Home \ relasjoner
 

Fortell en mann at du liker ham.

 

Er det en mann du ikke kan få ut av tankene dine? Har du ventet for lenge for ham å ta det første skrittet? Kanskje du er venner med noen, men vil gjerne se mer av det. Nesten hver kvinne har allerede hatt det som hun i hemmelighet lengtet etter en mann. Ta dine hjerteforhold og ditt datingliv i dine egne hender. Følgende tips vil hjelpe deg med å komme nærmere drømens mann.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vis en mann du liker ham  ,

    
   
 1.   1      Gi ham din utelukkede oppmerksomhet. Et første skritt for å gjøre det klart for mannen hvor mye du liker ham er at du er veldig interessert i ham. Når du tilbringer tid alene eller med andre venner, kan du vise ham hvor mye du liker ham.  
    
  • Hvis du har et øyeblikk med ham alene, spør han spørsmål for å finne ut mer om ham. Ikke gi ham følelsen av at han blir forhørt. La spørsmålene flyte naturlig inn i samtalen. Et godt innledende spørsmål vil være for eksempel: "Hva liker du virkelig å gjøre på fritiden?" Eller hvis du er i en bar eller et annet offentlig sted, "er du her ofte?" Spør ham bestemte spørsmål som vil oppmuntre ham til å fortelle deg mer om seg selv. Fokuser på ukompliserte og enkle emner. Spør ham om sitt arbeid, sin smak i musikk, favorittmat eller hans favorittsporter.
  •  
  • Hvis du er i en gruppe, vær oppmerksom på det enn noen andre. Selvfølgelig bør du ikke oppføre seg så rart som om resten av gruppen var laget av luft, men du kan fortsatt gi mest oppmerksomhet til det. Bare vær nært til ham og vend på ham med kroppsspråket ditt. Ta en aktiv rolle i gruppeunderholdning, men bli med når han bidrar til noe interessant og le av sine vitser.
  •  
         
 2.  
 3.            2      Tilfeldig gå ham over veien. Hvis du klarer å ha en stimulerende samtale med ham og stille de riktige spørsmålene, bør du raskt finne ut hvor han liker å være. Spiller han i et band eller trener han en sport? Vet du hvilket hans favorittlag er? I hvilken bar liker han å tilbringe helgen? 
    
  • Hvis han nevner at han skal til bestemte sportsbegivenheter, ta en venn og løp inn i ham tilfeldig.
  •  
  • Legg ham på Facebook til vennelisten din eller følg ham på Twitter for alltid å vite om hans planer og hans sosiale liv. Delta i ulike arrangementer som du kanskje vil like, så vel som han, slik at du ikke føler deg ut av sted.
  •  
  • Koble med venner for å finne ut mer om hans clicks aktiviteter. Hvis de forteller om planene sine for neste helg, kan du bare foreslå å bli med dine venner. Så det er ikke så klart at du prøver å tilbringe tid med ham.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Smil og hold øyekontakt med ham. Hvis du står på to forskjellige ender av rommet, la han fange dine blikk. Hvis han merker deg, så smil på ham i noen sekunder og se ham rett i øyet. Takk for oppmerksomheten din med et varmt smil.       
 6.  
 7.             4      Kjøp ham en gave. Gi ham noe slik at han vet at du ofte tenker på ham. Du trenger ikke å bruke mye penger på det, kanskje ikke engang hvis du gir noe hjemmelaget. Bestem på en gave som vil hente på dine interesser eller noe som både vil minne deg om et øyeblikk sammen. Hva med en wobbly figur av hans favorittutøver? Kjøp billetter til en konsert som dere begge vil like. Hvis du liker å lage, kan du lage en bilderamme for ham og gi ham et fint bilde av deg. Eller du kan lage en collage av bildene du har av deg.                 
 8.  
             

    2      Flørt med en mann så han vet at du liker ham  ,

    
   
 1.             1      Flørt med kroppsspråket ditt. Flørting er morsomt, og du viser en mann ganske offensivt at du liker ham. Det er best å bruke denne metoden i kombinasjon med en annen. Du vil endelig gjøre det klart for ham at du virkelig liker ham og ikke bare er interessert i en uformell flørting. 
    
