Home \ relasjoner
 

Mer spennende kyss.

 

Kissing er en vei rundt om i verden for å si "Jeg liker deg" eller "Jeg vil ha deg". Men hvis du har kysset den samme partneren lenge, eller leter etter unike måter å kose med en ny partner på, kan du trenge noen triks for å få pepper inn i din kysseteknikk. Du kan pimp din kyssestil ved å prøve forskjellige kysseteknikker og ved å kysse og kjære partnerens erogene kroppssoner (som ører, nakke og hender). Du kan også bruke dine kisstekniske hjelpemidler for å legge til et spennende overraskelseselement.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Prøv forskjellige kysseteknikker  ,

    
   
 1.            1      Gi henne en sommerfugl kyss. En sommerfuglkus bruker ingen tunge i det hele tatt, og ingen munn-til-munnkontakt. I stedet bruker du øyenvippene til å "kysse" partneren din.  
    
  • Få ansiktet ditt nær partnerens ansikt. Fortell henne å lukke øynene hennes.
  •  
  • Hurtig tinker med øyenvippene dine, flytte den over kinnene, munnen, haken og til og med pannen hennes. Dette vil gi henne en behagelig, myk følelse på ansiktet og sette henne i riktig humør for kyss på munnen hennes.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv et kyss på pannen. Dette kysset er også en fin måte å legge til litt variasjon i dine kysseteknikker og kyss din partner på en intim og unik måte.  
    
  • Lene fremover og kyss partneren din forsiktig på pannen, flytte leppene sakte. Ikke gi henne en veldig våt eller høy lukt. Kysset skal være kort og kjærlig i stedet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi henne et kyss. Som navnet antyder, betyr et tunge kyss at tungen brukes. Dette regnes som en veldig erotisk måte å kysse noen. Pep opp din kysseteknikk ved å sette tungen i spill. Bare vær sikker på at du har frisk pust.  
    
  • Begynn med å kysse din partner normalt og deretter forsiktig skyve tungen i munnen. Flytt dem i bare delvis med sakte, milde bevegelser. Går sakte og bevisst - du bør ikke bare ramme tungen din i vennens munn. Det ville være det motsatte av sensuell.
  •  
  • Når du føler deg komfortabel med et enkelt kyss fra tungen, kan du begynne å utforske partnerens tunge nærmere med tungen din. Du kan flytte tungen mot tungen, slik at de berører, eller suger på tungen med munnen din. Unngå å bruke tungen til å kjøre over partnerens tenner eller tannkjøtt, da dette ville føles mer som en tannkontroll enn en erotisk kose.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Kyss kroppen  ,

    
   
 1.             1      Nibbling på ørløyene hennes. Konsentrere seg på sine erogene kroppsområder og nippe forsiktig på øredrakter. Du kan også kysse henne forsiktig bak ørene eller direkte under ørløyene. Dette kan være en god måte å starte en kos og sette den i munnen din for kyss.        
 2.  
 3.             2      Kysser nakken og sidene av ansiktet hennes. Ikke begrens deg til leppene hennes - kyss halsen, hennes krageben og sidene av ansiktet hennes. Du kan også sette på et "kyssspor" ved å flytte fra brystet til nakken, og så kysser ansiktets sider, ørlelene og i slutten hennes lepper.        
 4.  
 5.             3      suge på fingrene og leppene. Når du suger på fingertuppene og underleppen, kan du legge til et sensuelt element i krammen din.  
    
  • Hvis du ikke liker ideen om å suge hennes lepper, så kan du slikke leppene forsiktig også.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjær brystet og magen med leppene dine. Sett munnen på andre deler av kroppen din, for eksempel brystet eller magen. Legg et kyssespor over hele kroppen for å gi dine kyss en virkelig erotisk.        
 8.  
 9.             5      Bruk hendene når du kysser dem. Ikke glem å bruke hele kroppen mens du kysser, inkludert hendene dine. Bruk hendene til å holde sidene av ansiktet eller baksiden av hodet, eller å stryke håret mens du kysser. Det vil opphisse deg fysisk og gi dine kyss ekstra lidenskap.        
 10.  
             

    3      Sett inn ressurser  ,

    
   
 1.             1      Lag den rette atmosfæren før du prøver et kyss. Lag et miljø som føles romantisk og intimt for deg og din partner. Ta på romantisk musikk, lyse lys og skape en svak og innbydende atmosfære på rommet. Du kan også lede din partner til et bortgjemt område i en park eller til et privat sted i hagen slik at hun kan føle den romantiske stemningen bedre. Så er dere begge klar for et morsomt og varmt kyss.       
 2.  
 3.             2      Også vin eller annen alkoholholdig drikk bidrar til å krysse kyssingen. For folk som drikker alkohol, er det en god idé å åpne en flaske vin eller en annen flaske med en lett alkoholholdig drikk. Du kan inkludere vinen i kelene dine for å holde det interessant og morsomt.  
    
  • Hell et glass vin og ta en dyp slurk, sørg for at du fukter dine lepper med vinen.
  •  
  • Dyp fingeren inn i vindusglasset og spore deretter leppene med denne fingeren. La henne slikke vinen på leppene og kysse deg for å få vinen av leppene dine. Fortsett å fuktige leppene med vin og la henne slikke henne, hvis du vil ha en spennende smooching.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spille et kyssespill med blindfold. Overstyr øyet og fokus på det sensuelle ved å kysse partneren din mens du er blindfoldet. Ikke bind blindfoldet, men sørg for at det ikke ser noe foran deg. Fortell henne om å konsentrere seg om leppene hennes når du kysser henne. 
    
  • For et morsomt kyssespill kan du også kysse andre deler av kroppen mens du er blindfoldet, som din nakke, bryst eller ansikt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Inkluder sensuell mat i dine kysseteknikker. Legg ut en tallerken med sensuelle matvarer (for eksempel jordbær dyppet i sjokolade, pisket krem ​​eller isbiter) og ta med dem i ditt kyssespill. Mellom kyssene kan du enten nippe på sjokolade-dyppet jordbær eller sprø pisket krem ​​på hverandres kropp og så slikke eller kyss dem. 
    
  • Isbiter kan også være et spennende hjelpemiddel til kyss. Gni isbiter over hverandres lepper eller over andre kroppsdeler og så slikk eller kyss det kalde vannet. Den kule følelsen vil føles bra på leppene dine, spesielt når den kombineres med en annen munns varme.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortell deg forførlige ting mellom kyssene. Bruk ord som et verktøy for å krydre kyssstilen din. Hvisk partnerenes øre i øret: "Jeg vil ha deg" eller "Kyss meg fastere" og deretter len deg fremover for et kyss. Ord kan utløse lidenskap og fungere som en spennende slags forspill.        
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (7)      
Relasjoner populær:
Få en venn.

En jente tiltrekker seg oppmerksomhet.

En smart jente vil bli forelsket i deg.

Opprett en rapport.

Når partneren blir fremmed.

Forbliv i hans minne.

Vet om en gutt ikke vil miste deg etter en kamp.

Ta vare på din sint venn.

Få den beste vennen tilbake.

Ta en jente hjemme på sin første date.

Anerkjenn når en jente hater deg.

Avtale med avslag fra foreldrene dine.

Å være avviklet.

Finn venner på universitetet.

Få en gutt til å be deg om telefonnummeret ditt.

Vær forsiktig.

Kontroller en narcissist.

La en gutt angre på at han har mistet deg.

Ha temperamentet ditt under kontroll.

Spør en jente om hun vil være kjæresten din.

Angre de andre gjestene i heisen.