Home \ relasjoner
 

Forbliv i hans minne.

 

Tanken om å bli sittende fast i noens sinn, slik at du blir der og fremkaller ubudne tanker, er romantisk og av varig tiltrekning. Det er imidlertid ikke alltid lett å gjøre så dypt inntrykk av at en mann ikke kan slutte å tenke på deg, og det fører ikke nødvendigvis til et langsiktig forhold.

 

Hvordan kan du forlate et slikt varig inntrykk på ham at bildet ditt fortsatt ser ut til ham - så intens at han ønsker å komme seg ut og berøre deg som om du fortsatt var der? Det er aldri garantier i livet når det gjelder ønske og kjærlighet, men her er noen ting som kan hjelpe deg med denne unnvikende virksomheten.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær deg selv. Når du tilbringer tid med denne mannen, la han se og oppleve din ekte deg. Det er ikke noe mer attraktivt og uforglemmelig enn en person som er trygg, vet hva han vil og har en sterk tilstedeværelse. Selvfølgelig betyr det ikke at du skal være selv-sentrert, boss eller en dårlig lytter; det betyr at du kan tenke selv, nyte livet ditt, og ikke vil være avhengig av noen. Vær hensynsfull, men også oppriktig og sjarmerende, og vis ham at du er kjent med temaene du snakker om. Det er spesielt sexy hvis du gjør det klart fra begynnelsen at du ikke er en "burdock".  
    
  • Hvis denne fyren viser tegn på at du vil være annerledes enn deg, så er han ikke verdt å forankre i hans minne!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis deg selv fra din beste side. Det spiller ingen rolle hva du ender med å sette på, uansett om det er uformelt, klassisk, kvelds- eller nattpleie, så lenge det er pent, rent og passer godt. En hvilken som helst kvinne kan se glamorøs og vakker så lenge hun overholder den enkle regelen om klær som hun burde ha på seg, som passer til hennes type og figur, i stedet for å bli båret bort av de nyeste modetrendene. Hvis det er en spesiell anledning, bare sprut ut litt og ha på noe som du vet, ser veldig fantastisk ut for deg. Gi ham et bilde som han kan huske!  
    
  • Alltid være velpleid og sørg for at frisyren din har rett. En god haircut og et godt laget ansikt er viktige faktorer for å gjøre et godt førsteinntrykk. Sørg også for at klærne er stryket og rent, fordi hvis de ikke er det, kan det gi inntrykk av at du lar dem gå. En slik ting går sannsynligvis ikke til noe varig inntrykk; i hvert fall ikke av riktig grunn!       
  •  
  • Vær sjarmerende. Den indre gløden er det som vil skille seg ut på ditt velpleide utseende, og det er også sjarmen din som han vil huske når din fysiske nærhet har lenge forlatt rommet.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en duft. Duft kan fremkalle minner som ingenting annet. Dette er dufter som fremkaller minner om hendelser, mennesker og steder, selv når personen ikke kan huske nøyaktig når, hvor eller med hvem. For å være til nytte for deg, må han selvsagt tildele "hvem" - og en signatur duft kan hjelpe deg med det. Men pass opp! Ikke overdriv det: en kvinne som stinker av parfyme, kan holde seg i minnet for de veldig gale grunnene. Hvis du vil bruke en duft for å forankre et minne i minnet, må du være oppmerksom på følgende punkter:  
    
  • Duften må passe deg. Ikke alle parfymer går bra med hver person, og du må finne ut av prøve og feil hvilke dufter passer deg best. De endres også som en kvinne i alderen, så vær forsiktig med å være på rett fot. Når tiden kommer til å finne den nåværende drømmen, så burde du ha løst dette spørsmålet en gang for alle.
  •  
  • Hvis du eller mannen du er interessert i er allergisk mot parfymer, så hopp over dette trinnet helt. Bare vær ren og ha den naturlige duften. Din egen kropps lukt er veldig hyggelig og attraktiv på en subtil, diskret måte, spesielt mot midten av måneden når du har eggløsning. Hvis du følger din kroppsrytme, kan du planlegge minneverdige datoer rundt midten av syklusen, fordi den ubevisste feromoneffekten da treffer ham full i hans instinkter.
  •  
  • Hvis du ikke har vært så heldig å finne den "rette" duften som beskriver deg, tenk å bli en perfumer. Dette er noen som vil stille deg bestemte spørsmål om dine preferanser og livsstil, og deretter hjelpe deg med å finne riktig duft for en tilpasset parfyme for deg. Det er litt dyrere, men når du har den rette blandingen, blir du lett husket av din signatur duft - som andre ikke vil etterligne deg så fort.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær en som fremmer moral. Alle liker å høre ros og takknemlighet. Selvfølgelig trenger du ikke å overdrive det eller smigre deg tankeløst, men hvis du uttrykker din ærlige takknemlighet for de gode egenskapene du har oppdaget i denne mannen, så er du godt på vei til å huske. Det er ganske vanskelig å avvise noen som ser dine beste kvaliteter, så vær sikker på å markere den gode siden av denne mannen når de tiltrekker oppmerksomheten. Du ser at det fungerer bra i livet generelt.  
    
