Home \ relasjoner
 

Svar hvis noen ignorerer deg.

 

Det gjør vondt for å bli ignorert. Hvis du vil bestemme hvordan du reagerer, kan det være forvirrende, spesielt hvis du ikke vet om du forsettlig eller ved et uhell blir ignorert. Inkluder i oppførselen om personen ignorerer deg oftere og hvordan hun kommuniserer i prinsippet. Å forstå hvorfor andre ignorerer deg, hjelper deg å være sunn og proaktiv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hvorfor ignoreres du?  ,

    
   
 1.            1      Hvorfor ignorerer personen deg? Det ignorerer bevisst eller uhell deg. Var personen sist du snakket, sint eller fiendtlig? Sa du noe som fornærmet henne? I så fall stinker personen fortsatt på grunn av det? Har du hatt en flott tid sist, kan det være at en ekstern faktor har gjort at personen ved et uhell ignorerer deg? Kanskje hun må lære seg en eksamen eller har blitt forelsket.        
 2.  
 3.             2      Spør en tredje person hvorfor du blir ignorert. Hvis personen du ignorerer er en venn eller kollega, spør en felles venn eller kollega hvis han vet hvorfor du blir ignorert. Kanskje denne felles vennen kan fortelle deg eller forklare hvorfor personen ignorerer deg. Kanskje du gjorde henne sint uten å merke seg, men i stedet for å fortelle deg det direkte, bestemte personen seg for å ignorere deg, så konflikten utvides ikke. En tredjepart kan kanskje se mer objektivt på situasjonen og hjelpe deg med å finne ut hvorfor du blir ignorert.       
 4.  
 5.             3      Spør personen som ignorerer deg, direkte hvorfor de gjør det. Konfronter personen som ignorerer deg. Be om en privat samtale. Spør avslappet i et rolig, uforstyrret sted, "Hei, jeg lurer på hvorfor du ignorerer meg." Ta bevis på at personen ignorerer deg, som om du ikke ringer tilbake eller svarer på e-post eller ikke svarer når du snakker med henne. Lytt nøye til forklaringen.        
 6.  
 7.             4      Er det manipulerende atferd? Hvis dette er første gang personen har ignorert deg, så er det kanskje en god grunn. Hvis din venn eller kollega har gjort dette flere ganger og også med andre, så kanskje det tilfredsstiller ham på en eller annen måte. Kanskje dette også er formålet med en unnskyldning eller toleranse for en bestemt oppførsel. Kanskje vil personen også ignorere deg for å hindre deg. Hun kan si, "Hvis du virkelig visste / ville elske meg, så ville du ikke spørre meg hvorfor jeg ignorerer deg." Alle eksemplene ovenfor er tegn på en narcissistisk personlighet som du bør gjenkjenne og ikke oppmuntre.                 
 8.  
             

  Del 2      Ett steg tilbake  ,

    
   
 1.             1      Døm personen jeg ignorerer av deres handlinger. Anta at du konfronterer personen som ignorerer deg, og hun sier at hun forstår deg. Kanskje hun unnskylder for å ignorere deg. Etter det kan hun ignorere deg igjen. I dette tilfellet er personen ikke oppriktig og har ingen interesse i å opprettholde et positivt forhold til deg.       
 2.  
 3.             2      Godta den andre personen til å ta avstand mellom deg. Ikke oppfordrer henne til å be om unnskyldning for å ignorere deg. Ikke prøv å få henne til å forklare hva hun føler når du allerede har prøvd det. Noen som holder deg kaldhugget vil få tilfredsstillelse. Ikke spill ved å adressere emnet igjen og igjen.       
 4.  
 5.             3      Ikke klandre deg for andres oppførsel. Hvis noen permanent ignorerer deg selv etter å ha forsøkt å forene ham, er det hans beslutning. Du bør ikke alltid sørge over hva du kunne ha gjort eller sagt annerledes slik at personen forstår ditt perspektiv bedre.       
 6.  
 7.             4      Vær åpen. Fortell din venn eller slektning som ignorert deg at du håper på forsoning. Ikke gi den opp. Noen mennesker har personlige problemer som de trenger å løse før de kan opprettholde et sunt forhold. Si at du er der for ham når han vil snakke eller trenger hjelp.       
 8.  
             

