Home \ relasjoner
 

Forståelse med en kommunistisk venn.

 

I denne artikkelen vil du lese hvordan du skal leve ved å ha en kommunistisk venn. Han behandler å jobbe på et vennskap, lærer om en venns syn, og har sunne samtaler.

                 

Kjernepunkt .

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Arbeide med vennskapet ditt  ,

    
   
 1.            1      Godtar at du er uenig. Det beste med venner er å forstå hverandre. Hvis vennen din er kommunist, og du er knyttet til en annen ideologi, kan du likevel komme godt sammen. Politikk er bare et av de områdene hvor du er uenig. Forstå at du ikke trenger å være enig med din venn for å gjøre en god kamp.       
 2.  
 3.             2      Vis respekt. Hvis noen ikke deler de samme synspunktene med deg, betyr det ikke at man fortjener å bli kritisert eller utspurt. Se bort fra hans intensjoner og behandle ham med respekten han fortjener. I vennskap bør skarpe dommer ikke finne et sted. Respekt kan referere til ting som hardt arbeid, hvordan noen andre behandler, deres evner og deres egenskaper.        
 4.  
 5.             3      Fokuser på bedre aspekter av vennskapet ditt og finn felles grunnlag. Diskusjon av kommunisme vil ikke tillate en nær tilknytning mellom deg. Folk viser også andre interesser enn deres politiske synspunkter. Finn ut hva som trakk deg til denne personen fra starten, for eksempel skole, sport eller arbeid. De beste vennskapene er allsidige.       
 6.  
 7.             4      Støttet vennen din når andre angriper ham. Ingen bør mobbe for det han tror på. Hvis din venn er hardt behandlet av andre som avviser kommunisme, stå opp for vennen din. Dette vil være det beste for vennskapet ditt og åpne øynene dine for andre.                 
 8.  
            

    2      Lær om vennens synspunkter  ,

    
   
 1.             1      Spør din venn om hans synspunkter. Læring fra hverandre er en grunnleggende del av alle vennskap, og venner bør kunne tilby deg mye i det hele tatt. Spørre om vennens kommunistiske synspunkter. Spør åpne spørsmål som begynner med hva eller hvordan og avstå fra å avbryte og dømme.        
 2.  
 3.             2      Lær om kommunisme. Kommunisme er en doktrin, og hvis du fokuserer på feilene til de som har misfunnet denne doktrinen, holder du deg fra å lære. Forsøk på å lese "Communismens prinsipper" av Engels, "State and Revolution" av Lenin eller "The Communist Manifesto" av Engels og Marx. Vær oppmerksom på hvilke kilder du bruker; Propaganda og partisk journalistikk fortsetter å sprenge frykt og hat.        
 4.  
 5.             3      Separat kommunisme fra tyranni og diktatur. En vanlig misforståelse som folk holder mot kommunismen, er det vi har sett tidligere. De fleste land som forsøkte å realisere en kommunistisk økonomi, var mer som diktatur eller tyranni. En sann kommunist støtter ikke diktatur av herskerne over befolkningen.       
 6.  
 7.             4      I marxistisk teori var alle regjeringer i menneskets historie klassikere diktaturer, noe som betyr at staten er under regelen av en sosial klasse. Derfor refererer kommunister til kapitalismen som "borgerskapets diktatur (kapitalister)" og sosialisme som "proletariatets diktatur (arbeidstaker)".       
 8.  
 9.             5      Foreta undersøkelser om kommunismens hovedvisninger. Gå til internett og les bøker om kommunisme. Du ofrer ikke dine egne synspunkter direkte, bare fordi du fortsetter å utdanne deg selv om emnet. Du kan være interessert i å vite at kommunismen består av flere forskjellige politiske partier, så vel som andre politiske retninger. Dessuten deler kommunismen også mange synspunkter som ikke nødvendigvis er politiske; Kommunismen arbeider for miljøet, mye som andre land gjør.        
 10.  
             

