Home \ relasjoner
 

late som selvtillit.

 

Mange mennesker ønsker å omgir seg selv med selvsikker folk. Men hva om du ikke er en av disse menneskene? I tillegg, selv om du noen ganger har det selvtillit, kan du ikke ha det på andre øyeblikk. Dette er helt naturlig og normalt; de fleste sliter med dette problemet et øyeblikk eller et annet. For å overbevise alle som føler deg trygg, trygg og innholdsrik med livet, bør du begynne med trinn 1 nedenfor.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bruk kroppsspråket ditt  ,

    
   
 1.            1      Jeg står opp. Skyv skulderbladene dine ned og tilbake så langt du kan for å heve overkroppen og nakken. Dette gir deg en holdning som sier "Se verden!" Hvis du lar deg slippe, gir du inntrykk av at verden er ferdig med deg, og du vil helst være i senga. 
    
  • Øv deg opp fra en stol uten å lenke for langt fremover, spesielt hvis du jobber på pulten fra 9-5. I begynnelsen vil det være litt vanskelig å opprettholde en god holdning; hvis du ikke er vant til det, har du nok ikke bygget opp de nødvendige overkroppsmuskulaturene. Men med praksis vil det bli en vane, og til slutt vil det skje automatisk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Løft haken og se rett fram. Hvis vi ikke føler oss trygge, har vi en tendens til å tenke negativt på alt og se ned. For å formidle at du er selvsikker, bør du løfte hodet og se fremover. Dette gir inntrykk av at du kan dømme verden og at du ikke står fast i ditt eget hode. 
    
  • Prøv å se ned for en stund. Hvordan føler du deg? Prøv å se opp og observere omgivelsene dine. Endrer din indre følelse litt? Noen ganger mottar sinnet våre signaler fra kroppen vår. Når vi ser ned, føler vi oss litt mer dårlige og triste. Når vi ser opp, forbedrer vårt humør og vi føler oss mer trygge (det er også det vi ser ut).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Smil. Når vi mister oss selv i våre tanker, har vi en tendens til å ha et unødvendig trist uttrykk i ansiktet vårt. Å oppføre seg som om du er klar for verden, bør du smile. Dette viser andre at du er nær og glad for å se dem. De andre vil også være mer villige til å motta deg på en vennlig måte, og skaper en positiv syklus. 
    
  • Du bør gi andre et oppriktig smil. Ikke en av de lappene som er lett gjenkjennelig og som du legger på når noen trekker kameraet ut av lommen, og du føler deg ikke så smilende. For å unngå dette, bør du øve. Stå foran speilet ditt og senk hodet. Smil og løft deretter hodet. Dette er ditt naturlige smil, enten du liker dette smilet eller ikke. Ingen endret, kameravennlig versjon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag øyekontakt. Ingenting sier lenger, "Jeg er redd for din tilnærming," som noen som ikke er klar til å møte dine øyne. Noen mennesker synes det er støtende, som om du ikke var oppmerksom på dem. For å vise menneskene du snakker med, at du lytter til dem veldig bra, og at du er en aktiv, verdifull del av samtalen, bør du få øyekontakt. Hold denne korte, når gester er i forgrunnen eller du anser det som nødvendig, men se dem igjen i øynene igjen og igjen. 
    
  • For å øve dette (som det kan være ganske vanskelig), bør du mestre kunsten å vise konkurranser med fremmede. Selvfølgelig mens du smiler og blinker. Prøv å se på dem til de ser bort. Når var den siste gangen du så på noen, og var du ikke den første til å se bort?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold kroppen avslappet. En person som er nervøs og ikke selvsikker, vil være fidgety og spent. En trygg person som er klar til neste utfordring, vil være avslappet, lett og rolig. Gå gjennom kroppen din, start på hodet og slapp av hver eneste del av kroppen. Tenk på hvilken av kroppsdelene dine er mest spente; mange har spenninger i ryggen, baken og skuldrene. 
    
  • Hvis du noen gang har lagt merke til at du sitter på korsbøttene, knyttes hendene og skuldrene, eller stående rundt, pacing frem og tilbake og nipper på neglene dine, så sørg for å slappe av og koble av. Kanskje du oppdager at en avslappet holdning også løser frykten din.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta en kraftig pose. Undersøkelser har vist at folk som tar kraftige poser, jeg. spre og gjøre seg "større" rapporterer at de føler seg mer selvsikker. For å gi deg selv denne økningen av selvtillit, kan du legge hendene på hoftene dine, ta en bredere stilling, og vise verden hvem dette er hvem. 
    
