Home \ relasjoner
 

Finn en venn over internett.

 

Hvis du ikke møtte den rette personen på skolen, på jobben eller i kaffebaren, kan Internett være stedet for å finne en venn. Du kan koble til kvinner som deler dine interesser og bygger et forhold i ditt eget tempo. Etter å ha utvekslet meldinger med en kvinne for en stund, kan du møte henne personlig og ha et romantisk forhold til henne. Hvis du vil finne en passende venn på nettet, må du vite hvor du skal se og hvordan du arbeider på et forhold over en periode.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bli kjent med kvinner online  ,

    
   
 1.            1      Registrer deg for et online datingside. Dette er de første sidene hvor du skal se etter en kjæreste. Online dating er perfekt fordi alle på disse plattformene er ute etter kjærlighet, og du kan lese profiler for å se om noen kan være en god form for deg. Hvis du har delt flere meldinger med noen, kan du personlig møte denne personen. 
    
  • Vær ærlig på datingprofilen din. Du kan bli fristet til å jukse på jobben din, din størrelse eller dine interesser, men disse løgnene vil etter hvert flyte opp.  
  •  
  • Hold deg åpen. Selv om du ikke liker profilen til en kvinne ett hundre prosent, kan du opprette et bånd hvis du har skrevet flere ganger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn noen på sider med spesielle interesser. Mange finner en partner gjennom nettsteder av interesse. Enten du er interessert i en bestemt sport, TV-serie eller en bestemt hobby, må du registrere deg for en fan-side. Da kan du kommunisere med andre og bli kjent med dem på et personlig nivå.       
 4.  
 5.             3      Gå til spill på nettspill. Merkelig som det kan høres, finner noen mennesker en partner gjennom virale virkelighetssider som Second Life eller World of Warcraft. Snakk med andre spillere og bli kjent med dem. Hvis du er komfortabel med en spiller, spør henne om du kan sosialisere på sosiale medier, slik at du kan sende meldinger. 
    
  • Ikke registrer deg for nettspillsteder hvis du bare er interessert i å bli kjent med kvinner. Kvinnenes online er mest sannsynlig å ønske å ansette noen som er like interessert i spillet som de er, og ikke noen som er ute etter kjærlighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli med i alumni klubber. Noen universiteter har online plattformer for personer som har uteksaminert seg der. Selv på sosiale medier har tidligere studenter noen ganger ekstra oppføringer. Google for alumni grupper på universitetet du har vært til og bli kjent med andre i gruppen. Du vet aldri, kanskje du blir forelsket i en alumni i nærheten av deg.                 
 8.  
             

  Del 2      Med jenter tekster  ,

    
   
 1.             1      Ikke gi for mye unna deg selv i den første meldingen. For mye informasjon om deg selv eller intime meldinger kan være avskrekkende. Hold slike ting for tiden når du blir bedre kjent med hverandre. Selv om noen opplysninger skal inkluderes i den første meldingen, må du ikke skrive en roman. Ellers kan det skremme kvinnen, så hun vil ikke svare.  
    
  • Unngå å fortelle for mye om deg selv. Konsentrere deg om dem mens du skriver, og prøv å bli kjent med dem ærlig i stedet for å imponere dem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør tankefulle, åpne spørsmål. Med online dating får du ofte svar når du spør originale, åpne spørsmål. Dette er bedre enn et enkelt: "Hei, hvordan har du det?". Har du møtt noen gjennom et online datingside, les profilen og still spørsmål som angår deres interesser. Åpne spørsmål (som ikke bare kan besvares med "ja" eller "nei") er ideelle fordi du på denne måten blir kjent med personen raskere.  
    
  • Hvis du er på en annen side, still spørsmål, basert på hva du allerede vet om dem. For eksempel, på et spill nettsted, kan du lurer på hvordan den kom til å spille på en tidligere side hvor hun ble uteksaminert og hva hun gjør i dag.
  •  
  • Ikke send en preformulert melding til hver kvinne. Gå til kvinnen og spør henne bestemte spørsmål. Så hun innser at du er interessert i henne og at du har lignende hobbyer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag komplimenter basert på handlinger eller egenskaper, ikke utseende. Du vil kanskje fortelle en jente hvor vakkert profilbildet hennes er, men fortell henne hvor bra du tror hun er, eller at hun har en god sans for humor. Komplimenter som angår den indre skjønnheten, er mer ærlige enn de som bare betyr det ytre.  
    
  • Menn som sender mer generelle, mer personlige komplimenter til potensielle venner mottar svar oftere enn de som relaterer seg til fysiske egenskaper. Folk ønsker å få komplimenter for deres personlighet, ikke for deres utseende.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Chat noen dager før du møter. Bli kjent med hverandre bedre før du bestemmer deg for å møte. Jo bedre du vet, desto større er sannsynligheten for at du vil like deg selv i det virkelige livet. Svøm med dagens og hvis du har en god følelse, foreslå et personlig møte. 
    Kanskje du bør legge det til henne for å foreslå et personlig møte. Noen kvinner er veldig nervøse for å møte en fremmed i person. Hvis du gir henne denne avgjørelsen, så har hun mer kontroll over situasjonen.  
         
