Home \ relasjoner
 

Håndtering av personer som man ignorerer fra.

 

Visste du at noen som du vanligvis snakker med regelmessig, har blitt stille? Ta deg tid til å tenke på hva som kan ha forårsaket denne oppførselen, og hvis den er en del av et større mønster. Konfronter personen som ignorerer deg, vær så ærlig, åpen og rolig med det. Prøv å jobbe med dine kommunikasjonsevner hvis konfrontasjonen ikke går bra. Men vær forberedt på å løsne deg selv fra forholdet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn ut årsaken  ,

    
   
 1.            1      Vurder hva som foregår i livet hennes. Det kan være at hun ikke engang gir deg den kalde skulderen. Kanskje hun eller noen du bryr deg om er syk eller har personlige problemer. Du vet det bare når du spurte henne. Men hvis du merker at hun trekker seg fra andre, kan det ikke være den kalde skulderen.  
    
  • Snakk med personen umiddelbart hvis du merker en veldig sterk personlighetsendring og andre vanlige venner også. Hun kan være i en stilling der hun virkelig trenger hjelp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem om det er et mønster. Spør deg selv noen spørsmål, hvis dette ikke er første gang hun gir deg den kalde skulderen. Har hun behandlet deg som dette før? Var det en reaksjon på noe du sa eller gjorde det du ikke likte? I så fall kan du være i et manipulerende eller kontrollerende forhold.  
    
  • Hvis du har et manipulerende, kontrollerende eller fornærmende forhold, vil du kanskje gå til en terapeut. Med ham kan du diskutere forholdet og din plass i den. Det kan også bidra til å diskutere dine bekymringer om forholdet ditt med en venn eller et familiemedlem i din tillit. Dette kan hjelpe deg i en vanskelig tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øv det du vil si. Du burde føle at du sa hva du måtte si, så planlegge på forhånd. Du kan lett bli nervøs eller defensiv eller komme over galt, hvis du ikke er forberedt. Lukk øynene dine og forestill deg at du er alene med denne personen. Snakk høyt hva du vil si.                  
 6.  
             

    2      Personen konfronterer  ,

    
   
 1.             1      Spør henne om en privat samtale. Når du snakker med henne på et offentlig sted, er det lettere for henne å endre motivet eller for å bli avbrutt. I stedet spør henne om du kan snakke med henne privat - kanskje på en bortgjemt benk i en park eller i et stille hjørne av en kafé. Spør om du kan snakke med henne hvor som helst, hvor du begge føler deg komfortabel - som på sofaen i stuen - hvis du bor hos personen. 
    
  • Nekter hun å møte deg eller snakke med deg? Da er det en ganske god indikasjon på at hun ignorerer deg for å manipulere eller kontrollere deg. På dette tidspunktet er det greit å fortelle henne at du forstår at hun ikke vil snakke, og for å frigjøre deg fra forholdet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Si at du setter pris på forholdet. Det er viktig å starte her slik at hun vet at du ikke bare prøver å starte en kamp. Det begynner samtalen ved å la henne få vite at hun og forholdet er viktig for deg og at du bryr deg om hennes oppførsel. 
    
  • For eksempel kan du si ting som "Jeg likte virkelig å tilbringe tid med deg / jobbe med deg" eller "Jeg håper du kan hjelpe meg å finne ut hva som skjer mellom oss fordi jeg elsker vennskapet ditt så mye gjette. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi uttrykk for hvordan stillheten din gjør at du føler deg. Dette er spesielt viktig hvis du er veldig nær personen som ignorerer deg. La dem få vite hvordan det får deg til å føle deg, være lei deg eller vondt. Men vær forsiktig med å være rolig og sammensatt når du forklarer dine følelser, da ignoreringen ofte brukes til å prøve å kontrollere andre.  
    
  • Du kan si noe som, "Sandra, jeg liker deg veldig og verdsetter vårt vennskap, men det gjør vondt hvis du slår meg ut, jeg håper vi kan snakke om det og fikse det."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se på tonen din. De fleste som ignorerer regelmessig gjør det for å få en reaksjon. Hvis du høres altfor skadet eller trist, eller til og med desperat kjemper for deres vennskap, vil det oppmuntre dem til å fortsette å ignorere deg. I stedet gjør ditt beste for å høres rolig og kontrollert.  
    