  • Tenk deg å snakke med sjefen din og sette føttene på bordet mens han legger hendene mellom bena sine. Det er ganske enkelt å si hvem som føler seg selvbevisst! Så spredt ut, være det på en stol på kontoret i nærvær av sjefen din, mens du står i baren med venner eller forelesning i klasserom.
  •  
  • Gjør det selv før arrangementet ditt. Noen få minutter på badet før du gir et foredrag (om det er tale eller bare å introdusere deg selv til en fremmed) kan være nok til å komme deg inn i kraftssonen når det trengs.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gå trinn for trinn. I utgangspunktet går tregere en person, jo mer intern dialog går de gjennom. Og jo raskere hun går, jo mer trygg vil personen trolig føle. I tillegg går du oppreist og retttere med et raskere tempo, og det betyr at du dreper to fugler med en stein.  
    
  • En rask tur betyr at du har grunn til å bevege deg, du er dedikert og motivert til å få ting gjort. Et langsommere tempo betyr at du ikke føler deg ambisiøs og har mindre grunn til å bevege seg. Selvfølgelig, den første høres mer selvsikker!
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Trygt snakk  ,

    
   
 1.             1      Senk stemmen din. Hvis du ikke er selvsikker og litt nervøs, har stemmen din en tendens til å bli i et høyere register. Det er også ikke alltid lett å fortelle når dette skjer. Tal derfor med en litt dypere stemme, enten du merker det eller ikke. Hvis du vet at du er ubehagelig, så vær oppmerksom på hvordan stemmen din endres. 
    
  • Senk tonehøyde ved siden av volumet, hvis det er et problem for deg. Med andre ord: snakk høyere! Dette vil vise de andre at du anser stemmen din verdig til å bli hørt. Og de vil heller følge ditt eksempel og være av din mening.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Si tregere. I likhet med hvordan stemmen vår blir høyere når vi er nervøse, har vi også en tendens til å snakke raskere. Så, senk neste gang du gir en presentasjon til klassen din. Snakk tregere til det punktet du tror du får for sakte; I all sannsynlighet vil du snakke med akkurat det rette tempoet. 
    
  • En ikke-selvsikker person vil ha øyeblikket til å passere så fort som mulig, og hun har alt bak henne; Det er den viktigste grunnen til at hun begynner å snakke raskere. For å spille på selvtillit bør du snakke sakte og få det til å virke som om du føler deg komfortabel i rampelyset.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk "I" -klæringer. Selvsikker folk er mer selvsikker og bruker "meg" uttalelser. I stedet for "Du gjør meg sint", som er ganske passiv, kan en selvsikker person si, "Jeg er sur på deg," som er mye mer direkte og skarp. For å late som selvtillit, bør du snakke om deg selv. Ingen andre vil gjøre det! 
    
  • Det er definitivt hyggelig å spørre folk rundt deg. Alle setter pris på en god lytter. Men du må også være en aktiv del av samtalen ved å snakke. Når et emne kommer opp som du har noe å si til, snakk om dine erfaringer. Personen du snakker med, så bare din favorittfilm? I stedet for "Oh, hva en flott film!" Du kan si "Jeg elsker denne filmen! Det er virkelig min favorittfilm. Jeg har ham sist.... sett siste gang. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Snakk positivt og unngå sladder. Vi kjenner alle en person som er konstant negativ, gnisser og sladrer om deres klick og fiender. Det er ganske enkelt å gjette at denne personen ikke liker seg selv, så vær ikke den personen! For å være selvsikker, må du overbevise verden om at du har det bra. Og folk som er fornøyd med seg selv, viser dette gjennom sine positive handlinger og ord. 
    
  • Prøv å gi ting noe positivt når det er mulig. I stedet for å si, "Åh, jeg hater italiensk mat," kan du si, "Jeg foretrekker asiatisk mat", når man diskuterer mulige planer for middag. I stedet for å si, "Dine sko er så stygg," kan du si "Hun gjorde et interessant, fasjonabelt utvalg, ikke sant?"
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke snu. Har du noen gang møtt en eller to nye bekjente og nettopp begynt å chatte for å kvitte seg med den ubehagelige følelsen i magen? Det er et ganske sikkert tegn på at du er nervøs og ikke føler deg veldig selvbevisst. I stedet setter pris på stillheten. Og denne følelsen? Ignorer den. Kanskje bare du føler det uansett. 
    
  • Hør mer enn snakk. Hvis du setter deg selv i rampelyset for mye, vil du sannsynligvis bare være irriterende og trengende, i stedet for de andre som tenker at du er den store fyren. Slapp av i stedet. Ta et skritt tilbake. En selvsikker person trenger ikke hele tiden rampelyset eller oppmerksomheten. La andre være i fokus fra tid til annen.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Godta gode vaner  ,

    
   
 1.             1      Ikke tillat ting å revurdere. Anta at du er i en bar og du ser en søt gutt der borte, eller en søt jente som står i hjørnet. I løpet av de første tre sekunder, tenk du å snakke med ham eller henne og få hans eller hennes telefonnummer. Så tvilene satt inn og frykten overvinner deg. Det er punktet der du bør slutte å tenke på det. Stopp etter disse tre sekundene. Bare gå. Ikke la deg være fanget i ditt eget hode. 
    
