Home \ relasjoner
 

bli en tilbakekalling.

 

Hvis du er på dette nettstedet, leter du enten etter et liv dedikert til bønn og åndelighet, eller du er lei av å ta bilder av mat på Facebook hver dag og regjeringens selvdestruksjon å måtte se. Imidlertid er de viktigste aspektene av eremittlivet alltid det samme. Er du klar til å lede et liv som er ensom og krever bærekraft og oppfinnsomhet? Ønsker du å finne ut?

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn ut hva som passer for deg  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hvorfor du vil bli en tilbakekalling. Hva prøver du å unngå eller bygge opp? Hvis du ikke har et klart mål, vil tilbakekallingen din trolig bare være en overgangsperiode. Er det kanskje et midlertidig opprør? Vil du unngå en bestemt person eller folk generelt? Er det en slags utvidet "time-out"? Føler du åndelig kalt til et hvileliv? Hva er dine personlige grunner? 
    
  • Er det et ønske om å ikke ha noe å gjøre med mennesker eller enkelheten i denne livsstilen som appellerer til deg? Ser det ut til å være en overgangsperiode, eller har du tenkt på det i årevis? Er det et resultat av et større problem? Eller den eneste mulige løsningen?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hva en eremitt du vil være. Å være en sovesofa betyr ikke at du låser deg selv i huset ditt. Mange kommuniserer med omverdenen og til og med lever sammen med en annen person. Over halvparten av eremittene bor i urbane områder Det er et stort utvalg av eremitter. Hva slags person ville du være? 
    
  • I dagens verden er det vanskelig å leve i fullstendig selvforsyning. Ønsker du å bygge ditt eget hus, vokse din egen mat og bygge ditt eget system? Eller vil du helst bli i leiligheten din og fortsette å bestille kinesisk mat? Dette er to versjoner av et livslang liv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestem deg hjemme. For å leve opp til ånden av hermitage, ville det være best å velge et skjult, lite og ydmyk hjem som også er best miljøvennlig. Jo mer landlige og bortgjemte, jo bedre. Men hvis du har et sted midt i Berlin, kan du også gjøre det (bare vær sikker på at du har lydisolerte vinduer). 
    
  • Når det gjelder innredningen, foretrekker hermitter vanligvis et enkelt liv. Noen har kabler og datamaskiner mens andre bruker tiden sin til å be eller hagearbeid i fullstendig tilbaketrukkethet. Hvis du bestemmer deg for å bli en hule for å unnslippe samfunnet, vil du kanskje rydde opp dine eiendeler for å kvitte deg med klumpen av verden rundt deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på hvordan du vil forsvinne fra scenen. Skal det skje over natten? Vil du bare stå opp en morgen, ta en titt på døren og vet at du aldri vil sette foten på Berber-teppet igjen? Eller skal du sette deg mer og mer grenser og gi deg selv en stadig større tid for deg selv? Og uansett, hvordan vil du la de andre få vite om det? 
    
  • Hvordan blir du en hule uten å skremme familien din? Vel, kort sagt, ikke i det hele tatt. Du vil ikke være begeistret hvis du ikke vil lede et "normalt" liv. Hvis det bekymrer deg, kan du redusere bekymringene ved å fortelle dem situasjonen din og forklare årsakene dine. Forhåpentligvis vil de forstå. Og hvis du vil, kan du fortelle dem at du vil holde kontakten. Bare fordi du er en hule, betyr det ikke at du aldri vil se dem igjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder din psykiske helse. Hvis du ikke vil ha noe å gjøre med mennesker (som ikke er de fleste hermitter), kan du ha noen form for selvforvirret personlighetsforstyrrelse, PTSD (posttraumatisk stressforstyrrelse) eller annen psykisk lidelse. Disse kan få deg til å føle et godt ønske om å unngå mennesker (akkurat som en sosial fobi, men mindre). Kan det muligens gjelde for deg? 
    
  • Besøk en terapeut hvis du tenker å foreclosing deg helt. Dine venner og slektninger vil kunne puste lettere, og du skylder det for deg å sørge for at du ikke lider av en psykisk lidelse.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Forbered  ,

    
   
 1.             1      Finansiere virksomheten din. Med mindre du jobber hjemmefra og på en eller annen måte klarer å ha en jobb som ikke forstyrrer din livsstil, vil du sannsynligvis ikke ha noen betydelig, vanlig inntekt. Men du trenger fortsatt penger for å overleve. Du trenger mye mindre penger, men minst noe. Hvor kommer den fra? 
    
