Home \ relasjoner
 

Bygg tillit i et langdistanseforhold.

 

Langdistanseforhold krever et spesielt høyt nivå av tålmodighet, kommunikasjon, utholdenhet, engasjement og fremfor alt tillit. Hvis du ikke kan se din partner hver dag eller til og med hver uke, er det viktig å ha tro på kjærligheten og styrken av forholdet ditt, slik at du både forblir glad og sunn.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Byggetablett  ,

    
   
 1.   1      Bli bedre kjent med partneren din. Å bygge et forhold som du begge tror, ​​må du være trygg på at du kjenner din partner godt. Lær å forstå din partner, å tolke hva han har sagt og å vurdere sin følelsesmessige tilstand. Du bør kunne fortell om hun føler seg dårlig og vet hvordan man kan forbedre humøret igjen.  
    
  • Still spørsmål til hverandre. Finn ut hva din partner kanskje eller ikke liker, hvor han ser seg neste år eller i 5 år, hvor han har vært, hvem vennene hans er - hvert emne kan inspirere en historie eller få en god samtale å rulle. Slå den inn i et spill, noter antall spurte spørsmål, og vær den første til å nå 100.      
  •  
  • Spill spill sammen for å bli bedre kjent med hverandre, f.eks. "To sannheter, en løgn". I prosessen forteller du partneren to sanne historier om deg selv og en løgn, og da må du gjette hvilken av dem som ligger. Eller du kan gjøre en quiz om deg selv og la den svare. La han da gjøre det samme og se etterpå, hvem som besvarte flere spørsmål på riktig måte.       
  •  
  • kommuniserer ikke alltid på samme måte. En telefonsamtale er flott for bestemte typer samtaler, mens du kan ha mer grundige diskusjoner over e-postmeldinger. Tekstmeldinger kan brukes til rask, bekymringsløs samtale. Bruk mer enn en kommunikasjonsmetode for å bli kjent med alle sidene til partneren din.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi deg selv forholdet. Snakk med partneren din om hva du vil oppnå i forholdet og hvor du tror du skal gå. Bli involvert i tillit og åpen kommunikasjon, de viktige egenskapene som muliggjør langdistanseforhold. Vær oppmerksom på potensielle problemer og snakk med partneren din om det. Fordi du til slutt må være klar uten å nøle for å hengive sammen forholdet slik at det kan vare.        
 4.  
 5.             3      Vær pålitelig. Oppmuntre partneren din til å stole på deg ved alltid å presentere deg selv som pålitelig. Hold alle dine løfter, selv om du nettopp har lovet å ringe din partner til en bestemt tid eller svare på en melding. Hvis du noen gang kommer inn i situasjonen om at du ikke kan holde ditt løfte, bør du ha en god grunn til det og be om tilgivelse (ikke be om det).                  
 6.  
             

  Del 2      Opprettholde tillit  ,

    
   
 1.             1      Snakk med partneren din ofte. Det er vanskelig å tro på et forhold hvis du aldri snakker med partneren din og har ingen anelse om hva som skjer i livet ditt. Derfor bør du snakke med ham regelmessig for å dele i livet og føle hans nærvær i livet ditt. Regelmessig kommunikasjon er nøkkelen til å opprettholde et godt forhold, spesielt hvis det er et langdistanseforhold.        
 2.  
 3.             2      Vær åpen for din partner. Ærlig og åpen kommunikasjon er like viktig som de vanlige samtalene. Hvis noe bekymrer deg, bør partneren din være den første som vet om det. Hvis han er sint eller frustrert, bør han kunne åpne seg for deg uten å nøle. Hvis du alltid er åpen for din partner, vil du kunne få tillit og han vil føle seg mer komfortabel i forholdet ditt. Vær helt ærlig med partneren din og stol på at dette er gjensidig.        
 4.  
 5.             3      Bli kjent med vennenes venner og familie. Dette gir deg et bedre innblikk i hverdagen, og et godt forhold til de viktigste menneskene i livet ditt kan bidra til at du føler deg mer tilkoblet. Hans venner vil sikkert også bli kjent med personen som tar så mye tid og energi fra sitt liv. Dette økende engasjementet i partnerenes liv vil hjelpe deg å bygge en gjensidig tillit til forholdet ditt.        
 6.  
 7.             4      Gi din partner nok ledig plass. Selv om du kanskje vil tilbringe hver eneste andre dag med ham, bør du innse at han trenger tid og rom for å leve sitt eget liv. Under ingen omstendigheter bør du trykke på ham for å bruke mer tid eller energi enn han er villig til å gjøre. Stol på ham til å komme til deg når han vil ha det, og gi ham nok plass til å utvikle seg fritt i forholdet.  
    
  • Å finne den rette balansen mellom personlig frihet og vanlig kontakt kan være den vanskeligste delen av et langdistansforhold - og at balansen er forskjellig for hvert par. Eksperimenter og snakk om hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Samarbeide for å finne en sunn balanse som gjør deg både glad og fornøyd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold hverandre informert. Diskuter følelsene dine og din vurdering av forholdet. Snakk om hvorvidt du er glad og fornøyd med forholdet eller hva hver av dere kan gjøre bedre. Hvis noen av dere er misfornøyd av en eller annen grunn, bør du snakke om problemet og jobbe sammen for å finne en gjensidig tilfredsstillende løsning. Deretter gjør det klart at du fortsatt står bak partneren din og forholdet, uansett hvilke endringer som ble diskutert.  
    
