Home \ relasjoner
 

Vær nyttig.

 

Vi trenger alle noen ganger en hjelpende hånd og lærer å være en selv, vil gi deg et rykte som en nyttig, pålitelig person. Lær å forutse når noen kanskje trenger hjelp ved å høre på hva folk sier, og lær hvordan du best kan bruke tiden din til å hjelpe andre.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Nyttig  ,

    
   
 1.            1      Estimér situasjonen. Før du gjør noe og forsøker å hjelpe, bør du pause et øyeblikk og se på situasjonen fra ulike perspektiver. Begge for å finne ut hvordan du best kan hjelpe og vite om din hjelp er nødvendig eller ikke. Sett deg i personen. Hva er årsaken til problemet? Måten du hjelper, bør avhenge av situasjonen. 
    
  • For eksempel er prisen på en venns bil lenge forsinket, og han løper risikoen for å bli tatt av bilen igjen. Du kan låne ham pengene for den hastigheten og hjelpe ham med det, men det er ganske sannsynlig at han må håndtere det samme problemet neste måned.
  •  
  • I stedet kan du hjelpe din venn til å bedre allokere pengene sine eller ta ut et lån. Hjelp ham til å hjelpe seg selv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg rolig. En rolig innflytelse kan være like nyttig, om ikke mer nyttig enn penger eller råd. Det er også viktig å forbli rolig for å kunne tenke klart og være balansert. På denne måten vil du kunne identifisere de mest mulige løsningene og velge de beste på en ærlig og objektiv måte. 
    
  • Les situasjonen og finn ut hvilket perspektiv du må representere for å oppnå balanse. Hvis du vanligvis er en tvil, kan det være ditt instinkt å fortelle en venn som er nervøs for en stor begivenhet at du er for spent, men er det nyttig? I stedet prøver å skape en balanse. Vær i denne situasjonen hans rolig.
  •  
  • Men hvis vennen din planlegger å hitchhike over hele landet uten annet enn klærne sine og en tom lommebok, kan din naturlige tvil selvfølgelig være positiv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk positivt kroppsspråk til å motivere snarere enn å demotivere personen. Å være positiv er en av de mest nyttige tingene du kan gjøre for noen. Ved å oppmuntre personen øker du selvtilliten og gir dem en god følelse. Prøv å være den personen som alltid forsøker å se ting positivt, selv om situasjonen er svært alvorlig. Andre vil sette pris på din innsats. Oppmuntring er ofte nøkkelen. 
    
  • Men vær ikke sjenert om uenig når situasjonen krever det. I noen tilfeller er det nødvendig at oppmuntring må gi til den bitre sannheten. Ikke vær redd for å uttale dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta deg tid til å være nyttig. Å være nær hverandre er et av de mest undervurderte kravene for å være en nyttig person. Hvis du vil hjelpe en venn eller familie, må du være tilgjengelig for dem og gi dem din tid. Prøv å alltid ta tid for de viktige menneskene i livet ditt og vær klar til å gjøre ting for deg som du ikke ønsker å gjøre ellers. Det er den eneste måten du virkelig kan hjelpe. 
    
  • Det kan ikke være ideelt for deg å tilbringe lørdagen din og hjelpe din bestemor til å rydde opp kjelleren, men hvis du har litt tid til å besøke, kan du sikkert inkludere det i din tidsplan uten å møte din Å mislykkes venner.
  •  
  • Du trenger ikke å sitte hjemme og vri på tommelen, venter på den ene telefonsamtalen som noen trenger din hjelp. Leve ditt eget liv, men ta den tiden da noen trenger det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold deg til dine løfter. Du vil snart eller senere møte et problem hvor du må jobbe hardt. Det kan bokstavelig talt være slik hvis du skal hjelpe noen med bevegelsen, eller bare i figurativ forstand, for eksempel når det gjelder å kvitte seg med noen fra å drikke eller å følge med seg gjennom en separasjon. Uansett hva det er, det tar litt innsats eller investering fra din side. Hvis du har lovet din hjelp, må du kanskje åpne lommeboken, hjemme eller hjerte. Ingen av dette er alltid lett, men nødvendig. 
    
