Home \ relasjoner
 

Bli kissbar.

 

En persons kyssbarhet kan bli negativt påvirket av mange faktorer, inkludert dårlig ånde og sprukne lepper. Uansett er det mange ting du kan gjøre for å minimere disse problemene og gjøre deg mer kissable.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ha et frisk pust. Begynn med å pusse tennene dine to ganger om dagen og bruk tynn. Ikke glem tungen din, fordi 90 prosent av det dårlige pusten kommer fra en skitten tunge. Bruk peppermynte dragees, peppermyntebånd eller tyggegummi hele dagen. Hvis du bruker munnvann, ta klart og alkoholfritt - fargede stoffer kan misfarge tennene dine over tid og alkohol angriper tannkjøttet. Hvis du velger tyggegummi, må du sørge for at det er en enkel måte å kvitte seg med før du kysser.       
 2.  
 3.             2      Pass på at leppene dine er godt fuktet. Du bør regelmessig bruke leppebalsam (slitasje i hånden eller bukselomme). Dette vil bidra til å myke leppene dine. Det beste valget er Nivea eller Vaseline (brukes i moderasjon, fordi du ikke vil at den andre personen skal bekymre deg for å bli smurt med klebrig vaseline).        
 4.  
 5.             3      IKKE slikk leppene dine. Spytt tørker leppene dine, gjør dem sprakk eller sprø. Og ingen ønsker å kysse røde lepper.        
 6.  
 7.             4      Ikke glem å ta vare på huden din. Vask alltid ansiktet med en mild, ikke-parfymert såpe laget spesielt for ansiktet. Og ikke glem fuktighetskremet! Dette beskytter porene dine mot smuss som kan forårsake akne og forhindrer fet hud (hvem vil gjerne kysse deg hvis huden din skinner som om du var svett?).        
 8.  
 9.             5      Hold mye øyekontakt. Dette gir deg den intime forbindelsen, som er en invitasjon til å kysse. Hvis du bruker store briller, prøv å gå ned i vekt eller få kontaktlinser for fremtiden. Noen hater det som pesten når brillene forstyrrer kontakten. Så prøv å ta av brillene før du kysser, fordi håndbevegelsen til brillene kan oppfattes som unromantisk. Bare hold lys, innbydende øyekontakt. Ikke stiv, det kan skremme den andre personen og / eller få ham til å føle seg dårlig.        
 10.  
 11.             6      Føler seg komfortabel, får deg til å føle seg avslappet og derfor mer kissbar. Pass på at du har på deg komfortable klær. Og hvis du er en mann, så ikke glem å barbere, fordi de fleste liker jevne, hårløse ansikter.        
 12.  
 13.             7      Ikke stirre på dine fremtidige partneres lepper. Noen tror at det er begrepet kyssing, og han eller hun ville forhåpentligvis forstå hinten. Men altfor ofte slutter det bare med folk som tror at det er alt du vil, og at du ikke hører på dem. Slapp av og la ting løpe deres kurs og prøv å ikke bli besatt.        
 14.  
 15.             8      Sørg for at munnen din ikke er et sjø av spytt. Like før kyssing - svelg diskret. Når du beveger tungen rundt i munnen din og utfører en veldig lett sugende handling (standard kyss), gir kjertlene på tungen og i munnen din mer spytt. Du vil ikke ha tørre lepper, men du vil absolutt ikke kaste inn i partneren din.        
 16.  
 17.             9      Smil og slapp av. Når du er spent, vil hele kroppen reagere, inkludert tungen og leppene dine. Ikke bekymre deg - de er sannsynligvis like nervøse for enten deres aller første kyss eller det første kysset i et nytt forhold. Du kan nå være en ekspert første gang.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

             
Relasjoner populær:
Et forhold opprettholdt selv etter sommerferien.

Håndtering av ekteskapskonflikter.

Lær forførelsens kunst.

Erkjenn når en gutt ikke gjengjelder dine følelser.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Tinker med en gutt.

Kom over din forelskelse.

Sanne venner vinne.

Forlater en kvinne.

Glemte noen.

Gjør folk som deg.

Kysser en fremmed.

Kjenne potensial misbruk i et forhold.

Få noen til å savne deg.

Adresse en interessant jente.

Ikke steng din ex på sosiale medier.

Bli venner med ex.

Gi en kurv til en gutt.

Komfortabel en venn som har blitt seksuelt misbrukt.

Finn ut hva en jente ønsker fra en gutt.

Vet om en jente bare ikke er interessert i deg.