Home \ relasjoner
 

Oppmuntre folk.

 

Oppmuntring til andre mennesker er en viktig del av å være en del av en familie, en gruppe mennesker eller et samfunn. Alle gir sitt beste i denne verden, og noen ganger kan et godt ord av oppmuntring hjelpe andre til å innse at de ikke er alene. Videre er oppmuntring en måte å anerkjenne det gode som andre gjør og søke mer av det. Ære suksess æresbevisninger at folk er viktige og at deres innsats betyr mye for deg, om personen er kjent for deg eller om hun er en fremmed. Ta litt tid i dag for å oppmuntre noen som kommer din vei.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Oppmuntre selv den minste innsatsen. Liten innsats kan virke ubetydelig, men det kan bety mye for agenten hvis innsatsen er anerkjent. Det kan være nok til å utløse motivasjon, for å fortsette med en utfordring. Det kan til og med være en måte å støtte små anstrengelser på, slik at de kan forvandles til noe stort.       
 2.  
 3.             2      Stopp å klage feil og ros den rette. Hvis vi er kresne og projiserer vår egen usikkerhet og irritasjon på andre, klarer vi ikke å se hva den andre personen gjør riktig. Når vi legger merke til de godt utførte tingene og de tingene vi ikke er glade for eller misliker, er oddsen mer sannsynlig å se mer av den samme, rette oppførsel og selvtilfredshet. Hell plantene som du vil se vokse i stedet for ugresset.        
 4.  
 5.             3      Ser utoverveier for å oppmuntre en person. Stjerner eller smileys fungerer godt hos barn. Merker, sertifikater, gaver og notater er gode måter å oppmuntre ansatte, arbeidskollegaer, venner, studenter, familiemedlemmer og så videre. Et bilde av dere to som viser hvordan du kan gjøre noe godt sammen, kan være en fantastisk måte å oppmuntre en annen person til med minne og anerkjennelse, og å vise solidariteten med deres innsats.        
 6.  
 7.             4      Nekte negative reaksjoner. Dette er reaksjoner som frowning og pouting. Dette inkluderer de håndgripelige tegnene som dårlige karakterer eller betydelige kommentarer igjen på nettet. Det er alltid rom for forbedring - de fleste er alltid klar over dette - men det er ikke noe rom å forbanne eller kritisere noen med felles hensikt. Ha en hjelpende snarere enn en angripende tankegang. Vær skeptisk til dine egne indre følelser, hvis du bare vil kritisere noen andre, fordi kilden til sin vrede er indre misnøye. Ta vare på det i stedet for å motløse noen andre.        
 8.  
 9.             5      Lag positive kommentarer. Si til et barn, "Ditt arbeid var veldig bra" eller "Jeg kan se at du har forsket mye om emnet, det er fantastisk." Fortell folk hva en god jobb de har gjort i noe, hvor gode de er konfronterte sin frykt så vel som å overvinne hindringer og lyktes selv i de minste ting. Selv om du ikke liker eller konkurrerer med en person, er det alltid minst én ting om dem som du ærlig kan si er positiv. Så se etter det og fortell det til personen - husk at det kan oppmuntre mer positivt og mindre av de tingene som plager deg!        
 10.  
 11.             6      Skriv oppmuntrende notater. Om det er for jobb, om du korrigerer hverandre i skolen, om det er et barns lekser eller annen skriftlig tilbakemelding, gjør kommentarene oppmuntrende og konstruktivt. Hvis du reduserer andres arbeid, kan det føle seg tilfredsstillende, men når du sier ting energisk, har du en tendens til å dempe andre, og det vil ikke være et tegn på hva som må forbedres.  
    
  • I stedet for å være negativ, gjør kommentarer (som et barn) som: Jeg likte virkelig hvordan du gjorde det, og jeg vedder neste gang du får det riktig "eller" Du har mye god kvalitetsarbeid her gjort. Neste gang foreslår jeg at du fokuserer mer på X, Y, Z bare for å sørge for at essayet leser sammenhenger generelt. "Du kan fortsatt si hva som må avklares og forbedres. Det handler bare om hvordan gjør du det. Det gjør forskjellen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Del positive ting om dem med andre mennesker. Folk elsker å høre hvordan du ser dem positivt. Altfor ofte er vi våre verste kritikere, og det kan være overraskende oppløftende å høre noen fremmed som forteller oss ganske mye det motsatte av våre bekymringer. For eksempel kan du markere hvor snill, kjærlig, hensynsfull, oppmerksom, moderne, reflekterende, nyskapende osv. Noen er. Prøv å peke på konkrete eksempler som viser deg hvorfor denne personen viser disse egenskapene, da dette vil hjelpe den andre personen til å innse at du er ærlig.        
 14.  
 15.             8      Legg merke til når noen gjør noe bra. Mens vi pleier å beundre noens utseende eller motet til å se annerledes ut eller oppføre seg annerledes, forblir vi ofte stille. Det er synd, fordi det tillater den spiteful kulturen, som tar alt fra hverandre og er så idolisert i promemäßigen media, for å være sentrum for oppmerksomheten. En del av dette for å komme vekk fra slike personlige angrep er å isteden vende seg til konstant bruk av personlige komplimenter. Ved å demonstrere dette med jevne mellomrom, fungerer du som en forbilde for å oppmuntre folk i stedet for å fakse dem.  
    
