Home \ relasjoner
 

Sanne venner vinner.

 

Hvis foreldrene dine har vunnet lotteriet eller lommeboken din plutselig er fylt med utallige 100 € regninger, vil du snart innse at du plutselig har betydelig flere venner enn du trodde. Disse menneskene er sannsynligvis ikke ekte venner. Sanne venner er vanskelig å finne, alltid der for deg, ikke døm deg og stå ved deg, uansett hva.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær deg selv. Hvis du ikke er 100% selv, hvis du er omgitt av andre, kan du ikke forvente at andre skal være 100% selv - og det hjelper ikke alle.       
 2.  
 3.             2      Vis deg. Finn folk som tenker eller oppfører seg som deg. Bli med på en klubb eller aktivitet av de riktige grunnene, så du kan få venner som liker de samme tingene du gjør.        
 4.  
 5.             3      Ikke bekymre deg om merker. Hvis du er redd for å henge ut med en venn bare fordi du har et hull i jeans eller ikke bruker merkenavn, så er forholdet ditt overfladisk.        
 6.  
 7.             4      Ikke vær en mobbing. Det er aldri greit å mobbe noen. Vi vet alle at når vi irritert noen til å bli akseptert av andre. Men det er aldri greit å mote andre, vi selv ville ikke like det heller. Hvis en viktig del av forholdet ditt er å joke andre, vil det ikke ta deg hvor som helst, og forholdet ditt er sannsynligvis en sløsing med tid.        
 8.  
 9.             5      Lag kontakter. Prøv å ta nær kontakt med andre eller fortelle insider vitser som gjør at du føler deg mer tilkoblet.        
 10.  
 11.             6      Ikke vær avhengig. Hvis du har lyst til å henge ut med den samme personen hele tiden, bedra det deg. Du trenger også tid for deg selv.        
 12.  
 13.             7      Si din mening. Ikke vær sjenert fra å stå opp for det du tror, ​​ellers vil du bli villig til å bli undertrykt av andre. En ekte venn respekterer din mening og respekterer det alltid, uten å gi opp sin egen mening. Snakk om de tingene du er lidenskapelig viet til å bringe til lys av ditt sanne selvtillit. Men også snakk om ting som behager andre, ikke kontroller dem.        
 14.  
 15.             8      Ikke vær galt, ikke late som du liker ting bare fordi de liker andre, og ikke prøv å være en venns venn bare fordi du tror det ville gjøre deg kjøligere.        
 16.  
 17.             9      Prøv noen. Bruk noe skittent eller si at du ikke har penger. Hvis din "venn" reagerer negativt, viser det at han ikke er din sanne venn.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Å bli elsket.

Å være mystisk for å tiltrekke seg mennesker.

Utfør en intervensjon.

Et liv i celibat.

Når jenter har det gøy i sitt eget rom.

Behandle med venner som har skadet dine følelser.

Skille deg fra noen med stil og følsomhet.

Flørt med en pen jente.

Kontrollkonflikter.

Bli kvitt vennene sine.

Imponér noen.

Gjør et godt inntrykk på første date.

Kjærlighet ubetinget.

Som jenter overlever den første datoen.

Ikke vær uhøflig.

Imponere en jente på sin første date.

Kjenne til et manipulerende og kontrollerende forhold.

Stopp å tenke på ex.

Lider av depresjon etter en oppbrudd.

Å ta hevn på noen.

Vær hensynsfull.