Home \ relasjoner
 

Ta en gutt til å rødme.

 

Du blusser vanligvis når du har sterke følelser, når en situasjon er pinlig eller når du er sjenert. Men du kan rødme selv når du er omgitt av folk av motsatt kjønn. Mesteparten av tiden føler du deg ubehagelig når du rødmer, men ofte regnes denne reaksjonen som positiv av andre fordi den viser følelser. Husk at noen gutter rødmer raskere enn andre. Det er også gutter som ikke rødmer. Når en gutt rødmer i din nærhet, er det generelt et tegn på at han er ærlig og sjenerøs - og kanskje han er interessert i deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tilkall hans oppmerksomhet  ,

    
   
 1.            1      Bruk kroppsspråket til Flørting. Et subtilt men flørtende kroppsspråk viser din interesse for ham. Disse inkluderer øyekontakt, en god holdning og smil. Hvis du sitter, betyr det at du er oppmerksom. Øyekontakt etablerer en forbindelse mellom deg og foreslår nærhet og et avslappet smil viser at du er glad og selvsikker, noe som automatisk gjør deg mer attraktiv. Mange gutter er mer lydhøre over kroppsspråk enn ord.  
    
  • Hvis han er interessert i deg, vil han også le og ikke krysse armene sine. Han vil ta hendene hans ut av lommene, se inn i øynene og lene seg mot deg.
  •  
  • Du bør ikke overdrive det eller gå for langt. Ikke sitte for nær ham, ikke stirre på ham hele tiden, og ikke hold øynene fra å skyve deg ned. Han vil ikke føle seg så godt. I en slik situasjon blir han mest rød, fordi han er irritert eller ubehagelig.
  •  
  • Som en tommelfingerregel bør du holde minst en arm avstand fra ham. På mindre avstand vil han reagere med rømning.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk og hold øyekontakt. Når du ser hverandre i øynene i mer enn to minutter, får du en intens følelse. Du kan begge rødme. Se ham i øyet og prøv å få øynene på deg. Hvis han ser tilbake og ikke ser bort igjen, bør du se ham i øynene i omtrent fem sekunder og så raskt se bort. Gjenta dette et par ganger, og se ham alltid i øynene litt lenger. Så snart han blir rød, kan du forestille deg ham. Du skal være smilende normalt og avslappet og ikke smirking på ham. 
    
  • Når du sitter i bussen eller t-banen med en gutt du tror er søt, kan du møte ham. Gjør som om du leser en bok eller ser på telefonen mens du ser over på ham.
  •  
  • Hvis du er sjenert, er øyekontakt en fin måte å vise dine følelser til en gutt og få ham til å rødme. Hvis du går forbi ham, ser han i øyet, smil og fortsett. Gå videre og se deretter tilbake over skulderen hans.  
  •  
  • Hvis han ser blikket ditt, men ikke gjengjelder eller ser bort, er det sannsynlig at han ikke er interessert i deg. Du bør ikke fortsette å stirre på ham for en reaksjon. Dette er skummelt og kan også betraktes som seksuell trakassering.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Berør ham vennlig, men ikke ubehagelig. Vis ham at du er interessert og lett berør underarmen, skulderen eller hoften. Bare sveip fingrene kort over overarmen eller hoften, eller legg fingrene på armen eller hoften for et øyeblikk, og ta dem bort. Denne typen berøring er ikke irriterende eller plagsom, og du kan være sikker på at han vil rødme hvis han liker deg. Hvis du har kjent hverandre for en stund, kan du også berøre hans kind eller overarm. 
    
  • Ikke ta ham i lang tid. Du bør ikke røre ved ham i mer enn tre sekunder. Også ikke for ofte på rad. Så kanskje han tror du går for fort, og de vakre øyeblikkene med subtile flørting går tapt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Overrask ham med spontanitet. Vis ham at du er selvsikker, men også morsom og i et godt humør, å være spontan. Du kan gjøre noe veldig enkelt, for eksempel, tenk bare på ham eller start en spontan samtale med ham. Du kan også spørre ham om han ønsker å komme til en fest med deg eller om han har lyst til å ta en drink med deg. 
    
  • Hvis du er spontan, kan du få ham til å bli kald. Bare overraskelseseffekten vil sikre at den blir rød.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Flørtende og lekfull teasing  ,

    
   
 1.             1      Vær leken hvis du irritere ham litt. Teasing er noe fint, det kritiserer ikke og forverrer ikke, og gutten kan føle seg mer trygg på det på en god måte. Når du plager noen, vil du provosere en reaksjon - for eksempel rødme - ved å spille på hans utseende eller karakter. Du kan rette muntlig og ikke-verbalt, men du må vise den andre personen - og hun må vite - at du ikke mener det seriøst. Gode ​​måter å plage noen lekent og flørt på, er for eksempel: 
    