  • Selv om det skal være selvklart, er det ekstremt viktig at du hjelper deg selv før du kan hjelpe andre. Hvis du ikke tar vare på deg selv, kan du egentlig ikke hjelpe andre.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Lytte til andre  ,

    
   
 1.             1      Spør hvordan du kan hjelpe. Vil du vite om du kan hjelpe noen? Spør deretter ham. Den beste måten å finne ut raskt og effektivt hvis og hva du kan gjøre er å spørre personen direkte. Ser du at faren din har problemer med gressklippen? "Hei pappa, skal jeg hjelpe?" Ser du hvordan vennen din skammer seg i fysisk utdanning på bakken? «Hei, jeg er veldig lei meg, vil du snakke om det?» 
    
  • Noen ganger kan det være å gi hjelp uten å spørre om det kan skade noen følelser. Spesielt hvis personen har vært sikker på å kunne gjøre det alene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forvente uutviklet motgang. Se opp for skiltene andre gir deg å finne ut hvordan du hjelper uten å måtte spørre deg. Tenk på hvordan du vil be om hjelp selv, og oversett det til andre. For eksempel, hvis du lager mat, er det alltid godt å få noen til å kutte grønnsakene mens du setter på sausen. Som et resultat er alt mye raskere ved hånden. 
    
  • Hvis du ser noen læreordforråd, tilbud å spørre ham.
  •  
  • Hvis du ser at noen har problemer med å bære for mange poser, så trenger du absolutt ikke å spørre om at personen kanskje trenger din hjelp.
  •  
  • Hvis romkameraten din rydder opp, hjelper han, slik at du begge kan nyte fritiden raskere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lytt. Sett telefonen til side og gi full oppmerksomhet til personen du hjelper. Lytt til personen seriøst og balanser situasjonen så objektivt som mulig. Still spørsmål og vær fokusert for å virkelig forstå problemene og være mest nyttige. Vær en sann hjelp! 
    
  • Ikke gi råd før du har spurt hvordan personen føler og om de vil høre rådene dine i det hele tatt.
  •  
  • En av de beste tingene du kan gjøre er å spørre noen som ber om hjelpen din, hvordan han tenker på situasjonen og hva han mener er best. Gi deretter din mening og vær ikke sint hvis personen ikke vil høre dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk før du svarer. Det høres enkelt, men det kan være ganske vanskelig for folk som pleier å være instinktive eller for raske til å gi råd. Pasienten som tilbyr noen til å lytte til ham uten å dømme ham, er allerede mer enn de fleste forventer - og det mange virkelig trenger. La personen helle ut hjerter mens du kommer opp med noen gode råd. Det vil hjelpe henne enormt.       
 8.  
 9.             5      Gjør din venn konsentrere seg om det større bildet. Ofte er hjelpen din i noe veldig enkelt, for eksempel å tilby noen å kjøre eller plukke ham opp et sted. Det kan også være vanskeligere å få noen til å få jobb. Personen du vil hjelpe kan ikke ane hva hun trenger og kan være forvirret. Det betyr at du må lytte nøye og vise henne hva som skjer. 
    
  • For eksempel kan en venn av deg tro at det største problemet i verden er at hun ikke kan skrape opp nok penger til nye sko. Det virkelige problemet er imidlertid at hun ikke kan holde jobb i mer enn en uke. Hvordan kan du være mest nyttig i denne situasjonen?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi din mening og vær så stille. Å hjelpe noen betyr ikke nødvendigvis å veilede noen eller til og med løse problemet for dem. Noen ganger trenger du bare en person som lytter til deg og som sympatiserer med deg. Det er ikke nødvendig å løse noen problemer for å være nyttig for ham. Bare hør og gi ham din tid.       
 12.  
             

