Home \ relasjoner
 

Erobre en Libra-mann.

 

Hvis du tror på astrologi og ønsker å erobre andres hjerte, tenker du nok på personens stjernesignal. Noen mennesker er overbevist om at skalaer tiltrekkes av romantiske partnere til bestemte egenskaper. Arbeid for å utvikle en selvstendig og selvsikker personlighet. Venter Libra mannens oppmerksomhet ved å smigre ham. Pass på at du ikke får det ut av hodet ditt ved å bruke romantiske bevegelser for å få sin hengivenhet.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Dyrk den riktige personligheten  ,

    
   
 1.            1      Vær uavhengig. Folk som tror på astrologi er overbevist om at Libra-menn er tiltrukket av uavhengige partnere. Libra-menn foretrekker vanligvis romantiske partnere som er avgjørende og beslutte, og hvis lykke og tilfredshet ikke er avhengig av andre mennesker. Hvis du vil overbevise en Libra av deg selv, bør du være uavhengig og uavhengig.  
    
  • Åndelig kommunisere dine egne meninger. La en Libra-mann vite hvordan du føler om bestemte ting, for eksempel Politikk, kunst, musikk og så videre.
  •  
  • Unngå å være for festet eller stole for mye på Libra-mannen. Gjenta nå og da også planer uten ham og ikke bombard ham med samtaler og SMS.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Åpne deg selv for nye opplevelser. Folk som lever etter astrologiets regler er overbevist om at Libra-mennene trives. I tillegg er skalaer veldig sosiale og åpne, så de er alltid på utkikk etter partnere som også liker å gå ut og oppdage verden. Hvis du prøver å erobre en skala, bør du slappe av og nyte livet.  
    
  • Vis ham, du har det bra. Besøk sosiale arrangementer og ha livlige samtaler. Lær å le og lage vitser som bringer moro til en situasjon.
  •  
  • Prøv nye ting. Vær forberedt på å forlate din komfortsone og finn nye måter å ha det gøy på. For eksempel kan du gå på tur hvis du aldri har prøvd det før. Så du kan vise Vekten at du alltid er opptatt av nye erfaringer som gjør livet vakrere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha tillit. Noen er overbevist om at skalaer er svært attraktive for selvtillit. En Libra ønsker en partner som føler seg komfortabel i sin hud for å være tilfreds med seg selv som en person og ikke å bli definert av andre mennesker. Hvis du vil ha en Libra til å bli forelsket i deg, bør du jobbe med selvtillit.  
    
  • Trygt arbeid på en Libra-mann. Si hva du synes og bruk selvsikker kroppsspråk, f.eks. en rett, oppreist holdning og øyekontakt.
  •  
  • Hvis du har for liten selvtillit, bør du finne måter å forbedre dette aspektet på. Det kan hjelpe hvis du jobber for å forbedre deg selv på en eller annen måte. Du kan for eksempel Les mer eller start en ny sportsrutine.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær spontan. Astrologer er overbevist om at skalaer er ekstremt spontane mennesker. Hvis du vil tiltrekke en Libra-mann, bør du være litt mer avslappet. Lær å sette pris på spontane eventyr og lage planer.  
    
  • For eksempel, hvis du bare henger hjemme, bør du foreslå å gjøre en spontan tur til nabobyen, prøve en ny restaurant eller spontant gå til stranden.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Bli oppmerksom på en Libra mann  ,

    
   
 1.             1      Håndter raskt. Mange tror at skalaer er forholdsfolk. Vekter som å knytte til en enkelt person. Så hvis du møter en ubunden Libra-mann, bør du ikke kaste bort tiden din. Styr ham raskt, før noen andre riper deg bort.        
 2.  
 3.             2      Lag øyekontakt. Hvis du ønsker å få en balanse ut for første gang, bør du søke øyekontakt. For eksempel kan du se etter det fra den andre enden av rommet og flørte det med øynene dine. Våra menn er klassiske romantikere, og et dypt, romantisk utseende i øynene vil sikkert vikle ham rundt fingeren.  
    
  • Prøv å holde blikket ditt i noen sekunder og se deretter bort. Så du kan vekke nysgjerrigheten hans, som forhåpentligvis oppfordrer ham til å komme over og snakke med deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Smigre ham litt. Astrologer er overbevist om at skalaer ikke kan motstå kompliment. Ikke vær sjenert når det gjelder smigrende uttalelser om Libra-mannen din. Så du kan kaste en stave på ham, og du er mer sannsynlig å forelske seg i deg selv.  
    
