Home \ relasjoner
 

Gjenkjenne om en annen kvinne er biseksuell.

 

Det finnes flere måter du kan finne ut om en annen kvinne er biseksuell eller ikke. Du bør imidlertid være oppmerksom på at det ikke er en eneste metode som er helt pålitelig - med mindre du åpent spør den andre kvinnen om hennes seksuelle preferanser. Det kan være veldig risikabelt hvis du trekker hastige konklusjoner om seksuell orientering av en annen person. Det er imidlertid også ganske mulig å identifisere en annen kvinnes seksuelle orientering når du nærmer deg saken med oppriktighet og selvtillit.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Følg oppførselen hennes  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på om den andre kvinnen åpent uttrykker sin beundring og takknemlighet for kvinner. Hvis det ser ut til at den aktuelle kvinnen setter pris på og beundrer andre kvinner, inkludert hennes sexappell, kan hun være biseksuell. Oppdager du alltid umiddelbart når andre kvinner ser bra ut og kommenterer det med en subtil seksuell undertone?  
    
  • Som med alle de andre leddene som vi vil forklare i denne artikkelen, er det selvsagt mulig for den andre kvinnen å bare uttrykke sin beundring for andre medlemmer av det kvinnelige kjønn uten noen seksuell tiltrekning bak den. Til slutt er kvinner svært opptatt i livet for å nøye observere og evaluere utseendet og utseendet til andre kvinner.
  •  
  • Men når hun gjentatte ganger gir beundringsverdige kommentarer om en annen kvinnes sexappell, kan hun godt være åpen for flere.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på at det er mulig for den andre kvinnen å være seksuelt tiltrukket av andre kvinner, men ikke (ennå) klar over hennes biseksualitet. Dette fenomenet er ikke uvanlig. Selv om det har blitt lettere i dagens moderne tidsalder, er det fortsatt vanskelig for mange å innrømme venner og familiemedlemmer, eller til og med for seg selv, at de er biseksuelle. 
    
  • Styr din intuisjon. Noen ganger har du bare en urolig følelse. Du merker vanligvis når noen andre er tiltrukket av deg, ikke sant? Generelt kan man si at din intuisjon kan gi deg mer lydanvisninger enn enkle ord. Ulike studier har funnet at opptil 60 prosent av alle kvinner er tiltrukket av andre kvinner, så en biseksuell tiltrekning er faktisk ganske vanlig. Om disse kvinnene faktisk lever ut sine følelser, er selvsagt en annen historie.  
  •  
  • Vårt samfunn og de sosiale normer som gjelder i dag, oppfordrer kvinner til å bygge nært følelsesmessige bånd med hverandre. For noen kvinner kan dette til og med gi opphav til en bestemt seksuell attraksjon. Innse at seksualitet ofte kan være noe veldig flytende og foranderlig. For eksempel har ulike studier funnet at mange kvinner definerer sin seksualitet mer tvetydig etter hvert som de blir eldre.
  •  
  • Den vanskelige delen her er at mange platonske kvinners vennskap etterligner romantiske forhold på noen måter, fordi det å dele intime detaljer og diskutere personlige problemer ofte er grunnlaget for disse vennskapene - mye som kjærlighetsforhold.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn ut om den andre kvinnen prøver å være i nærvær av andre kvinner. Har hun hele tiden prøvd å engasjere deg eller andre kvinner i samtalen? Prøver hun alltid å sitte ved siden av andre kvinner i møter? Disse oppføringene kan f.eks. Relevant bevis på seksuell interesse for andre kvinner. 
    
  • Hvis hun sparer ingen innsats for å samhandle med andre kvinner som man normalt ville oppføre seg mot en romantisk partner, er det vanligvis et unerring tegn. Ser det ut til å dukke opp på den andre kvinnens fotballkamp, ​​eller besøker hun den andre kvinnens favorittbar ofte på ordentlig vis for å arrangere et sjanse møte? Kanskje prøver hun til og med å arrangere et privat møte med denne andre kvinnen?
  •  
  • Sender hun alltid SMS, e-post eller ringer til deg, men menn kommer aldri opp med det? Det kan være en indikasjon på at hun prøver å komme nærmere deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør om forholdet ditt. Selv om det er vanligere for kvinner å finne seg biseksuell i et forhold til en mann, er det like relevant en referanse til biseksualitet når det ser ut til at ingen menn er til stede i deres liv eller spille en viktig rolle. 
    
