Home \ relasjoner
 

Få en kvinne med stjernekilt "Jomfru".

 

Så du har en "jomfru" i øyet, va? Ingen kan klandre deg for det. Disse kvinnene, født mellom 22. august og 21. september, er forførende kvinner. De er feminine og sjenert, men likevel sterke og definitivt prinsipper. Vil du vite hvordan du får denne jenta til å se på deg og bare deg? Det er ikke så vanskelig å komme nærmere henne, imponere henne med sitt oppsiktsvekkende sinn og håndtere hennes perfeksjonisme.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Opprett en tilkobling  ,

    
   
 1.            1      Start med å snakke med henne. Jenter med Virgo-skiltet må gå sakte. Hun trenger å bli kjent med deg og føle seg komfortabel med deg før ting kan begynne å bevege seg mot romantikk eller seksualitet. Hun vil vite nøyaktig hva hun kommer inn, så få venner med henne. Alt verdifullt er verdt å vente på, og det er definitivt verdt det.  
    
  • Bruk subtile, tilsynelatende tilfeldige berøringer for å bli vant til fysisk kontakt med deg. Dette vil ikke utsette deg for risikoen for avvisning, men det vil ubevisst bli vant til berøring. Jeg håper hun liker det, og hun vil ha mer. Kanskje det berører deg også og viser deg at det er greit å fortsette.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta det første trinnet. Jomfru jenter er veldig sjenert, så deres tålmodighet betyr ikke at de ikke kunne interessere deg. Hvis du vil forholde seg til en "jomfru", må du ta det første skrittet, fordi hun er for sjenert og for tradisjonell for det. Men når hun blir bedre kjent med deg, vil hennes skamhet avta, og hun vil bli mer trygg i din nærhet. Men nå må du bære hoveddelen av arbeidet.  
    
  • Du bør vite nøyaktig hva du vil gjøre - hun vil bli imponert av din besluttsomhet. Forklar nøyaktig hvor du vil ta dem til middag eller hva du vil gjøre i helgen. Hvem kan nekte et tilbud med slik selvtillit og lengsel?
  •  
  • Hold det tradisjonelt. Ikke legg henne i et mørkt rom og åpne beltet. Vær romantisk og gå sakte. Hun må heves.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær snill og søt til henne. "Virgins" er utsatt for romantiske ord og foretrekker å kalle dem "vakre" eller "vakre" i stedet for "varme" eller "sexy". Vær alltid snill og omsorgsfull for henne. Hun vil ikke bli imponert over noen macho eller nedlatende måte. Spill er ikke hennes ting.  
    
  • Hun er på utkikk etter en pålitelig partner. Noen som kan hjelpe henne til å være mindre bekymret og roe hennes sinn. Hvis du liker å spille spill, vil hun ikke spille. Hun vil vite at du liker henne. Hun og bare henne. Og at du ikke har tenkt å gå et annet sted. Kort sagt, hun må stole på deg.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Ha smarte samtaler med henne. En "jomfru" er viktigere for din ånd enn noe annet. Det er bra for deg hvis du er søt og ser bra ut, men hvis du ikke er et stort lys, går hun på kort tid. Så, når du snakker med henne, finn noe som appellerer til henne. Hun vil nok lese om alt!  
    
  • Hun vil elske å kunne snakke om nåværende hendelser, hendelser, politikk, litteratur, musikk, historie, vitenskap og alt i mellom. Hvis du kan holde tritt med henne, vil hun innse at du er verdig til henne og fortjener henne. Så begynn å lese akkurat nå!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Les i øynene hennes. En jomfru stjerne er som dyret som du trenger å lokke ut av buret, så det er viktig å vite hvordan det tenker på deg. Hvis du sitter nær henne, se henne i øyet. Er du glad og skrikende at hun vil komme nærmere deg, så angrep. Men hvis de heller uttrykker "Hva i helvete gjør han?", Du bør trekke seg tilbake så fort som mulig.  
    
