Home \ relasjoner
 

Møt en jente.

 

En av de beste tingene med å være en mann, møter en jente. Alle har forskjellige metoder, men du må gjøre det som passer best for deg. Du vet aldri når du kan slå den rette, så vær forberedt. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vis tilstedeværelse, men ikke for sterk. Gå til treningsstudioet, bowling eller hva du liker å gjøre, på denne måten har du noe til felles når du møter noen. Selv om hun ble trukket av sin søster på Justin Bieber konsert, så kan dere begge le av det. Latter er en fin måte å bryte isen på. s        
 2.  
 3.             2      Kled deg godt, lukt deg godt og ta vare på deg selv. Ikke bruk for mye parfyme og bruk ikke super moteklær. Vær nærtbar, men ikke så imponerende. Gjør øyekontakt, men ikke for mye. Hvis du har sett henne drikke samme øl som deg, så nevner det. Hvis hun har på seg en konsert-T-skjorte med favorittbandet ditt, marker du det.        
 4.  
 5.             3      Det er greit å være sjenert, men de fleste jenter forventer det første skrittet fra mannen. Shyness kan være til din fordel, men ikke la det hindre deg i å snakke med jenta. Bare gjør det sakte og vær deg selv. Folk blir nervøse fordi de bekymrer seg for alle de tingene som kan gå galt. Fokus på øyeblikket og alt vil bli bra.        
 6.  
 7.             4      Vær på rett sted. Barer og klubber er ikke det ideelle stedet å møte en god jente. Du kan møte noen med hvem et veldig godt forhold utvikler, men du er mer sannsynlig å møte noen for uformelle møter. Hvis du vil ha en jente som du kan ta med foreldrene dine, kan du prøve å møte dem i kirken, på universitetet eller i en restaurant eller fornøyelsespark.        
 8.  
 9.             5      Vær ærlig. Ærlighet er den beste regelen. Hver jente du møter er forholdsmateriale, så start med å være ærlig. Ikke lyv om alderen din, bilen din, barna dine, jobben din eller forholdet ditt. Det er bedre å finne ut i begynnelsen at du ikke har noen likheter enn å kaste bort verdifull tid. Dessuten er den rette jenta interessert i deg av de rette grunner, ikke på grunn av dine materielle eiendeler.        
 10.  
 11.             6      Prøv ikke å prøve en setning ut av en film med mindre du er veldig morsom og morsom, og du kan trekke den av. Det kan være en god måte å bryte isen eller katastrofen, så vær klar for begge deler. Ikke alle er like morsomme som Vince Vaughn.        
 12.  
 13.             7      Gjør henne komplimenter. Ikke prøv å kompliment det fine smilet eller fine øyne. Det er veldig fint når du sier det, men det er så utnyttet at det er bedre å komplimentere henne for noe uventet, hvor utrolig bra hun lukter, hvor vakkert håret hennes er, eller jeg elsker kjolen, det er din veldig bra.        
 14.  
 15.             8      Vis henne hvilken person du er. Hvis du elsker Ringenes Herre, innrøm det. Hvis du fortsatt leser tegneserier, er det kult. Vær deg selv og resten kommer på egen hånd. Hvis du liker å trene eller gjøre litt sport, fortsett å gjøre det, og du vil møte den rette personen.        
 16.  
 17.             9      Nevner tog om deg selv som jenter liker. Du er en freak, du elsker å lage mat, eller du har spillkvelder med familien hver uke. Dette er alle eiendeler for en jente, fordi de viser at du er uavhengig og moden.        
 18.  
 19.             10      Være åpent sinnet. Hvis en venn inviterer deg til en konsert eller en film som du ikke normalt ville se, gå. Du vet aldri hvem du møter.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Anerkjenn en kompulsiv personlighetsforstyrrelse.

Endre en kvinnes oppfatning om deg.

Praksis hevn på tidligere kjæreste.

Finne den rette mannen.

Få noen ut av hodet.

Vær respektfull.

Kontroller en narcissist.

Bekjenn en løgn til noen.

Dra en fyr.

Vær en god venn.

Vet når forholdet ditt er over.

Forstå spillene til menn.

For å håndtere det faktum at foreldrene dine er homoseksuelle.

Behandle det hvis din forelskelse vet om dine følelser.

Ta en dårlig gutt.

Å være med en arbeidsledighet.

Betal den tilbake til en jente som nettopp spilte med deg.

Få tilbake en gammel kjærlighet.

Kyss med seler.

Leve uten venner i skoletiden.

Å få en kvinne til å føle seg sexy.