  • Foreløpig at håret hans er ødelagt, og tilbud om å forsiktig glatte det eller stryke en hårstreng ut av ansiktet.
  •  
  • Bruk adjektiver som søt, søt eller flott når du snakker om din karakter eller utseende.
  •  
  • Fortell ham fargen på skjorten hans er helt ute. Vent på hans reaksjon og fortell ham at det selvfølgelig var morsomt og at du virkelig liker skjorten.
  •  
  • Linjen mellom plage og mobbing er ganske smal. Noen mennesker er mer sensitive enn andre. Hvis han reagerer negativt, beklager du umiddelbart. Men ikke si noe som, "Jeg bare tullet," eller "Har du ikke det gøy?".  
  •  
         
 2.  
 3.             2      hviske noe i øret hans. Hvis du forteller ham noe hemmelig som en innvendig vits, kan det være veldig intimt. Men bare hvis du ikke allerede kjenner hverandre så godt at han kjenner alt uansett. Du bør ikke bare legge hånden rundt øret, men du kan lene deg inn og si noe stille til ham. Hvis han liker deg, kan det intime øyeblikk av hvisking få ham til å rødme.       
 4.  
 5.             3      Smil på ham og blunke på ham. Det høres gammeldags og helt stereotyp, men det kan virkelig få ham til å rødme. Du kan pakke det i en vits, smil og blunke på den. Hvis han er interessert i deg, vil han sannsynligvis smile og blinke.       
 6.  
 7.             4      Du kan lekfullt slå den på med stave. Vanligvis er slike uttrykk helt dårlige og motstykket reagerer med øyevalser. Men hvis du velger et morsomt ord, kan han le og rødme. Plate eller støtende slagord som "Hei baby, gjorde det vondt da du falt fra himmelen?" Du bør unngå. Snarere velg direkte eller kult staver. Her er noen eksempler på "smakfulle" ord: 
    
  • "Hvor mye veier en isbjørn? I alle fall, nok til å bryte isen! Hei, jeg er (ditt navn)! "
  •  
  • "Jeg har sett deg langt fra, og trodde jeg måtte adressere deg. Hva heter du? "
  •  
  • Men du kan best takke ham med noe han er interessert i, som litteratur eller vitenskap.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Gjør komplimenter til noen  ,

    
   
 1.             1      Gjør ham et uvanlig kompliment. Har han en ekstraordinær hobby som interesserer deg, men som han blir mobbet av mange mennesker? Du kan bruke dette som en mulighet til å vise ham hvor kult du føler om hva han gjør, og å appellere til noe han er stolt av (eller bør være stolt av). Hvis du allerede kjenner ham bedre, kan du adressere ham til hans gode karakter. Fortell ham hva en fin, elskelig, morsom person han er.  
    
  • Komplimenter er en fin måte å få noen til å føle seg godt og gi dem tillit til en god måte. Så lenge komplimenter er seriøse og relevante, kan de vise at du er interessert i og liker den andre personen, og ikke på en ubehagelig måte. Han vil (forhåpentligvis) føle seg bedre om det.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør ham et ærlig kompliment. Et ærlig kompliment er relatert til noe og ikke så generelt, det er i et nøtteskall og personlig. Unngå overblown eller upassende komplimenter. Ikke konstant kompliment ham. Hvis du ser ham rødme da kanskje fordi han er irritert og ikke berører lykkelig. Eksempler på oppriktige komplimenter inkluderer: 
    
  • Vis takknemlighet for noe han har gjort, for eksempel hvis han hjalp deg med et prosjekt eller båret kofferten i bussen.
  •  
  • Fortell ham at noe han inspirerte deg. For eksempel, hvis han har jobbet hardt for å nå et mål, eller hvis han har funnet en kreativ løsning på et bestemt problem, eller er frivillig til å hjelpe andre mennesker.  
  •  
  • Timing spiller en stor rolle i komplimenter. Selvfølgelig vil du bli kvitt komplimentet ditt til slutt, men hvis du bare legger det ut, uansett hvor du er, eller hvis du komplimenterer det uten å vite hverandre, vil det se veldig rart ut og kanskje ikke komme rett til deg ,
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør ham komplimenter for sitt attraktive utseende. Tenk på hva du liker om ham (fysisk, i karakter eller om hans evner og prestasjoner). Spesielt hvis han er sjenert, kan han ikke bli vant til å motta komplimenter. Noen ganger før, hva du vil si, slik at det blir respektfullt og seriøst. Så du kan ikke bare få ham til å rødme, men også vise ham at du liker ham og er interessert i ham.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (34)      
Relasjoner populær:
Til tross for å miste ingen venner.

Vær en godbror.

For å konsollere noen som mistet søsken.

Vet om en person virkelig elsker deg.

Imponere en jente på sin første date.

Avtale med en anstendig venn.

Gjenopprett samarbeidspartnerens tillit.

Kittle noen.

Bytt et filmkiss.

Angre de andre gjestene i heisen.

Gjenkjenne om en jente er den rette personen.

Erkjenn når en gutt ikke gjengjelder dine følelser.

Forbered en romantisk middag hjemme.

Komme sammen med en tvilsom venn.

Går ut med en mann av stjerneskiltet Jomfruen.

Vinn sitt hjerte.

Pakke en jente.

Finn venner selv uten sosial bakgrunn.

Finn ut om du er lesbisk.

Vær smart med vennene dine.

Skriv en hatbok.