Home \ relasjoner
 

Mindre irritert om mennesker.

 

Å være irritert med andre mennesker kan ha to grunner: enten personen gjør noe veldig irriterende (for det meste), eller (vi har alle opplevd det), gjør personen noe helt normalt, som å puste, men av en eller annen grunn Årsak som irriterer deg så veldig for øyeblikket. Lære å håndtere begge situasjoner er bra for humøret ditt og sannsynligvis bra for helsen din også.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Håndtering irriterende mennesker  ,

    
   
 1.            1      Ta et dypt pust. Å ta et dypt pust fra diafragma kan redusere stressnivået i kroppen din. Count sakte til ti. Tenk deg, du er på stranden. Nyt lyden av bølger og måker i deg. Føl sprayen av sjøvann på ansiktet ditt og la det roe deg ned. Konsentrere deg om ditt mest beroligende minne; tenk på noen du elsker, husk en suksess, nyt følelsen av å være fri for ansvar.       
 2.  
 3.   2      Si farvel til ideen om hvordan folk skal oppføre seg og hva folk skal gjøre. Du må kunne håndtere dine forventninger. Svært ofte har vi bestemte ideer om hvordan folk skal oppføre seg og hva de skal gjøre - og da blir vi irritert hvis de ikke lever opp til våre forventninger. Vi ønsker "normal høflig oppførsel". Det er i utgangspunktet en edel holdning til å tenke, alle de andre ville oppføre seg normalt og høflig, men dette fører også til noen ganger irriterende og kan til og med være ulykkelig. Det er en annen metode:  
    
  • Har mindre forventninger. Ikke gi opp troen på menneskeheten, men forvent ikke at alle mennesker vil imponere deg med deres oppførsel, deres overveielse og deres tale. Hvis du ikke forventer så mye fra andre, vil du sette pris på det mer hvis du oppfører seg bra. Å sette dine forventninger til et rimelig nivå er en nøkkel til å være mindre irritert.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør deg selv: "Hva er det for meg? Hva er det for meg å bli sint?" Hvis du tenker på det, vil du sannsynligvis ikke finne mye. Kanskje du føler deg overlegen til den andre personen. Men vil du virkelig dømme hva andre folk gjør eller hva du gjør? Din identitet vil bli mye sterkere hvis du fokuserer på hva du gjør og ikke hva andre gjør.        
 6.  
 7.   4      Ikke vær redd for ikke å reagere. Ofte, når andre irriterer oss, føler vi så sterke følelser at det er vanskelig å ikke svare. Da sier vi ofte noe vi ikke burde ha sagt, eller vi gjør noe som vi senere angrer. For det meste gjør et slikt utbrudd situasjonen verre, ikke bedre. Så ta en dyp pust, konsentrere deg om deg selv, og for et øyeblikk vurdere om det er verdt din tid å svare på det som ikke er irriterende. Kanskje er det hun ikke.  
    
  • Selvfølgelig, når en medarbeider nettopp har sluppet ut en sexistisk tirade, er det godt å si noe som "Steve, jeg synes ikke det er hensiktsmessig å sammenligne kvinner og kyr." Men hvis en kollega gjør det samme dum vits med deg i den tjue gangen, kan det være bedre å ikke reagere. Han vil til slutt miste interessen og forlate deg alene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Frowning, stirrer og andre kroppssignaler formidler sinne og forakt. Og de er smittsom. Hvis du sender dem ut til personen som irriterer deg, ser de seg også opp. Og før du vet hva som skjer skjer tingene eskalerende. Så langt som mulig bør du opprettholde en rolig, sammensatt holdning og ikke vise at du er sint.        
 10.  
 11.             6      Ta det beste. I stedet for å anta at den andre personen prøver å irritere deg, antar at hun ikke vet hva hun gjør akkurat nå. De fleste forsøker ikke å irritere deg. Du vet sannsynligvis ikke at de oppfører seg dårlig. Med andre ord er de sannsynligvis i sin egen tankegang og de skjønner ikke engang deg. Husk: Du er mer opptatt av deg enn noen andre - og det er sant for alle mennesker.        
 12.  
 13.   7      La de små tingene hoppe av deg. En liten gutt plager deg på flyet, en mann snakker for høyt på mobiltelefonen, en kvinne spør deg det samme to ganger. Disse er alle små fisk. I den store ordningen av ting er de helt ubetydelige. Du kan forbedre livskvaliteten din sterkt når du lærer å "slippe" av ting. Ikke bruk energi på irriterende små ting, fokus på ting som er veldig viktige: venner, familie, helse og sikkerhet, nye ting, eventyr og varige minner.  
    
