Home \ relasjoner
 

Snakk.

 

I alle aldre - i barndommen, som voksen og i alderdom - er gode samtalevansker viktige. Sannsynligvis er noe av det mest verdifulle du kan gjøre for deg selv, å lære å kommunisere effektivt mens du respekterer andres følelser. Heldigvis er det ikke umulig å forbedre dine conversational ferdigheter betydelig. Med noen få enkle strategier og presise eksempler kan du begynne å snakke med noen med tillit.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Intelligente samtalestrategier  ,

    
   
 1.            1      Vær en dedikert lytter. Mange mennesker er uvitende om viktigheten av å lytte og være oppmerksom på å være en vellykket samtalepartner. Faktisk er dette nok den viktigste tingen du kan gjøre for å ha god samtale. Hvis du trener med å lytte, har du to grunnleggende ting å gjøre:  
    
  • Konsentrere seg om hva høyttaleren sier. Dette er først og fremst en mental aktivitet - i stedet for bare å "høre" det som blir sagt, må du bli vant til å tenke på hva den andre sier til enhver tid. I utgangspunktet kan en slik konsentrasjon være tretthet, men trening gjør det lettere.
  •  
  • Vis at du lytter. Dette inkluderer fremfor alt en rekke fysiske aktiviteter. Se på høyttaleren for å vise at du lytter nøye. Nicke, hvis du forstår hva han sier. Fra tid til annen sier "hm" for å vise godkjenning. Spør gjeldende spørsmål.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær en anstiftelse. Det er vanskelig å være en god samtalepartner hvis du bare venter på at andre skal snakke med deg. Å ha tillit til å forlate din komfortsone og ha en samtale med andre, vil forbedre dine konversasjonsevner. Begynn å koble til personer du allerede kjenner. Selv noe så enkelt som "Hvordan går dagen din?" Kan du få en samtale. 
    
  • Så snart du føler deg komfortabel med å snakke med venner og familiemedlemmer, kan du begynne å besøke generalforsamlingssteder som barer, klubber, store arrangementer (fester eller store gruppemøter) og mer.
  •  
  • For å starte en samtale med en fremmed, er alt du trenger å si, "Hei, jeg heter [x]! Og du? "Du kan også starte med et emne av samtale, for eksempel" mann, det er en flott skjorte! Hvor kjøpte du det? "Eller" Oh hip, liker du også [band / show / bok / noe som er synlig på personens klær]? "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta vare på den andre personen. Alle har interesser. Når samtalen starter, kan du fortsette å spørre om ting som du vet er av interesse for den andre personen. Hvis du ikke kjenner den andres interesser, så spørg bare! Deretter kan du gi ytterligere kommentarer og stille spørsmål (f.eks. "Hvordan kom du til dette?"). 
    
  • Hvis du spør noen om de er interessert i logoen på klærne sine, og du får svar som "Nei, det var en gave" eller "Det så så bra ut", betyr det ikke at du har lykke har hatt. Bare prøv å forklare hva du vet om logoen og hvorfor du liker det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Matchesamtaler hørt. Gode samtalepartnere lærer fra de beste. For å møte gode høyttalere, lytt til podcaster eller informativ snakkeserie som du liker, eller bli med på et chatforum (som kan innebære mer lesing enn å snakke, men ferdighetene kan gjelde skiftevis). 
    
  • Forsøk å følge dynamikken til samtaler mellom flere personer nøye. Se når høyttalerne endrer seg: dette skjer vanligvis i løpet av en pause eller etter at noen har avsluttet en setning, tanke eller argument. Ofte kan du også oppdage lyd når noen er klar til å la andre snakke. Se etter en finalitet på slutten av en setning, og legg deretter oppmerksomheten på om noen slår på eller ikke.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv å avslutte samtalen "før" du er tvunget til å gjøre det. Det er viktig hvordan en samtale avsluttes - siden det er siste inntrykk, husker folk det godt. En god tommelfingerregel er å fullføre en samtale raskt og høflig så snart den minste pinlige følelsen er følt (eller enda tidligere). Bare forklar at du fortsatt har noe å gjøre - noe som "Jeg får noe å drikke" eller "Jeg må gå nå" eller "Jeg må ta vare på noe" fungerer bra. 
    
