Home \ relasjoner
 

Vet om forholdet ditt varer.

 

Forhold kan være tøft, og noen ganger kan vi lure på om forholdet varer i det lange løp, og om det er verdt innsatsen eller ikke. Dessverre er det ingen måte å være sikker på, men det er ting du kan vurdere, skritt du kan ta og samtaler du kan ha med partneren din for å få bedre forståelse av hvor godt du passer sammen og hvor forholdet er på vei.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Evaluer din affiliate  ,

    
   
 1.            1      Vurder personligheten til partneren din. Ligner partneren deg i de fleste ting, eller er han nøyaktig motsatt av deg? Forskning har vist at par som er mer liknende pleier å være mer vellykkede i langsiktige forhold.  
    
  • Du må virkelig være ærlig med deg selv for det. Hvordan er dine verdier, mål og overbevisninger like? Er det ting du både liker å gjøre?
  •  
  • Hvis du er i de tidlige stadiene av ditt forhold, kan det være vanskelig å gjøre det på en ærlig måte. Hvis du har problemer, bør du vurdere å spørre en venn om å identifisere ting for deg hvor du er lik og hvor du er annerledes.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Be partneren din om å introdusere seg til venner og familie. Hvis han allerede har gjort det, flott! Dette er et godt tegn på at partneren din i det minste er åpen for et langsiktig forhold. Hvis partneren din ikke har gjort dette på den andre siden og ikke synes å være åpen for å vurdere det i nær fremtid, så kan han være motvillig til å forplikte seg til et forhold.  
    
  • Forskning viser også at sannsynligheten for at forholdet slutter, jo mer hans venner og familie er enige med deg.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på hvordan partneren din reagerer på deg. Svarer han med en gang når du ringer til ham eller sender ham en tekstmelding? Har han ofte planer med deg eller sier han alltid noe? Hvis samtalene dine og tekstmeldinger ofte blir ubesvarte, og det ser ut til at han er nølende med å lage planer med deg, så er sjansen sjelden at han er mindre sannsynlig å forplikte seg til et langsiktig forhold.  
    
  • Er det f.eks. Planer for fremtiden (for eksempel å tilbringe jul sammen)? Dette er et godt tegn på at han vil at du skal være i nærheten av ham i fremtiden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder din partneres oppførsel. Hvis partneren din ser på et langsiktig forhold med deg, vil deres oppførsel skifte seg i nærheten av menn eller kvinner som normalt vil interessere ham eller henne.  
    
  • Hvis du er f.eks. en kvinne som møter med en mann, og en veldig pen kvinne går forbi deg, tiltrekker hun sin oppmerksomhet? I så fall håper han fortsatt å holde alternativer åpne. Det betyr imidlertid ikke at han noen gang vil se på andre kvinner. Bare at han ikke er forbudt av noen andre hvis han er enig med deg.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Døm deg selv  ,

    
   
 1.             1      Tenk på hvordan du ville føle deg hvis du var singel. Setter tanken på å være alene deg i frykt? I så fall er det mer sannsynlig å tro at hvert forhold er ideelt, ikke bare det rette forholdet. Du bør ikke være villig til å senke dine krav om at forholdet skal føles riktig. 
    
  • Det kan være vanskelig å være ærlig med deg selv om noe sånt, men hvis du leter etter den rette personen, er det ingen mening å kaste bort tid med noen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder din modenhet. Er du virkelig moden nok til et langsiktig forhold? I et langsiktig forhold må du vurdere behov og ønsker til noen andre enn deg selv. Hvis dette forholdet skal lykkes, må du noen ganger innrømme at du har feil. Dette kan være svært vanskelig hvis du fortsatt jobber med din modenhet.        
 4.  
 5.             3      Vær glad med deg. Klarte du å være stolt av deg selv med alle dine feil? Mange mennesker inngår et forhold og håper at den ene eller den andre gjør dem "hele" og lykkelige. Dessverre er dette ikke tilfelle, i det minste ikke i det lange løp. Det er ikke en lett oppgave, men det er viktig at du lærer å gjøre deg glad uten hjelp fra noen andre.  
    
  • Forstå at det er vanskelig for nesten alle å lære å være lykkelig, og at dette ikke skjer over natten.
  •  
         
 6.  
             

