Home \ relasjoner
 

Fascinerende en egen gutt.

 

Hvis du virkelig liker en gutt, er det normalt at du vil snakke med ham hele tiden. Det er mange måter å styrke forbindelsen til Ham, slik at du kan snakke med hverandre oftere, slik du ønsker. I begynnelsen kan du komme nærmere ham ved å sosialisere innleggene hans med en "like" og lære mer om hans interesser og stil. Deretter kan du lekent bryte isen for å starte en samtale. En god måte å vinne sin interesse på er å be ham om hans mening, å gjøre ting sammen med ham og å ha dype samtaler. Samlet sett, hvis du snakker med ham ofte, lærer du å behandle ham som en venn, og du kan flørt med ham som du blir bedre kjent med hverandre.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag en første tilkobling  ,

    
   
 1.            1      Snakk med ham personlig og gjør en morsom eller jestende kommentar for å bryte isen. Etter å ha kontaktet ham på sosiale nettverk, send ham en melding eller start en personlig samtale. For å bryte isen, følg omgivelsene dine. Finn noe i ditt miljø eller noe som du deler som en leksjon som du kan humoristisk kommentere. Hvis du Venter ute for lunsj i varmen, kan du si noe dumt som: "Tror du at de vil bringe oss vann mens vi venter eller vil de la oss dø?". Hvis du gjør en enkel kommentar, bør det være morsomt. 
    
  • Selv om du ikke tror du er morsom, kan du fortsatt være avslappet og skremmende overdrive. Gutter finner morsomme jenter attraktive. Og på den måten gjør du en morsom, første forbindelse til ham.  
  •  
  • Hvis du er avslappet tilbake, er samtalen morsom og går jevnt og uten press.
  •  
  • Men ikke bekymre deg hvis du ikke liker hvordan du brøt isen. Dine første kommentarer vil ikke bestemme samtalen. Det er viktigere å starte en samtale i utgangspunktet. Så ikke bekymre deg for mye, hvor dette fører til. Konsentrere deg bedre om å holde samtalen gått.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis ham at du nyter samtalen. Hvis du vil få en gutt til å snakke med deg, vis ham at du nyter det. Du gjør det, for eksempel. ved å gjøre øyekontakt, smiler ofte, ler med vennlig hilsen, og lener seg fremover mens du snakker. Legg hodet til side mens du snakker, smil og berør håret, nakken og klærne. Dette er ikke-verbale tegn for å vise ham at du nyter underholdningen.  
    
  • Vis ham at du liker å utveksle meldinger med ham hvis du kommuniserer på den måten oftest. Bruk uttrykksikoner eller skriv til ham at det er hyggelig å skrive med ham. Du kan for eksempel Skriv noe som: "Det er veldig morsomt å snakke med deg."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Følg ham på de sosiale nettverkene. Hvis du ikke har en konto på nettene, får du en. Svar på innleggene hans med en "Like" eller "Retweet" Hvis dere begge er på samme plattform, er dette en god mulighet til å snakke med hverandre. Ting som han postulerer til "like" eller "retweet" oppfordrer deg til å snakke med ham og gir deg en god sjanse til å starte en samtale med ham. Han tar deg også gjennom liker og retweets av hans innlegg, og han lar deg følge hans innlegg. 
    
  • Når du har lagt til "Like" til noen av innleggene hans, bør du kommentere et innlegg eller sende ham en melding.
  •  
  • Gir ikke noe han skriver en "Like". Velg en eller to ting du virkelig liker, og la noen dager passere mellom "liker". Hvis du betaler for mye oppmerksomhet til det, gir du inntrykk av at du prøver for hardt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg inn ting på sosiale nettverk som kan interessere deg. Hvis du har "likt" hans innlegg eller kommentert dem, legg inn ting som viser ham hva interesserer deg. Deler, f.eks. fine eller interessante bilder du har laget. Eller finn animerte eller morsomme bilder eller sitater på internett og legg dem sammen med en kommentar, hvorfor du liker dem. 
    
