Hvis du vanligvis tilbringer hvert minutt i helgen hele helgen, bare ta litt tid for deg selv uten han. Tilbring en fredag ​​kveld alene hjemme eller med venner i stedet for å henge med vennen din. Først kan han nyte tiden uten deg, men hvis soloturene dine blir en vane, vil han savne deg veldig snart.       
 2.  
 3.             2      Gå også ut med vennene dine og fortell ham om det. I stedet for å gå til Datoer, kan du nå begynne å danse og ha det gøy med vennene dine - og fortelle dem om det. Han vil nok være glad for deg, men han vil også være litt sjalu fordi du har så mye moro uten ham. Hvis du tilbringer noen helger på rad med vennene dine, vil din venn snart innse at han helst vil være den med hvem du gjør alle disse tingene.  
    
  • Dette fungerer bra med en tidligere kjæreste. Hvis en ex ser at du nyter uten han og nyter livet ditt, så vil han ønske at han fortsatt er en del av livet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dra nytte av sosiale medier og snakk om alt du gjør helt uavhengig av noen gutter. Legg inn bilder og statusoppdateringer på hvor mye moro du har. Dette er en veldig effektiv metode hvis du vil ha en eks-kjæreste til å savne deg. Vis tydelig hvor mye du liker livet ditt alene, og din ex vil be om å tilbringe tid med deg igjen fordi han savner deg så mye. 
    
  • Ikke overdriv det og fever ingen innlegg. Bare vis hvor mye moro du har i å gå ut med venner og dine egne ventures.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bor deg ut og møt ham. Unn deg en ny frisyre og nye klær som gjør at du føler deg fantastisk og ser enda mer fantastisk ut. Pretzel opp og deretter møte med vennen din et sted. Han vil bli overrasket over å se deg sånn, og han vil sikkert se mer.  
    
  • Hvis du vil at exen din skal gå glipp av deg, vis deg med ditt nye utseende et sted hvor du vet at det kommer til å dukke opp før eller senere. Stride forbi han selvsikker og se utrolig flott og uavhengig. Han vil ønske du var fortsatt med ham, og han vil savne tiden din sammen.
  •  
         
 8.  
             

    4      Når er det på tide å prøve noe?  ,

    
   
 1.             1      Gjør ham savner deg og se hvor spesiell du er. Flørt med en annen mann ved å kle godt, bruk en søt parfyme, vise ham at du har mange sosiale kontakter, etc. Dette kan bidra til å vise at du er interessert og interessant. Det er alltid godt å få det til å se ut som om du er vanskelig å få tak i så lenge du ikke prøver å få oppmerksomheten for mye.       
 2.  
 3.             2      Hvis du vil ha mer, snakk med ham direkte og personlig. Hvis han savner deg, kan den skifte seg raskt. Men hvis du venter for lenge til å svare på sine tekstmeldinger eller for ofte å slå ned invitasjonene, kan han bli lei og trekke seg ut. Dette kan også være tilfelle hvis du påminner ham for ofte hvor mye moro du kan ha uten han. Fortell ham hvordan du virkelig føler.       
 4.  
 5.             3      Ikke prøv å manipulere ham ved å få ham til å savne deg. Det er normalt at du vil at exen din skal savne deg etter at du er fra hverandre, spesielt hvis du er den som skal gå. Men hvis du fokuserer for mye på å få det savnet, kan dette være et skudd tilbake. Du vil bare fokusere på hva han tenker i stedet for å leve livet ditt. Gi deg selv og ham en pause og prøv å ikke manipulere ham hvis du nettopp har avsluttet forholdet ditt.       
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Finn en venn om tre uker.

Stopp kritisere andre.

Overrask vennen din.

Bli kvitt ham om 10 dager.

Spør noen for en avtale.

Hjelp en alkoholholdig slutte å drikke.

Kom over en utro venn.

Hold et forhold hemmelig fra foreldrene dine.

Definere kjærlighet.

Fortell en jente i et brev som du liker henne.

Styrke et manns ego.

Vær en god elsker.

Vær ærlig.

For å hjelpe noen til å føle seg bedre.

Vær forsiktig.

Bli en god nabo.

Motstå trang til å ringe til ekspedenten.

Vis din venn at du ikke snyder på ham.

Lag en bekjennelse.

Vend fra et vennskap til et forhold.

Vær smart med vennene dine.