  • Du må kjenne henne godt hvis du vil lese henne. Noen ganger vil du gå galt, men hvis du har et vennskap med henne, bør du være ganske god til det. Men hvis det ikke virker ellers, kan du bare spørre henne åpent! Det vil betale hyllest til din direkte natur enn å være taktisk og diplomatisk.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Utseendet  ,

    
   
 1.   1      Klær seg smart. "Virgins" vil ha en mann som kle seg godt. Hun er ganske perfeksjonist, så du bør være godt renset opp (hun vil ikke kaste bort tiden sin og få deg klar!). Den gjennomsnittlige "jomfruen" vil være fornøyd med en fin t-skjorte og jeans, men den mer elegante "jomfruen" forventer en jakke og elegante sko. Uansett hva du har på deg, ser det ut som om du har tenkt på det.  
    
  • Det betyr ikke at du må være spesielt trendy. Nei Nei - det er tidløse brikker som en kvinne med stjerneskilt Virgo alltid vil akseptere. En god knappet skjorte, en elegant jakke - selv en nostalgisk vintage T-skjorte kan få sin godkjenning. Så lenge hun innser at du var bekymret for det.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Hold godt kroppshygiene. Sammen med dine fancy klær, må du også være ren! "Virgins" trenger en veldig godt preparert mann: det betyr rene ører, rene fingernegler, ren nese, rengjør alt. Og du bør også lukte bra!     
 4.  
 5.   3      Oppryd ditt liv også. Hvis en "jomfru" kommer inn i bilen din og må jobbe seg gjennom flere skift til å sitte ned, vil hun heller løpe. Kjør tilbake til hjemmet hans. Hun kan ikke stå uorden og vil ikke tolerere din. Det er totalt drepere for at hun skal være med noen som ikke er organisert. Hun kan ikke hjelpe, men komme seg ut av sengen og rydde opp rommet ditt for deg! Og det er definitivt ikke romantisk.  
    
  • Hvis du fanger hennes sortering av skapet ditt etter farge, ikke bli overrasket. Det er slik det er. Du trenger ikke å endre hvem du er, med mindre du er fyren som etterlater halvt spist pizza på gulvet til senere. En "jomfru" trenger ikke en venn så pen som hun er, men hun vil ikke ha en gris!
  •  
         
 6.  
 7.   4      Hele pakken. En kvinnelig "jomfru" vil at du skal ha alt - spøk, hjerne, du må være søt og kjærlig. Selv om intelligens definitivt spiller en nøkkelrolle, er det best å ha hele pakken med gode kvaliteter. Vær åpen i alle retninger og la dem finne ut mer og flere ting om deg som de liker.  
    
  • For å få mer ut av deg, må du snakke med henne om alt. Du må komme i hodet. Det kan bokstavelig talt gå over et emne. Hvis hun ønsker å snakke med deg om kunsten fra det 18. århundre i Sveits, flott. Hvis hun vil snakke med deg om Kardashians, flott. Vis henne at du kan håndtere henne med hver side.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Se henne  ,

    
   
 1.   1      Hjelper henne bekymre seg mindre. Tankene til en jomfruhodet er alltid på farten; de løper og løper og løper. ALLTID. Hun tenker alltid på noe, inkludert seg selv. Hun trenger noen til å berolige henne, noen som er hennes rock solid. Hvis du kan være den noen, vil hun aldri la deg gå igjen.  
    
  • Når du skjønner hvordan hun tenker, spør henne hva som skjer. Hvis hun ikke åpner for deg, ikke gå tilbake umiddelbart. Hun kan føle seg eller bare ikke føle seg komfortabel og spør om støtte. Gi henne beskjed om at du er der for henne når hun trenger deg.
  •  
  • Hvis du blir bedre kjent med dem, er det sjanse for at du har en andel i noen av deres bekymringer. Gjør det lettere for henne ved å lindre henne med noen bekymringer. Må hun gjøre alle ærend? Rengjøring av huset? Hvordan kan du hjelpe henne og gi henne mer tid til å puste?
  •  
         
 2.  
 3.   2      Prøv å håndtere hennes perfeksjonisme. Fordi hennes sinn alltid er på farten, merker hun også alle små detaljer. Hvis noe er litt utenfor merket, merker hun det sikkert. Så hvis skjorten din er krøllet på ryggen, vil du legge merke til det. Hvis krydderommet ditt er uorganisert, vil du legge merke til det. Det er ikke en stor sak for henne, men det vil bli sittende fast i hodet.  
    