  • Du vil fortsatt eksistere. Du må betale skatt og studielånene dine forsvinner ikke plutselig. Du trenger også mat, elektrisitet (sannsynligvis) og vann (definitivt) og alt annet du trenger. Du kan selvfølgelig forsøke å ha med bare dine bare hender og det regnehåp, men det vil være en utfordring!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag forsyninger. Forbered forsyninger av de tingene du trenger. Siden du skal leve for alltid, vel, bør du lagre alt du trenger. Deretter kan du besøke nærmeste butikk en gang i måneden for å få egg og brød og fylle opp med melkpulver, krydder, etc. Noen supermarkeder leverer selv hjem, men dette er bare arbeid som du bør unngå. 
    
  • Tenk på hva du vil pakke for en tre-måneders tur til en tredje verdens land barbermaskin? Shampoo? Deodorant? Tannkrem? Bøker? Batterier? Granola barer? Det handler om å ha alt du trenger i ditt ydmyke hjem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta vare på frakoblingen din. Ok, dette er øyeblikket du har ventet på. Slett din Facebook-profil, si farvel til Twitter og nyt de siste 5 sekundene på Snapchat. Kjør din gressklipper over den bærbare datamaskinen og nyt den. Ferdig. Du er ikke mer enn en påminnelse på internett. Gratulerer. 
    
  • Okay, seriøst. Du kan selvsagt ha en telefon. Du trenger det til å bestille pizza uansett. Du kan også ha kabel-TV og internett hvis du vil, men da vil du ikke kunne høste de åndelige fordelene med et livslang liv hvis du holder kontakten. Hermit-fellesskapet vil ikke unngå deg, nei, men du vil ikke kunne utnytte alt ditt tilbakevendende potensial.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag et bærekraftig miljø. Nå som du er avhengig av deg, og bare på deg, må du sørge for at du har alt innen rekkevidde du trenger. Lag en hage! Bygg et dump! Kjøp en sykkel! Få nok oljelamper! Alt som varer lenge er bra. 
    
  • Igjen, denne delen avhenger helt av deg. Jo bedre du forbereder ditt miljø, desto mer kan du nyte din hermitisme. År kan passere, og du vil ikke engang legge merke til det. Hva trenger du for å skape det livet du vil ha?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Utvikle ferdigheter. Vet du hvor mye tid du må se på ditt liv og din eksistens? Du må drepe henne! Så ta en pensel (du har laget av en gren og håret ditt) og begynn å male. Lær hvordan du håndterer en bo. Lær grunnleggende om et nytt språk. Studer plantene i hagen din Lær hvordan du syr noe. Mulighetene er nesten ubegrensede. 
    
  • Hvis ingenting annet, i det minste har ferdighetene til å gjøre din hermitisme enklere. Det betyr å sy, matlaging, hagearbeid, drepe edderkopper, housekeeping, etc. Å være en hvilestol er mye lettere når de enkleste tingene ikke blir en utfordring. Du kan vaske, ikke sant?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær i fred med deg selv. Vet du hvorfor? Fordi du er ganske mye den eneste personen du har rundt 23.99 / 7. Hvis du ikke liker deg selv, vil du være et forferdelig samfunn for deg selv. Forferdelig selskap som aldri vil forlate deg alene. Det er mulig å kjøre deg selv gal, du vil ikke se slutten av den. Hvis du ikke liker deg selv, kan det skje. 
    
  • Å være en eremitt for de fleste er ikke en tre måneders affære. Det er en livsbeslutning som har lykke til. Vanligvis er det gjort i andre halvdel av livet, men det kan tas av noen når som helst. Så, hvis du har bestemt deg for å isolere deg selv fra alle unntatt deg selv, sørg for at du kjenner deg selv på din side.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Få en eremitthjelper. Dette ligner en assistent. Noen ganger trenger du noen til å gi deg mat, hjelpe deg med tett toalett, få rottegift, eller hjelpe deg hvis du knuser benet ditt. Det er bare sunn fornuft. Sørg for at du har en forbindelse til omverdenen - det kan hende du trenger det raskt. 
    
  • Du trenger ikke å se denne personen hvis du ikke vil, men du må kunne kontakte dem. En telefon ville være den enkleste løsningen. Hvis det går mot prinsippene dine, er det helt forståelig, men det er to par sko å eie en telefon og bruke en. Du bør ha en for nødstilfellet med deg. Og ja, selvfølgelig kan det være en fasttelefon. Ikke noe problem.
  •  
         
 14.  
             

    3      høste fordeler og ofre  ,

    
   
 1.             1      Bruk din tid. Nå som du ikke jobber lenger, ikke bryr deg om andres behov og ikke trenger å bekymre deg for om håret ditt sitter, hva gjør du med hele tiden? Hvis du er som de fleste tilbakemeldingene, bruker du mye tid på å meditere, be og nyte de enkle tingene i livet! 
    