  • Når du snakker med ham, skal ansiktet ditt være fullt og kroppen din kan bøye seg litt i sin retning. Som et resultat vet han at han har full oppmerksomhet og det kan gjøre hans ego veldig bra foran de andre mennene.
  •  
  • Berør det lett fra tid til annen for å være mer fysisk og lekfull når du snakker til hverandre. Hvis ingen av dere foreslår en klem på velkomst, berør han lett på armen.
  •  
  • La oss si at du har noe spesielt å fortelle ham. Lene frem i forventning og berør hånden mens du sier, "Du vil ikke tro på hva som skjedde!" Du kan også berøre ham på skulderen eller kneet for å lekre ham. Trykk lett fingertuppene mot skulderen mens du sier, "Du er gal." Eller fortell ham hvor morsomt han er og legg hånden på kneet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold øyekontakt under samtalene dine. Ser en person i øyet i lang tid, gjør en tilkobling med det samme. Det tar imidlertid litt selvtillit å se noen i øyet og holde øyekontakt i noen sekunder. Fortsett å se på øynene i minst 7 sekunder under samtalen. Selvfølgelig kan du også holde blikket ditt, men du bør ikke ødelegge øyeblikket når du ser på telefonen eller ta hensyn til et annet scenario i rommet mens du forteller deg om ditt første kjæledyr.       
 4.  
 5.             3      Imponere med antrekket ditt. Flørting handler om å få sin oppmerksomhet og fange øyet. Men du trenger ikke å pimp hele garderoben din. Bare vær sikker på at alltid være godt kledd i hans nærvær. Figurfokuserende ting fremhever dine dyder. Med litt sminke fullfører du utseendet. Men overdriv det ikke. Du vil angi aksenter og ikke skjule ditt sanne utseende. Påfør en sensuell farge, som mørk rød, på leppene dine. Med mascara og en liten øyenskygge bringer du øynene dine til å skinne.       
 6.  
 7.             4      Flørt ved å komplimentere ham. Komplikasjoner med kompulsiv standard kan ofte være slimete eller halvhjertede. Hvis du vil komplimentere ham, ros han for noe som gjør ham spesiell. Her er noen eksempler: "Din T-skjorte er veldig flott." "Du er en flott musikal, jeg elsker å høre på deg." For å få komplimenter til å se flørtende, nærme ham og senk stemmen din.       
 8.  
 9.             5      Flørt via tekstmelding. Send ham meldinger som viser ham at du tenker på ham. Gjør det avhengig av hvor godt du kjenner ham og hvilken type han er. I intet tilfelle burde han bli irritert av nyhetene dine. Hold ballen flatt og ønsker ham en god morgen eller en fin, vellykket dag. Du kan også sende ham noe morsomt eller noe som kan være av interesse for ham. Dessuten kan du komplimentere ham. Hvis du har sett hverandre natten før, kan du si, "Jeg hadde en veldig god tid i går" eller "Blå er spesielt bra for deg."       
 10.  
             

    3      Fortell en mann du liker ham  ,

    
   
 1.             1      Spør ham om han er singel. Selvfølgelig vil han lure på hvorfor du bryr deg. Hvis du har gitt deg oppmerksomheten på forhånd og flørt med den, så vil han vite hva du handler om. Selv om du allerede vet at han er singel (fordi du allerede har spurt vennene dine), bør du stille ham spørsmålet personlig. Bare se dette som en annen måte å vise ham at du liker ham. 
    
  • Du kan la spørsmålet flyte casually hvis du har snakket en stund. Hvis han svarer på flirten din, kan du stille spørsmålet mye tidligere og direkte. Direktehet er hensiktsmessig når du oppfatter de samme signalene med den. Da kan du bare spørre ham: "Er du singel?" "Har du en kjæreste?" Eller du gjør hele spillet lekende og spør, "Hva gjør kjæresten din?" "Er du alene her?"
  •  
  • Forbered deg på å svare på svaret hans. Hvis han sier at han er singel, kan du si "Veldig bra" og smil. Hvis du er litt mer dristig, så legg deg over til ham og si med en rettslig stemme: "Så jeg var heldig." Hvis han er i et forhold, bør du respektfullt trekke seg tilbake. Men i stedet for å avbryte samtalen plutselig, kan du si med et smil, "Shit, jeg er nok for sent."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortell ham direkte hvordan du føler. I stedet for å snakke om busken eller bombardere ham med ledetråder, ta alt mot og la ham få vite dine følelser. Match det for et øyeblikk hvor du to kan snakke privat. Du kan gjøre dette øyeblikket like seriøst eller avslappet som du føler. Hva du sier og hvordan du sier det, avhenger av hvor mye du liker det. 
    
