Home \ relasjoner
 

Irriterende folk irritere.

 

Noen mennesker elsker å argumentere. Det kan ikke være noe å si hva slags tema det er - noen omstridte mennesker vil bare være rett eller overlegen, og muligheten for at de har feil, eksisterer ikke for dem. Den beste måten å håndtere slike grusomme mennesker på, er ikke å bli en selv. Ingenting irriterer denne typen person mer enn noen som gir dem muligheten til å argumentere, tar dem ikke på alvor og peker ut sine feil.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Unngå tvister  ,

    
   
 1.            1      Ikke slåss. Det kan virke vanskelig å unngå å bli involvert i en debatt. Når du arbeider med en veldig krigsførende person, er det viktig å huske at din antagonist kanskje ikke er interessert i din mening. Ingenting du sier vil være overbevisende nok til å avslutte argumentet, og en tvilsom person vil sannsynligvis ikke innrømme det, selv om det er feil. Lagre en hodepine og bare si at du ikke diskuterer dette emnet.        
 2.  
 3.             2      Unngå varme emner. Når du snakker med en krigsførende person, er det best å holde samtalen så triviell som mulig. Når et emne oppstår som ofte fører til uenigheter eller at mange argumenterer for; For eksempel, regulering av pistolbesittelse eller abort, sier at du ikke vil snakke om det, eller du er ikke interessert i emnet. 
    
  • Endre emnet. Hvis du føler at en tvist oppstår, styre samtalen i en annen retning, om mulig, i stedet for å motsette seg den andre personen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg rolig . Ikke bli rørt opp. Hvis du lar en krigsførende mann se argumentet røre dine følelser, vil det trolig gi ham en følelse av seier eller overlegenhet som han hemmelighet lengter etter, og vil få ham til å argumentere videre. Hvis du ikke ser upåvirket av meningsforskjellen, vil den andre personen være misfornøyd med resultatene. Til slutt kan hun til og med gi opp med å argumentere med deg, og oppsøke en destinasjon som er lettere opphisset. 
    
  • Hold stemmen din rolig. Når en person reiser sin stemme, føles den andre høyere. Lydløst kan gjøre deg enda klokere, noe som vil irritere motstanderen din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør et kjedelig inntrykk. Se på klokken eller få epostene på telefonen din. La den andre vite at du har flere viktige ting å gjøre, og be om unnskyldning. Tvister gir krigere folk en følelse av overlegenhet. Ved å vise din mangel på interesse i å diskutere dette emnet, vil du være den som ser overlegen ut.       
 8.  
 9.             5      Enig uten å godta det. Si noe som "Du har sikkert rett, men jeg liker det på den måten." Hvis du gjorde det, er det ingenting igjen å argumentere for. Du kan også nekte hodet uten å godta det. La ham si sin mening og fortsett med samtalen som om du hadde laget en kamp. 
    
  • Lag godkjenningslyder uten å godta det. Dette bidrar til å redusere hans utsagn og holde samtalen uformell.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Legg til irriterende argumenter  ,

    
   
 1.             1      Fortell ham at han har feil. Støtter ikke dette med fakta som kan diskuteres. Bare fortell ham at han har feil, og avvis en annen forklaring. Ingenting vil irritere en krigsførende mann mer enn å høre at han ikke har rett, spesielt hvis han har rett.       
 2.  
 3.             2      Etterspørselsbevis. Selv om den andre persons argument synes å være gyldig, krever bevis på eventuelle krav hun gjør. Nekter å diskutere emnet før hun har bevist sin påstand. Gjør så mye arbeid som mulig for din antagonist. Gjør det for anstrengende og tidkrevende å fortsette å krangle med deg.       
 4.  
 5.             3      Pek på dårlig grammatikk. Hvis motstanderen din bruker ordene feil under konflikten, må du avbryte og peke ut ham. Ikke bare forstyrrer dette sin fart mens han snakker, det gir ham også følelsen av at han er intellektuelt dårligere.       
 6.  
 7.             4      Behandle ham ovenfra. Vær så overbevisende som mulig for å gjøre deg bedre. Du kan z. For eksempel, tilbud å snakke i kortere setninger slik at han kan forstå deg bedre. 
    