  • Du har sannsynligvis mer tid enn du trodde. Du vil våkne når du vil, sove når du vil, og bli en naturlig syklus av produktivitet. Finn riktig tid til å spise, sove og gjøre sport som passer deg. Nå som du ikke trenger å fokusere på noen, har du ingen grunn til å overdrive det med produktiviteten din.
  •  
  • Bruk tiden til å lære deg alt du alltid har ønsket å lære, men aldri hatt tid til. Sjonglere! Plant roser! Baking brød! Her på wikiHva finner du utallige instruksjoner!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bare kle deg. Du er en dårlig hovn når du strutter rundt huset ditt hver dag med et par Manolo Blahniks. Jo, i utgangspunktet vil du fortsatt være en eremitt, klærne dine vil ikke forandre det. Men for å være en tilbakekall betyr det også å leve med minimum og å gi avkald på all luksus. Du trenger ikke å lage dine egne klær hvis du ikke vil, men holde skapet begrenset til det grunnleggende. 
    
  • Hvis Ke $ ha vellykket kan beskrive stilen sin som "søppelpost", så er du bare "eremittchic". Bare velg ett eller to stykker klær for enhver situasjon der du kan finne deg selv. Det er alt du trenger. Og hvis de er slitte ut, vel, du har lært å sy. Hei, var det ikke en god overgang?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vokt dere for ensomhet. Når så du sist en enkelt person i flere dager? Ja, verden er irriterende, folk er forferdelige og har ikke lenge ønsket å være på jorden, men det betyr ikke at ensomhet ikke kommer til deg. Og når hun kommer, hvordan vil du håndtere det? 
    
  • Mange tilbakemeldinger har et lite nettverk av folk de liker å koble til. Du kan også ha en eller to personer som vil drive deg fra tid til annen til ensomhet. Du bør imidlertid gjøre det før du trekker deg ut av verden, for det vil bli mye vanskeligere å få venner når du begynner livet ditt.
  •  
  • Her er en annen ting å tenke på: Øvelse av avholdenhet. Du vil ikke kunne ha det gøy så fort. Vil du håndtere det?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Møt andre eremitter. Crazy, hva? Men det er gjerne gjort. Det er enda et nyhetsbrev. Alle trenger noen som forstår sine vanskeligheter og problemer. Dette er ikke noe som skjer personlig eller regelmessig, men å lese en pamflet er en trøstpris for et liv uten sosiale kontakter. 
    
  • Bare fordi du har noen få personer på din side, betyr det ikke at du plutselig ikke lenger er en hermit. Hvis J.D. Salinger kunne gå over broen inn i byen for å få posten hans, det kan du også. Du trenger folk i livet ditt. Det er som en diett: Hvis du tar det for plutselig, vil du mislykkes. Tillat deg selv en bit fra tid til annen (selvfølgelig på en ikke-kannibalistisk måte).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær oppmerksom på at verden vil gi et merke til deg. Når barna begynner å se på huset ditt og forlate gaver i grener, kan du være sikker på at folk begynte å snakke om deg. Det vil komme seg rundt at en hermit bor i huset ditt og ser, det er du! Du trenger ikke å bekymre deg for det hvis du ikke vil ha det. Men hvis du noen gang vil komme tilbake til ditt gamle liv, blir det ikke lett. Er du klar? 
    
  • Hvis du vil ha en jobb med en god lønn eller til og med bare venner, kan du finne deg selv å avvise mange. Hermitter er ikke veldig velkommen i dagens verden. Hvorfor skal noen forlate det moderne livets komfort? Når du har gått, kan du ikke gå tilbake, du bør huske. Er det verdt det? Kanskje. Det avhenger av deg.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

                     
Relasjoner populær:
Bare forfør noen med øynene dine.

Gjenkjenne om en er på Friendship sporet.

Vær en god elsker.

Gi kjæresten en god følelse.

Finne en sukker pappa.

Gjør en kjæreste forelsket i deg.

Snakk med en sjenert jente.

Uten ord elsker jeg å fortelle deg.

Elske noen.

Se om noen som elsker flørting, liker deg.

Gi inntrykk av å være selvsikker.

Avtale med raving om læreren din.

Vendt mot venner som ignorerer deg.

Få vennen din til å slutte å ignorere deg.

Utvikle en sosial bevissthet.

Holder en jentes hånd.

Mer spennende kyss.

Være singel.

Finn ut om han er på deg.

Få noen til å like deg.

Vær en god mann og far.