Home \ relasjoner
 

Bruk omvendt psykologi.

 

Omvendt psykologi er hvordan du får en annen person til å si eller si noe ved å fortelle henne å gjøre det motsatte av det man ønsker. Den brukes svært vellykket i reklame og kan være nyttig når du arbeider med bestemte personer. Men du bør være veldig forsiktig med hvordan og når du bruker omvendt psykologi. Det kan ses som en slags manipulasjon. Å bruke dem regelmessig kan faktisk forårsake skade på forhold. Fortsett å bruke omvendt psykologi fra tid til annen og i ikke for alvorlige situasjoner.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Avvis noen med omvendt psykologi  ,

    
   
 1.            1      Begynn å tilby et alternativ. Sett dette alternativet i den andres hjerne. Det kan være noe som den andre personen normalt ville motstå, og han eller hun kan i utgangspunktet si det foraktet. Likevel vil du sørge for at personen er klar over at dette alternativet eksisterer.  
    
  • For eksempel, si at du er i ferd med å avgjøre hvilken av to partier du vil gå til fredag ​​kveld. Din venn er Kinofan og hans vennekrets arrangerer en filmkveld. Du foretrekker brettspill og en annen vennekrets arrangerer en spillkveld.
  •  
  • Vær oppmerksom på vennens valg som du vil. Si noe som "Har du hørt at Melanie og Anne gjør en spillnatt? Ikke så spennende hvis du spør meg."
  •  
         
 2.  
 3.             2      La alternativet være fristende på en subtil måte. Finn måter å gjøre alternativet ønskelig. Slett klare hint som gjør at alternativet appellerer til den andre personen.  
    
  • I eksemplet ovenfor kan du tilfeldigvis nevne brettspillene du vil spille på spillkvelden. Du kan også spille et kortspill med vennene dine noen dager før arrangementet for å gi din venn muligheten til å se hvor morsomme spillene kan være.
  •  
  • Du kan også få venner til å se mer fristende. Snakk om noen morsomme minner med Melanie og Anne. Snakk om hennes gode egenskaper. For eksempel, si noe som "Madison har alltid det beste vinvalget hjemme."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk også ikke-verbale hint. Du kan for eksempel spille en versjon av et brettspill på telefonen foran denne personen. Eller du kan invitere Melanie og Anne til å ha kaffe med denne personen før kvelden og minne dem om hvor morsomt det er med dem.       
 6.  
 7.             4      Vurder alternativet du vil ha, eller si noe mot det. Når personen er på rett spor, kan du bli litt argumenterende. Dette vil gi deg den ekstra boosten du trenger for personen å gjøre det du vil. Han eller hun er allerede litt tatt muligheten. Hvis du er borte fra dette alternativet på dette punktet, vil en naturlig motstandsdyktig person trolig søke mer.  
    
  • For å komme tilbake til eksemplet ovenfor, venter du til det er rett før fredag ​​kveld. Så sier du noe som, "Vel, vi kan gå til Melanie og Anne, eller denne filmkvelden, hva tror du? Jeg tror Melanie og Anne kommer til å bli litt kjedelig."
  •  
  • På dette tidspunktet kan din venn oppfordre deg til å gå til Melanie og Anne. Hvis han fortsatt er usikkert, kan du prøve å være mer åpen. Si noe som "Vi kan gå til Melanie og Anne på en annen dag."
  •  
         
 8.  
 9.             5      Oppfordrer personen til å ta en avgjørelse. For å fullføre forhandlingene, kan du nå oppfordre personen til å ta en avgjørelse. Tanken bak den er å få personen til å tro at de tar sin egen beslutning. Spør henne høflig hva hun vil gjøre og vent på svaret. Forhåpentligvis velger personen nå muligheten du kjempet for.  
    
  • I eksemplet ovenfor sier du noe som "Så vi kan gå til Melanie og Anne eller filmkvelden, hva tror du? Det er ditt valg."
  •  
  • Hvis du gjør din venn, tror det er hans avgjørelse, vil han tro at han kan seire. Du har allerede sørget for at partiet til Melanie og Anne er fristende. Du har også vist motstand mot dette alternativet, mot hvilket en naturlig idiosynkratisk person vil kjempe fra deres side. Med litt lykke vil din venn bestemme om kvelden med Melanie og Anne.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Finn situasjoner der revers psykologi er effektiv  ,

    
   
 1.             1      Undersøk personlighetstyper som best svarer på omvendt psykologi. Ikke alle reagerer like bra på å reversere psykologien. Personer som er responsive kan bedre svare på en direkte forespørsel. Hvis du kjenner noen som er naturlig resistente, kan omvendt psykologi fungere bra for den personen.  
    
  • Tenk på samspillet ditt med den aktuelle personen. Går hun vanligvis sammen med strømmen av ting eller har hun en tendens til å motstå? Hvis du kjenner noen som er mer en selvstendig tenkemann og liker å motsette status quo, så kan personen være mer mottakelig for omvendt psykologi enn noen som generelt er sosial.
  •  Du bør også vurdere det hvis du planlegger å bruke omvendt psykologi hos barn. Hvis du har et barn som er utsatt for utholdenhet, er det mye mer sannsynlig å svare på omvendt psykologi enn et sosialt barn.  
         
