Home \ relasjoner
 

Møt kjærestenes foreldre.

 

Har du noen gang vært i nerveporingssituasjonen for å møte kjærestenes foreldre for første gang? Var du bekymret for hva ditt inntrykk av dem ville være? Selv om foreldrenes forventninger til datterens venn kan variere sterkt fra en husstand til en annen og fra kultur til kultur, følger disse instruksjonene i det minste at du viser din gode vilje og øker sjansene dine for å bli invitert tilbake til middag.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forbered deg grundig for møtet. Hver jente og kvinne er annerledes, akkurat som foreldrene deres og deres forventninger til mulig svigersønn. Alle de følgende anbefalingene kan motvirke forferdelig hvis du ikke først spør din venn hva deres foreldres synspunkter og preferanser er. 
    
  • Finn ut så mye som mulig om partnerens foreldre. Hvordan tjener du deg? Har du felles interesser? Har du nylig vært på ferie? Er det noen emner som er absolutt tabu? Gjennom disse spørsmålene får du en ide om mulige samtaleemner - og hvilke ting du heller ikke bør adressere.            
  •  
  • Forvent de vanskeligste spørsmålene. Du vet allerede hva de er - spørsmål om din fremtid (for eksempel karriere, økonomi), alvorligheten i forholdet til datteren din (som ekteskap, fremtidige barn) og bakgrunnen din (religion, utdanning, bakgrunn, etc.). Gjør det som om foreldrene hennes allerede vet at du har mistet jobben din, du har ikke råd til en forlovelsesring og et hjem, og muligens de neste årene at du har blitt arrestert den kvelden eller hva som helst du er redd. Forbered de mest ansvarlige og klare svarene du kan tenke på. Les også advarslene nedenfor.            
  •  
  • Tenk på hvordan du kan oppføre seg i forhold til tidligere venner. Spør din venn hvordan hennes foreldre reagerte på andre menn i hennes fortid. Hva måtte du utsette for dem? Ved å stille disse spørsmålene, kan du finne ut hva du IKKE bør gjøre. Du kan også gjøre den ubehagelige oppdagelsen at det var denne fyren at foreldrene deres syntes å være helt perfekte for datteren deres og at fra det øyeblikket de vil sammenligne deg med ham der du er kom inn i døren. Dessverre er det ingenting du kan gjøre med det. Vær forberedt mentalt slik at du ikke konfronteres med denne situasjonen uforberedt.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klær gjør folk. Når du først oppdager kjærestenes foreldre i slitt, holey jeans og en Che Guevara T-skjorte du kjøpte i butikken for tre euro for noen dager siden, får du dem Sannsynligvis ikke veldig imponerende - med mindre det er ekstremt uformelt, ukonvensjonelle foreldre. Det betyr ikke at du må plage deg selv i en drakt - bare prøv å se rimelig presentabel (for eksempel i en polo skjorte eller T-skjorte hvis påskrift ikke krever den kommunistiske verdensrevolusjonen). Klær litt mer elegant, men likevel sporty-casual og sørg for at alt klær er rene, sett godt (ikke for stramt eller baggy klær) og se pent ut. Få håret kuttet og ta vare på neglene dine. Spør kjæresten din for sin mening - tross alt, hun kjenner hennes foreldre best.       
 4.  
 5.             3      Vær punktlig! Hvis du kjører inn i oppkjørselen, bør du ikke høre tungmetall som kommer fra høyttalerne. Så de vil få et dårlig inntrykk av deg innen få sekunder (med mindre de liker musikken selv). Snu volumet. Parker bilen foran huset og lås begge dørene. Hvorfor vil vi forklare senere.       
 6.  
 7.             4      Vær selvbevisst når du møter henne. Gi faren et fast håndtrykk. Ingenting skriker så høyt "Jeg kan ikke virkelig ta vare på datteren din" som et laxhåndtrykk. Du viser også at du er seriøs. Alle seriøse menn som ikke har tid til å lure seg rundt, har et fast håndtrykk, noen ganger i kombinasjon med et fast grep på underarmen. Selv om faren har inntrykk av at datteren hans kan ta vare på seg selv eller at han ikke er den seriøse seriøse fyren (for eksempel hvis han er mer av en kunstnerisk, intellektuell eller superfar), kan et fast håndtrykk ikke skade (med mindre du presser for hardt). Moren har flere varianter av passende hilsen, som strekker seg fra rystende hender, kysser på kinnet, til å omfavne (eller en kombinasjon av) disse hilsenene. Noen mødre er reservert, noen vil nesten knuse deg med sin kjærlige omfavnelse og vil ikke la deg gå. Spør din beste venn for din anbefaling. Når du spør hilsen hvordan du best kan møte dine fremtidige svigerfamilier, er det best å følge eksempelet på kjæresten din. Hvis hun bare sier: "Dette er min mor og min far", bør du vise respekten din og henvende henne med sin kone og elskerinne til de gir deg deg eller deres fornavn. Hvis de blir introdusert til deg etter deres fornavn, bør du holde fast ved det. Fortell dem at du er glad for endelig å møte dem og takk for invitasjonen. Når du møter din fremtidige svigerfamilie for første gang, må du være 100% høflig og høflig. Si farvel og grammatisk korrekt og bruk ALDRI uhøflig, samtalete uttrykk. Så du kan vise vennens foreldre at du er fin, velutdannet og utdannet og kan tilpasse seg miljøet ditt.       