  • Se på innleggene hans og de han liker. Ser på innleggene hans vil hjelpe deg med å finne ut hva han mener er morsomt, kult eller interessant. Du bør ikke legge inn noen innlegg for ham. Men det er en god måte å se hva som interesserer deg og om du har lignende interesser.
  •  
  • Hvis han er f.eks. Masse e-post om band han liker å skrive, og et bånd under det du begge liker, så kan du legge inn en av deres videoer eller tekster og kommentere hvorfor du liker dem.
  •  
  • Vær sant for deg selv. Bare legg inn ting du virkelig liker, og det er en del av deg. Det fungerer kunstig når du legger til ting du aldri har vært interessert i før.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kommentar på innleggene hans. Du bør kommentere et publisert innlegg så snart som mulig. Hvis du kommenterer det raskt, kan han være mer sannsynlig å svare. Du kan rose posten, stille spørsmål eller kommentere hva du synes er interessant om det. Hvis han f.eks. postering at han skal til konserten av et band du liker, kan du svare: "Jeg er så sjalu at du får se henne. Tror du at de er gode i live? " 
    
  • Du trenger ikke å kommentere sine innlegg hver dag. Men noen få dager kan du kommentere ting han snakker om, og det betyr noe for deg eller det du liker.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Snakk med ham (eller send ham en melding) som om du var venner. Selv om du ikke kjenner ham, bør du snakke med ham som en venn heller enn en fremmed. Snakk med ham som om han var din venn. Hvis du vil koble til, vær vennlig og naturlig. Men vær forsiktig så du ikke sier noe upassende. Du kan for eksempel forestille seg. Vær avslappet og vennlig og si noe som, "Hei Jakob, hvordan har du det? Jeg vet ikke om vi noen gang har snakket med hverandre. Jeg er Jana. Vi har engelsk sammen. " 
    
  • Ikke vær så avslappet eller spent, så du ikke sier noe merkelig som, "Hei, dude. Hva skjer? ". Det ville være for tilfeldig.
  •  
  • Når du snakker med venner, vær oppmerksom på tonehøyde, bevegelser av hendene og dine idiomer. Hvis du snakker med ham, oppfør deg så naturlig og avslappet som mulig. Dette gjelder også nyheter. Tenk på hvordan du skriver meldinger til vennene dine og skriver akkurat som naturlige meldinger.
  •  
  • Praksis snakker foran speilet. Finn ut hvordan en uformell, vennlig samtale ser ut og høres ut til deg. Øv lek, øyekontakt og bevegelser foran speilet. Så du ser hvordan du ser avslappet og lykkelig ut.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fortsett å gå hvis han ikke synes interessert i deg. Hvis han ser ut til å være reservert eller reservert og sjelden svarer, kan han ikke være interessert. Heldigvis er det andre gutter som vil snakke med deg, og med hvem du kan bygge et godt bånd. Tror ikke at samspillet med gutten var en feil. Vurder det bedre enn god praksis å ha samtaler med en annen gutt.                 
 14.  
             

    2      Styr forbindelsen  ,

    
   
 1.             1      Spør ham om hans mening om noe alle har en mening om. Når du har gjort den første kontakten, bør du fortsette å sende meldinger for å styrke forbindelsen. En måte å gjøre det på er å gjøre samtalen interessant og be om hans mening. 
    
  • Du kan starte med å uttrykke din mening om noe og be om hans mening. Dette kan ha noe å gjøre med hvor du er eller hva du gjør. Hvis du for eksempel Å spise et eple kan du si, "Jeg tror Granny Smiths er de beste eplene. Hvilke er dine favoritt epler? ". Igjen, hvis du er avslappet, vil samtalen din trolig være morsom. Spesielt når det gjelder enkle emner og å holde samtalen gått.
  •  
  • Tenk på noen forskjellige spørsmål før samtalen. Fordi samtalespørsmål kan løses raskere enn du tror.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sprenkelig motsette seg ham og plage ham. Han vil fortsette å snakke med deg hvis du liker samtalen. Du kan for eksempel heve et øyenbryn når han forteller deg at hans favorittapple er en Red Delicious. Du kan også si noe dumt som: "Liker du Red Delicious mest? Vel, ikke alle kan være perfekte. "Gutter som denne typen plage fordi det er avslappet og morsomt. Teasing er bra fordi du ikke trenger å snakke om noe spesielt og fortsatt bygge en forbindelse. 
    
