Home \ relasjoner
 

Bli forelsket i din partner igjen.

 

De fleste av oss står fast, fast i forhold som ikke fører noen steder, eller bare på grunn av barn, eller vi elsker vår partner, men har mistet følelsen av romantikk og er så opptatt med vår egen verden og galne timeplan eller følelsesmessige Følelser så vi fortsetter å gjøre dette. Er det noen andre som lurer på at skilsmissene er på topp?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du må bringe oppmerksomheten tilbake til deg fra ektemannens vandrende øyne. Du kan gjøre dette ved å ha "night out evenings". Dette kan være minst tre ganger i måneden, hvor du og partneren din har sjansen til å bli kledd seksuelt og forlate barna med en barnevakt eller et familiemedlem. Gå til et sted du ikke har vært på lenge, og du to liker, som en fancy restaurant, en klubb, spille biljard eller gå på film eller til og med en bar. Den kvelden skal være å gjenoppdage deg og det morsomme av deg Så, prøv macho, sjalusi og snakke om penger og barn hjemme.       
 2.  
 3.             2      Hold hendene. Det kan være osteisk for noen mennesker, og det kan ta litt tid å bli vant til det, men å holde hånden i kontakt med partneren, og gi deg en slags romantikkfølelse som når du var to venner og kjærester eller er jeg Begynnelsen av forholdet ditt. I begynnelsen kan du ikke føle deg komfortabel med det og være sjenert på offentlige steder fordi du ikke er vant til det, men det er romantisk og intimt. Vi er vant til å holde vår partners hånd når vi begynner å danse - hvorfor stoppet vi det? Ingen unnskyldning er god nok, fordi det er noen par der ute som har vært sammen i noen år og fortsatt holder hender. Det betyr ikke at du må holde hendene hele tiden og ta den med deg til å handle eller i garderoben. Det betyr bare hvis du Gå ut av bilen, hold deretter hendene, hvis du går inn i butikken, så kan du slippe inn og når du går tilbake til bilen, så kan du holde hendene igjen. Å vandre rundt i kjøpesenteret holder hendene oppbygget nærhet og nærhet til partneren. Hvis partneren din føler seg morsom eller ubehagelig, snakk om det.        
 4.  
 5.             3      Del informasjon med din ektefelle. Det er par som ikke engang snakker med hverandre lenger eller når de snakker, så handler det om penger, barn og avtaler. Ta deg tid til å spørre partneren din om dagen hans. Hvis de er nølende med å dele informasjon og bare svare med ok, så start en samtale. Fortell noe som skjedde med deg på jobben eller hjemme, fortell dem noe du kanskje har diskutert med medarbeidere eller hvordan arbeidet ditt gjør. Dette vil få dem til å dele sin informasjon også, og de vil bli vant til å spørre deg hva arbeidet ditt var, og det kan føre deg til flere samtaler. Det er mange partnere som hevder at deres partner er deres beste venn, årsaken er at de snakker om alt sammen, det er ingenting den andre personen ikke vet. Dette bygger ikke bare et bånd, men bygger også tillit, bekreftelse og forsikrer deg om at det ikke er noen hemmeligheter i forholdet. Del informasjon, fortell partneren din at du elsker ham nok, og du bryr deg om hvordan dagen hans gikk eller hvordan han generelt føler.        
 6.  
 7.             4      Vær snill mot hverandre. Forhold som varer for en stund har en tendens til å vedta bestemte vaner og triks, du vet hva din partner liker og hva han ikke liker, og så vet du også hva han hater mest, hva gjør vondt, det som gjør ham gråt bringer eller ler. Noen partnere utnytter det og bruker det mot partneren. Ikke fornær hverandre, enten i offentlig eller hjemme. Forfølgelse forårsaker vondt og skaden kan være uopprettelig. Selv om du er sint, prøv å unngå ekkel kallenavn eller si dårlige ord og ting som du vil angre senere fordi du bare kunne legge fiendtlighet til den andre i forholdet ditt. Ta deg tid til å si gode ting til din partner. Ring henne kjære, kjære, baby og fortell henne hvor bra hun lukter eller noe som er fint og kjærlig. Dette gjør at partneren din føler kjærligheten, og så blir du behandlet i retur.        
 8.  