 8.  
 9.             5      Snakk med dem godt. En av de viktigste aspektene ved hvert møte - enten med foreldre, jenter, føderal president - er samtalen. Når du har mestret konteksten, har du sjarmen til å avvæpne foreldrene og ta hjerter deres med storm. Bruk anekdoter og - viktigst - gjør en morsom (og passende) vits i det rette øyeblikket. Timing er alt - en upassende vits kan gjøre forskjellen mellom vennskap og fiendskap med din fremtidige svigersønn. Lær av tidligere situasjoner; Husk for eksempel samtalene med foreldrene til din ex-kjæreste (Merk: Hun er sannsynligvis din EX akkurat nå med en god grunn). Siden du har forberedt deg godt, har du sikkert noen problemer i butikken som du kan bruke til å bryte isen. Unngå for alvorlige eller kontroversielle emner; dette er ikke på tide å debattere de moralske aspektene av menneskelige kloner. Men vær ikke en ja-sager. Oppriktig si din mening når du blir spurt. For eksempel, når samtalen kommer til slutt, kan du spørre hvordan kjæresten din var som barn. Dette er et flott triks, fordi alle foreldre elsker å snakke om barna sine, og du kan vise at du virkelig er interessert i dem på et dypere nivå.       
 10.  
 11.             6      Behandle kjæresten din godt . Vær ekstremt oppmerksom på henne. Ta henne med middagsstolen til middag, ta henne med en drink, åpne dørene og alle de tingene (som du bør holde utenfor møter med fremtidige svigerfamilier, med mindre du vil at kjæresten din skal bli lei fordi du bare late som vil vise foreldrene deres fra din beste side). Samtidig, i foreldrenes tilstedeværelse, bør du ikke vise mye (fysisk) hengivenhet (for eksempel, aldri ta hånden på hennes rumpe). Du bør se at du behandler din datter som prinsessen hun fortsatt ser i øynene, og ikke som de varme kuttene du holder henne på.       
 12.  
 13.             7      Vær klar til forhør. Hver gang du møter vennens foreldre for første gang, kommer det en tid da du blir bombardert med spørsmål som ikke vil stoppe før du har mistet mye av manndommen din. Heldigvis fulgte du denne veiledningen og forventede spørsmål av denne typen. Det er ekstremt viktig å svare ja på de fleste av disse spørsmålene, med mindre de begynner med "Har du noen gang...", "Når har du sist...", "Har du noen gang begått en forbrytelse?.. "- i disse tilfellene bør du svare med en viss empati. Vær oppmerksom på at du til tider må svelge din stolthet og være ekstremt beskjeden. På slutten av denne prosedyren vil du sannsynligvis føle deg pusten, utmattet og mindre mannlig - men hvis du kunne score med de riktige svarene, vil forhøringen trolig være over snart. Hvis ikke, kan du høre om en "nødsituasjon i familien" som skjedde ganske plutselig og dessverre gjør det umulig for deg å gå ut med kjæresten din om kvelden. Mens du aldri har hørt om onkel Pedro i Taipei og ikke visste at myxomatose kan påvirke mennesker også - selvfølgelig ønsker du ham en rask gjenoppretting.       
 14.  
 15.             8      Si farvel. Shake hands, klemmer, eller bare oppfør deg som du passer. Tusen takk for invitasjonen og smilet. Dette er sannsynligvis det øyeblikket når du møter foreldrene, hvis en stein vil falle fra hjertet ditt - men bare hvis du har overlevd kjeften. Vanligvis er dette øyeblikket ledsaget av en mørk, ond stare av far (og noen ganger moren) når han (eller hun) åpner døren for å gi deg ut. Formentlig vil du også få en: "I siste omgang på ____ tar du dem tilbake" - som du selvsagt svarer på at du vil ta dem tilbake til tiden - så du kan stå opp med ham.       
 16.  
 17.             9      Ikke se tilbake. Når du har gått ut døren, er det viktig å ikke se tilbake - for du vet helt godt at foreldrene dine vil se på deg til du er ute av syne. Når du kommer til bilen din, må du først låse opp døren og åpne den for dem. Vend deg om og gi foreldrene et lyst smil. Hvis du er i bilen, bør du ikke kjøre av før du er begge festet inn, ellers ser du sannsynligvis hennes fars ansiktsgrimas ved vinduet. Gi foreldrene dine en rask hilsen med en hånd - for å vise at de vet at de er der og ser deg - og kjører veldig sakte til du er ute av syne.                 
 18.  
             

