Home \ relasjoner
 

Sjarmerende en fiskpike.

 

Pisces Girls ble født mellom 19. februar og 20. mars. De kan være veldig attraktive og sjarmerende. De kan til og med trekke oppmerksomheten til nesten alle ubevisst. Fiskene jentene er sjelfulle, elskelige, snille og fremfor alt veldig emosjonelle drømmere. Du er velsignet med en måte å lage en gutt på, tror han er den mest fantastiske personen i verden. Hvis du vil erobre en fiskepike, er her all den flaks du trenger:

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få oppmerksomheten din  ,

    
   
 1.            1      Krav i samtalen. Når du møter en fiskpike, bør du få oppmerksomhet ved å åpne interessante samtaler. Hun vil ikke være interessert i en gutt som bare setter seg tilbake og nikker. Snakk om det interessante emnet du leser for noen dager siden eller still et spørsmål om noe du har til felles. Hun vil bli begeistret med din smak og intellekt.  
    
  • En kvinnelig fisk er søt, medfølende og omsorgsfull. Hun er ikke den typen jenta du går med og slipper henne igjen. Derfor må du først kjenne dem før du tar det første trinnet. Det kommer ikke til å bevege seg så fort i alle fall. Hvis du vil at forholdet skal fortsette, blir du først venner før noe annet skjer.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fremme henne. Den milde fisken vil ha et bildebok romanse. Hun elsker å få kjærlighetsbrev. Hun forventer at mannen hennes skal utføre de samme ritualene som våre besteforeldre har levd gjennom. Ordene og intensjonene bør alltid komme før noen handling. Fortell henne hvor flott hun er og hvor mye du vil gjøre det. Hun får svake knær.  
    
  • Ikke stopp når forholdet utvikler sakte. Hvis du har hevdet dem med cheekbreaks og love letters, bør du sørge for å fortsette denne oppførselen. Ikke la det være bare en handling, men godta det som en del av deg. Det vil tenne forholdet "og" la det vare.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær vennlig og galant. I tilfeller der det ikke er så klart, vil fisken ha en mann som er tradisjonell, diskret og elskelig. Forsikre henne om at galanteri ikke blir utryddet ved å bli sin egen. Åpne dørene for henne. Betal regningen. Gi henne jakken din. Kyss hånden hennes. Ikke spørre for mye, og hun vil legge hele verden til dine føtter.  
    
  • Fisken er definitivt pedanter når det gjelder takt. Hun vil ikke tolerere at du er en person som roper på servitøren eller spiser hele pizzaen alene uten å dele den. God oppførsel er veldig viktig for henne. Vær vennlig mot henne og alle i nærheten. Vi kan alle ta et eksempel fra henne.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beslut på diskret, romantisk gestus. Ballong over et fransk landskap er ikke den beste ideen for å ha en god, romantisk tid med en Fiskesjente. Storslagenheten av disse øyeblikkene gir ikke mye mening til dem. De vil ha ting som er meningsfylte og uuttalte og ingen bevegelser som virker overkill eller sløv. Hvis det er galant, kan du tørre. Hvis det ser ut til at du har ulterior motiver, vil hun slippe deg som en varm potet.  
    
  • Sett på favorittsang mens du lager mat. Ta henne en kopp kaffe slik hun liker ham, når du vet at hun er på jobb for en lang dag. Det er de små tingene - oppmerksomheten på detaljer - som viser henne hvor mye du bryr deg om henne.       
  •  
  • Ha tro. Fisken vil ha en mann som vet hvem hun er. Til slutt søker hun beskyttelse og støtte. For å være hennes rock, må du ha nok tro til å være nettopp det. Hun trenger noen som har tillit og kan gå hånd i hånd med henne på reisen gjennom livet.       
  •  
  • Det er også viktig å være deg selv. Hvis du ikke er oppriktig, vil hun se gjennom deg som om du var gjennomsiktig. Hun har et sterkt øye for motivasjon og karakter, og hvis du bedra henne, er hun sikker på å legge merke til det.       
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Bygg et forhold  ,

    
   
 1.             1      Forstå at det er et vannmerke og dette vannet er veldig dypt. Hun er følelsesmessig, intuitiv og sensitiv. Det er ofte styrt av sine følelser i stedet for logikk eller grunn. Hun er medfølende og forståelse, som hovedsakelig er fordi hun er så empatisk. Med alle disse følelsesmessige evner er hun nærende kraft.  
    
  • Det flyter også som vann. Dette betyr at hun kan tilpasse seg veldig bra og svømme med strømmen. Gi henne noe, og hun kan forvandle seg til det. Men det kan også ha humørsvingninger og strømme til hver side av spekteret. Jeg håper du kan holde tritt.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk om alt. Fisken vil utforske hver tomme av tankene dine. Hun ønsker å høre om tiden du har kneet i sjette klasse. Hun ønsker å sitte med deg og høre på din mening om kalori-redusert majones. Hun vil Alt . Ikke hold tilbake. Det er hennes måte å føle at hun virkelig kjenner deg.  
    
  • Ikke bekymre deg for at hun kunne dømme deg - hun er altfor søt for det (og du er for selvbevisst til å bekymre deg for det). Hvis det er viktig for deg, er det viktig for henne. Så hvis du føler at du snakker lat, ikke bekymre deg. Det er et middel til en slutt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør henne gjennomtenkte gaver. De tilfeldige gaver (sammen med de store gaver som er nevnt tidligere) er ikke til smaken av fisken. Hun vil ha gaver som du har tenkt på, ikke bare noe du bare gir henne til å imponere. Så vær oppmerksom på hva hun sier. Du finner små muligheter overalt.  
    