  • Du vil kanskje anerkjenne andres klær og omsorg ved å si noe som "Jeg elsker måten du kle på" eller "Jeg elsker måten du kammer håret ditt på."
  •  
         
 16.  
 17.             9      Vær ærlig, vær autentisk. Folk kjenner sannheten om seg selv. De vil også legge merke til det når du smigrer dem i stedet for å komplimentere dem, som kommer fra hjertet. Smigeri er ikke en seriøs form for oppmuntring. Det går vanligvis med en del som ønsker noe eller ønsker å få noen andre i humør, bare for å bringe den tilbake til jorden senere. Gjør deg klar til å gi ut ærlige komplimenter, og du vil la sladder og rykter komme langt bak.        
 18.  
 19.             10      Bite tungen hvis du føler deg ond. Vi føler oss alle ganger til tider, ofte når vi er trette, utmattede, sultne eller ydmyket på en eller annen måte. Det skjer, og det er en del av denne livsstilen å lære å kontrollere din egen dysterhet og nedetid. En viktig lære å lære er å bite tungen din og ikke si negative og motløsende ting bare for at folk skal forlate deg alene. I stedet kan du la en oppmuntring strømme inn eller bare si ingenting før du føler deg mer som deg selv igjen.  
    
  • Hvis du er overarkiv (og for Guds skyld, hvem har ikke hatt dette på et tidspunkt?), Beklager så. Dette sikrer at du gjør det rette. Du kan ikke få den andre personen til å tilgi deg eller glemme det du gjorde, men du kan alltid rette ut ting fra din side, og fortsett deretter på en konstruktiv og rettferdig måte. Leksjon lært. Fortsett å gå.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ha en god, optimistisk holdning. Glasset er halvt full i stedet for halvtomt. Hver av oss oppdager andres negativitet. Som våre mødre lærte oss: "Hvis du ikke kan si noe fint, si ingenting".                  
 22.  
             

Tips .

    
   
 • Erobre deg selv når du tror at andre skal være på en bestemt måte. Folk er som de er, og vi tar dem slik vi finner dem. Selv om ingen forventer at du skal forstå deg selv med uforenlige personlighetstyper, er god oppførsel og respekt for en annen persons verdighet alt som forventes av deg. Du kan fortsatt se det gode i folk du ikke møter med, eller du må bare se nærmere.
 •  
 • Pass på over-nidkjærhet. Det kan føles som om du forteller en annen person "hvordan ting er" og hva de skal "gjøre" eller "ikke burde gjøre" for egen skyld, men det meste av tiden kommer dette over som arrogant oppførsel og er veldig motløs. Prøv isteden å ha respekt for de menneskene du håndterer og redusere "børsspråket" til et minimum, omgå sikkerheten om sikkerhet.
 •  
 • Oppmuntring har å gjøre med å se det beste i andre mennesker. Hvis du befinner deg på et spesielt "mørkt" sted, kan det ta lengre tid å lære den evnen, men vær sterk: alle har evnen til å lære det. Med tid og praksis kan du oppnå skiftet ved ikke alltid å se det verste i andre og motvirke dem, men å bli en mer oppmuntrende og støttende type person.
 •  
        
Relasjoner populær:
Håndtering av kvinner.

Imponere en Skytten mann.

Finn venner online.

Eldre kvinner datoer.

For å være så kult at jenter legger merke til deg.

Få din forelskelse til å slutte å smake en annen jente.

Anerkjenn en kompulsiv personlighetsforstyrrelse.

Ikke lenger venner med noen.

En jente har på seg.

Håndtere lurte mennesker.

Noen som har et barn fra et tidligere forhold.

Finn en kjæreste hvis du er stygg.

Møt en jente.

Erkjennelse av emosjonell intelligens hos en person.

Finn en sexy jente.

Å være mystisk for å tiltrekke seg mennesker.

Gjenkjenne tegn på utroskap.

Kysser på en rekke måter.

Finn ut om samtalene dine ignoreres og gjør noe med det.

Kyss bedre.

Så en jente innrømmer at hun liker deg.