Home \ relasjoner
 

Søk ekteskap eller forholdsrådgivning.

 

Mange tror at relasjoner skal være enkle og at problemer kan løses raskt, men ekteskap eller partnerskap krever ofte mye arbeid. Å gå til ekteskapsrådgivning er en måte å håndtere dette forholdet på, og det kan være et godt alternativ hvis du og din partner ikke kan håndtere problemene alene. Ikke vent til forholdet ditt er i en dyp krise. Hvis du tror at du skal gå til ekteskapsrådgivning, så start med trinn 1.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Tenk på forholdet  ,

    
   
 1.            1      Innrøm hvis du har et problem. Noen mennesker bryter sakte sammen sine relasjoner fordi de er motvillige til å innrømme seg selv - eller deres partner - at de kjeder seg, misfornøyd eller misforstått. Å akseptere at du må jobbe med ekteskapet ditt, er det første skrittet i å løse problemet.       
 2.  
 3.             2      Tenk på dine følelser. Før du prøver å rette forholdet, må du forstå dine tanker og følelser. Selv om dette kan være smertefullt, må du ærlig spørsmålstille deg selv om du virkelig elsker partneren din. Og hvis ikke, og hvis du ikke engang tror at dine følelser kan bli brakt tilbake til livet, så prøver du å redde ekteskapet kan være ubrukelig.  
    
  • Hvis du føler at din partner ikke bryr seg om deg, spør deg selv om dette ikke kan være en forsvarsmekanisme. Noen ganger tar du en "Jeg bryr meg ikke" holdning når du er skadet av partneren for å beskytte deg mot tristhet, avvisning og sårbarhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær ærlig om du og partneren din tar deg for gitt. Når relasjoner er friske, presenterer folk seg i sine beste versjoner: de jobber med deres utseende, streber etter å høre og ta de andres følelser seriøst. Ekteskap krever langsiktig innsats, men i løpet av årene begynner man å vurdere ekteskap og, som et par, bli tatt for gitt og gitt. Dette er et tegn på at du må jobbe med forholdet ditt, muligens ved hjelp av en rådgiver.        
 6.  
 7.             4      Tenk på nærhet og intimitet. Er du begge romantisk forbundet? Bor du sammen som varme, kjærlige, støttende partnere, eller har du blitt en delt leilighet? Overvei hvorvidt for langt avstand har vokst mellom deg og tenk på hva du er villig til å gjøre for å bygge bro over det gapet. Er du klar til å søke råd og endre din oppførsel?  
    
  • Ta dette på alvor hvis du føler deg neglisjert av partneren din. Hvis en partner føler seg forsømt fordi den andre synes å være mer opptatt av arbeid, hobbyer eller andre ting, kan det få alvorlig innvirkning på ekteskapet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder ditt sexliv. Er du fornøyd med kjødet? Hvis partneren din plutselig slutter å starte sex, kan det være et tegn på et problem - han eller hun kan ha en affære, kan bli belastet med andre problemer eller føle seg stadig fjernere fra deg. Dette er et reelt problem, og omvendt - hvis du ikke lenger føler et seksuelt ønske om partneren din, bør du også bekymre deg.        
 10.  
 11.             6      Spør deg selv om du maskerer negative følelser. Hvis du ofte føler at du må lure den andre, er alt greit og normalt, eller du må undertrykke tristhet, sinne eller frustrasjon, så bør du snakke med partneren din om ekteskapsrådgivning. En ekteskapsrådgiver kan bidra til å uttrykke negative følelser på en sunn måte.        
 12.  
 13.             7      Snakk med partneren din. Partneren din må også analysere sine følelser, og du må begge bestemme om du vil gå til ekteskapsrådgivning. Hvis en av dere, eller begge deler, ikke vil delta i denne prosessen, kan en rådgiver ikke gjøre mye.                  
 14.  
             

  Del 2      Håndteringskriser og konflikter  ,

    
   
 1.             1      Finn en ekteskapsrådgiver når adskillelse virker uunngåelig. Hvis en av dere, eller dere begge begynner å snakke om separasjon eller skilsmisse, må dere seriøst undersøke forholdet ditt. Hvis dere begge ønsker å forsøke å redde ekteskapet, så gå til en rådgiver så snart som mulig.  
    
  • Dette rådet gjelder også når konflikter eskalerer oftere, til det punkt hvor en av dere forlater huset, noe som forårsaker en planlagt kort oppsigelse. Dette oppførselsmønsteret er spesielt skadelig, og det løser ikke noe: uansett hva du har hevdet, forblir problemet uløst, og det kan fortsette å vokse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk råd om en av dere var utro. Utroskap fører ikke nødvendigvis til skilsmisse, men det kan ta mye tid og engasjement for å håndtere en så grov brudd på tillit. Profesjonell hjelp anbefales sterkt.  
    