  • På denne måten har du muligheten til å gjøre endringer i forholdet eller til og med for å avslutte det med gjensidig samtykke og uten unødvendig smerte, bør dette bli nødvendig. Selv om dette kan virke mektig, pessimistisk eller til og med dum, bør du ikke glemme at et langdistanseforhold er mye arbeid. Gjennom denne vanlige kontakten kan du forsikre deg om at forholdet fortsatt fungerer for dere begge.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Har alltid gode intentioner for partneren din. Partneren din kan si eller gjøre noe som forvirrer deg, eller forstyrrer deg selv. Kanskje vil han ikke ringe tilbake eller gjøre en hånlig eller fornærmende kommentar i en av samtalene dine. Når dette skjer, bør du ikke hoppe til konklusjoner om hans intensjoner. Ved å reagere som om gjemmer noe fra deg eller forsettlig avviser deg selv, kan du raskt fornærme ham og skade forholdet ditt. I stedet bør du anta at det er en helt forståelig, logisk forklaring på sin oppførsel og forsøke å ta opp dette ved neste felles samtale. Innlevering av gode intensjoner vil styrke tilliten og positive følelser i forholdet ditt og er avgjørende for å opprettholde et langsiktig forhold.        
 12.  
             

  Del 3      Unngå typiske problemer  ,

    
   
 1.             1      Anklager aldri partneren din om å fremmedgjøre. Dette kan ikke stresses nok. Et langdistansforhold er mer basert på gjensidig tillit enn normale relasjoner. Hvis du anklager partneren din om å snyte deg eller ønsker å gjøre det, ødelegger du det grunnlaget for tillit. Du bør aldri anta at partneren din var utro og ikke konfronterte ham med en slik avgift. Hvis du er åpen for hverandre, og begge er fortsatt bak forholdet ditt, vil partneren din bekjenne utroskapen til deg, og du vil kunne håndtere det på en sunn og positiv måte. Hvis du utsetter din partner for utroskap, vil du misforstå forholdet ditt, noe som i siste instans vil forårsake uopprettelig skade.        
 2.  
 3.             2      Diskuter uenigheter rolig og rimelig. Som med alle slags forhold, er det uunngåelig at du på et tidspunkt vil være sur på hverandre. Når dette skjer, bør du diskutere konflikten din på en rolig måte. Diskuter dine ulike meninger og prøv å forstå hverandres synspunkter og følelser. Samarbeider på en gjensidig tilfredsstillende løsning. Vurder meningsforskjeller som en måte å styrke forholdet ditt i stedet for å se det som en negativ innflytelse.        
 4.  
 5.             3      Husk de ofrene dere begge gjør. Vær oppmerksom på at et langdistanseforhold er en vanskelig oppgave for dere begge og krever mye arbeid og krefter. Du kan også bruke denne tiden og energi til andre ting. Hvis du er overbevist om at partneren din fortjener disse ofrene, bør du gjøre det med glede. Men dette forholdet bør på ingen måte fortære hele livet ditt. Du trenger også tid til jobb, skole, familie og ditt sosiale liv utenfor forholdet ditt. Hvis du føler at du ikke har nok tid til dine andre venner og aktiviteter, kan det være lurt å diskutere retningen for forholdet ditt med partneren din.        
 6.  
 7.   4      Utvid dine samtalemner for å unngå kjedsomhet. Hvis du bare snakker om hva som skjedde med deg i løpet av dagen, vil du raskt bli kjedelig og brannen i forholdet ditt vil gå ut. Ta med frisk vind inn i samtalen ved å spørre partneren din spørsmål, lære ham noe nytt, raving om favorittbøkene dine eller filmene, eller spill et spill sammen.  
    
  • Går til virtuelle datoer. Se en film sammen over internett, spill en MMORPG eller et annet online spill, eller spis det samme måltidet under en telefonsamtale. Dette lar deg simulere de delte opplevelsene av en ekte dato, og du får nytt samtalemateriale.       
  •  
  • Bli med i en online-klasse. Dette vil stimulere til ny samtale og utfordre tankene dine, og gi deg ny energi for forholdet ditt.       
  •  
  • Gå tilbake til begynnelsen av forholdet ditt når du nettopp møtt. Still de samme spørsmålene og fokus på å lære nye ting om partneren din. Det vil alltid være noe du ikke visste om ham ennå, og dette kan være en fin måte å gjenopprette interessen for ditt forhold.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planlegg ditt neste besøk. Selv om du ikke kan se hverandre veldig ofte, bør du alltid ha en avtalt plass og tid for ditt neste møte. Dette gir deg både noe å se frem til. Dette vil tillate deg å styre forholdet ditt i en felles retning uten å måtte lage langsiktige planer. Nyt hver av møtene dine, selv om de er svært sjeldne, og tenk alltid på ditt neste møte.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Vær en god venn for en gutt.

Fikk bort.

To sannheter og løgnspill.

Korrekt oppførsel etter en første dato.

Bli kvitt knuste mennesker.

Forstå personer med kronisk smerte.

Snakk med pasienter.

Gjør en jente som deg (LGBT).

Hent over det når du er fjernet på Facebook som en venn.

Håndter en narsissistisk mann riktig.

Kittle noen.

Hold godt humør.

Lær tålmodighet i et forhold.

Slik gjenkjenner du feil venner.

Hater noen du elsket.

Bli en mer sosial person.

Gi kjærlighet til noen.

Møt gutter.

Ta et rom for deg selv.

Fortell noen at du ikke er klar for sex enda.

Kom deg sammen med det når du er alene om natten.