    3      Vurder ditt forhold  ,

    
   
 1.             1      Unngå kritikk. Hvis du vil at ditt forhold skal vare, så gjør ditt beste for ikke å kritisere deg selv, spesielt når det gjelder personlige forhold. Du er ikke perfekt, og heller ikke din partner. Det gjør ikke mye for å påpeke alle de tingene han gjør feil. 
    
  • Noen terapeuter foreslår at du prøver å gjøre minst fem positive kommentarer om partneren din for hver negativ kommentar eller kritikk for å balansere det negative.  
  •  
  • Hvis partneren din gjør noe som inkriminerer deg, tenk på hvorfor det plager deg før du sier noe. For eksempel kan det irritere deg at partneren din tygger fingernegler, men er det virkelig skade deg?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør en venn hva han mener. Hvis du har en venn du stoler på, og hvem som tilbringer mye tid med deg og din partner når du er sammen, spør ham om hans mening. Forskning viser at venner generelt er bedre til å forutsi utfallet av forholdet ditt enn du er.        
 4.  
 5.             3      Latter sammen. Ler du ofte og ofte har det gøy med hverandre, eller er du vanligvis ganske seriøs? Forskning viser at par som kan joke med hverandre føler seg mer sammenhengende.  
    
  • Husk at dette ikke betyr at du ikke bør være seriøs noen ganger. For noen ting er det viktig å være seriøs, og du vil sannsynligvis frustrere partneren din hvis han føler at du ikke tar ham på alvor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Husk at du er like i forholdet ditt. Hvis en av dere mener at han er bedre enn den andre på en eller annen måte (for eksempel, har mer penger, er i bedre form, ser bedre ut osv.), Så er sannsynligheten for at den vil vare i det lange løp mindre sannsynlig. Sannsynligheten er sikker på at du vil gjøre noen ting bedre og partneren din vil gjøre andre ting bedre. I stedet for å konkurrere her, bruk dem til å jobbe sammen. 
    
  • Hvis du er f.eks. kok godt og partneren din vet ikke engang hvordan man lager vann, så lær han. Finn noe din partner gjør, og du kan ikke og lære av ham.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bygg tillit til forholdet ditt. Dette er viktig i alle langsiktige forhold. Hvis det har skjedd noe som har undergravet partneren din tillit, må det treffes for å sementere tilliten. 
    
  • Dette krever at personen som har brutt tilliten til å ta ansvar, være ærlig, og kanskje til og med gi opp sitt privatliv for å bevise deres vilje til å katte forholdet.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Foreta en innsats. Dette kan virke åpenbart, men et forhold krever arbeid, og arbeidet må være konsekvent og uten noen eller men. Dette betyr ikke at hver eneste dag må du ha en stor overraskelse for partneren din. I stedet kan du gjøre små ting. 
    
  • Du kan for eksempel fortelle ham tilbud om å lage mat en kveld eller skrive et notat og ønske ham en fin dag. Gjør ham et kompliment uten grunn. Små ting kan gjøre en stor forskjell i et forhold.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Støt deg selv. En av grunnene til at folk primært er relatert til, er fordi den gir en kilde til støtte. Hvis du ikke gir hverandre det, hva er det da? Dette betyr ikke at du må være enig med alle beslutninger partneren din gjør, men hvis han har problemer, vær positiv og støttende.  
    
  • Husk at han burde gjøre dette for deg!
  •  
         
 14.  
             

    4      Diskuter ditt forhold til partneren din  ,

    
   
 1.             1      Be partneren din om å bruke litt tid på å snakke. Hvis du vil ha en seriøs samtale med partneren din, er det en god ide å ta deg tid når du ikke blir avbrutt av samtaler, TV-programmer eller andre. Derfor er det en god idé å spørre partneren din når han har tid til en slik samtale. 
    
  • Noen mennesker er nervøse når deres partner ber om tid for en samtale. Forsikre partneren om at du ikke har til hensikt å bryte med ham (forutsatt at dette er tilfelle), og at du håper at det blir en god samtale.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Diskuter dine ønsker for et langsiktig forhold generelt. Fortell partneren din hva dine langsiktige mål er når det gjelder forhold. Dette handler om det du drømmer om fra et forhold til den rette personen, ikke spesielt med din nåværende partner. 
    
