Home \ relasjoner
 

kompliment kvinner.

 

Har du noen gang opplevd denne uhyggelige stillheten når du ikke har kommet opp med noe du kan si? Ønsket du å si noe til en jente og ikke visste nøyaktig hvordan du skulle gjøre det? Det forklarer hvordan du kan komplimentere en jente uten å angre på henne eller være for utslett.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn ting for komplimenter  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hva jenta liker best om seg selv. Det første du må gjøre er å tenke på jenta og finne ut hva hun liker om seg selv. Jentene er så utdannede at de skammer seg over komplimenter. De vil være mye mer åpne for å akseptere et kompliment hvis de kan være enige. Legg merke til hva hun er stolt av ved å dele sine erfaringer med henne og kompliment henne om disse aspektene.  
    
  • For eksempel, hvis hun ikke kan vente med å dele noe hun har opplevd med andre mennesker, er det noe å komplimentere henne på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på tingene som hun er stridende eller arbeider med. Likesom deg eller noen andre, liker hun sannsynligvis det når hennes harde arbeid er verdsatt. Hvis du vet at hun har jobbet veldig hardt med noe hun ikke føler seg riktig for eller har nok selvtillit, kan du prøve å komplimentere henne. Det kan også være litt vanskelig og du må være veldig forsiktig med hvordan du uttrykker deg selv.  
    
  • For eksempel, hvis hun klager om å hate nesen, bør du fortelle henne at du finner henne søt.
  •  
  • Et annet eksempel er å komplimentere henne hvis hun jobber veldig hardt på skolen. Lov dem enten for deres etiske arbeidsmoral, deres engasjement eller deres intelligens.
  •  
  • Med denne typen kompliment er det viktig at du holder deg ærlig. Ikke si noe du ikke mener, bare for å komplimentere henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på de tingene hun verdsetter om deg og andre mennesker. Husk samtalene du hadde med henne. Finn ting du vet, hun beundrer og tror at du ikke eier. Gjør henne et kompliment. Kanskje du har lagt merke til at hun har fortalt deg hvor mye hun beundrer deg, at du kjemper så hardt for dine mål, men hun kjemper så hardt. Du har kanskje lagt merke til hvordan hun uttrykte et ønske om å ha et tegn som en annen jente, men du tror hennes figur er bedre.  
    
  • Det er viktig å huske om hun egentlig eier egenskapene du vil komplimentere henne på eller ikke. For å fortelle henne at hun er god til noe, hvis det ikke er sant, vil hun trekke oppmerksomheten hennes. Hun vet at du ikke mener det på den måten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør hennes komplimenter til hennes personlighet. Det beste er å komplimentere en jente på hennes personlighet. Dette er noe hun har litt kontroll over, og som virkelig angår henne, ikke noe som fasjonable klær som har lite å gjøre med hennes personlighet. Tenk på hvem hun er og hva hun gjør. Gjør henne kompliment.        
 8.  
 9.             5      Gjør hennes komplimenter til hennes prestasjoner og evner. Du kan også kompliment dine prestasjoner. Det er noe hun også har kontroll over og sier om hva slags person hun er. Tenk på de tingene hun har jobbet hardt for, eller de tingene hun har gjort og beundret, for eksempel å hjelpe noen eller gjøre det rette i en vanskelig situasjon. Gjør henne et kompliment.  
    
  • Det er også viktig at dette er noe du ikke kan ta eller som endrer seg over tid. Dette betyr at hun ikke vil være redd for å miste den kvaliteten, og hun kan bare føle seg glad hvis hun husker det komplimentet for resten av livet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gjør henne et kompliment for sitt store hjerte. Du kan bare gjøre henne et naturlig kompliment ved å fortelle henne nøyaktig hva du føler. La ditt hjerte snakke og det perfekte komplimentet kommer lett til leppene dine. Trikset er at du først må respektere og verdsette dem. Hvis du ikke respekterer jenta, kan det føre til at du sier noe som kan forstyrre henne.        
 12.  
 13.             7      Bare fortell henne at hun er vakker. Det trenger ikke å være et komplekst kompliment, og det må ikke ledsages av begrensninger. Du trenger ikke å forklare hva du synes er vakkert. Bare fortell henne at hun er vakker. Hvis du følger det med en "Jeg elsker deg," vil det ikke skade deg.                  
 14.  
             