  Del 3      Løs konflikten med noen som ignorerer deg  ,

    
   
 1.             1      Se problemet som en slags forskjell på hvordan du kommuniserer. Anta at din venn eller partner ikke ignorerer deg for å være ondskapsfull. Partneren din ignorerer sannsynligvis bare deg slik at konflikten ikke blir forsterket og utvidet. Han trenger sannsynligvis litt plass og vil at du skal roe seg etter en konflikt. Hvis du forstår hvordan partneren din ser denne radiostillingen, er du i en bedre startposisjon, slik at du kan forene senere og ikke utdype konflikten.       
 2.  
 3.             2      Godta dine følelser. Det gjør vondt når noen ignorerer deg, hvem bryr seg om deg. Du er frustrert, sint og trist fordi du blir ignorert. Hvis du føler på den måten, ikke la det ut som om det ikke er slik. Å akseptere følelsene dine er det første skrittet mot selvuttrykk og la andre vite at han var uhøflig.       
 4.  
 5.             3      Få en strukturert samtale rullende. I en slik samtale angir du en tid til å snakke om et bestemt emne, og snakk om det med visse regler, for eksempel ikke å rope eller fornærme deg. I en strukturert samtale er begge parter forberedt på å ta opp temaet og har tenkt gjennom sine diskusjonspunkter på forhånd. En slik samtale er nyttig hvis noen ignorerer deg på grunn av et langvarig problem eller et problempakke som forhindrer deg i å tillate dypere følelsesmessige vedlegg.       
 6.  
 7.             4      La din følelsesvennlige sone være. Prøv å kommunisere annerledes. Når du kommuniserer oppvarmet i konflikter, prøver du alltid å være i kontroll over øyeblikket, og alltid skriker, blir sint og følelsesmessig kokende. Hvis du har en tendens til å være stille, ignorerer du den andre, gjør rom for konflikt, og prøver å forklare deg selv og ditt synspunkt i noen få minutter, hvor du kan tenke på svaret ditt og bli mer direkte og følelsesmessig i konflikt å løse (men ikke begynn å skrike og fornærme).       
 8.  
 9.             5      Unnskyld om nødvendig til hverandre. Hvis du skjønner at du har skadet følelsene dine under forklaring av personen, forklarer at du ikke mener det, og du er lei deg. Forklar direkte at du også føler deg skadet fordi personen ignorerte deg. Tilgi personen som ignorert deg og si at du håper hun vil tilgi deg når du trenger det.  
    
  • Noen ganger finner vi det vanskelig å forstå hvorfor folk er opprørt over noe vi sa eller gjorde og tenkte harmløse. Hvis den andre hadde en svak eller uforståelig grunn til å ignorere deg, er en unnskyldning fortsatt hyggelig.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Relasjoner populær:
Ta en gutt til å rødme.

Ikke forelsk deg lenger.

Hugger en gutt romantisk.

Ignorer noen du bor sammen med.

Finn ut om kjæresten din eller kjæresten er gift.

Spør en gutt til Abi Ball.

Stopp mobbing.

Lære selvrespekt.

Forglemme en venn som jukset på deg.

Folk kommer ut av veien.

Hjertebrudd helbrede.

Forbedre vennskapet.

Anerkjenn når en mann ikke lenger er interessert i deg.

Administrere følelser for feil person på feil tidspunkt.

Be om tilgivelse.

Kom over ham.

Ha et godt forhold til kjæresten din.

Hold godt humør.

Så, andre er hyggelige mot deg.

Ikke skade noen med sterk mening.

Oppførsel i nærvær av en gutt.