Home \ relasjoner
 

En jente er trøstende.

 

Det er ikke alltid lett å hjelpe en jente som er trist. Hun vil kanskje bli krammet, eller trenger litt hengivenhet - eller hun vil bli forlatt helt alene. Så, hvordan vet du hva du trenger å gjøre for å få henne til å føle seg bedre enn verre? Les artikkelen under for å finne ut.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Gå til jenta  ,

    
   
 1.            1      Anerkjenn situasjonen. Hvorfor er jenta trist? Er det en personlig katastrofe, som tap av bestemor eller bestefar eller en lettere å behandle situasjon, som et strid med en venn eller en venn? Å vite hva det handler om, kan hjelpe deg med å finne ut hva som er mest nødvendig i denne situasjonen. Hvis hun har et reelt tap for å håndtere, bør du ikke prøve å få henne til å le, eller distrahere henne med underholdende historier; Men hvis hun har noe problem med en venn, kan du ta en mer avslappet tilnærming. Men unngå å snakke for mye om denne grunnen, eller det vil bare irritere deg mer. 
    
  • Ikke alle problemene er de samme. Jo mer du vet om situasjonen, desto bedre kan du svare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn ut hva hun vil. Det er viktig. Hvis hun sier, "Jeg vil være alene", og veldig alvorlig, bør du gi henne litt tid for seg selv, fordi hun bare vil føle seg dårligere hvis du holder deg nær henne mens hun bare vil være alene. Men hvis hun sier det, men egentlig ikke betyr det, er det vanskeligere å legge merke til; Hvis du kjenner henne godt, vil du finne ut om hun virkelig vil hvile, eller hvis hun bare sier det for å unngå problemer. 
    
  • Er hun mer trist eller er det første gang du ser henne som dette? Hvis hun var trist, husk hvordan du reagerte da, og gjør det samme hvis det virket da.
  •  
  • Spør henne om hun vil snakke om det. Finn ut om hun vil snakke om problemet, eller hvis hun bare vil at du skal være der og gi henne moralsk støtte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi henne litt kjærlighet. Vel, de fleste jenter vil ha en klem eller en kjærlighet når de er triste. Dette er sant hvis hun er kjæresten din, eller du er bare nær henne, og hun føler ikke at du vil være mer enn bare en venn til henne. Imidlertid vil noen jenter ikke bli krammet når de er triste, og det er ok også. Å være nær henne kan hjelpe henne til å føle seg bedre hvis du bare legger armen rundt skuldrene eller berører hånden eller kneet. 
    
  • Hvis hun er trist, vil hun mer enn noe, at du er der for henne, og å gi henne kjærlighet vil gi henne den følelsen.       
  •  
  • Ta med henne lommetørkle, en kopp te, et varmt teppe eller noe annet hun trenger å føle seg bedre i denne situasjonen.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Hjelper henne til å føle seg bedre  ,

    
   
 1.             1      Gi henne tid til å uttrykke seg selv. Det hun ønsker mest, er å fortelle deg nøyaktig hvordan hun føler seg, i det minste hvis hun ikke vil være alene. Så la henne gråte, snakke og sparke sine møbler hvis hun synes det er nødvendig. Ikke prøv å forstyrre ved å tilby dem konkrete løsninger, stille tusen spørsmål eller på annen måte motvirke dem fra å fortelle deg hva som skjer. Hvis hun har vært trist i en kort stund, er det svært sannsynlig at hun ikke har behandlet situasjonen enda. 
    
  • Ikke prøv å tilby henne tusen løsninger umiddelbart. Hvis hun vil høre ditt råd, vil hun be om det. Inntil da, fokus på bare å gi henne muligheten til å la alt ut.
  •  
  • Du kan kanskje vite nøyaktig hva løsningen på problemet er, men dette er ikke på tide å fortelle henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hør på henne godt. Hvis en jente er trist, vil hun ha mer enn noe annet å høre på henne. De tjue viktigste tankene dine om emnet er ikke interessante i øyeblikket; Hun vil bare at noen skal høre på henne. Så la henne snakke uten å forstyrre henne for å stille spørsmål eller gi henne mening, søke øyekontakt og lage små kommentarer som "Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være for deg..." til henne å forstå at det virkelig betyr noe for deg. La henne fullføre og ikke forstyrre henne. 
    