  • Ta de tingene du ikke kan endre. Du kan forandre deg selv, bytte toalettet, dekorere huset ditt. Du kan ikke forandre alle andre. Fokusere energien på de tingene du kan forandre, og menneskene rundt deg vil legge merke til det.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Ikke prøv å tilfredsstille alle andre. Uansett hvem du er eller hva du gjør, vil det alltid være noen som ikke forstår deg eller som ikke synes veldig vennlige om deg. Ikke prøv å vinne disse apatiske eller uvennlige menneskene for deg, det er en sløsing med innsats. Hvis du er sint at du ikke kan gjøre alle som deg slik du tror du fortjener, kommer denne trøbbel fra et egoistisk sted og kan være giftig.  
    
  • Uansett hvem du er, vil noen ikke like deg. Det kan være på grunn av rase, religion, etnisitet, kjønn, seksuell orientering eller sosial tilhørighet, alle vil finne det vanskelig å se deg som like mennesker. Det er mulig for noen å overvinne fordommer, men det skjer sjelden, og det skjer aldri raskt.
  •  
  • Vis det til folkene som hater deg ved å bare gjøre dine egne ting. Den beste måten å bekjempe fordommer og uvitenhet er å glemme dem og å leve livet ditt, og vise dem at de har feil. Ikke kast dem i ansiktet - bare leve livet ditt. Folkene som ikke ser det - eller vil se det - er de for hvem enhver redning er for sent uansett.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Avtale med din egen vrede  ,

    
   
 1.             1      Finn ut hva som irriterer deg. Hva får deg til å eksplodere? Er det noe veldig irriterende, som en bror som fortsetter å lage støy selv om du har bedt ham to ganger for å være roligere - eller noe harmløst, som om noen bare puster ut høyt? Hvis noe irriterer deg, så er det sannsynligvis en dypere konflikt som ikke er løst - enten med personen eller med deg selv.        
 2.  
 3.   2      Husk at sint folk er irriterende. Ta et skritt tilbake og forestill deg hvordan du ser når du er sint. Er du da noen med hvem folk vil være sammen? Eller er du humør, irritabel, sta og noen som får folk til å bøye seg før du eksploderer? Det er ganske mulig, hvis du tillater andre å irritere deg, at du selv blir den personen du er sint på. Den beste motivasjonen for å forhindre dette er å gjenkjenne at du sannsynligvis ikke vil være en person som gjør andre sint.     
 4.  
 5.   3      Gjør ethvert råd du vil gi andre til deg selv. Hvis du er sint på noen, men ikke vet hvorfor, eller du er frustrert fordi du er sint, så prøv dette trikset: Formuler et råd som du vil gi denne personen. La oss si at personen spilte en vits på noen på deres bekostning, og du vil fortelle personen, "Ta mer hensyn til andre mennesker." Men i stedet for å gi den andre personen råd, snu bordene og se om råd ikke er er også egnet for deg. Ja, for deg! Kan du være mer hensynsfull til andre mennesker? Kan du passere den velsignede vitsen? Kan du forestille deg at din venn trodde at trikset var morsomt? Noen ganger er det rådet vi absolutt vil gi til andre, akkurat det vi trenger og trenger å svelge oss selv.     
 6.  
 7.             4      Husk at irritasjonen din kan ha noe å gjøre med deg og ikke med de andre. Det er mulig at årsaken til vår irritasjon om noe eller om noen er at vi er påminnet om oss selv: vi vil ikke tro at vi virkelig er slik, så vi fjerner oss fra personen og bli sint eller sint. Spør deg selv: Er årsaken til irritasjonen din at den andre personen ringer noe i deg selv? en        
 8.  
 9.             5      Tenk på å riste livet ditt. Gjerrighet kan være et tegn på at du er for forankret i din komfortsone. Gi det en riste Omorganisere dine møbler, les bøker av forfattere som rister grunnlaget for din tro, gå utenlands. Å forandre noe i livet ditt som bringer deg ut av ditt velkjente miljø og komfortsone kan redusere irritasjonen din og forbedre medfølelsen til andre.  
    
  • Alt som hjelper deg med å vokse og vokse opp, vil redusere sinne over andre mennesker. Jo mer du lærer om verden, og jo mer du forstår andres motiver, desto mindre forventer du fra andre mennesker. Nøkkelen til lykke er lave forventninger.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Vær en spiller.

Ta kontakt med sværmen.

Å være dum med vennen din.

Elegant avvise en dato.

Fortell noen som du vil være igjen alene.

Tiltalende kvinner.

Avtale med din venn å gå ut med din forelskelse.

Når er en jente interessert i deg.

En ram for å få kvinnen til å bli forelsket i deg.

Hold en jente interessert.

Avtale med en dårlig kisser.

Stol på din egen venn.

Finn ut om man mangler fra eksponenten.

Tilknyt hans forelskelse.

Lei et vellykket forhold til den perfekte jenta.

Finn venner selv uten sosial bakgrunn.

Være sexy, men stilig.

Gjør hver gutt forelsket i deg.

Få vennen din til å kysse deg først.

Bygg et bånd med en autistisk person.

Berører en jente.