  • I stedet for å gi blomster til henne, kjøper du boken du bare snakket om. I stedet for å kjøpe sjokolade, kjøper du billettene til komikeren du tror vil dø for ham. Hvis hun forstår meningen bak den, vil hun elske den.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vet at sex er veldig alvorlig. Hvis en fiskpike tar deg til sengs, betyr det at du har vunnet henne. Hun engasjerer seg ikke med dem som hun ikke stoler på, for å se henne så sårbar. Hun ser det som den mest intense formen for et bånd som virkelig ikke kan bryte. Fordi det er så stor avtale for henne, respekterer henne. Bare gå så langt med henne hvis du planlegger å bli hos henne.  
    
  • Dette er ikke noe som kan tas lett. Hvis du ikke er ute etter en jente som har et følelsesmessig forhold med deg, hold deg unna henne soverommet med henne. Og ring henne tilbake "for all del".       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gi henne beskjed om at du støtter henne. Fordi hun leter etter en stein, vis henne klart at det er deg. Hvis du oppdager en følelsesmessig utvikling i henne, vær der for henne. Komfort henne. Spør henne hvordan hun føler når hun ikke forteller det selv. Hvis hun føler at du er på samme bølgelengde med henne, kan hun slippe vakt og åpne portene.  
    
  • Hun svarer ikke godt på negativer. Hvis du vil påvirke henne positivt, oppfordrer du henne og gjør hennes oppriktige komplimenter (ikke de feilaktige som hun slår av helt) for å bygge tillit. Vær hennes fan nummer 1 og hun vil behandle deg med den samme udelagte oppmerksomheten og ros.       
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Et godt par  ,

    
   
 1.             1      verdsetter hennes medfølelse. Noen ser henne som en skjønnhet og for mye distrahert av følelsene hennes, men det er ikke alltid sant. Når du ser på henne, innser du hvor søt og omsorgsfull hun er. Hun har medfølelse for alt hun ser opp til den minste blomsten i sprukken på fortauet. Ville det ikke vært fint om folk var mer som dem?  
    
  • Ikke bruk det mot dem. Det gjenkjenner når folk utnytter sin vennlige og gir natur. Hvis du alltid spør henne om en tjeneste eller du er alltid alene, vil hun raskt forsvinne som et hjerteslag.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå følsomheten hennes. Sterkere og mer fokuserte mennesker vil se på den vennlige fisken og se noen som ikke har ryggrad. Fisken er følsom og har også massevis av følelser som noen ganger gjør dem vanskelige. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.  
    
  • Som et resultat er hun veldig i tråd med hvordan hun føler. Det kan derfor være åpent og ærlig med deg i dette aspektet. Du vil vite "nøyaktig" hva hun føler for deg. På den annen side vil du også ha å gjøre med rutsjebanen som er deres liv. Så vær forberedt.       
     
   • Men det kan også være vindictive. Vær veldig forsiktig så du ikke forstyrrer henne. Hun vil ikke tilgi deg så snart.
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vet at hun er en drømmer. Hvis du kan drømme med henne, er det jo bedre. Når du snakker om alt, fortell om dine mål og ønsker. Det trenger ikke engang å være mulig. Det må bare være noe som gjør deg glad, det spiller ingen rolle om det noen gang skjer eller ikke. Hun kan ofte bli funnet i hennes fantasiverden, og hun vil gjerne ha en partner der.  
    Det er dels hvorfor hun elsker kunst så mye. Kunst tar henne fra virkeligheten til en verden hvor hun kan bruke fantasien hennes. Besøk et kunstmuseum eller symfoni med henne og se henne synke inn i hennes drømmeland.         
         
 6.  
 7.             4      Fremme din visuelle og naturlige side. Fisken er naturlig tiltrukket av skjønnhet. Hvis du prøver å gjøre en rutine til noe som ikke er så mye rutine, vil det alltid bli husket. I stedet for å ha middag, ta en piknik i parken når trærne er i blomst. I stedet for å se en film med henne, vil du delta på en forestilling av Shakespeare i et friluftsteater. Gjør henne bruk alle sine sanser for å få henne til å føle seg best.        
 8.  
 9.             5      Plan for det langsiktige. Når fisken har bestemt deg for at du er verdt deres omsorg, vil de behandle deg som om du er den eneste personen som noen gang eksisterte for dem. Hun kan helt og fullt elske og jeg håper du fortjener henne. Hun er ikke flyktig, lettgående type jente. Hun ser etter et langt forhold.  
    
  • Du vil kunne si at din fisk har bitt av når den begynner å åpne seg og blir avhengig av deg. Det er ikke slik med alle. Til gjengjeld gjemmer du ikke dine sanne følelser. Hun leter etter noen som er helt og fullt forelsket i henne. Og hun leter etter noen som føler det samme som hun gjør.       
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Relasjoner populær:
Få en jente som venn.

Være følsom overfor andres følelser.

En jente tiltrekker seg oppmerksomhet.

Stopp å være moody.

Personkontroll.

Gjør noen til å føle seg spesiell.

Finn ut om noen liker deg.

Spion partneren på nettet.

Ignorer en gutt du liker.

Stopp kritisere andre.

Fortell en mann Jeg elsker deg uten å skremme ham.

Finn ut om vennen din er utro på deg.

En sjenert jente dateres.

Finn en mann med stjerneskiltet Jomfruen.

En smart jente vil bli forelsket i deg.

Svar på falske anklager.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Gjør rett hvis din eks kjæreste ønsker mer avstand.

Finn en venn om tre uker.

Spør en kvinne for en date som allerede har en kjæreste.

Å være romantisk i sengen.