Home \ relasjoner
 

En jente underholdt.

 

I denne artikkelen vil vi anta at du har en spesiell interesse for en mer spesifikk jente. Når det skjer, vil du sørge for at hun ser deg så morsom og underholdende, men for Guds skyld, ikke som en klovn!

 

Denne artikkelen fokuserer på hvordan å skape en attraksjon gjennom kommunikasjon og liten snakk uten å nødvendigvis måtte ha en dato.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut hva hun er lidenskapelig om. Selv om du ikke har noen ide om emnet, bare spør. Hun vil snakke om det med stor glede.        
 2.  
 3.             2      Tenk på noe hun ville elske å gjøre, men gjorde aldri. Lær henne bueskyting eller ta henne til en klatring. Det finnes uendelige muligheter!       
 4.  
 5.             3      Ta henne til kjøpesenteret slik at hun kan hjelpe deg med å velge nye klær. Det betyr ikke at du må kjøpe noe helt freaky bare fordi det er flott. Hvis du bare "sender" til deres mening, kan du kanskje oppnå det motsatte av det du vil ha. Forresten, hvis du allerede er der, kan du til og med få dem til å prøve noen fine ting. Jenter elsker å prøve nye klær, selv om de ikke vil kjøpe noe.       
 6.  
 7.             4      Ta henne til din verden. La oss høre på favorittmusikken din eller se favorittfilmen din.       
 8.  
 9.             5      Overrask henne. Ikke fortell henne hvor det går, bare ta henne med deg!       
 10.  
 11.             6      Bli kreativ og tenk på noe du kan gjøre sammen. Gjenopprett rommet ditt, saml vakre steiner sammen for en mosaikk, eller prøv en ny eksotisk oppskrift.       
 12.  
 13.             7      En jente trenger ikke å bli stadig laget for å le for å føle seg godt snakket. Spør hennes personlige spørsmål og ikke skam deg for å snakke om deg selv. Du bør bare ha en fin samtale. Se Tips nedenfor for noen foreslåtte emner.       
 14.  
 15.             8      Selv om hun er sint eller opprørt, ikke prøv å løse sine problemer. Jenter er kloge nok til å styre sine egne liv. Fortell henne at du er der for henne, og at hun kan snakke med deg, men spør ikke hvordan du kan hjelpe henne. Den tidligere gjør deg til en empatisk fyr å bli forelsket i, den sistnevnte mer av en rykk som prøver å patronisere henne fordi han mener hun er for svak eller for dum til å løse sine problemer alene.       
 16.  
 17.             9      Ta det lett på en erotisk ladet vits, men vær forsiktig så du ikke krysser den fine linjen til den klumpete Chauvispruch. Ikke overdriv det. Et subtilt forslag om at du vil være nær henne, er greit (hvor "jeg vil ha deg f ***" er definitivt ikke en intimasjon!), Men hvis ditt repertoar ikke har noe å tilby, bortsett fra suggestive vitser har, du vil se ganske dårlig og kåt.       
 18.  
 19.             10      Hvis du finner deg selv å snakke mens du snakker om noe, så la henne snakke om det, selv om det får deg til å gråte. Dette er faktisk en terapeutisk tilnærming som psykologer bruker. Etter at hun har ropt seg, vil hun like deg, fordi du får henne til å føle seg bra (det kan høres rart i starten, men hvis du kan komme gjennom en følelse i stedet for stadig å undertrykke den, kan det være en stor lettelse).                 
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Gjør kjæresten glad.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Gjenkjenne det, hvis du elsker ham eller henne.

Håndtere demenspatienter.

Fortell noen at du ikke er klar for sex enda.

Ikke la ned på pessimistiske mennesker.

Gjør et godt inntrykk på første date.

En jente som snakker på gata.

Oppmuntre noen.

Anerkjenn når en jente hater deg.

Fortell foreldrene dine at du har en kjæreste.

En sint person roe seg ned.

Med folk som ignorerer deg.

Vis en kvinne som hun liker henne.

Skriv en hatbok.

Vis foreldrene dine at du elsker dem.

Snakk med Ex.

Vet om en jente bare ikke er interessert i deg.

Gjør et dårlig førsteinntrykk.

Opprettholde gode relasjoner.

Få tilbake en gammel kjærlighet.