  • I stedet for å si "Jeg er virkelig skadet, og derfor kan jeg ikke sove og gjøre noe for å få vårt vennskap tilbake," kan du si noe som "Jeg er vond og trist når du ikke snakker med meg Hvis du vil snakke, liker jeg også å snakke om det. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lytt til hva hun har å si. Det er viktig, om det er en reell grunn til å ignorere deg, eller om den styrer deg. Gi henne sjansen til å forklare hvorfor eller hvordan du skadet henne (hvis det er grunnen). Hvis hun ikke ser ut til å få et godt svar, er det et godt tegn på at hun manipulerer deg.  
    
  • For eksempel, hvis hun sier noe som, "For noen uker siden snakket vi om jobben min, og du sa noe som virkelig gjorde vondt mine følelser, jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle håndtere det, så Jeg snakket mindre til deg ", har du noe spesifikt som du kan adressere og be om unnskyldning for.
  •  
  • Men hvis hun sier noe som "Jeg spurte deg om å spise med meg, men sa nei, fordi du måtte gå til tantens begravelse," sannsynligvis manipulerer hun deg. Du bør sette dem foran alt og alle andre.
  •  
  • Hvis hun bare ignorerer deg eller endrer emnet i stedet for å svare på spørsmålet ditt, manipulerer hun sannsynligvis deg også. Så er det greit å bare gå vekk.
  •  
         
 10.  
             

    3      Neste  ,

    
   
 1.             1      Forbedre kommunikasjonsevnen din. Bedre kommunikasjonsferdigheter kan bidra til å unngå å bli gjentatt ignorert hvis det viser seg at det var forårsaket av feilkommunikasjon i utgangspunktet. Det er noen enkle ting du kan gjøre for å forbedre kommunikasjonsevnen din. 
    
  • Stopp og hør på hva vennene dine sier i en samtale i stedet for å skynde seg å si hva du vil si.
  •  
  • Vær ærlig i samtalene dine. Si det hvis du ikke vil gjøre noe. Fortell dem om noe plager deg.
  •  

   Se opp for hva de ikke sier. Du kan bruke mye kroppsspråk for å finne ut hvordan en person gjør det. Hvis hun ikke får øyekontakt, ser distrahert eller står med hendene brettet, er hun sannsynligvis opprørt.    

         
 2.  
 3.             2      Bare prøv det en gang. Ikke prøv å rydde opp ting mellom dem hvis de synes å ignorere deg for å kontrollere eller manipulere deg. Etter å ha konfrontert personen som ignorerer deg, gjorde du det du kunne. Nå er det opp til den andre personen å nærme deg og begynne å kommunisere med deg. Ikke fortsett å prøve å snakke med henne om hun ikke gjør det. I stedet, la livet ditt være så normalt som mulig.        
 4.  
 5.             3      Vær klar til å gå. Ignoring indikerer at hun ikke vil snakke med deg eller prøver å kontrollere deg. I begge tilfeller er det sannsynligvis best å forlate forholdet.  
    
  • Hvis personen som ignorerer deg, er noen du jobber med, kan du sannsynligvis ikke bare gå bort. I stedet, samhandle med personen bare når det er absolutt nødvendig. Hold deg profesjonell og rolig, men gå ikke utover dine samspill med henne.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (6)      
Relasjoner populær:
Møt gutter.

Gå ut med en innadvendt.

Gå ut med en kjendis.

Opprettholde romantikk.

Ikke elske noen lenger.

Går ut med en mann av stjerneskiltet Jomfruen.

Vendt mot venner som ignorerer deg.

Avtale med avslag etter å ha spurt en gutt for en dato.

Ta tak i feil venner.

Bær kjæresten på hender.

Kom over ex vennen.

Vet om hun ikke liker deg lenger.

Ikke vær vanlig.

Velg de riktige vennene dine.

Dele en løve.

Fortell din venn at du har din periode.

Sett ned hemmingene dine.

Gjenkjenne når en jente ikke gjengjelder dine følelser.

Fortell en mann at du liker ham.

Glem med kritikk.

Å vinne en mann over.