  • Øv deg med venner og familie. Finn dumme ting for å motsette seg noen. Det kan også være nyttig for andre relasjoner hvis du er morsom og uformell.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå å stille ham spørsmål han allerede har svar på. Unngå å komme inn i smalltalk og stille spørsmål som, "Hva skjer?" Eller "Hvor kommer du fra?". Slike spørsmål er ikke særlig interessante, og du lærer ikke mye om ham fordi han ofte har gitt svaret. Hvis du vil at han skal stimulere samtalen, og han vil snakke med deg igjen, unngå liten snakk.       
 6.  
 7.             4      Styrken er selvtillit. Alle ønsker å finne seg bra. Og hvis du kan ta vare på det, er han sikker på å fortsette å snakke med deg. Vær god til å fortelle ham hva du liker om ham med små, genuint mentale komplimenter. Du trenger ikke å gjøre en stor avtale av det. Du kan ganske enkelt fortelle ham at han er klasse. Men gjør ikke et stort show av det. For eksempel, hvis du går rundt et sted og du allerede har bestemt at han har en god følelsesretning, kan du si: "Jeg synes det er flott at du alltid vet hvor du skal dra."        
 8.  
 9.             5      Lær når og hvordan du avslutter en samtale. Hvis du vil at en gutt skal snakke mer til deg, må du avslutte samtalen til rett tid. For dette bør du finne riktig øyeblikk: Du burde allerede ha opprettet en god forbindelse, men samtalen bør ikke være oppbrukt. Tenk på hvorfor du må gå hjem. Hvis du har le eller på annen måte gjort en tilkobling, la han vite at du må gå. Bare fortell ham at du virkelig likte samtalen, og at du gleder deg til å snakke med ham igjen snart. 
    
  • Vær uformell og kul når du er ferdig med samtalen. Si noe som, "Hei, det var morsomt å snakke med deg. Jeg tror jeg må gå hjem og gjøre leksene mine. Men jeg vil gjerne møte deg igjen snart. "
  •  
  • Hold øyekontakt når du går. Hold øyekontakt for et sekund lengre og gi det et strålende eller uhyggelig smil.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fortsett med vanlige tekstmeldinger eller meldinger. Avhengig av typen underholdning og gutten du liker, kan "vanlig" bety forskjellige ting. Begynn med å sende ham en melding hver dag. Avhengig av om han reagerer umiddelbart eller sakte, bør du skrive ham oftere eller mindre ofte. Send i plage eller morsomme kommentarer eller spørsmål som angår ham.  
    
  • Du kan bruke den f.eks. Be om å holde deg oppdatert om visse ting. Så du kan spørre ham hvordan en test eller en test gikk.
  •  
  • Eller fortell ham om noe som skjedde med deg eller om noe som berørte dere begge. Du kan si noe som, "Da jeg endelig kom til lunsj i dag, var godbitene alle. Fikk du noe deilig? "
  •  
  • Varier meldingene. Ikke bare be om å bli oppdatert eller skrive morsomme ting. Prøv å kombinere spørsmål, kommentarer og morsomme ord.
  •  
         
 12.  
             

    3      Dekk bindingen  ,

    
   
 1.             1      Gjør noe sammen. For noen gutter er det lettere å bli koblet gjennom aktiviteter enn å snakke. Kanskje han føler seg nærmere deg når du gjør noe sammen. Eksempler er sport, spill eller samarbeid på prosjekter. Vær oppmerksom på hvilke aktiviteter han liker og dele dem med. Hvis han f.eks. liker å gjøre noe ut i det åpne som bueskyting, la han lære deg. Eller, hvis det er et spill han liker å spille, lær det også. 
    
  • Det spiller ingen rolle om du ikke er så kjent med hans aktiviteter enda. Han kan være glad hvis du vil lære det.
  •  
  • Ha det gøy når du er med ham. Håper høyt i dine uhell, spør mange spørsmål og snakk med andre som gjør det samme.
  •  
  • Selv om han er en gutt som liker å snakke - deling av aktiviteten til forbindelsen sammen kan gi en ny retning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lær mer om hans interesser og de viktige relasjonene i livet hans. Noen gutter føler seg knyttet til jenter på grunn av felles følelser og samtale. Men selv gutter som ikke nødvendigvis vil snakke om deres følelser umiddelbart, vil snakke med deg om viktige ting, hvis de føler seg like i din nærhet. Etter å ha blitt kjent med hverandre over en periode, bør du utdype forholdet ditt. Han vil føle deg nærmere og stole på deg mer, hvis du vet hva som er viktig for ham og hva hans livshistorie ser ut. 
    