 2.  
 3.             2      retter seg mot den bekymringsløse applikasjonen av omvendt psykologi, spesielt hos barn. Omvendt psykologi bør være ubekymret og enda morsomt. Dette gjelder spesielt hvis du bruker denne metoden på svært små barn. Prøv å bruke det som et middel for å få noen til å tro at han eller hun har smurt deg.  
    For eksempel, la oss si at du prøver å få sønnen din til å gjøre sengen rask. Du kan be ham om å vente før han legger sin seng til du er ferdig med å pusse, forklarer at han fortsatt er liten og virkelig trenger mye hjelp. Da kan det være bra at du kommer inn i rommet og finne ut at han allerede har startet fordi han vil bevise sin uavhengighet.  
  • For voksne bør du prøve å bruke revers psykologi på samme måte. La personen føle at de demonstrerer deres autonomi i denne situasjonen. Du bestemmer for eksempel mellom to filmer: en fremmedspråklig film med undertekster eller en munter komedie. Du vil virkelig se fremmedsprogfilmen, slik at du kan si noe som "Jeg er ikke sikker på om min oppmerksomhetsfrekvens er nok for undertekster." Din venn kan insistere på fremmedsprogfilmen for å bevise sin overlegne oppmerksomhetsgruppe sett.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder hva den andre personen ønsker. Før du bruker omvendt psykologi, må du tenke på hva den andre personen sannsynligvis vil ha i en situasjon. I noen tilfeller kan en mer komplisert variant av omvendt psykologi være nødvendig. Hvis en persons ønske oppveier deres vilje til å motstå, kan klassisk omvendt psykologi komme tilbake. La oss si at en venn av deg ønsker å gå til en konsert i et dårlig område av byen din selv. Når du sier til din venn, "Du har rett, du burde gå, du lever bare en gang!" Din venn kan helt enig fordi han virkelig ønsker å se konserten.  
    
  • I et slikt tilfelle, prøv å argumentere mot deg selv i stedet for alternativet på spill. For å komme tilbake til eksemplet ovenfor, kan du si noe som "Jeg kan ikke tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil gjøre, jeg er ganske sikker på at dette området er farlig, men bare du vet hva som er best er for deg. "
  •  
  • Du oppfordrer din venn til å tenke på deg selv. Hvis vennen din er naturlig motstandsdyktig, kan han gi råd til deg i stedet for å tenke for seg selv. Det kan vel være at vennen din bestemmer seg for ikke å gå til konserten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på ditt endelige reisemål. Pass på at du ikke mister det ultimate målet ditt. Påminn deg selv fra tid til annen hva personen skal gjøre når det gjelder deg. Noen ganger blir situasjonen oppvarmet når du bruker omvendt psykologi. Det er lett å glemme ditt eget ønske under en tvist. Prøv å bli i kjørefelt og tenk på ønsket resultat.       
 8.  
             

  Del 3      Unngå å bruke misbrukende psykologi  ,

    
   
 1.             1      Ikke bruk revers psykologi for ofte. Omvendt psykologi kan fungere bra i visse situasjoner. Men ikke glem at det er en subtil form for manipulasjon. Å bruke det regelmessig kan være utrolig skadelig for forhold.  
    
  • Bruk invers psykologi i situasjoner hvor det skjer lite. Du kan bruke denne taktikken, for eksempel når du og partneren din velger en film. Men ikke bruk dem hver gang du ser på en film, for du bør av og til la din partner velge dine fritidsaktiviteter også.
  •  
  • Denne typen liten situasjon kan bygge opp over tid og føre til misnøye i et forhold. For eksempel kan partneren din være lei av å aldri gjøre hva han eller hun vil og bli sint på deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg rolig når du bruker omvendt psykologi. Omvendt psykologi kan være frustrerende, spesielt hvis du bruker den på barn. Selvvilende barn, og folk generelt, kan ta litt tid å begynne å tenke. I mellomtiden må du være rolig og holde deg i ro.  
    
  • Hvis barnet ditt har en følelsesmessig utbrudd mens du bruker omvendt psykologi, så hold nerverne. La barnet fortsette. Med tålmodighet bør barnet ditt roe seg og oppføre seg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå å bruke omvendt psykologi i alvorlige situasjoner. Det er visse situasjoner hvor revers psykologi sannsynligvis vil komme tilbake, og konsekvensene kan være alvorlige. Du bør alltid avstå fra å bruke omvendt psykologi når en persons helse og velvære står på spill.  
    
  • La oss si at en venn av deg er redd for leger. Han har en mistenkelig stirring på skulderen og nekter å la den undersøkes.
  •  
  • Ikke si i dette tilfellet, "Du har rett, ikke gå til legen." Din venns frykt for leger vil oppveie hans behov for å motstå, og du kan oppmuntre til farlig oppførsel.
  •  
         
 6.  
             

Advarsler .

                Les mer... (7)      
Relasjoner populær:
Bruk omvendt psykologi.

Komplett med et forhold.

Ha temperamentet ditt under kontroll.

Snakk med en person som lider av schizofreni.

Få en Valentine.

Gi en kurv til en jente.

Å vite hva det betyr å elske noen.

Unnslippe fra en kjedelig samtale.

Ikke vær uhøflig.

Som jenter overlever den første datoen.

Glemt en jente.

Kjøp en forlovelsesring.

Svar på en uhøflig person.

Ha det gøy med kjæresten din.

Betal foreldrene litt tilbake.

Avhengig av en mann etter deg.

Skriv med kjæresten din.

Led en fungerende langdistanselasjon med vennen.

Glem det hvis du er forelsket i din beste venn (for gutter).

Finn venner selv uten sosial bakgrunn.

Gjenkjenne om noen er tiltrukket av deg.