  Del 3      Tilbring tiden din  ,

    
   
 1.             1      Finn ut om du virkelig kan hjelpe. Noen mennesker har rettferdighet til en superhelt og ønsker å hjelpe noen og alt, uansett hva forholdene er. Faktisk er det så mange ting som du egentlig ikke kan hjelpe med. I slike tilfeller kan du hjelpe ved å hjelpe personen med å finne noen som kan gjøre det bedre enn deg. Dette vil hjelpe ham mer effektivt enn du kunne ha - og du vet at du var den som fikk ham til å ha det riktig Sti til hjelp. 
    
  • Hvis vennen din ringer deg fra et sted tre timer unna på grunn av problemer med bilen, kan du hoppe inn i bilen og tilbringe de neste seks timene i livet ditt, og plukke opp det. Eller du kan se etter bussforbindelser til ham, bestille ham en taxi eller spørre venner om de er nærmere enn deg og hjelpe ham bedre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få hendene skitne. Noen ganger er det best å bare komme i gang og hjelpe. Ikke vent på å bli spurt, men frivillig. Dette gjelder spesielt for større oppgaver, for eksempel å rydde opp en garasje, hagearbeid eller andre ting som ingen bryter, men de må gjøres. Så i stedet for å vente, kast deg bare inn og hjelp. 
    
  • Din arbeidsledighet kan ha en inspirerende effekt på andre som vil gjøre det om natten. Vær en leder.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hjelp stille. Noen ganger kan det være litt pinlig å få hjelp, så prøv å empathize med personen og ikke gjøre det til en stor avtale. Dette gjelder spesielt når det gjelder økonomiske forhold eller ting som kan være pinlig for noen. 
    
  • Undervurder ikke hva noen mennesker finner pinlig. Hvis vennen din trenger hjelp til å bytte et dekk fordi han ikke vet hvordan man skal gjøre det, kan det skade hans mannskap hvis du sier det foran alle vennene dine. Hvis han tilbyr å fortelle historien som en spøk, så bare gå videre, men avslør ikke informasjonen fra deg selv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hjelp, fordi du vil ha det. Hvis du virkelig vil hjelpe andre ærlig, må du handle helhjertet, ikke bare fordi du lover noe i bytte. Dette vil bare føre til skuffelse og manipulativ oppførsel, noe som vil gjøre deg bitter på lang sikt. Som et resultat vil du ikke være for nyttig på lang sikt. 
    
  • Ikke tvinge din hjelp til andre. Hvis noen virkelig ønsker å gjøre noe alene, er det ikke noe av din bedrift, og du bør la ham gjøre nettopp det. Men vær åpen for å hjelpe ham uansett, hvis han skal forandre seg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær forsiktig. Det er folk som vil kapitalisere på din generøsitet. Du bruker glede av å hjelpe andre for seg selv. Bruk sunn fornuft. Kjenn dine egne grenser og nyt å hjelpe andre. 
    
  • Se opp for parasitter. Lær å forstå hvem som virkelig trenger din hjelp, og som bare vil at du skal gjøre det skitne arbeidet og manipulere deg.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                     
Relasjoner populær:
Gjør en skorpionkvinne forelsket i deg.

Finn ut om din eks er fortsatt interessert i deg.

Gjør venner med noen.

La din venn føle seg verdsatt i det fjerne.

Forbedre ditt sosiale liv.

Ikke gjør en mann sint etter en kamp.

Gi kjærlighet til en jente uten å få en kurv.

Ta tak i houseguests som bare ikke vil gå.

Å komme over en venn vil ikke lenger være din venn.

Reparere et vennskap.

Stopp å tenke på ex.

Kyss som en proff.

Å være venner med noen som er følelsesmessig ute av stand til å støtte seg også.

Skriv en god online dating profil.

Finn ut om noen er troverdige.

Lure en sjenert fyr ute av reserve.

Snakk med en jente du vil gå ut med, men tør ikke snakke.

Finn ut om en jente utnytter deg.

Vet når forholdet ditt er over.

Ignorer noen du bor sammen med.

Betal den tilbake til en jente som nettopp spilte med deg.