  • Hvis du føler at samtalen gikk bra, er dette din sjanse til å arrangere et nytt møte med den aktuelle personen. Prøver å si noe som "Dessverre må jeg forlate nå, men jeg vil gjerne fortsette å chatte senere. Kan du gi meg nummeret ditt? "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Øvelse. Du kan ikke gjøre fremgang i samtalen uten å virkelig gjøre det. Prøv å gå til sosiale arrangementer og snakke med folk du ikke kjenner. Engangsmuligheter er best å begynne med - for hvis du er flau, er faren for å møte personen svært lav og du er ikke under press. Når du føler deg litt tryggere, ukentlige eller månedlige gruppemøter, er det spesielt nyttig. Hyppig utveksling og samhandling fører til vennskap og vedlikeholder dem. 
    
  • Selv om du har fått nye venner, er det fortsatt viktig å være våken under samtalene. Konsentrere deg om å fortsette å utvikle dine ferdigheter, og begynn med å gjenkjenne talemønstre, observere andres idiosynkrasjoner, plukke opp samtalen, kommentere viktige nye punkter; Alle kan bidra til å opprettholde vennlige relasjoner og gi deg mer erfaring.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Har en gjennomsnittlig samtale  ,

    
   
 1.             1      Start samtalen. For å starte en samtale, trenger du bare å si noe som "Hei, hvordan har du det?". Dette vil gi deg en åpning og et spørsmål for partneren din til å svare. Det hjelper med den forlegenhet som kan komme fra at alle venter på den andre til å begynne å snakke og få deg rett inn i samtale. 
    
  • Vær forberedt - når du begynner, vil partneren din sannsynligvis spørre noen spøkende spørsmål om "din egen" tilstand.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klipp enkle samtaleemner. Det er nyttig å ha ett eller to spørsmål på forhånd. På denne måten vil du ikke kaste bort tid på å tenke på noe under samtalen. Prøv å velge emner som partneren din vil være interessert i og svare på. Hvis de er åpenbart interessert, spør flere spørsmål. Hvis det ikke er tilfelle, kan du bare gjøre noen kommentarer om den nåværende situasjonen du er i og stille spørsmål.       
 4.  
 5.             3      Fortsett samtalen. Når samtalen fortsetter, fortsett å kommentere hva som er sagt mens du pause, og be om partneren din mening. Under samtalen vil du bli kjent med personen du snakker med bedre. Dette vil til slutt gjøre det lettere å snakke på en mer naturlig måte, noe som gir deg åpningspunkter for neste gang.       
 6.  
 7.             4      Prøv å unngå pinlig stillhet. Hvis du føler deg pinlig stille, endrer du emnet eller avslutter samtalen. Ved å ikke la stillheten komme inn, unngår du det vanlige problemet å bare snakke på for å bryte stillheten. Hvis du befinner deg i en slik situasjon, ro deg ned, bytt motivet og still et spørsmål om noe "enkelt" som familien, en nylig lansert film eller om deres nabolag. Slike emner kan "redde" deg fra forlegenhet. 
    
  • Hvis situasjonen fortsatt er pinlig, husk at du alltid kan si farvel!
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                     
Relasjoner populær:
Vendt mot venner som ignorerer deg.

La noen gå.

Leser en person.

Vis din forelskelse som du liker det.

Finn ut om noen liker deg.

Finn ut om din ektefelle lyver.

Få en positiv holdning til livet.

Å være menneske.

Lag et seriøst argument med kjæresten din.

Vær en god elsker.

Bli kvitt vennene sine.

Velg en passende gave for en måneds jubileum.

Få din tillit.

Overvinne tillitsspørsmål i et forhold.

En ram for å få kvinnen til å bli forelsket i deg.

Å være en god medborger.

Åpne en bh med en hånd.

Subtly flirter.

Slutt på en affære.

Vet om en jente bare ikke er interessert i deg.

Å rekruttere en jente.