  • Hvis du er den modige fyren, si rett ut, "Hei, jeg liker deg, jeg kunne forestille meg mer enn et vennskap." Så du legger ham med ryggen mot veggen. Men du vet raskt, om han føler den eller ikke.
  •  
  • Fortell ham at du elsker ham og vil gjerne bruke mer tid med ham. Selvfølgelig er dette også en veldig direkte, men mer begrenset måte å fortelle ham at du liker ham. Det tar presset av situasjonen, og han kan reagere veldig avslappet og du har bare mer tid sammen. Si for eksempel: "Jeg synes du er veldig søt og underholdende, vi bør bruke mer tid sammen."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør ham om en dato. Hvis du er selvsikker, men ikke vil snakke om dine følelser, kan du invitere ham på en dato. Enten gjør du det personlig, på telefon eller via tekstmelding. La ham vite at du liker å være med ham og bli bedre kjent med ham. Du kan si, "Jeg har hatt mye moro i det siste med deg, du er super morsom, jeg tror det kan være mer tid, bare to av oss, vil du gå ut en dag?" Tenk på forhånd hva du kan gjøre sammen. Til slutt spør du ham om en dato. Du vil ikke bytte roller etterpå, og han må organisere alt.       
 6.  
 7.             4      Skriv ham dine følelser. Kanskje du ikke har det gøy å si slike ting i ansiktet ditt. Eller du spytter alltid ut av nervøsitet. Så er det greit hvis du skriver ham en melding. 
    
  • Du kan forklare dine følelser til ham i meldingen som om han sto foran deg. Din melding kan høres veldig alvorlig eller uformell, avhengig av hvor mye du liker det. Løse meldinger kan høres ut som: "Jeg tror du er veldig varm, har du lyst til å gå ut i tid?" For sterkere følelser, bør du prøve dette: "Jeg må bekjenne noe for deg: Jeg kan ikke slutte å tenke på deg, jeg tror du er veldig søt og morsom, kanskje du føler det samme, i så fall er jeg glad, du er bedre Bli kjent med hverandre. "
  •  
  • Hvis han ikke føler seg på samme måte, kan han dristig ignorere meldingen som om han aldri hadde mottatt det, forberede deg mentalt på en slik reaksjon. Vær også oppmerksom på at ditt neste møte kan være litt rart. Du kan også late som ingenting har skjedd eller konfrontere ham personlig med teksten og dine følelser.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortell en av vennene dine hvordan du føler og la ham ta med meldingen. Hvis du er gode venner med en av vennene dine, kan du gi ham beskjeden som en fortrolige. Du vil sikkert finne ut om han er den samme som deg.       
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Bare nevner at du deler en av hans interesser. Dette gjør det mindre tydelig eller upassende hvis du krysser veien et eller annet sted. Du vil ikke se ut som om du stalker ham.
 •  
 • Bestem for noe som interesserer deg begge deler eller i det minste litt. Ellers kan det være en ubehagelig situasjon, hvis han lurer på hvorfor du selv opplevde en sumo-kamp. Det kan i sin tur blokkere samtalen din.
 •  
 • Finn ut hva som er viktig for ham om en kvinne. Hvis han liker de mer avslappede kvinnene, så ikke gå foran ham med de 10 cm høye hælene og en tett kjole.
 •  
 • Vil du spørre ham om en date? Bestem deg på et venture som vil gjøre deg både morsomt og nærmere, for eksempel en fin middag, minigolf eller en maleriklasse.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Ikke overdrive det med flørting. Du bør ikke være for påtrengende. Spesielt ikke hvis han ikke liker kvinner som liker å sette seg i sentrum.
 •  
 • Stalke ikke ham. Ja, du liker ham og vil bruke så mye tid med ham som mulig. Han dykker imidlertid ikke inn i hver hendelse han deltar i, noe som kan skremme ham av.
 •  
        
Relasjoner populær:
Avtale med en venn med PMS.

Finn ut om du virkelig liker noen.

Gjør venner med alle.

Flørt med en jente.

Erobre et stjerneskilt Libra mann.

Gjør jenta deg som savner deg.

Akseptere et kompliment.

Vær tolerant overfor andre.

Gjøre et forhold etter en svindel.

Ta tak i en ekstremt umoden person.

Å være romantisk i sengen.

Vet sikkert om en gutt liker deg før du spør ham om en date.

Muntre opp.

Innrøm at exen din at du fortsatt har følelser for ham.

Lei et lykkelig liv uten romantiske forhold.

Avvis et kyss.

Prank en vits på vennene dine.

Å vinne en mann over.

Flørt med din kjære.

Gå ut med en innadvendt.

Se attraktivt på en Goth jente.