  Del 2      "Regler" for komplimenter  ,

    
   
 1.             1      Vær ærlig. Du må bety alle komplimenter du gjør. Jentene vil alltid huske, hvis du ikke mener det på den måten. De kan ikke fortelle deg det, men de vil vite. De vil føle seg forferdelig og stygg.        
 2.  
 3.             2      Vær respektfull. Dette er nøkkelordet for å komplimentere en jente uten sinne eller kjedelig. Hvis du respekterer jenta som en person og ser i henne en person som har verdifulle meninger, håp og drømmer og kan gjøre det samme som deg, så vil noen kompliment fra munnen din nok være velkommen.        
 4.  
 5.             3      Tenk på hvordan du vil føle deg om dette komplimentet. Hvis du fortsatt er bekymret, kan du forestille deg hvordan du ville føle deg. Ikke bare se på overflaten, men tenk på ting som bekymrer henne og ta også hensyn til de dårlige opplevelsene hun måtte ha hatt. Tenk på komplimentet hvis det er tatt ut av konteksten. Tenk på hvordan du ville føle deg hvis noen du ikke visste, ville komplimentere deg. Hvis du føler deg ubehagelig om det, kan hun også føle seg ubehagelig.        
 6.  
 7.             4      Lag et kompliment på en rimelig tid. Du må betale henne komplimentet på et passende tidspunkt. Dette kan for eksempel være en dato du har, eller du kan ha en samtale om noe som er relatert til komplimentet. Dette betyr at du må knytte komplimentet til situasjonen. Dette er veldig viktig fordi et kompliment i en feil situasjon kan være svært ydmykende.  
    
  • For eksempel bør du ikke komplimentere henne på hennes fysiske utseende hvis hun bare har gitt en presentasjon (med mindre du vil fortelle henne at det var flott og kastet en stave over hele rommet). I stedet kompliment henne på det harde arbeidet hun har gjort, og hennes gode måte å sette informasjonen i ord, eller hennes klare intelligens i å bygge presentasjonen. Hvis du roser hennes fysiske utseende i denne situasjonen, vil det bli ydmykende, men ved å rose sitt arbeid, vil hun bli styrket.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vis ditt kompliment i dine handlinger. Du trenger ikke alltid å legge kompliment til ord for å gjøre det høyt og tydelig. En svært effektiv måte å komplimentere henne på, kan være din reaksjon på noe hun har gjort eller sagt.  
    
  • For eksempel, hvis hun har jobbet veldig hardt med noe, kan du komplimentere henne på det harde arbeidet ved å skjemme bort henne med en avslappende massasje.
  •  
  • Et annet eksempel ville være å gjøre noe veldig fint for henne. Du kan tilberede middagen sin, for eksempel.
  •  
  • Disse handlingene kan alltid være en fin måte å gi et bestemt kompliment ved å fortelle henne hvorfor du gjør hva du gjør.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Godta en avvisning med respekt. Hvis hun ikke svarer på komplimentet du forventet, bør du ikke være en dork og ikke tenke (eller fortelle henne) at hun er dårlig eller for høyt sinnet med seg selv , Det viser henne bare at du har komplimentert henne til din egen fordel. I stedet, si i en rolig tone at hun ikke trenger å tro på deg, men at du mener det ærlig og du håper hun tror på deg. La henne være alene en stund etterpå.  
    