  • Du kan ha en slik samtale godt om kvelden. Spør ham om viktige opplevelser av sin fortid, viktige relasjoner og hva som er viktig for ham.
  •  
  • Du kan bruke den f.eks. spør, "Hvilken ting er du mest interessert i, og hvorfor betyr det så mye for deg?". Eller spør ham: "Til hvem i familien har du det nærmeste forholdet og hvorfor?". Disse spørsmålene er veldig enkle. Men hvis du lytter godt, kan du skape grunnlaget for en virkelig dyp samtale.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn et rolig sted for samtalen din der du kan snakke uforstyrret. Sitt overfor ham eller i en posisjon der du kan se ansiktet godt og høre ham godt. Still ham spørsmål om hans person og bruk følgende lytteteknikker for en god samtale:  
    
  • Vis ham med din holdning at du lytter til ham. Finn øyekontakt, nikk og svar på ham under samtalen med lyse lyder eller bevegelser.  
  •  
  • Hold den rette avstanden til ham. Hvis du er for nær, kan du virke for interessert og påtrengende. Hvis du er for langt unna, kan du virke for langt unna. Gi ham plass til å snakke, men plasser deg selv slik at du kan høre og se ham godt.
  •  
  • Gjenta hovedideen om hva han sa. Han vet at du har forstått hans synspunkt. Hvis han snakker om en frustrerende dag, kan du å oppsummere de viktigste punktene som er nevnt ovenfor. Du kan for eksempel si: "Så du sier at du ikke kan forstå hvorfor broren din spilte den til du skjønte hva som skjedde med ham i skolen."
  •  
  • Vær empatisk. Empati betyr at du kan forstå hans følelser, selv om du ikke deler dem. Du kan f.eks. ta opp hovedtemaet sitt mens du sier noe medfølende som: "Det må være frustrerende for deg å gjenta testen etter at du har lært så mye for første gang." Det er viktig å fortelle ham at du har sine følelser og også grunnene for det forstår.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Si at du støtter ham. Ikke glem å åpne deg selv også. Hvis du virkelig liker ham, kan du være for sjenert til å snakke om deg selv. Men han kan bygge en bedre sammenheng med deg hvis du snakker med ham om ting som betyr noe for deg. Fortell ham om viktige relasjoner i livet ditt, opplevelsene du har gjennomgått og de gode tingene du elsker i livet ditt. Som før, gjør øyekontakt og understreke dine følelser med bevegelser. Uttrykk hva du mener med lyden av stemmen din Han vil bli mer tiltrukket av deg og interessert i deg hvis han vet hva som er viktig i livet ditt.       
 8.  
 9.             5      Vær kjent i vanskelige tider. Alle trenger noen til å lene seg i vanskelige tider. Hvis du kan være den personen for ham, vil du få et sterkt band og mye nærhet til ham. Det er mange ting du kan gjøre for ham i vanskelige tider. Hvis du for eksempel Å vite at han har problemer med sine karakterer og vil derfor ha en vanskelig samtale med sin lærer, send ham en oppmuntrende melding før denne samtalen. Du kan si noe som, "Lykke til. Jeg vet at du vil gjøre det som vanlig. "Etter å snakke med læreren spør han hvordan det gikk og fortelle ham at du er der for ham hvis han vil snakke. 
    
  • Noen ganger har folk en tendens til å ta seg av når de har problemer. I så fall skal du sende ham morsomme tekster og få ham til å le.
  •  
  • Hvis han forteller deg om problemer, spør han om han vil møte deg og snakke om det. Eller fortell ham at du er der for ham hvis han bare vil henge ut og slappe av.
  •  
  • Hvis du er der for ham i vanskelige tider, blir forbindelsen sterkere og mer sannsynlig å dele problemer, men også glede med deg neste gang.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Spør ham om hjelp. Gutter liker det når det trengs. Hvis du trenger hjelp med noe, må du få vite det og spørre på forhånd om hjelp. Hvis du for eksempel Trenger hjelp til å male post-school plakater til en skoleklubb, spør han om han har tid til å hjelpe deg. Hvis han kommer, bør det være noe for ham å gjøre. Hvis du mestrer en oppgave sammen, kan du opprette en obligasjon på en helt annen måte.       
 12.  
             

Tips .

      

            Les mer... (5)      
Relasjoner populær:
Vær nær venner med en gutt du liker.

Snakk med din forelskelse, selv om du er sjenert.

Lag en jente som deg selv om hun er forelsket i noen andre.

Svar en gutt når han ber om en dato.

Spør en jente for telefonnummeret hans.

Hold en irriterende eks i sjakk.

Få noen til å fortelle deg en hemmelighet.

Tåle uten en venn.

Bryt opp med vennen.

Oppfordre noen til å gå til terapeuten.

Bli en tilbakekalling.

Spør en venns pappa for en dato.

Opprettholde et forhold til en venn.

Ta tak i en person som feiler deg.

Finn ut om partneren er en parasitt.

Gjenkjenne tegn på din manns utroskap.

Kom deg sammen med at exen din er bra etter oppbrudd.

Hent over et ødelagt engasjement.

Behave i nærvær av jenter.

La en gutt angre på at han har mistet deg.

Nå en god venn for deg.