  • Så noen ting vil ta litt lenger tid. Selv om en "jomfru" alltid er i tide, vil hun bruke mye tid på bestemte ting. Hvis hun er den kreative typen, kan hennes kunst ta flere dager for å gå rett til henne. Hun er en moderne Goldilocks!
  •  
         
 4.  
 5.   3      Gå med henne inn i naturen. "Virgins" er av natur "utenfor mennesker". Hvis du vil at hun skal smile, gå med henne inn i naturen. Ta en piknik med henne eller gå på tur. Lei en padlebåt på en elv eller en innsjø. Hun er ikke den typen som stadig klager over været eller at hennes frisyre er opprørt. Ta henne ut og gi henne et minne hun aldri vil glemme.     
 6.  
 7.   4      Innse at hun kan være en veldig privat person. "Virgins" tror ikke på stor publisitet, å snakke om det hele tiden, eller å alltid holde sine hjerter på tunger. Jo, det er tider når de åpner seg, men oftere vil de ikke gjøre det og foretrekker å holde seg reservert. Hold deg unna med kjærtegn i offentligheten - du kan være lidenskapelig hjemme.  
    
  • Noen ganger "jomfruer" snakker også om deres følelser. Hvis du vil vite hva hun mener, må du spørre henne. Det har ingenting å gjøre med hvordan hun føler om deg. Hun føler følelser bare som en veldig personlig sak.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Hold ditt ord. En "jomfru" trenger å vite at hun kan stole på deg. Derfor må du holde fast ved ditt ord. Dette er ikke nødvendigvis det samme som å være ærlig. For eksempel, hvis du sier at du vil ringe henne kl 15:00, ring henne også kl 15:00 - ikke klokken 15:30 eller 16:00. Hvis du er pålitelig, kommer hun til deg uten bekymringer.  
    
  • Så før du sier at du skal gjøre noe, vær sikker på at du kan gjøre det. Ikke gjør løfter eller forpliktelser som du ikke kan beholde. Og hvis du virkelig trenger å bryte ditt løfte, bør du ha gode intensjoner og kunne forklare situasjonen nøyaktig. Da vil hun sette pris på ærligheten og forsøket på å møte henne.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør kompromisser. "Virgins" hater å kjempe og kjempe. De vil la deg gjøre hva du vil, men vil i hemmelighet være sur på deg. Dette kan føre til alvorlig skade på grunnlaget for forholdet ditt. Gjør kompromisser med henne, så du kan begge være lykkelige.  
    
  • Se på ditt temperament. Den delikate "jomfruen" er avskrekket av uberettiget sinne eller sinne. Lytt til henne når hun snakker til deg. Mesteparten av tiden vil hun ha noe viktig å fortelle deg, ellers ville hun ikke forstyrre å fortelle deg.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær ærlig mot henne. Hvis du er fyren som kaster sin erobring ut av sengen neste morgen, vil du ikke få den sjansen med en "jomfru". Når du møter henne, gjør det klart at du er ærlig, at du er pålitelig og at du vet hvordan du skal oppføre deg mot andre, spesielt kvinner. "Virgins" vil ikke prøve å rette opp en fremtidig partner.  
    
  • Jomfru kvinner er spesielt følsomme og ser etter en partner som er lojal og oppriktig. De kan også flørt, men hvis de er i et forhold, forplikter de seg helt. Mannen som får en "jomfru" vil være den eneste mannen i livet hennes.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

      
   
 1.  
    
  • "Virgins" kan tilgi, men de må virkelig tro at du er lei meg for å skade dem, og du vil aldri gjøre det igjen.
  •  
   
 2.  
               

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
Bygg et langsiktig forhold.

Venner din venn ikke lenger deg.

Overvinne usikkerhet etter å ha blitt lurt.

Fortell noen som du fortsatt elsker ham.

Finn ut om en gutt liker deg.

Gjør hver gutt forelsket i deg.

Opprettholde romantikk.

Gjør folk sjalu.

Å være venner med noen som er følelsesmessig ute av stand til å støtte seg også.

Ikke føle deg ensom lenger.

Utilfreds med mannen din for å ta vare på andre kvinner.

Tåle uten en venn.

Gjenopprett tillit.

Spør en jente for telefonnummeret hans.

Å vite om partneren din har en følelsesmessig affære.

Spør en helt sur pike for tilgivelse.

Avtale med en sosiopatisk venn.

Stopp å bli festet.

Ikke skummelt.

Gjør en samtale med kjæresten sin.

Kyss bedre.