  • Den siste anelse er spesielt åpenbarende når det ser ut til at ingen har noen gang spilt en romantisk rolle i sine liv. Det er best å diskutere spørre om romantiske forhold i fortiden og spør hvor alvorlig disse forholdene var.
  •  
  • Bla gjennom profiler på sosiale medier. Sender hun ofte bilder av seg selv med mannlige venner, eller blir kvinner ofte sett på bildene sine? Har du inntrykk av at hun er omgitt av mange forskjellige kvinner med hvem hun ikke er relatert til? Hva er kroppsstilling og kroppsspråk i nærvær av disse andre kvinnene? Alle disse tingene kan være verdifulle poeng.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Kommuniser med den andre kvinnen  ,

    
   
 1.             1      Finn ut om den andre kvinnen tidligere har hatt erfaring med kvinner. Når kvinner kysser andre kvinner, er det ikke lenger et oppstyr i populærkulturen de siste årene. Så hvis den andre kvinnen rapporterer åpenbart om en fortid av samme kjønn, kan det vel være at hun ønsker å gjenoppleve den. 
    Men i dette henseende må du tømme mer informasjon fra henne, for eksempel: om hun likte det, som startet årsaken til de to personene og hva de konkrete omstendighetene i denne situasjonen var.  
  • Hvis den andre kvinnen har innrømmet deg at hun liker å se porno med to kvinner som de viktigste skuespillerinne, er det en annen umiskjennelig hint. Når en kvinne liker å se på to andre kvinner, tilfredsstiller hverandre, er hun ganske sannsynlig i hemmelighet å forestille seg hvordan det ville føles å ha sex med en kvinne selv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spenningsfylt hennes følelser. Start generelt og ganske overfladisk. Be om hvilke kjendiser hun raves om og sørg for at hun også nevner kvinnelige stjerner. Alternativt kan du spørre hvilken kvinnelig kjendis hun finner mest tiltalende og hvorfor. Vær nøye med hvordan hun svarer. 
    
  • Nevne uansett relevante samfunnsproblemer fra politiske hendelser, for eksempel homofil ekteskapet, og vær oppmerksom på hvordan hun reagerer. Selvfølgelig er slike sosiale problemer svært kontroversielle, men du kan også få indikasjoner på deres seksuelle orientering fra deres sosiopolitiske synspunkter.
  •  
  • Du kan også nevne at du er bi eller lesbisk selv og se hvordan hun reagerer på denne informasjonen. Vær oppmerksom på at biseksualitet kan være en veldig forvirrende opplevelse for noen mennesker. Kanskje er hun ikke sikker på sine egne følelser ennå, så du bør unngå å nevne kategorien "biseksuell" direkte. Forvent ikke endelige, utvetydige uttalelser, men vær oppmerksom på den spontane reaksjonen. Dette handler om å samle mer informasjon, ikke klemme den andre kvinnen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Samle motet ditt og bare spør. Hvis du spør rettferdig, er dette uten tvil den beste måten å finne ut om en annen kvinne er biseksuell. Formuler spørsmålet ditt i begynnelsen, men indirekte og subtilt. Hvis hun sender deg flere positive signaler om at hun faktisk kan være biseksuell, bør du lage neglene dine med hodet og bare spørre direkte.  
    
  • For eksempel, start med å spørre henne generelt hvordan hun tenker på biseksualitet, eller hvis hun noen gang har funnet en annen kvinne attraktiv, eller hvis hun noen gang har kysset en annen kvinne i fortiden.
  •  
  • Hvis du overbevisende kan formidle til henne at du er åpen for svaret hennes, vil empati med henne og er opptatt av hennes erfaringer, ikke legger press på henne eller dømmer henne for sine beslutninger, kan det vel være at hun åpner seg for deg. Men du bør ikke være altfor seriøs i denne samtalen. Spør på en avslappet, vennlig og munter måte.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjenn forskjellen mellom bi-nysgjerrighet og biseksualitet. Den andre kvinnen kunne ganske enkelt være bi-nysgjerrig, noe som betyr at hun er interessert i å ha flere seksuelle erfaringer med en person av samme kjønn. 
    
  • En slik person kunne faktisk være biseksuell. Men det kan også være at hun ennå ikke er klar over sine egne følelser. En biseksuell person har allerede funnet at hun har alvorlig seksuell interesse i begge kjønn. En bi-nysgjerrig person eksperimenterer fortsatt med sin seksuelle orientering.  
  •  
  • Det kan være naturlig at en bi-nysgjerrig person innser at hun faktisk er biseksuell etter å ha fått mer erfaring i denne forbindelse. Som tidligere nevnt er seksualitet en veldig flytende ting som kan forandre seg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå å si ting som kan fornærme den andre personen. Noen ganger er biseksuelle kvinner bare lei av å bli stadig spurt om de typiske stereotypene. I utgangspunktet er det alltid en god ide å unngå generaliseringer - uansett hvilken gruppe mennesker du er. I stedet prøver å bli kjent med dem som individ.  
    