Tips .

    
   
 • Hvis vennen din trenger å være hjemme på et bestemt tidspunkt, bør du alltid bringe henne hjem tidligere. Så du kan vise foreldrene dine at du respekterer deres grenser. Hvis du har levert dem noen ganger tidlig hjemme, kan du snart høre: "Hold deg unna så lenge du vil. Vi vet at vår datter er i gode hender. "
 •  
 • Hvis din svigerfamilie serverer mat, bør du prise måltidet.
 •  
 • Husk alltid at foreldrene vil like deg, men at de vil forhindre så mye at prinsessen deres er med en idiot, som du vil unngå å komme over som en. I den forstand kan svigerforeldrene dine være like nervøse som deg. Berolig dem ved å vise dem hvilken sjarmerende og vennlig person du er.
 •  
 • Det er uhøflig og motbydelig å tygge med munnen din åpen.
 •  
 • Vis alltid takknemlighet.
 •  
 • Husk alltid at foreldre vil at barna skal være lykkelige og du har lykkes i det - det er halv kampen!
 •  
 • De fleste synes det er uhøflig å gro i familiens hund.
 •  
 • Vær så ærlig som mulig. Når du svarer på spørsmål, har foreldre deg og deres datter i øyet. Hvis du lyver og kjæresten din vet sannheten, spiller det ingen rolle hvis du har satt opp ditt poker ansikt eller ikke. Men selv om du svarer på spørsmålene alene, betyr det ikke at vennen din ikke kan hjelpe deg litt. En subtil nikk eller riste av hodet kan gjøre forskjellen hvis foreldrene dine kan skade deg eller ikke.
 •  
 • Vær høflig og sjarmerende. Behandle vennen din med samme respekt som du møtte foreldrene sine.
 •  
 • Ta en liten gave eller en souvenir hvis du møter henne på en spesiell anledning (for eksempel en flaske vin eller sjokolade på en middag).
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Hvis foreldrene dine ikke forbanner, bør du la det være alene, eller du får dårlig inntrykk.
 •  
 • Ikke overdriv det - svigersammene vil legge merke til om du spiller noe for dem.
 •  
 • Vær forsiktig spesielt når du arbeider med ekstremt religiøse foreldre. Du er sikker på å stille spørsmål om din religiøse tro og kanskje til og med starte en diskusjon. Tenk på forhånd hvordan du unngår ubehagelige samtaler om religion.
 •  
 • Hvis du er en røyker, bør du aldri tenne en sigarett foran svigerforeldrene dine eller til og med nevne at du røyker. Selv om de selv er røykere, er sigaretter definitivt en av de tingene du bør unngå i din nærhet for å holde godt inntrykk.
 •  
 • Ikke hvitkalk jobben din. Du er en programmerer - ikke en forsker, informasjonsarkitekt, sikkerhetsingeniør eller noe sånt.
 •  
 • Du bør heller ikke røyke foran kjæresten din. De fleste jenter kan ikke stå på det, og du kan finne deg selv glipp av sjansene for et andre møte hvis du stadig unnskylder røyking.
 •  
 • Historier om de dumme tingene du allerede har gjort i ditt liv, er IKKE et passende samtalemne.
 •  
        
Relasjoner populær:
Start et vennskap med visse fordeler.

Å vinne en mann over.

Finn en mann med stjerneskiltet Jomfruen.

Finn ut om du er lesbisk.

Fortell din beste venn at du har utviklet følelser for henne.

Å komme sammen med en stolt person.

Gå ut med en kjendis.

Forglemme en jente du er forelsket i, og det har en kjæreste.

Vær en fast venn av en musiker.

Finn nye venner på skolen.

Bli kvitt problemer med foreldrene dine.

Å være hjertebryter.

Vend en venn til en elsker.

Få ut om en jente liker deg.

Gjør en gutt forelsket i deg.

Avtale med en middels lærer.

Komfortabel en venn etter en død.

Fortell en mann han skadet deg.

Planlegg et bryllup på et stramt budsjett.

Håndtere homofober.

Spør en jente for en avtale.