 8.  
             

  Del 3      Det personlige møtet  ,

    
   
 1.             1      Det første møtet skal foregå på et offentlig, koselig sted. Velg et trygt sted for den første datoen, f.eks. Det er en kafé, et treningssenter eller en offentlig park. Selv om du har chattet på nettet, kjenner du dem ikke så godt. Et offentlig sted er det tryggeste stedet for dere begge.  
    Menn elsker deres første date i en restaurant, men kvinner foretrekker kafeer. Ikke glem at et hyggelig sted gjør at du føler deg bedre.    
         
 2.  
 3.             2      Vær høflig og punktlig. Hvis du ikke er der i tide, vil kvinnen føle at du ikke er spesielt interessert i henne. Respekter hennes tid og vær der til tiden. Vær respektfull og ikke gjør støtende vitser eller ved et uhell støte på dem. Du bør gjøre et godt, gjennomtenkt førsteinntrykk.        
 4.  
 5.             3      Hold deg unna kontroversielle emner. På den første datoen bør du referere til generelle, positive emner. Ikke start en debatt, spesielt hvis du er kjent for oppvarmede diskusjoner. Ikke snakk om tidligere relasjoner, spesielt hvis du ikke er helt over din eks. Hvis du nevner din eks på første date, sier du at du sammenligner henne med henne, og ingen kvinne liker det. 
    
  • Kanskje du har hørt det på første date, bør du ikke snakke om politikk, men det er ikke sant. Hvis du begge bryr deg om politikk så kan du gjøre det. Men ikke glem å respektere hennes mening, selv om den er forskjellig fra din.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi henne full oppmerksomhet. Behandle henne som hun allerede liker deg. Hvis du er bekymret for at det kommer en annen dato, blir du bare nervøs og hindrer deg i å utvikle noen nye følelser mellom deg. Hun ønsket å møte deg, jeg. at hun er interessert i et forhold. Denne datoen vil vise om du finner hverandre attraktiv. 
    
  • Husk at du ikke ser så selvbevisst ut som du føler. Folk har en tendens til å overvurdere synligheten av deres angst. Hvis du er usikker, bare gjør som selvtillit.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 4      Styr bindingen  ,

    
   
 1.             1      Kommuniser ofte og fortsett å møte. Ikke pensjonere etter den første datoen! Takk for din gode tid med en rask melding og spør henne senere om hun ønsker en andre dato. Møt opp og kommuniser ofte, enten ved tekstmelding eller i personlig samtale. 
    
  • Noen ganger kan det ta litt tid å finne en kvinne som ønsker en annen dato. Hvis hun ikke vil noe, ikke gjør deg klar. Møt andre kvinner og møt dem med.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gradvis gå videre til mer intime emner. Det tar litt tid før emosjonell intimitet utvikler seg. Når det skjer, styrker det vedlegget til henne. Bli kjent med henne på et mer personlig nivå på ytterligere datoer. Del flere personlige tanker og følelser med henne når du føler deg komfortabel. Kanskje hun vil gjøre det når hun er klar.        
 4.  
 5.             3      Snakk om statusen for forholdet ditt. Etter å ha møtt og snakket til hverandre mange ganger, spør henne om hun vil ha et forhold til deg. I så fall, diskutere hvor dette forholdet går og hvordan du skal fortsette.  
    
  • Denne samtalen skal være enkel og hyggelig. Hvis du spør, "Har vi et forhold?" Da kan hun være nervøs.
  •  
  • Fortell henne at hun er viktig for deg, og at du respekterer hennes beslutning, selv om hun ikke vil ha et forhold.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg vennlig og høflig, selv om den ikke trener. Ikke klandre hvis hun ikke vil være kjæresten din. Kanskje er hun ikke klar for det ennå, eller den romantiske gnisten hopper ikke over deg. Takk for ærligheten din, og hvis du vil, spør henne om du vil bli venner. Vær snill og ha anstendighet, respekter ditt valg. 
    
  • Noen ganger sterke følelser hindrer deg i å bli vennskap umiddelbart. Hvis du trenger avstand til å behandle dine følelser, fortell henne.
  •  
  • Ikke gi opp! Gå tilbake til online dating når du er klar. På et tidspunkt finner du den rette.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (11)      
Relasjoner populær:
Få sin venn til å kysse deg.

Snakker jenter online.

Utsett en sosiopat.

Gjør folk som deg.

Oppmuntre noen.

Unngå folk du ikke vil snakke med.

Møt gutter.

Registrere dårlige venner.

Godta en invitasjon fra en mann.

Adresse en ukjent jente.

Finn en god kjæreste.

Å formidle sitt synspunkt.

Går ut med en Steinbukken mann.

Bli kvitt problemer med foreldrene dine.

Hvordan lage en Valentinsdag gavepose til en venn.

Angre de andre gjestene i heisen.

Hold mannen din lykkelig.

Imponere en kvinne sterkt.

Opprettholde et forhold til en venn.

Uttrykk for kjærlighet.

Bor hos en person med en dissosiativ identitetsforstyrrelse.