Home \ relasjoner
 

Din oppførsel med din venn.

 

Er du ny på kjærlighetsspillet? Eller er du bare så sjenert at du aldri vet hva du skal gjøre eller si når det gjelder din venn, så til slutt forlater han deg alltid fordi du ikke vet hvordan du skal uttrykke deg selv? Det er på tide å sette bort hjertesorg, for etter tjue minutter vet du nøyaktig hva du skal gjøre med vennen din og hva du skal si.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Åpne  ,

    
   
 1.            1      Vær helt åpen med vennen din. Du trenger ikke å være redd for å snakke med ham. Snakk med ham som om han var en av dine beste venner, fordi han skulle være! Din venn skal være din beste venn og din partner.       
 2.  
 3.             2      Fortell din venn alt. Du vil at han skal kjenne deg godt, så fortell ham om dine drømmer, håp og interesser. Fortell ham om dine venner, skolen, og hva du vil kjøpe på fredag ​​i kjøpesenteret. De vil høre det fordi de vil vite hva som skjer i kjærestenes sinn. Ikke snakk for mye om det!        
 4.  
 5.             3      Vær også interessert i hva din venn sier. Lytt til ham når han snakker og svarer. Ellers kan han tenke at du ignorerer ham og er bare interessert i deg selv.  
    
  • Ikke bare snakk om deg selv. Spør ham hva han liker å gjøre for moro og hva hans drømmer og håp er.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær ærlig med vennen din. Hvis du ikke liker noe, fortell det! Ikke lyv, bare enig med ham. Gutter som jenter som har sin egen mening.                  
 8.  
             

  Del 2      Tilbring tid sammen  ,

    
   
 1.             1      Bruk så mye tid med din venn som du bruker uten han. Gutter liker ikke jenter å være der hele tiden. Jo, de vil at kjæresten sin er gal om dem, men det betyr ikke at du må være vedlagt. Gi ham litt frihet. Hva er sexy for en mann er når jenta er uavhengig. Hun har et liv utenfor ham. Men det er greit å skrive til ham eller holde kontakten med en instant messenger når du ikke er med ham. Ikke vær et ubehag.        
 2.  
 3.             2      Avhenger sammen. Gjør ting du både synes å være interessante. Mens det er bra å gjøre kompromisser for å gjøre ting den andre personen liker, er det også viktig å finne ting som du har til felles, slik at du kan være sammen og ha det gøy samtidig.        
 4.  
 5.             3      Hold ting interessant. Ikke bare si de samme tingene hver dag. Hvis du alltid gjør det samme, så er det en risiko for at han blir lei. Han bør lære noe nytt om deg hver gang du snakker.        
 6.  
 7.             4      Krammer, kjærlighet, kyss, koser. Vær støttende og vis at du er interessert i ham.        
 8.  
 9.             5     Pass på å snakke med ham og ikke ignorere ham. Handel og føler deg helt komfortabel med ham, uansett hvor mange mennesker det er. Selv når det er andre, oppfører seg med ham som du ville når du er alene.        
 10.  
 11.             6      Ha det gøy. Skrem og vitser. Flørt litt. Gutter elsker når en jente har en sans for humor.        
 12.  
 13.             7      La ham føle seg bra. Gutter liker å ha jenter rundt dem som får dem til å føle seg bra. Gjør ham komplimenter. Bygg i utgangspunktet din tillit og la ham tro at han er den beste vennen du noen gang har hatt. Din ubehagelige støtte vil øke din tillit.        
 14.  
 15.             8      Inviter ham til å møte din familie. Inviter ham til middag eller en film og la ham møte resten av familien. Dette viser ham at du er seriøs og han er viktig nok til å introdusere familien din til ham.        
 16.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Overvinne besettelse i et forhold.

Vær en god gjest.

Møt gutter.

Ikke bli fanget når du snyder.

Lei et godt forhold til kjæresten sin.

Muntre opp.

Gjør en mann kjærlighetsfull.

Hold en samtale på tekstmeldinger.

Finn ut om en gutt fra internett liker deg.

Vinner en kvinne for seg selv.

Ha et godt forhold til kjæresten din.

Adresse en interessant jente.

Be om tilgivelse.

Å bli kysset i middelskolen.

Tåle et opprør.

Avtale med en felles venn.

Bær kjæresten på hender.

Få noen til å forlate deg alene.

Avtale med en sverm.

Bli kvitt ditt dårlige rykte.

Dating en advokat.