  • Vær en god lytter. Vent til han er ferdig med å snakke og ikke forstyrre ham. Bruk muligheten til en samtale som en mulighet til å lære mer om ham og ikke som en der du kan fortelle dine egne historier. Du bør ikke snakke for mye om deg selv for fort, fordi det er noe mystisk som definitivt vil være i ditt minne. Han vil ønske å finne ut mer.       
  •  
  • Ring det etter navn under samtalen. Dette vil få ham til å føle seg verdsatt og føler at han er spesiell for deg. Det skaper også en sammenheng mellom dere to som er mye mer bærekraftige enn å bare si "hei deg" eller ikke adressere ham direkte.       
  •  
  • Betal komplimenter til hans hensynsfull karakter, hans omsorgsfulle måte, hans refleksjon. Du vil ha mer av det, så det gjør aldri vondt for å prise det!       
  •  
  • Legg merke til når han sier eller gjør ting som betyr mye for deg, og gjør en uformell uttalelse om dem for å vise at du er imponert. Gjennomgå informasjon som han delte med deg på et tidspunkt under samtalen for å vise ham at du har lyttet og funnet ting minneverdig.       
  •  
  • Vis interesse for ting som interesserer deg og reflekterer det i dine svar. Det er noe han vil huske fordi det betyr noe for ham og får sin oppmerksomhet. For eksempel kan det være at du ikke vet mye om sporten han liker, men viser sin entusiasme for et lagtsjanse eller et mål, viser at du i det minste er i stand til å vise interesse.       
  •  
  • Selv om du ikke er enig med hans meninger, forblir respektfull og klok i din takknemlighet og aksept av ditt synspunkt, selv om du ikke deler det.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Den blir på sin egen måte i minnet, for bedre eller verre. God øyekontakt kan være nyttig for å etablere en forbindelse, og det kan skape en følelse av harmoni mellom deg som du speiler kroppsspråket. Mirroring er en fin måte å smugle deg inn i ditt underbevissthet, og tenke at du er tilpasset hverandre, noe som styrker forbindelsen mellom deg. Vær oppmerksom på hvor sterk en lett berøring kan være. På samme måte som duften er berøring en kongelig rute til minnet til den andre personen fordi det gir deg en følelse av varme og vennlighet. Touching har vært et tegn på varig union og omsorg for hverandre siden barndommen. Lett, kjærlig berøring kan vekke vennlige følelser og tillit til mottakeren. Selvfølgelig kan du ikke overdrive det eller bli overblown og slap den fattige mannen!  
    
  • Viktigst, med et varmt smil, formidler du selvtillit og tro på din egen verdi. Dette varme smilet vil vare lenger enn noe annet i hans minne.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke vær konstant tilgjengelig, og vær så trygg som du er. Hvis du er opptatt eller unnvikende, vil det forankre deg i minnet mye mer enn om du er tilgjengelig umiddelbart, når han ringer eller SMSer. Faktisk bør du inkludere pause mellom de øyeblikkelige kommunikasjonsmetodene for å gi inntrykk av at du har et liv å leve. Hvis du så svarer, vær snill og omtenksom, men aldri gi inntrykk av at du er enten desperat og irriterende eller glatt og uinteressert. Kontakt aldri ham når du er full, ellers risikerer du å si ting som han ikke vil huske av de riktige grunnene!  
    
  • Hold dine interessante livsoppgaver så vanlige som urverk. Ikke la det forstyrre deg at han vil se deg; Fortell ham at han kan se deg natten du virkelig er ledig. Han vil bli fascinert og utrolig nysgjerrig...
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold ting kult og morsomt. Når du møter en mann, hold ting greit - hvis du vil gjøre alt mer intens og komplisert, gir du ham en grunn til å slette hans minne ganske raskt. Hold møtet uformelt, greit og morsomt, spesielt hvis du fortsatt er usikker. Den seriøse og meningsfulle siden kommer senere, når det blir noe som heter engasjement og ekteskap, og det er sikkert langt unna, hvis det er noe. Så hold det lys og luftig, så det er lett for ham å huske deg!  
    
  • Pass på at du takker ham før du går sammen for tiden. Dette er en fin gest, og det er hensynsfullt å vise takknemlighet for den vakre tiden som tilbys sammen. Hold det kort, med noe som, "Takk for en veldig fin dag. Jeg hadde mye moro. "Han vil huske at du hadde det gøy med ham, og du var så oppsiktsvekkende for å la ham få vite det.       
  •  
                   
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Slå på en gutt med SMS.

Å oppføre seg riktig mot en eks.

Spør noen for en avtale.

Gjør en samtale med kjæresten sin.

Overvinne besettelse i et forhold.

Hjelp en venn å bli mobbet i skolen.

Separat fra en gift mann.

Finn drømmepartneren.

Finn ut om ex vil fortsatt ha det.

For å bli lagt merke til av en jente.

Kommuniser gjennom kroppsspråk.

Erobre en kreftmann.

Å komme sammen med en stolt person.

Forlater en fyr uten sinne.

Vinner en kvinne for seg selv.

Folk kommer ut av veien.

Få ut om en jente liker deg.

Manipulere mennesker.

Ikke gjør en mann sint etter en kamp.

Cuddling.

Unngå det femte hjulet på bilen.