  • Men hvis du gjør det vedvarer at hun er lesbisk, men i sannhet eller andeutest at det er den eneste grunnen til bifil, fordi de ønsker å samle en rekke seksuelle erfaringer med forskjellige mennesker, eller hvis du nevner at du er nødt til å endre det (og gjør dem enten hetero eller lesbisk), det er bare uhøflig og upassende. Unngå alle slike uttalelser.
  •  
  • Anta aldri at den andre kvinnen har blitt biseksuell fordi hun ikke liker menn eller har hatt dårlige erfaringer med menn. Tillat henne å forklare bakgrunnen av hennes biseksualitet. Bare hun selv kan definere og tolke seg selv og sine tidligere erfaringer. Gi henne en god og hyggelig følelse. Fortell henne hvor mye du respekterer homofile og biseksuelle mennesker, og at du ikke legger merke til deres seksuelle orientering når du velger dine venner. Gi henne beskjed om at du respekterer seksuell orientering og selvfølgelig biseksualitet, og fortell henne at hun kan stole på deg.
  •  
  • Ikke gjør hastige dommer. Til slutt, mens det er noen innsiktsfulle referanser til biseksualitet, vil du aldri være i stand til å bestemme med absolutt sikkerhet om en annen person er biseksuell eller ikke.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Følg kroppsspråket hennes  ,

    
   
 1.             1      Vurder hennes humør og les signaler fra hennes kroppsspråk. Vær oppmerksom på at menn ofte smigrer sin romantiske interesse i en annen person. Kvinner, derimot, er mer sannsynlig å lage subtile hint.  
    
  • I hvilket humør er hun når hun ser deg? Hvis hun reagerer på ditt utseende fidgety og gledelig spent og har et stort smil på ansiktet hennes, så er det et veldig godt tegn. Viser hun noen gang tegn på sjalusi? Hvis svaret er ja, f.eks. Hvis hun er sjalu eller irritert, kan det være et tegn på at det er mer enn bare en platonisk interesse for deg å bruke tid med andre venner.
  •  
  • Prøver du ofte å ta vare på deg selv alene, eller bruker du bare tid sammen med andre? Hvis hun alltid prøver å tilbringe tid med deg privat, kan det bety at hun ønsker å bli kjent med deg mye mer intimt.
  •  
  • Viser henne en åpen og åpen holdning (hennes kropp er rettet mot den andre kvinnen, hennes håndflater vender opp og føttene peker også mot den andre personen osv.).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på hva hun gjør med øynene hennes. Hvis du tar henne til øyekontakt med deg (hvis du er kvinne og du er interessert i henne) eller ser henne få øyekontakt med en annen kvinne (hvis du er en mannlig eller kvinnelig venn av du er), det kan være at hun er biseksuell. 
    
  • Vedvarende øyekontakt kan være en god måte å lage et intimt band med en annen person og subtilt flørt litt. I tillegg bør du være oppmerksom på hvor mye eller liten avstand hun opprettholder den andre kvinnen. Prøver hun kanskje å skape en intimitetssone?  
  •  
  • Hvis du ser en annen person i øyet og så raskt ser bort, er det i det fleste tilfelle et uklar tegn på et flørtforsøk. Folk som bare er venner med hverandre, ser vanligvis ikke hverandre i øynene for en bemerkelsesverdig lang tid.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se etter ledetråder i deres mote stil. Du bør imidlertid unngå å sette folk i skuffer eller bare stereotyper. Likevel er det rettferdig å si at du kan få noen ledetråder fra klesstilen din.  
    
  • Hvis hun vanligvis klær seg i en svært androgynøs stil eller har på seg mennsk inspirerte kombinasjoner, slik Kostyme og slips, det kan være at hun uttrykker hennes biseksualitet. Andre klær som også kan tjene som en indikasjon på deres seksuelle orientering er f.eks. Løse bukser med lav midje, Calvin Klein-truser eller fasjonable, skreddersydde blazere.
  •  
  • Pass på at hun bærer tilbehør eller pinner i regnbue-stil når hun forlater huset. Noen frisyrer er mer sannsynlig forbundet med lesbiske kvinner enn andre, f.eks. en børste haircut, en mohawk hårklipp eller et militært hårklipp. Korte, umalette negler kan også være en anelse. Men du bør virkelig være oppmerksom på at ingen av disse hintene er sikker på å skje. Det er mange lesbiske og biseksuelle kvinner som liker å kle seg feminine og mange heteroseksuelle kvinner som er mer mannlige. Endelig er det alltid avhengig av individet og deres individuelle smak.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Relasjoner populær:
Kysser en fremmed.

Avtale med en mislykket venn.

Bygg et sunt forhold.

Vær taktfull.

For å hjelpe noen til å føle seg bedre.

Gi en løftering.

Ikke skummelt.

Tips for kyss (for gutter).

Tilgi.

Finn ut om noen utnytter deg.

Bygg tillit til et forhold.

Få vennen din tilbake når han er skilt fra deg.

Ikke lenger venner med noen.

Lag et forslag til din venn.

Bli kvitt problemer med foreldrene dine.

Eldre kvinner datoer.

Avtale med et kontrollfreak.

Vær romantisk til kjæresten din.

Finn ut om noen lyver i en tekstmelding.

Pass på at en gutt beklager det.

Forhindre at du sovner mens du knuser.