Home \ relasjoner
 

Inviter en jente til å danse med deg.

 

Er du litt for sjenert å invitere jenta du liker mest til skoleballen? Noen gang lurer på hvorfor noen gutter synes å vite om en jente vil si ja før du spør? Å invitere en jente til å danse, er avgjørende for å overvinne frykten for å bli avvist, overvinne og være deg selv. Fordi gutta som ikke har noe å tape, er det slags gutter som liker å tilbringe tid med.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn ut om hun allerede er på ballen med noen ved å spørre vennene sine. Ved uformelt formulering av spørsmålet kan du uten risiko finne ut hva du trenger å vite. Hvis du kjenner en av vennene hennes, kan du også spørre henne, men vær oppmerksom på at hun kanskje forteller jenta.       
 2.  
 3.             2      Ikke spør henne om dagen på ballen. Så kanskje hun tror at hun ikke var ditt førstevalg (men spør henne ikke seks til syv dager før det også, kanskje har hun allerede funnet noen til å sette henne på ballen med). Spør henne to til tre uker før ballen. På denne tiden er sjansen hennes bare 10 til 20%. I tillegg vil hun ha nok tid til å tenke på hva hun skal ha på seg.        
 4.  
 5.             3      Pass på at du er alene (men ikke i en ubehagelig situasjon) før du spør henne om hun vil gå med ballen, fordi det vil gjøre situasjonen mer avslappet for begge. Ta et dypt pust og gå ved siden av henne. Gjør henne et kompliment og start en samtale. Ikke bare sett spørsmålet ditt ut for å få det over med. Uansett hvor nervøs du er, ta deg tid. Uansett kan det allerede ha bestemt seg før du spør henne. Hvis hun sier nei, ikke spør hvorfor. Si, "Oh, ok, ikke noe problem." Ikke la dine onde følelser vise. Hvis du er bekymret for at hun sier nei, men du trenger virkelig en partner for ballen, gjør noe så søtt og nydelig at hun bare ikke kan si nei.        
 6.  
 7.             4      Få dem hjem med bil og kjør dem til ballen; hvis du ikke kan kjøre, så slå den med ballen. Prøv å unngå at dere begge reiser sammen med foreldrene dine eller søsken.        
 8.  
 9.             5      Fortell henne at hun er pen. Dette er veldig viktig da mange jenter bruker mye tid på å se etter skoleballen (og deres dansepartnere). Vis henne at du er glad for det. Hvis hun komplimenterer deg på antrekket ditt, takk. Ikke vent til hun komplimenterer deg først.        
 10.  
 11.             6      Bli med henne i løpet av ballen; bli hos henne med mindre hun vil snakke med noen andre eller gå et sted i noen minutter.        
 12.  
 13.             7      Ikke glem å gi henne litt tid. Jenter liker ikke det, når gutta bare vil ha dem på baller for seg selv, kan det til og med føre til at du blir avvist. Så gi din ball partner litt tid for deg selv.        
 14.  
 15.             8      Hvis det er en løs ball og en sakte sang blir spilt, vil vennene dine trolig oppfordre deg til å danse sammen. Ikke la det irritere eller angre deg. Det er bare deres måte å oppmuntre deg på. Smil på henne og snakk med henne; få henne til å le. Hun er sannsynligvis like nervøs som deg. Hvis hun ikke vil danse, ikke tvinge henne.        
 16.  
 17.             9      Spør din ballpartner for en dans. Du kan være formell og spørre, "Kan jeg be om denne dansen?" Men hvis hun er en venn av deg, kan du velge en løsere tilnærming og bare spørre: "Vil du danse?"        
 18.  
 19.             10      Snakk med henne under de sakte dansene. Talking vil få deg til å føle deg mer avslappet.        
 20.  
 21.             11      Hvis du vil danse med en annen venn, må du først be om tillatelse fra din følgesvenn. Å danse med noen andre uten å først spørre dem, er respektløse og sender falske signaler. Hvis hun gjør det, ikke si noe. Ikke ødelegge det for dere begge. Hvis hun spør deg om hun kan danse med henne med en venn, si ja.        
 22.  
 23.             12      Kram henne når ballen er over. Fortell henne at du hadde en flott kveld. Hun vil nok si det samme.        
 24.  
 25.             13      Ikke glem det, gutter: Jenter synes det er søtt når gutta danser i gruppen; lener seg mot veggen vil ikke fungere. Mer sannsynlig, forventer hun ikke at du skal spørre henne om en dans hvis hun ikke danser seg selv.        
 26.  
 27.             14      Hold deg oppdatert. Hvis du møter din ballpartner noen dager senere, snakk med henne, men ikke nevn ballen. La ballen være en ting fra fortiden, selv om det gikk bra, og fokusere på å gjøre forholdet ditt riktig.        
 28.  
 29.             15      Ta vare på god hygiene. Folk liker ikke andre mennesker som ikke tar hensyn til seg selv.        
 30.  
 31.             16      Spør ballspilleren hva hun liker dagen før dansen. Det vil være nyttig å vite hva hun liker. For eksempel, hvis hun sier at hun liker sjokolade, kan du få henne en liten (eller stor) boks av den. Dette vil få henne til å finne ut at du er en fin person som du kan ha et godt forhold til.        
 32.  
 33.             17      Ikke glem, nei betyr nei. Hvis hun sier at hun ikke liker deg, eller sier nei, og det ser ut til å være alvorlig, så trekk tilbake! Ingenting irriterer jentene så mye som irriterende gutter som ikke forlater dem alene. Ikke bare er dette uhøflig, det kan også få henne til å hate deg enda mer.                  
 34.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Dra en fyr.

Fortell foreldrene dine at du har en kjæreste.

Spør noen for en avtale.

Cuddling.

Gi partneren nok frihet.

Finn ut om en gutt fra internett liker deg.

Få noen til å savne deg.

Gi kjærlighet til en jente uten å få en kurv.

Mangler en person.

Stopp å være en ensom.

Hvordan lage en jente tror du er søt.

Overvinne hjerteslag.

Vis en kvinne som hun liker henne.

Avtale med avvisning ved din forelskelse.

Få din forelskelse til å slutte å smake en annen jente.

Glemte ex kjæresten.

Ta en dårlig gutt.

Håndtering av kvinner.

Gjør noen smil.

Hvordan håndtere mentale vampyrer.

Få noen til å fortelle deg en hemmelighet.