 9.             5      Planlegg en ferie. Noen ganger må vi bare avstå fra alt og ta en ferie med vår partner. Familie, for mye arbeid, stress i forholdet, bekymringer om regninger eller barn kan påvirke forholdet. Ta en romantisk tur, selv om du tar barna med deg. Bay aktiviteter og prøver nye ting å bygge forbindelsen til partneren. Det er best å forlate barna hjemme slik at du og din partner har litt tid til romantikk på slutten av dagen. Drikk litt champagne, lytt til stille musikk og lys noen stearinlys. Romantikk er nøkkelen til å bli forelsket. Gjør alt sammen med din partner på ferie.        
 10.  
 11.             6      Husk alltid partneren din bursdag. Det er ingenting verre enn å ha din partner glemme bursdagen din eller din. Uansett hvor gammel vi får, bør vi alltid huske bursdagen, og de bør gjøre det samme. Selv om du ikke kan kjøpe ham en kostbar bursdagsgave, bare for å si gratulerer og gjenkjenne bursdagen, får din partner til å føle seg bra.        
 12.  
 13.             7      Forny dine løfter. Opplev øyeblikket når dere begge blir en igjen, og denne gangen kan dere gjøre det enda bedre. Hvis du forny ditt løfte, trenger du ikke å feire en stor feiring med alle vennene du kjenner, og partneren din har og alle andre mennesker fra første gang. Det kan være en familie feiring med dine nærmeste venner. Det viktige denne gangen er å skape ditt eget løfte. Ta deg tid og tenk på alt du liker om partneren din. Les et dikt og skriv et passasje av diktet som uttrykker hvordan du føler, men ikke bare kopiere fra diktet eller artikkelen. Det gjør at du både husker og tenker på hvorfor du elsker deg selv og de tingene du liker om andre.        
 14.  
 15.             8      Hygiene er veldig viktig for romantikk. Det er ingenting verre enn å kose med partneren din om natten og finne ut at han ikke lukter bra og da er øyeblikket allerede ødelagt.        
 16.  
 17.             9      Vær spontan. Stopp innstillingsdatoer på hvilke dager i uken du vil ha sex. Stopp å spørre partneren din 'skal vi ha sex i kveld, vil du ha det?'. Ta bort dine kosete, ikke-så-sexy pyjamas og kjøp deg noe som er sexy - noe kjæresten din blir forelsket i og elsker deg for. Ta frokost med din partner i sengen eller ring på jobb under lunsjpause og fortell ham noe gal og provoserende at partneren tenker på resten av dagen. Hvis du foretrekker det, kan du ta en dusj med partneren din. Dette bygger opp intimitet og romantikk og bringer kjærligheten tilbake i livet ditt.        
 18.  
 19.             10      Skriv kjærlighetsbrev. Dette er noe vi, både kvinner og menn, har helt glemt. Vi elsker ikke disse romantiske filmene om et brev, for eksempel Melding i en flaske og kjærlighetsbrevet? Hvorfor kan vi ikke ha våre egne eventyr? Kanskje vi ikke har et eventyrliv, men vi kan ha vår egen romantiske historie. På Valentinsdag, la teddies og sjokolade gå bort, eller slips eller hva du kjøper din mann, din kone, hvert år, og få et kort som ser vakkert på utsiden, men enda viktigere, at det er tomt inni, som foreskrevne valentiner kanskje fint, men de er ikke dine ord, og de er ikke fra ditt hjerte. Sett deg ned og tenk på alt du liker om mannen din eller din kone, så tenk på hva som gjorde at du ble forelsket i ham eller henne og skriv den på et stykke papir, så tenk på noe at du vil fortelle din kjære, din kjære. Hvis det er vanskelig, tenk som det er din siste dag på jorden, eller den siste dagen du ser partneren din, hva vil du at han skal vite?                  
 20.  
        
Relasjoner populær:
Fortell en jente i et brev som du liker henne.

Vær med en Steinbukken partner.

Luktende forførende på en dato.

Finn ut om vennen din er utro på deg.

Glem kjærligheten i livet ditt.

Bli populær på skolen.

Finne en sukker pappa.

Elske en person.

Finn en kjæreste hvis du er stygg.

Svar hvis noen ignorerer deg.

Spion partneren på nettet.

Avtale med nysgjerrige naboer.

Datoer med stoner.

Avtale med en avvisning.

Noen er trøstende selv når du tror du er hjelpeløs.

Finn venner i en ny skole.

Elegant avvise en dato.

Kyss bedre.

Ta vare på skuffelser i mellommenneskelige forhold.

Kom over dem.

Bli kvitt irriterende, irriterende og irriterende mennesker.