Home \ relasjoner
 

Avtale med en partner som jukser på deg.

 

Mange forstår ikke hvorfor noen snyder sin partner. Selv om hver historie har to sider, er utroskap uakseptabelt og forårsaker følelsesmessig skade på partneren.

 

Den som jukser ikke bare passer i en enkelt skuff. Det er folk som jukser en gang, så ha en skyldig samvittighet og aldri gjenta den feilen. Andre gjentar samme mønster igjen og igjen til de blir fanget. Andre gjør en livsstil ut av å være utro. Hvis du vil vite hvordan du skal håndtere en partner som jukser deg, må du først være oppmerksom på sannsynligheten for at partneren din vil jukse deg igjen. Da må du tenke på om du stoler på din partner nok, hvis han gir deg sitt ord, at det ikke vil skje igjen, og han er lei meg. Det er hardt arbeid å gjenopprette misbrukt tillit.

                

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Tenk på ærligheten til den personen som jukset deg når hun ber deg om tilgivelse. Du kan ikke nærme henne; hun må komme til deg Hvis hun har gjort det, må du være sikker på at det ikke skjer igjen. Du vil sikkert ikke være i stand til å være sikker på at dette bare var en engangsforeteelse, med mindre du virkelig kjenner din partner og kan forklare sin oppførsel for deg. Hvis du kan overvinne alt det, legg oppmerksomheten mot deg selv / tenk på deg selv / sett deg selv i sentrum.       
  2.  
  3.             2      Pass på at du kan leve med kunnskapen om at partneren din har lurt på deg før du går videre i forholdet ditt. Ingen forventer å glemme deg. Men du må kunne tilgi. Ellers kan forholdet ditt bli en ond sirkel av mistillit, hevn og uutviklet hat. Hvis du sier at du tilgi ham, må du virkelig bety det. Men før du gjør det, må du være sikker på at partneren din er klar over alvorlighetsgraden av hans irreversible skade gjort.        
  4.  
  5.             3      Start å reparere forholdet. Det er som å starte fra bunnen av. Du må være sikker på at forholdene som har ført til eller lurt partnerens bedrageri, er eliminert. For eksempel, personen med hvilken partneren din lurte på deg, er ute av løpet. Ingen vennskap, ingen sporadiske møter - ingen kontakt av noe slag.        
  6.  
  7.             4      Grav dypere. Hvis det ikke handlet om å se porno på Internett eller å se din partner se etter noe nytt i det darned syvende året, må problemet løses ved roten, årsaken er anerkjent, uttalt og avklart. Det vil aldri være det samme mellom deg og din partner som før. Men med litt arbeid kan det fortsatt være bra. Du må finne felles grunnlag, styrke den eksisterende kjærligheten og støtte hverandre på alle måter.                  
  8.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Har en positiv innvirkning på andres liv.

Å komme sammen med en stolt person.

Skille deg fra din venn hvis du er forelsket i ham.

Ha temperamentet ditt under kontroll.

Håndtere et Libra folk.

Elske noen.

Få en gutt til å be deg om telefonnummeret ditt.

Går ut med en moden mann.

Vær nær din forelskelse.

Komme sammen med en klamrende venn eller en klamrende kjæreste.

Oppfordre noen til å gå til terapeuten.

Forfør en venn.

Vær med en Steinbukken partner.

Få din forelskelse til å slutte å smake en annen jente.

Glem gutten du liker.

Late som selvtillit.

Vær forelsket.

Å være attraktivt eller hva som slår på menn.

Ta et rom for deg selv.

Elske en mann som ikke finner seg elskverdig.

Bli lesbisk.