  • Gi ham beskjed om hva du beundrer om ham. Gjør ham komplimenter for hans antrekk, hans utseende og hans personlighet.
  •  
  • Enkelt å integrere noen komplimenter i samtalene dine. Hvis du diskuterer en film, kan du kanskje si noe som "Wow, fra det synspunktet har jeg aldri sett filmen før. Du er så smart! ".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kled deg elegant. Mange Libra menn er tiltrukket av klassisk eleganse. Benytt deg av denne preferansen når du prøver å erobre en Libra-mann. Bruk klær som er stilige og klassiske, for eksempel en lang kjole eller en elegant dress. Libra-menn foretrekker mer avanserte, dyrere klær med sine partnere.        
 8.  
 9.             5      Vær vanskelig å få. Noen mennesker er overbevist om at Libra-menn ønsker å erobre kvinnen. Selv om du ikke skal skyve ham bort, bør du ikke være for entusiastisk om ham for tidlig. Etter å ha lykkes med å tiltrekke seg hans oppmerksomhet ved å gi ham dypt utseende og innpakke ham med komplimenter, bør du være passiv for en stund. Så du vil kunne overbevise en Libra-mann for å erobre deg.  
    
  • Vent noen timer, for eksempel å svare på sin SMS istedenfor å skrive til ham umiddelbart. Møt ham i begynnelsen ganske uregelmessig.
  •  
  • Du bør også gjøre det klart for ham at du lever ditt eget liv. Gjør aldri planer med vennene dine bare for å få det riktig.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Samhandle med en Libra Man  ,

    
   
 1.             1      Plan overraskelser. Astrologer er overbevist om at Libra-menn elsker sporadiske overraskelser. Siden skalaer er klassiske romantikere, er de litt bortskjemt. Hvis du vil gjøre en Libra-mann forelsket i deg, bør du spice opp ditt forhold nå og da med en overraskelse.  
    
  • Du kan bruke den for eksempel overraske ham ved å lage sin favorittmat etter en hard dags arbeid.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli inspirert av tradisjonell romantikk. Noen er overbevist om at Libra-menn er de beste på tradisjonell dating. Så når du planlegger en avtale, bør du velge noe som er klassisk romantisk. Velg f.eks. en god stearinlysmiddag etterfulgt av en romantisk spasertur i parken.        
 4.  
 5.             3      Debatt med en Libra mann. Fordi Libra menn er spesielt tiltrukket av selvtillit, kan de vanligvis ikke motstå en liten debatt. Mens skalaer ikke liker å krangle, bør du aldri holde tilbake din personlige mening i politikk, musikk og andre områder.  
    Men du bør alltid huske å smigre Libra-mannen når du diskuterer med ham. For eksempel kan du si noe som om "Selv om jeg er uenig med deg, må jeg innrømme at du er ekstremt godt informert om dette emnet. Jeg er imponert ".  
         
 6.  
 7.             4      Være åpen for et sosialt liv. Våre menn elsker å ha en stor vennekrets. Hvis du ikke er åpen for å se dine venner og hans venner regelmessig, vil Libran-mannen nesten ikke bli forelsket i deg. Hvis du daterer en Libra-mann, bør du være enig i å være blant folk så ofte som mulig. Du bør anta at du skal delta på arrangementer i store grupper. 
    
  • Fest aldri i gruppesituasjoner. Tillat Libra-mannen å nyte tiden med vennene sine uten å kreve sin oppmerksomhet hele tiden. Han vil sette pris på at du tillater ham å være seg selv og forfølge sine egne interesser.
  •  
         
 8.  
           Les mer... (9)      
Relasjoner populær:
Vær en god beste venn.

Svar en gutt når han ber om en dato.

Mer spennende kyss.

Bryt opp med vennen.

Bli med vennen din for første gang.

Glem ex kjæresten.

Behandle med venner som har skadet dine følelser.

Kyss som en proff.

En jente trøst.

Møt lesbiske.

La mannen du elsker.

Finn venner.

Vet om kjæresten din virkelig elsker deg.

Finn den rette kjæresten.

Møt gutter.

Ha et religiøst forhold.

Si farvel.

Si farvel.

Hvordan demontere et par.

Hvordan kysser du en jente.

Arguing.