  • Du kan nikke for å vise henne at alt er viktig for deg, men ikke overdriver det, ellers tror hun at du er utålmodig eller ikke ærlig i det hele tatt.
  •  
  • Unngå forstyrrelser. Sett telefonen bort, vær oppmerksom på det, og ikke se deg rundt i rommet. Dette forhindrer deg i å tenke på at du faktisk har andre ting å gjøre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke prøv å "redusere" problemet. Hvis du vil hjelpe en jente til å føle seg bedre, er det verste du kan gjøre, å si ting som "verden går ikke bort", eller "alt går bra snart". Selvfølgelig kan hun være trist om noe som egentlig ikke er en stor avtale, for eksempel en prøve hun ikke passerte, eller bryter opp med en idiot, har hun bare spilt ut med i noen uker, men du kan ikke si, ellers ville hun føle seg enda verre. Akkurat nå vil hun bare være trist og snakke om sine følelser, og ikke høre at problemet ikke er så ille. 
    
  • Du tror kanskje at du vil hjelpe henne hvis du setter saken i perspektiv, men hun vil bare føle seg verre om å være trist, og kanskje kanskje til og med slå sin vrede på deg.
  •  
  • Hun vil at du skal være der for å støtte henne, for ikke å gi henne din mening.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør henne om du kunne hjelpe henne på en eller annen måte. Etter at hun lar alt ut, kan du spørre henne hva du kan gjøre for å få henne til å føle seg bedre. Kanskje det er en bestemt ting du kan gjøre for henne, for eksempel å hjelpe henne med å reparere bilforsikringen, lagre et forhold med en venn eller kjæreste, eller spare penger ved å hjelpe henne, å reparere noe selv. Eller kanskje alt du kan gjøre er å følge henne til noe ubehagelig hun må gjøre, som moralsk støtte. Eller kanskje må hun virkelig gjøre det alene, men du kan bare hjelpe deg ved å være klar til å være der for henne hvis hun trenger deg. 
    
  • Ved å stille det spørsmålet, vet hun at det er viktig for deg og at du vil gjøre mer for henne. Dette vil hjelpe henne til å føle seg bedre.
  •  
  • Det er sannsynlig at hun føler seg veldig tapt og alene. Å spørre henne om du kan hjelpe henne, vil hjelpe henne til å føle seg mer elsket og sikrere.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke prøv å fortelle henne at du vet nøyaktig hvordan hun føler. Hun vil at du skal bli lyttet til, ikke noen som hevder å vite nøyaktig hvordan hun føler. Kanskje hun mistet sin bestemor eller bestefar, og du har allerede opplevd det, så du kan si at du har vært gjennom det også; Hvis situasjonen er så klar, kan du nevne det, men generelt prøver du ikke å sammenligne deg med det. Det kan få deg til å tro at du vil trekke oppmerksomhet mot deg selv. Det er fokus. Hvis hun har en lang og vanskelig oppbrudd, må du ikke sammenligne hennes treårige forhold til din tre måneder gamle, ellers vil hun gråte: "Det er ikke det samme!". 
    
  • Det er bedre å si, "Jeg kan ikke forestille meg hva du må gå gjennom", eller "Jeg kan ikke engang begynne å forstå hvordan du må føle...". Dette er vanligvis tilfelle, og hun vil føle at hennes følelser er berettiget.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fortell henne du beklager at hun føler seg dårlig. Dette er fint og enkelt. Bare si, "Jeg er lei meg for å høre at du må gå gjennom dette," eller "Jeg beklager å høre at du må håndtere en slik komplisert situasjon." Selv om det ikke er din feil, kan denne lille formen for unnskyldning vise at du føler deg med henne, og du ønsker at ting vil være annerledes. Det vil få deg til å føle deg bedre, selv om det ikke er mye annet du kan gjøre. 
    Hun kan si, "Det er ikke din feil", og du kan bare si, "Jeg vet, men det gjør meg fortsatt trist." Dette vil gi henne følelsen av at du er virkelig på hennes side.  
         
 12.  
             

