Home \ relasjoner
 

Fikk en Valentine.

 

Valentinsdag kommer nærmere, og du trenger desperat en Valentinspartner! Her er noen tips om hvordan du får en Valentine-partner.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Start en samtale med noen du liker! Hvis det er noen du har forelsket på, snakk med ham om noe og prøv å ta med motivet til Valentinsdag! Hvis dette er vanskelig, sjekk dem utelukkende i Valentinsdagens uke og spør om de er opp til noe interessant denne uken! Gjør dette ubemannet, som om du kjedde deg eller prøvde å være høflig!       
 2.  
 3.             2      Pass på at personen du ser, ikke allerede har en Valentine-partner! Mange mennesker gjør feilen ved ikke å spørre deres tiltenkte Valentine-partner hvis de har en avtale, og senere er de unødvendig pinlige i seg selv!        
 4.  
 5.             3      Pass på at du vil ha en Valentinspartner! Hvis de fortsetter å snakke om hvor mye de ønsker at de hadde en Valentinspartner, kan du tilfeldig si: "Jeg er din Valentinspartner!" og alt er bra. Men hvis de ikke nevner noe, sørg for at de er klare til å ha en Valentinspartner! Du ønsker kanskje å tilbringe dagen alene eller ha en avtale.        
 6.  
 7.             4      Pass på at du kan gjøre en avtale! Hvis du ikke er der på Valentinsdag, kan du virkelig ikke ha en Valentinsdag. Du kan imidlertid vanligvis be om en avtale eller gå ut på en annen dag.        
 8.  
 9.           5      Nyt det! Valentinsdag er ment for deg å nyte! Ikke bli nervøs, uansett hvor vanskelig det kan virke, og prøv ikke å svette, da dette er en stor taper!        
 10.  
 11.           6      Pass på at du ikke lar dem sitte hvis de aksepterer å være din Valentins partner! Dette reduserer sjansene for at du noen gang går ut.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Erobre en rammann.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Tjen tillit til kjæresten sin.

Arguing.

Noen er trøstende selv når du tror du er hjelpeløs.

Få ut om en jente liker deg.

Gjør din venn sjalu.

Vær en romantisk partner.

Velg de riktige vennene dine.

Oppbygging av tillit.

Vær en god venn.

Bygg tillit i et langdistanseforhold.

Anerkjenn når en jente hater deg.

Skille deg fra din venn hvis du er forelsket i ham.

Komme sammen med en partner.

Elske en mann.

Tåle et opprør.

Avtale med en anstendig venn.

Gi partneren nok frihet.

Gjør din venn sjalu.

Gjør din mor lykkelig.