  • For eksempel. Enten du ser deg selv i ekteskap eller ikke, om du vil ha barn eller ikke, hva slags hus du vil bo i (f.eks. I en stor villa eller et lite byhus), enten du jobber eller som husmor (eller husmann) hjemme ønsker å bli, etc.
  •  
  • Hvis du er redd for at partneren din bare vil være enig med dine mål for å unngå konflikt, må du først be ham om å fortelle deg om hans langsiktige mål.
  •  
  • Vær så ærlig som mulig, selv om det betyr at du er uenig. Hvis du ikke vil ha de samme tingene, bør ingen bli tvunget til å leve et liv han ikke vil ha.
  •  
  • Hvis det viser seg at du ikke vil ha det samme i det lange løp, husk at dette ikke betyr at du må avslutte forholdet umiddelbart. Hvis målene dine fortsatt er langt borte (for eksempel fordi dere begge er i videregående skole og ønsker å gjøre mange andre ting før du tenker på å gifte eller ha barn) og du liker å tilbringe tid sammen, kanskje du bare vil være i tiden Hold deg i forholdet. Det bør imidlertid være klart mellom begge parter at ingen forventes å forandres for å forbli i forholdet.
  •  
  • Hvis du har forskjellige mål, bør du ikke være i forholdet fordi du håper den andre vil forandre seg. Mens det er mulig at dette vil skje, er det en større sjanse for at det ikke vil. I så fall sliter du bort tiden til den andre og til slutt kan du bli veldig skuffet og misfornøyd.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Diskuter dine verdier. Hvis du planlegger å være i et langsiktig forhold, er det viktig at du forstår hva som er viktig for din partner. Er din partner f.eks. veldig religiøs? Betyr partnerverdien din monogami eller ser han seg i et polyamorøst forhold i fremtiden? Ønsker partneren å lede et veldig sosialt liv og en dag tjener mye penger eller vil du ha et stille, beskjeden liv? 
    
  • Mens du kanskje ikke er enig i alt, gjør det ting veldig vanskelig når du har få verdier til felles og mange som du er uenige med. Hvis du vil ha et veldig stille liv, men partneren din vil ha noe annet, vil det være vanskelig å finne et kompromiss.
  •  
  • Husk imidlertid at enkelte forskjeller kan hjelpe deg og din partner til å vokse som et menneske.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Diskuter hvor forholdet går for deg. Dette kan være en veldig skremmende samtale, da du kanskje finner ut at du er et øyeblikksslag for partneren din mens du trodde du kanskje en dag gifter deg. Vær så ærlig som mulig, og hvis det viser seg at han ikke vil ha det samme som du, så vær så respektfull som mulig. 
    
  • Hvis det viser seg at du ikke vil ha det samme, prøv å minne deg på at det er klart nå, og at du kan fortsette nå for å finne den som ønsker et langsiktig forhold med deg ( bør du velge å avslutte forholdet).
  •  
  • Prøv å ikke ta det for personlig hvis det ikke fungerer som du forventer. Bare fordi partneren din ikke er klar for den store engasjementet, betyr det ikke at noe er galt med deg! Det betyr bare at han har forskjellige mål eller er på et annet punkt i livet enn deg. Hvis det er det du vil, finner du den rette personen for deg.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (15)      
Relasjoner populær:
Pass på at en mann med Gemini Gemini blir forelsket i deg.

Avtale med avvisning ved din forelskelse.

Gi en kurv til en gutt.

Vær trofast mot din venn eller kjæreste.

Forbered deg på en dato.

Få kvinner til å tilbe deg.

Bryt pent sammen med kjæresten din.

Gjenta hvis du tror du har en stalker.

Snakk med en person som lider av schizofreni.

Skriv en hatbok.

Som jenter overlever den første datoen.

Forglemme en jente du er forelsket i, og det har en kjæreste.

Kose med en jente.

Godta en invitasjon fra en mann.

Hjelp en venn til å slutte å ta medisiner.

Bli kvitt ham om 10 dager.

Bli kvitt vennene sine.

Velg en passende gave for en måneds jubileum.

Gjenkjenn når kjæresten din vil slå opp.

Kyss med seler.

Lag nær vennskap.