  Del 3      Gi enda mer komfort  ,

    
   
 1.             1      Bare vær der for henne. Noen ganger kan du ikke hjelpe henne, det er ikke mye du kan si eller gjøre for å forbedre situasjonen. Hvis hennes situasjon er veldig dårlig, er alt du kan gjøre, å være der for henne og la henne få vite at hun ikke er alene. Hvis du hadde store planer for helgen, prøv å avbryte dem og tilbringe litt tid med dem i stedet; Hvis hun må gjøre noe, spør henne om du kan gjøre det sammen. Noen ganger er alt du kan gjøre, å gi henne din tid og kjærlige tilstedeværelse. Du kan ikke bare trøste dem og forsvinner fra scenen i noen dager; hun ville finne det avstøtende. 
    
  • Gi henne beskjed om at hun har prioritet for deg. Du kan ha andre ting, men du vil være tilgjengelig for dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Distrahere henne. Hun vil kanskje være alene etter at det verste er over, men prøver å få henne ut av huset så mye som mulig. Selv om hun ikke har lyst til å møte mennesker, er hun garantert frisk frisk og hjelper henne til å glemme sine problemer, i hvert fall for en stund. Her er noen ting du kan prøve: 
    
  • Inviter henne til en komedie. En underholdende film vil få henne til å le og få henne til å føle seg bedre en stund.       
  •  
  • Inviter henne til middag, en kaffe eller en iskrem. Bare litt oppmerksomhet vil hjelpe henne til å føle seg bedre. Også, når hun er trist, kan hun glemme å spise og ta vare på seg selv. Det eneste du ikke bør gjøre er å invitere henne til en drink - hvis hun er trist, er alkohol ingen løsning.       
  •  
  • Ta en tur med henne. En liten øvelse og frisk luft kan hjelpe henne å rydde hodet og samle seg.
  •  
  • Ikke inviter dem til høye arrangementer med mange mennesker; hun vil føle seg overveldet og ute av stand til å håndtere situasjonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør noen enkle ærender for dem. Hun kan føle seg så overveldet at hun ikke kan takle hennes hverdag. Ta henne en kopp kaffe eller lunsj hvis hun trenger det; Be henne om å rydde opp rommet hennes hvis rotet går ut av hånden; Vask klesvask hvis nødvendig. Hvis hun er trist i klassen og ikke kan konsentrere seg, gjør noen notater til henne. Hvis hun må fylle opp bilen sin, gjør den for henne. Det tar ikke mye arbeid for deg å gjøre litt mer for forholdet ditt, og det vil få deg til å føle seg mindre overveldet. 
    
  • Selvfølgelig bør du ikke la henne dra nytte av deg. Men å gjøre noen enkle ærender eller oppgaver for dem kan gjøre en stor forskjell.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg oppdatert. Dette er veldig viktig når du trøster en jente. Selv etter at du er ferdig med å snakke, må du gi henne din støtte. Ikke glem å ringe henne, send hennes meldinger, besøk henne, og plan om du kan møtes igjen. Du trenger ikke å overdrive det og ta på henne nerver ved å spørre henne om hennes velvære noen få timer, men du bør sjekke hver nå og da for å vise henne at hun bryr seg om deg. 
    Selv å sende henne et morsomt notat eller en morsom YouTube-video kan få henne til å le og få henne til å føle seg spesiell.  
  • Vær kreativ. Send henne et kort, eller en bukett med solsikker. Gi henne beskjed om at du er klar til å hjelpe selv etter samtalen.
  •  
  • Bare la henne få vite at du tenker på henne. Hvis hun vil være alene, trenger du ikke å gjøre dette noen få timer. Men en liten melding som hun bryr seg om deg, kan gjøre en stor forskjell.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Menn kan forstå.

Vet om en jente eller gutt ligger til deg.

Glemte ex kjæresten.

Akseptere et kompliment.

Start et kjærlighetsforhold med en god venn.

Unnskyld meg.

Oppførsel i nærvær av en gutt.

Leter du etter en rik partner.

Bli kvitt skyld og bygge selvtillit.

Vet når din venn vil at du skal kysse ham.

Bli introvert hvis du er ekstrovert.

Vet om noen liker deg.

Finn ut om du virkelig liker noen.

Ta tak i houseguests som bare ikke vil gå.

Vær en god gjest.

Bli oppmerksom.

Går ut med noen i middelskolen.

Effektivt avtale med følelsesmessige utløsere.

Hvordan demontere et par.

Hold en hemmelighet.

Dømme karakteren til en kvinne.