  • Dette skjer ofte når du komplimenterer jenter du ikke vet. Jentene du vet kan ikke akseptere komplimenten fordi de ofte ble reist på den måten. Du kan da bare gjenta at du virkelig mener hva du sa, eller du forteller henne direkte at hun ikke bør være så beskjeden.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      "Unngå" med komplimenter  ,

    
   
 1.             1      Unngå å nevne visse fysiske fordeler i et kompliment. Problemet er at du bygger en jente selvfølelse basert på den spesielle preferansen. I de fleste tilfeller forsvinner imidlertid fortjenesten over tid, og det vil være verdiløst fordi det har forsvunnet. Unngå å rose sine ben, kurver, etc. Øynene og hendene er en sikker innsats.  
    
  • Komplimenter for deres fysiske fordeler virker enda bedre når du knytter komplimentet til deres personlighet eller handlinger. For eksempel kan du fortelle henne at øynene hennes er vakre og du elsker hvordan hennes hengivenhet skinner i øynene hennes når hun jobber så hardt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke gjør seksuelle komplimenter til jenta du ikke vet så bra. Det er den største synden hvis du vil komplimentere en jente. Du vil se jenter du ikke vet, og hvem du finner attraktiv. Kanskje du synes det er fint å komplimentere dem, men hvis du ikke kjenner jentene godt, kan en seksuell kommentar få deg til å se ut som en grappler, og sjansene dine vil synke.  
    
  • For eksempel kan du ikke si at hun fyller blusen sin veldig pent.
  •  
  • De seksuelle komplimenter fungerer bare for jenter du daterer eller har et nærmere forhold til.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke kompliment henne bare for å få det du vil ha. Hun vil vite. Stol på henne mer. Du bør komplimentere henne fordi du mener det, og du bør gi henne beskjed om hva en spesiell person hun er for deg. Du bør komplimentere henne fordi du vil se henne lykkelig. Du bør ikke komplimentere henne fordi du vil ha nærmere seksuell kontakt.        
 6.  
 7.             4      Unngå voldsomme komplimenter. Det er noen komplimenter at du kan finne smigrende, men faktisk støtende. Før du går inn i faux pas, bør du vurdere hva du vil si og hvordan det kan absorberes.  
    
  • Hvis noe i komplimentet ditt tyder på deres vekttap, bør du ikke si det. Det kan lett bli misforstått. I stedet kompliment henne om sitt sunne utseende og fortell henne at hun gløder fra innsiden, etc.
  •  
  • Ikke sammenlign henne med søsteren, moren eller noen andre, med mindre det er i en positiv sammenheng. Normalt vil det ikke fungere hvis du vil ha et romantisk forhold med henne.
  •  
  • Eventuelle kommentarer som slutter med "i dag" (eksempel: "Du ser så vakker ut i dag"). Dette gir inntrykk av at hun ikke ser bra ut på andre dager.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke bruk gjennomsnittlige komplimenter. Fraser som memoriserte komplimenter, lister over komplimenter fra internett og andre vanlige komplimenter, vil ikke fungere fordi de gjelder for enhver jente. Hun vil legge merke til om du gjør henne til et kompliment du kan gjøre med en hvilken som helst annen jente, og hun vet at du bare prøver å lette henne. Gjør henne den rette komplimenter og du kan vinne henne.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                      
Relasjoner populær:
Din oppførsel med din venn.

For å komme overens med det.

Lag en persons profil.

Beklager din beste venn.

Noen er trøstende selv når du tror du er hjelpeløs.

Få din tillit.

Hold en jente flørt med vennen din.

En jente som snakker på gata.

Kom over dem.

Glemt en fyr du ikke kan ha.

Elske noen.

Fortell din venn at du har din periode.

Erobre en rammann.

Kyss noen du elsker.

Elske en gift mann.

Vær trofast mot din venn eller kjæreste.

Opprettholde et online forhold.

Adresse kvinner overalt.

Spør en jente om hun vil henge med deg.

Håndtere vanskelige mennesker.

Finn ut om en jente liker deg.