  • Utroskap kan være følelsesmessig og fysisk. Hvis et par føler seg distansert, kan en av dem bli sårbar for en "følelsesmessig affære" - utvikle følelser for noen andre og søke nærhet til den personen, selv om det forholdet ikke trenger å føre til sex. Emosjonelle saker er et advarselstegn om at ekteskapet ditt trenger seriøst arbeid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk hjelp hvis noen av dere har psykiske problemer eller sykdom. Hvis noen av dere lider av alvorlig depresjon, angst eller andre psykiske helseproblemer, kan forholdet ditt lide som følge av dette. I tillegg til en individuell terapi, bør du besøke en ekteskapsrådgiver sammen.        
 6.  
 7.             4      Vurder å søke hjelp med traumatiske opplevelser. Folk som opplever en traumatisk opplevelse, finner ofte det påvirker ekteskapet deres. Hvis en av dere, eller dere begge, har blitt konfrontert med en ekstremt stressende opplevelse, så vurder om å søke ekteskapsrådgivning for å reparere eventuelle skader på forholdet. Vurder å gå til ekteskapsrådgiveren hvis forholdet ditt er blitt kompromittert, for eksempel ved:  
    
  • død av en forelder, barn eller nær slektning
  •  
  • alvorlig sykdom
  •  
  • overlevelse av voldtekt, overfall eller annen voldsopplevelse
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn en rådgiver når du eller din partner argumenterer for foreldre. Starte en familie er en enorm forandring av livet og kan kaste forholdet ditt utenfor sporet. En ekteskapsrådgiver kan være nødvendig hvis:  
    
  • du kan ikke godta, hvis du vil ha barn (eller flere barn)
  •  
  • du kan ikke godta hvordan du reiser barna
  •  
  • du argumenterer ofte om disiplin
  •  
  • du føler at du bare er i ekteskapet "på grunn av barna"
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Håndtering av kommunikasjonsproblemer  ,

    
   
 1.             1      Søk hjelp hvis du alltid krangler. Hvis hver samtale avsluttes i et krangel, vil ekteskapsrådgivning søke - spesielt hvis argumentet blir mer og mer negativt eller bittert i tone.  
    I sunne ekteskap, bør stridigheter vanligvis ikke krysse linjen for å bety kritikk eller fornærmelser. Det bør være en underliggende respekt og hengivenhet som hindrer konflikter i å bli for bitter eller ekkel. Hvis det ikke er tilfelle, bør du vurdere ekteskapsrådgivning.  
         
 2.  
 3.             2      Vurder rådgivning hvis du fortsetter å krangle om de samme tingene igjen og igjen. Hvis du høres ut som en ødelagt plate som sitter fast, betyr det at saken er uløst og sannsynligvis vil forbli. Profesjonell hjelp til å diskutere og løse problemet kan være svært nyttig.        
 4.  
 5.             3      Ta negativ kommunikasjon veldig alvorlig. I et sunt forhold bør den fleste kommunikasjon være positiv og hengiven (eller i det minste nøytral). Hvis du eller din partner, i stedet, tyder på fornærmelser, klager over hverandre eller ignorerer andres behov, er det negativ kommunikasjon - og det er et tegn på et alvorlig forholdsproblem.        
 6.  
 7.             4      Se etter ekteskapsrådgivning hvis du ikke støtter hverandre. Du og din partner bør støtte hverandre og oppmuntre hverandre til å oppnå personlige mål og bli bedre mennesker. Hvis en av dere føler seg forsømt eller ikke støttet, virker ikke noe i kommunikasjonen. En ekteskapsrådgiver kan hjelpe deg med å tydelig uttrykke dine behov og vise måter å hjelpe hverandre bedre.        
 8.  
 9.             5      Søk hjelp hvis du ikke ser ut til å få det riktig. Når par har forskjellige eller motsatte perspektiver, kan det være vanskelig å komme seg til andre og forstå deres posisjoner. En ekteskapsrådgiver kan hjelpe med mange slike kommunikasjonsproblemer, blant annet:  
    
  • annet verdisystem
  •  
  • forskjellige religioner
  •  
  • forskjellige foreldreformater
  •  
  • ulike interesser
  •  
  • forskjellige ideer om hvordan gift livet skulle virke
  •  
         
 10.  
 11.             6      Avtale med økonomiske konflikter. Ekteskapsrådgivere kan også bidra til å løse tvister over penger, og årsaken til dette er vanligvis et kommunikasjonsproblem. Hvis partneren din og deg ikke har klart enighet om hvordan penger blir brukt eller som styrer økonomien (og hvordan), så kan en konsultasjon hjelpe.        
 12.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
En veldig trist person som trøster.

Kontroller din sinne i et forhold.

Forvandle et vennskap til kjærlighet.

Adresse til en fremmed jente.

Vet om en jente eller gutt ligger til deg.

Glemte ex kjæresten.

Hvordan være fint.

Kom over den første kjærligheten.

Å være venner med noen som er følelsesmessig ute av stand til å støtte seg også.

Oppmuntre noen som har falt gjennom en eksamen eller en test.

Lider av depresjon etter en oppbrudd.

Utsett din hemmelige beundrer.

Spør en gutt til Abi Ball.

Gjør rett når en gutt ønsker å gjøre deg sjalu.

Gi det perfekte kysset.

Elske en mann.

Møt kjærestenes foreldre.

Finn ut om en mann er på deg.

Å ta hevn på noen.

Avtale med avvisning.

Gjenkjenn beste venner.