  • Eventuelle hensyn etter disse første tre sekundene vil bare føre til flere bekymringer. Og disse bekymringene vil gjøre deg absolutt ikke bra. Stil den stemmen i hodet og fortsett, før hun kan fortelle deg ikke. Stemmen har ingen anelse om hva hun snakker om!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Husk at alle er opptatt med å merke seg. Når vi blir eldre, begynner vi å tenke at hele verden stadig peker fingeren på oss og alltid er klar til å påpeke feilene våre. Faktisk er resten av verden for selvopptatt å være oppmerksom på, og alle er redd for de samme tingene. Den eneste personen som tenker på hvordan du påvirker andre er deg selv. 
    
  • I utgangspunktet må du være ganske opptatt for ikke å føle seg selvbevisst. Alle ser på deg og ler på deg? Alle tenker på hva du sier eller gjør? Men sikkert. Kanskje i din verden, men definitivt ikke i noen andres. Det er ikke trist, det er frigjørende. Bare din mening teller.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Basseng. Latter vil fylle din hjerne (og hele ditt selv) med en ekte følelse av lykke. Det lindrer spenning, løfter humøret og gjør det lettere å sette på dette oppriktige smilet. Alt dette gjør det ti ganger lettere å auditionere, noe som gjør det ti ganger mer overbevisende. 
    
  • Å være selvsikker kan være vanskelig, men å være bekymringsløs og positiv er litt lettere. Derfor, ler hvis noen gjør en vits. Ha alltid et smil klar hvis du trenger det. Folk som glade mennesker og å være lykkelige er knyttet til selvtillit.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klær deg og ta vare på deg selv. Husk din siste Bad Hair Day. Du var sikkert ganske usikker, ikke sant? Og hvordan var den siste gangen du klarte deg og gikk ut? Sannsynligvis ganske bra. Noen ganger henter vår hjerne på utsiden og bestemmer hvordan vi føler oss inni. Hvis du trenger et skudd av selvtillit, så sett på et antrekk som du vet ser bra ut og komme i gang. Å se godt gjør det mye enklere, mye lettere å få deg til å føle deg bra. 
    
  • I tillegg har folk en tendens til å vedta ting om folk som er godt kledd og ser bra ut. De antar at de er utdannede, smartere, har mer penger, og er generelt mer elskverdige. Det er en menneskelig særegenhet å dømme en bok ved omslaget. Bruk dette til din fordel ved å kle deg selv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær begeistret. Mange forveksler enkelt entusiasme med selvtillit. Hvis du ikke kan være selvsikker, så er dette en god måte. Er din favoritt sang på radioen? Fortell alle hvor mye du elsker det. Noen foreslår at du ser en film du virkelig ville se? Si hvor mye du ser frem til det. Energien din vil være smittsom, spennende og alle vil føle at du er full av positivitet og selvtillit. 
    
  • Pass på at kroppen din og dine ord samsvarer. Tenk deg noen i en monotone stemme som sier, "Jeg kan ikke vente med å se denne filmen!" Mens han så ned på hendene, skjulte i lommene og avverget blikket mot siden. Du vil nok ikke bli overbevist. Forestill deg nå en person hvis øyne begynner å skinne, som trekker opp armene sine og hever sin stemme og sier "Jeg kan ikke vente med å se denne filmen!" Mye mer overbevisende.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fortell deg selv at du kan gjøre det. Det menneskelige sinn er noen ganger en forstyrrende kraftig ting. Studier har selv vist at kraften i forventning kan til og med få kreft å trekke seg tilbake. Dette kalles placebo-effekten. I de opprinnelige studiene trodde pasientene at de tok et stoff, men de gjorde det ikke, og likevel ble de bedre. Hvis du forteller deg selv at du kan gjøre det så er det mulig. Og hvis du forteller deg selv at du ikke kan, så er det sannsynlig at du ikke vil kunne gjøre det. 
    
  • Mye i livet er en selvoppfyllende profeti. Hvis du ikke føler at du har grunn til å være selvsikker, så vil du ikke være. Hvis du tror du ikke vil gjøre det bra, vil du nok også gjøre det bra også. Den rette holdningen kan virkelig forandre alt. Og det eneste som bestemmer holdningen din? Det er du.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

      

              Les mer... (5)      
Relasjoner populær:
Glem kjærligheten i livet ditt.

Komme sammen med en bjeffende nabo hund.

Lure en sjenert fyr ute av reserve.

Forbliv i hans minne.

Glad for å være single.

Spør en gutt hvis han går på skoleballen med deg.

Overleve tapet av en kjærlighet.

Utfør en intervensjon.

Unngå å bli forelsket.

Vær morsom.

Fortell en jente at hun er vakker.

Hent over noen som ikke liker deg.

Se om en gutt er interessert i kyss i kino.

Ha en samtale med vennen din.

Overlev en negativ venn.

Vær grasiøs.

Rippe opp en kvinne.

Å vite at du er klar for et forhold.

Avtale med uberørt kjærlighet.

Tåle uten en venn.

Finn ut om du er lesbisk.