  • Rull øynene dine. Slå opp og til den ene siden, og sakte beveg øynene dine til du ser den andre siden av rommet. Det bidrar til å riste hodet litt. Dette uttrykket vil vise motstanderen din at du finner ham latterlig og dum.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sitat latterlige, irrelevante kilder. Sitat filmer, TV-programmer eller andre helt uenige tegn som autoritative stemmer. Quoting tekster fungerer også bra. Denne metoden er svært vanskelig å takle fordi den først må finne ut om du er seriøs eller ikke før den kan svare. 
    
  • Hvis noen For eksempel, hvis et forsøk blir gjort for å bryte opp en tvist over fremmede politikker, kan en mulig respons være: "Vel, som Billy Joel sa, vi åpnet ikke brannen."  
         
 10.  
 11.             6      Pek på trivialiteter. Hvis tvisten handler om noe ubetydelig, påpeke at motstanderen din bygger noe opp på grunn av sin meanness. Pugnacious folk liker å oppføre seg som om hvert argument er viktig fordi det handler om å være rett. Hvis du viser motstanderen din at hans krangel kan anses som en tegnfeil, kan han ikke være villig til å fortsette med deg.       
 12.  
 13.             7      Gjør det personlig. Glem alt hva temaet handler om og fokus på å bli støtende og uhøflig. Hvis du For eksempel, når du sakte sakte debatten om fattigdom, kan du kanskje si: "Du bør bruke mindre tid på å tenke på fattigdom, og mer om å tenke på en ny frisyre." Denne typen angrep bidrar ikke til å vinne den faktiske tvisten, men sliter fornærmelser på ham kan ofte roe og ydmyke en aggressiv motstander. Selvfølgelig kan det også ende opp med å være en fysisk kamp, ​​så pass opp.       
 14.  
             

    3      Hold dine følelser under kontroll  ,

    
   
 1.             1      Hold deg rolig. Diskriminerende mennesker argumenterer ofte ut fra et ønske om å forårsake en følelsesmessig reaksjon i motstanderen deres. Ikke vis det når samspillet gjør deg sint eller sint. 
    
  • Smil. Vis antagonisten din at du ikke vil bli slått av av en kamp. Noen ganger er det akkurat det skremmende folk vil oppnå.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Still spørsmål. I stedet for å prøve å overtale en krigsførende person til å se ting som du gjør, spør henne spørsmål for å forklare hennes synspunkter. Dette kan ofte hjelpe deg med å komme til hjertet av tvisten. Du kan z. For eksempel spør, "Hva er din begrunnelse bak denne ideen?". Bortsett fra det faktum at du ikke trenger å rettferdiggjøre motstanderen din til din egen stilling, gir du ham en sjanse til å la av damp og følelsen av at han blir hørt. Ofte er dette nok til å berolige en krigsførende person, selv om det ikke løser uenigheten.       
 4.  
 5.             3      Vet når du skal gå. Hvis du føler at en situasjon ikke løses på en positiv måte, bare flytte bort. Du kan besøke emnet helst senere, hvis du tror det kan diskuteres rimelig.       
 6.  
             

Tips .

    
   
 • Ikke håndtere mennesker som er høyere og sterkere enn deg hvis ting går ut av hånden.
 •  
 • Pass på at du ikke sier noe du vil angre senere. Velg ordene nøye når du kraner.
 •  
 • Ikke la henne se deg er sint. Smil under hele samtalen. Dette irriterer dem fordi de tror de ikke kan irritere deg.
 •  
 • Ikke avbryt øyekontakt. De vil tro at de overbeviser deg på en eller annen måte. Hold deg fast og varm.
 •  
           Les mer... (2)      
Relasjoner populær:
Rask få din eller din ex tilbake.

En rik mann daterer.

Respekter andre kulturer.

Bli en god nabo.

Nyttig.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Komfortabel en venn som har blitt seksuelt misbrukt.

Fortell en venn at du trenger godkjenning.

Finn ut om han er den rette.

Flørt med jente via SMS.

Få en Valentine.

Bli populær på skolen.

Stopp å tenke på ex.

Skriv en hatbok.

Komme over det, blir lurt.

Finn ut om vennen din er riktig for deg.

Unnslippe fra en kjedelig samtale.

Å være romantisk på telefonen.

Tåle uten en venn.

Vær hensynsfull.

Går ut med en moden mann.