    3      Sunn underholdnings bly  ,

    
   
 1.             1      For å forsøke å motbevise en politisk teori ved å resentere personens personlige liv, kalles ad hominem. Dette er en vanlig feil, så vær forsiktig.       
 2.  
 3.             2      Forstå dine egne synspunkter. For å ha en god samtale må du være informert. Lær mer om dine synspunkter. Ofte er vår egen verdenssyn påvirket av vårt miljø og virker som "medfødt"; Imidlertid sikrer denne naturlige følelsen for et tros system ikke alltid at du er riktig informert. Videre er politikk et stort tema som kan forandre seg daglig og gi ny informasjon til lys.        
 4.  
 5.             3      Lytt med interesse og svar uten sarkasme. En samtale kan raskt bli en konfrontasjon, og den beste måten å unngå det er å lytte som en god forelder eller student. Lytte til noen betyr ikke at du legger til hans synspunkter. Når du svarer, bør du også snakke på en vennlig og intelligent måte. Vi nyter noen politiske analytikere som tilbyr skarpe og sarkastiske presentasjoner av monologer som dialoger. Alt dette er imidlertid gjort for formålet med underholdning. I den virkelige verden er sarkasme ikke godt mottatt og tolket av mange som et angrep.        
 6.  
 7.             4      Unngå skarpe dommer. Din venn er ikke en fan av kommunistiske visninger for å gjøre deg villig. Hvis du begynner å irritere deg selv under en samtale med vennen din, spør deg selv hvor det oppsto problemer. Kanskje det ikke har sin opprinnelse i vennens visninger. Å gjenkjenne sikkerhetsproblemet ditt på forhånd, kan hjelpe deg med å unngå visse emner. Når du har følelsen av at en samtale med deg utløser noe negativt, vennligst vennligst endre emnet.       
 8.  
 9.             5      Forstå at du ikke kan pålegge dine synspunkter på noen. Å ha en samtale med vennen din, bør åpne vennskapet ditt og la deg dele ideer. Hvis du starter en diskusjon med håp om å manipulere samtalen og påvirke vennens synspunkter, vil det bli forgjeves. Vurder tanker om at du kan endre hvordan vennen din ser verden, ikke i det hele tatt. Selv om du er lidenskapelig interessert i emnet, betyr det ikke at du har rett til å pålegge noe på din venn.        
 10.  
 11.             6      Lytt til hverandre. En vellykket dialog finner sted når individer skaper nye ideer sammen. Opprettelse og problemløsing kan bare gjøres ved å lytte godt. Hvis vennen din forklarer et punkt, må du ikke avbryte det. Gi personen tid og vær ikke motsigende "men men"; Bruk av dette ordet benekter direkte det som nettopp er sagt som om det ikke var relevant i det hele tatt. Hvis du vil komme sammen, behandler hverandres ideer som om de var verdt noe.        
 12.  
 13.             7      Innrømme, hvis du har feil. Når samtaler fører til diskusjoner igjen og igjen, må noe endres, og noen må ha feil. Hvis diskusjonen fører til et argument at du leder over og over igjen, kan du være feil når du prøver å manipulere samtalen. Prøv å unngå forvirrende fakta og meninger. Fakta bør snakke for seg selv - om du vil tro på dem eller ikke. Meninger er arguable, så hvis du føler at en diskusjon er veldig oppfylt, så avstå fra å være for vedvarende på et tidspunkt. Å innrømme at du har feil er helt fint blant venner. Hvis du føler at du innrømmer at du har feil, er en slags nederlag eller konsesjon til vennens synspunkter, prøv deretter igjen for å se hvorfor du har diskusjoner med din venn.        
 14.  
             

Tips .

    
   
 • Være vennlig og støttende.
 •  
 • Lær å godta den politiske oppfatningen av mennesker.
 •  
 • Vet at en kommunist og en sosialistisk ikke er den samme, og hvis du heter en av dem som den andre, kan de bli fornærmet.
 •  
           Les mer... (8)      
Relasjoner populær:
Utilfreds med mannen din for å ta vare på andre kvinner.

Få din forelskelse til å være oppmerksom på deg (for jenter).

En dato med en Steinbukken.

Få noen til å bli forelsket i deg.

Tiltalende kvinner.

Snakk med kjæresten på telefonen.

Forhindre misbruk.

Lider av depresjon etter en oppbrudd.

Arguing.

Avtale med en beryktet løgner.

Når jenter finner en beste venn.

Vet om noen lyver.

Få folk til å forlate deg alene.

En kvinne er hofte.

Gi partneren nok frihet.

Vet om kjæresten din virkelig elsker deg.

Kose rett.

Få en middelaldrende gutt som liker deg.

Kompliment en jente.

Endre en kvinnes oppfatning om deg.

Beskytt deg mot mobber.